Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه سازمان تامین اجتماعی و سازمان امورمالیاتی باید فشار خود را بر واحدهای صنفی و کمتر کنند تا این واحدها بتوانند ادامه فعالیت بدهند گفت: باید خودمان نظارت بر خودمان را قوی کنیم. ۱۳ مرداد ۱۳۹۷ - ۲۲:۲۱ استانها کرمان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیماز کرمان، محمد شریعتمداری امشب در جلسه ستاد تنظیم بازار استان کرمان که در محل سالن پیامبراعظم(ص) استانداری کرمان برگزار شد اظهارداشت: افتتاحات امروز در استان کرمان در ایجاد اشتغال مستقیم و غیرمستقیم برای استان کرمان مایه امید بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در ماه‌های گذشته کشوری تلاش کرده تا در حوزه بین‌المللی در نظام اقتصادی ایران اختلال ایجاد کرده و تاثیر منفی بر اقتصاد ما بگذارد گفت: باید اقتصاد ایران را رونق بدهیم و همه واحدهای صنفی، صنعتی، نهادهای دولتی و غیر دولتی در این راستا کمک بخواهییم.

وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: در این شرایط اقتصادی سعی کنیم فعال اقتصادی باشیم و دارایی‌های خود را در کار و اقتصاد سرمایه‌گذاری کنیم نه اینکه سرمایه‌گذاری ما در کالاهای خاص مانند سکه و دلار باشد.

وی با بیان اینکه اگر تولیدکنندگان بخواهند کالاها کمتر وارد بازار بکنند تا قیمت‌ها را بالاتر ببرند طبیعی است که مواد اولیه خود را نیز باید گرانتر تهیه کنند تصریح کرد: برای بهبود شرایط دولت باید تولید و توزیع را کنترل کند.

شریعتمداری با اشاره به اینکه در اوایل فشار به‌وجود آمده در نرخ ارز عوامل بیرون‌زا داشت گفت: نه عرضه ارز تغییر جدی پیدا کرده بود و نه اینکه تقاضای فوق‌العاده‌ای را در بازار ارز داشتیم در نتیجه فشار ایجاد شده در حوزه ارز در کشور موضوع اقتصادی نبود.

وی با بیان اینکه در تولید و توزیع باید نظامی را حاکم کنیم و مردم نیز از این موضوع پیروی کنند افزود: دولت متناسب با شرایط روز تصمیمات را اتخاذ می‌کند در این شرایط ممکن است واحدهای اقتصادی با مشکل برخورد کنند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه دربحث بازار با واحدهای سوء‌استفاده‌گر برخورد جدی می‌کنیم گفت: بخش‌نامه‌ای  صادر شده است که از تاسیس فروشگاه‌های زنجیره‌ای جدید جلوگیری شود.

وی با بیان اینکه روشگاه‌های زنجیره‌ای باید با تصمیم اتاق اصناف و سازمان‌های صنعت و معدن استان‌ها ایجاد شوند افزود: در بخش‌های کوچک فروشگاه‌های زنجیره‌ای باید تغییر کاربری بدهند و اشتغالزایی نباید مانع کسب و اختلال برای دیگر واحدها شود.

شریعتمداری با اشاره به اینکه طرح جامعه‌ای داریم که از سران سه قوا تشکیل شده است بیان کرد: در حال تدارک بسته جامعه‌ای هستیم که بنگاه‌های اقتصادی در شرایط تحریم چگونه باید رفتار کنند.

وی با بیان اینکه سازمان تامین اجتماعی و سازمان امورمالیاتی باید  فشار خود را بر واحدهای صنفی و تولیدی در این شرایط کمتر کنند گفت: این اقدامات برای این است که این واحدها بتوانند ادامه فعالیت بدهند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه باید خودمان نظارت بر خودمان را قوی کنیم افزود: باید در زنجیره تولید ‌و توزیع به یکدیگر رحم کنیم و تا جایی که می‌توانیم بازار به شکل تعزیراتی نشود.

وی با بیان اینکه با واحدهای تولیدی که محصولاتشان را در بازار آزاد عرضه می‌کنند باید برخورد جدی شود گفت: در مورد تغییر قیمت‌ها که 10درصد متناسب با تغییرات نرخ ارز بوده است و تلاش این است که این افزایش قیمت‌ها بیشتر نشود.

شریعتمداری در زمینه کالای ضروری گفت: قیمت‌گذاری برخی از کالاهای ضروری متناسب با تغییرات نرخ ارز تصمیم‌گیری می‌شود.

انتهای پیام/ش

R7860/P1377/S6,67/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۰۳۰۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرایی تازه برای خریداران طلا/ مالیات جدید در راه است؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مالیات بر عایدی سرمایه از نقل و انتقال طلا، به معنای سرمایه‌ای بودن طلا از نگاه مصوبه اخیر مجلس است؛ اما به واقع جامعه‌ای که برای حفظ اندک سرمایه‌های خود در مقابل تورمی که دولت در ایجاد آن بی تاثیر نبوده است، با این سوال مواجه شده که چرا باید چنین مالیاتی پرداخت کند؟ برخی در این بین مدعی اند که اجرای این مصوبه اولین ضرر بزرگ را به بازار طلا خواهد زد.

انتخاب در گزارشی نوشت: محمدولی، کارشناس صنعت طلا، درباره مصوبه اخیر مجلس مبنی بر اخذ مالیات بر عایدی سرمایه از نقل و انتقال طلا گفت: این مصوبه فعالیت بازار را کند می‌کند و مصرف‌کننده دیگر تمایلی ندارد به سمت طلا بیاید. الان هم اگر مردم طلا می‌خرند، خواهان حفظ ارزش پول خود هستند و بعضا این خرید را مورد استفاده شخصی نیز قرار می‌دهند. این اتفاق که بیفتد، دیگر به سمت خرید طلا هم نمی‌آید و رونق بازار بسیار کم می‌شود. مردم به سمت و سوی طلای آبشده و دست دوم می‌روند که در آن صورت تولید طلا در کشور به شدت کاهش پیدا می‌کند.

وی در ادامه درباره ابهام اخذ مالیات از طلا اشاره کرد: مشخص نیست منظور از مالیات بر طلا چیست؛ آیا منظور متقاضیان عادی است؟ یا اینکه مالیات بر همکاران ما در واحدهای صنفی بر روی حجم قابل توجه اخذ می‌شود؟ مالیات مشخص نیست بر چه بخشی اعمال می‌شود. اگر بر واحدهای صنفی باشد، همکاران ما در حوزه شفافیت باید فعال باشند و در مقابل قانون اطاعت کنند، اما همکاران ما بحث مالیات را همین الان هم پرداخت می‌کنند؛ چه مالیات بر مشاغل و چه مالیات بر ارزش افزوده که عموماً پرداخت می‌کنند. ممکن است برخی مالیات واقعی را پرداخت نکنند، اما بیش از نود درصد مالیات پرداخت می‌کنند. اگر مالیات برمصرف‌کننده است، سازمان امورمالیاتی باید به طور شفاف بگوید که مردم در این بین چه کنند؟

ولی درباره راهکار مناسب برای مالیات بر طلا گفت: راهکار حل مشکل دست ما نیست، اما در نهایت ما به عنوان پیشنهاد می‌گوییم که بهتر است خرید و فروش طلا مثل گذشته جریان داشته باشد. حالا اگر یک فرد بخواهد یک گوشواره و انگشتر ۲ گرمی بخرد دیگر قدرت ندارد و تمایلی هم ندارد. رونق هر بازار و شهری، چراغ‌های طلا فروش هاست. مجلس بهتر است شرایط به قبل برگرداند.

۲۲۳۲۲۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899745

دیگر خبرها

  • پیگیری برای پرداخت غرامت به خسارت دیدگان بخش مسکونی سیل در استان
  • تولید و عرضه به بازار کفی طبی نانویی
  • منع بکارگیری مشمولان غایب در واحد‌های صنعتی، معدنی و صنفی
  • بازدید هیئت هرمزگانی از نمایشگاه صنعت پلاستیک چین
  • ۵۷ پرونده تعزیراتی برای نانوایان مشهدی تشکیل شد
  • تشکیل ۵۷ پرونده تعزیراتی برای نانوایان مشهدی
  • ماجرایی تازه برای خریداران طلا/ مالیات جدید در راه است؟
  • مدیرعامل تعمیرات نیروگاهی ایران:تلاش بی وقفه متخصصان منجر به ساخت ۱۶ هزار قطعه نیروگاهی و جلوگیری از خروج ۸۰ ملییون دلار ارز از کشور شده است
  • ۲۵۴۳ مورد بازرسی از واحدهای صنفی محلات انجام شد
  • مجوز افزایش دوباره «قیمت لاستیک» به فاصله شش ماه/ سازمان حمایت از مصرف کننده خبر دارد؟