Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - کرمانشاه- ايرنا- استاندار کرمانشاه با تاکيد بر حل مشکلات وام اشتغالزايي روستاييان و مناطق زلزله زده گفت: طرح هاي دامداري سنتي اشتغالي ايجاد نمي کند لذا نمي توانيم به اين طرح ها وام بدهيم.

به گزارش خبرنگار ايرنا؛ هوشنگ بازوند شنبه شب در کارگروه اشتغال استان در سرسراي تدبير استانداري افزود: در يکي از روستاهاي استان هاي همجوار 80 خانوار فقط با 40 راس دام تسهيلات دريافت کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او تاکيد کرد: وام هاي اشتغالزايي روستايي و مناطق زلزله زده رانتي است و بايد دستگاه هاي اجرايي بر روند پرداخت تسهيلات نظارت دقيقي داشته باشند.
بازوند تاکيد کرد که اين تسهيلات پمپاژ پول بدون اشتغال نباشد.
او در ادامه با اشاره به جابه جايي رتبه استان در جذب تسهيلات اشتغالزايي روستايي اظهار داشت: زماني در اين بخش در کشور رتبه اول بوده ايم اما وضعيت ما روز به روز خراب تر مي شود و لازم است اين وضعيت تجزيه و تحليل شود.
استاندار کرمانشاه تاکيد کرد: بايد بررسي شود مقصر وضعيت فعلي بانک است يا دستگاه اجرايي و يا فرماندار؟.
او داشتن برنامه مدون در خصوص ارتقا رتبه استان در جذب تسهيلات اشتغالزايي را ضروري عنوان کرد.
در اين ادامه اين جلسه رئيس سازمان جهاد کشاورزي استان کرمانشاه نيز تاکيد کرد: تاکنون هيچ گونه تسهيلاتي بابت خريد دام پرداخت نشده است.
خسرو شهبازي پرداخت تسهيلات را شامل طرح هاي دامداري نيمه سنتي اعلام کرد و در تعريف اين طرح ها گفت: دامداري نيمه سنتي بر خلاف دامداري سنتي پروانه ساخت و موافقت نامه اصولي لازم دارد.
شهبازي افزود: به اين طرح ها به ازاي هر راس دام 10 ميليون ريال تسهيلات ساخت و نيز هفت ميليون ريال سرمايه در گردش پرداخت مي شود که پرداخت تسهلات سرمايه در گردش براي خريد دام بعد از ساختن جايگاه دام انجام مي شود.
رئيس سازمان جهاد کشاورزي پيشنهاد داد منطقه سرفيروزآّباد کرمانشاه به دليل فقر اهالي آن از اين دستورالعمل مستثني باشند که استاندار کرمانشاه تاکيد کرد هيچ استثنايي قابل پذيرش نيست و ديگر طرح هاي دامداري سنتي وامي نبايد دريافت کنند.
فرماندار کرمانشاه نيز در اين جلسه گفت: بسياري از طرح هاي اشتغالزايي علاوه بر مشکل تامين وثايق، سخت گيري بانک ها در ارزيابي وثايقشان را نيز پيش رو دارند.
فضل الله رنجبر افزود: تا کنون 176 طرح تعيين تکيلف شده اند و 217 طرح نيز با اعتبار يک هزار و 960 ميليارد ريال به دلايل مختلف حذف شده اند.
استان کرمانشاه 2ميليون نفر جمعيت دارد که در 32شهر و 2هزار و 600روستا سکونت دارند.
7457/3033
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۰۳۲۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن اعلام شد + جزییات

به گزارش خبرگزاری مهر، ‬ بررسی آمارهای جدید از وضعیت مشارکت بانک‌ها در طرح نهضت ملی مسکن، حاکی از آن است که از بین ۲۶ بانک، عملکرد ۱۸ بانک در این بخش، کماکان صفر است و از تعداد ۸۶۹ هزار و ۳۵۳ نفر واجدین شرایط اخذ تسهیلات طرح نهضت ملی مسکن، ۷۹۳ هزار و ۷۳۲ نفر موفق به انعقاد قرارداد به مبلغ ۴‌‏/۲۶۶ هزار میلیارد تومان شده‌اند.

در همین راستا، سید عباس حسینی مدیرعامل بانک مسکن، گفت: تا پایان سال ۱۴۰۲، قرارداد ۳۴۱ هزار و ۸۳۷ واحد مسکونی به مبلغ بیش از ۱۵۳ هزار میلیارد تومان در بانک مسکن به امضا رسیده که بر این اساس بیش از ۵۷ درصد از کل تعهد پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن به عهده این بانک است.

وی ادامه داد: بنا بر آمار، بانک مسکن تاکنون بیشترین میزان مشارکت در طرح نهضت ملی مسکن را در کل نظام بانکی کشور داشته است؛ چنانکه این بانک از ابتدای اجرای طرح نهضت ملی مسکن تا پایان سال ۱۴۰۲ و به تنهایی بیش از ۸۵ هزار میلیارد تومان تسهیلات نهضت ملی مسکن به ۳۲۱ هزار و ۵۹۹ واحد مسکونی پرداخت کرده که در تاریخ نظام بانکی بی نظیر است.

حسینی با بیان اینکه بانک مسکن با وجود کمبود منابع مالی، همواره تمامی تلاش خود را برای تحقق تعهدات دولت مردمی و خانه‌دار کردن مردم انجام داده و در این مسیر از منابع داخلی خود نیز بیشترین پرداخت ها را انجام داده است؛ افزود: این بانک به رغم دارا بودن تعهدات خود از جمله: تکمیل پروژه‌های متعدد برنامه‌ریزی شده، احداث پروژه‌های ساختمانی شامل یکصد هزار واحد مسکونی در سراسر کشور و اجرای شهر خلیج فارس در سواحل هرمزگان، تمام توان و تلاش خود را برای اعطای تسهیلات طرح نهضت ملی مسکن و نیز تسهیلات متعدد تکلیفی و حمایتی به کار بسته است.

مدیرعامل بانک مسکن افزود: بانک مسکن در سال ۱۴۰۲ در اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت نیز نسبت به پرداخت ۴۴ هزار و ۸۸۵ فقره تسهیلات شامل انواع تسهیلات ازدواج، فرزندآوری، ودیعه، خرید، تعمیر و ساخت مسکن معادل ۹۹ هزار و ۳۳۶ میلیارد ریال به خانواده‌ها اقدام کرده است.

حسینی افزود: همچنین بانک مسکن در سال ۱۴۰۲، ۳۴ هزار و ۳۵۳ میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج به ۱۶ هزار و ۹۵۸ جوان پرداخته است.

وی گفت: پرداخت تعداد ۱۵ هزار و ۶۵۸ فقره تسهیلات حوادث غیرمترقبه بالغ بر ۸ هزار و ۱۸۷ میلیارد ریال در بخش‌های ساخت، تکمیل، معیشتی و کشاورزی در مناطق آسیب دیده در سال ۱۴۰۲ از اقدامات این بانک برای کمک به جبران خسارات و آسیب های وارده به هموطنان عزیز بوده است.

کد خبر 6093563 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • بیش از ۲هزار میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی در خوزستان پرداخت شد
  • وام اشتغال‌زایی، به نام فقرا به کام اغنیا
  • پرداخت بیش از ۲۱ هزار فقره تسهیلات توسط صندوق‌های قرض الحسنه
  • تاکید سازمان بازرسی بر تسریع در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری
  • تاکید بر لزوم پرداخت وام‌های تکلیفی در شهرستان بستان آباد
  • تاکید بر تسریع در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری
  • تاکید بر حمایت از کارگران سمنان تا سهم ۴۰ درصدی دانش‌آموختگان از اشتغالزایی
  • اعلام آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن
  • آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن اعلام شد+ جزییات
  • آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن اعلام شد + جزییات