Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-29@18:48:54 GMT

نشست اعضاي انجمن کاشي ايران در ميبد برگزار شد

تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۰۰۳۵۴۷

نشست اعضاي انجمن کاشي ايران در ميبد برگزار شد

خبرگزاري آريا - يزد - ايرنا - نشست فوق العاده اعضاي انجمن کاشي ايران روز شنبه با حضور فرماندار و تعدادي از صاحبان اين واحدها در شهرک صنعتي جهان آباد ميبد برگزار شد و آخرين راه هاي تداوم توليد، عبور از بحران و تامين مواد اوليه در اين صنعت بررسي شد .

نائب رئيس انجمن صنفي کاشي و سراميک ايران در اين نشست خواهان حمايت دولت از توليد کنندگان صنعت کاشي شد و گفت: دولت بايد از صنعتي که در استان يزد نيمي از ظرفيت توليد کاشي و سراميک کشور را در اختيار دارد، توجه کند چون حدود 30 درصد جمعيت استان به صورت مستقيم يا غيرمستقيم در اين صنعت فعاليت دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نصرالله شريف فرد با بيان اينکه اگر اين صنعت به هر دليلي با مشکل مواجه شود، بر فعاليت هاي استان تاثيرگذار خواهد بود، تصريح کرد: اعضاي هيئت دولت و نمايندگان مجلس شوراي اسلامي اگر قرار است در باره اين صنعت تصميم گيري کنند، بايد از اعضاي اين تشکل صنفي نظر خواهي کنند.
وي با اشاره به تعطيلي 24 واحد توليد کاشي کشور يادآور شد: بدون حمايت دولت ممکن است اين اتفاق در استان يزد هم رخ دهد .
شريف فرد افزود: يکي از مشکلات اساسي تصميمات غيرمنطقي برخي مسئولان است که باعث مشکل يا توقف توليد مي شود.
نائب رئيس انجمن کاشي و سراميک کشور افزايش تعرفه گمرکي رنگ ديجيتال و ممنوع شدن واردات گلوله لعاب و برخي مواد اوليه و تاثير آن در افزايش قميت تمام شده را از جمله مشکلات اين صنعت دانست و اظهار داشت : خوشبختانه اين مشکل با تلاش انجمن رفع شده است؛ اما دولت اگر درکنار توليد کننده قرارنگيرد و به خواسته هايش گوش نکند به زودي شاهد ورشکسته شدن واحدهاي توليدي خواهيم بود که اين مشکل به يک مشکل دولت و ملت تبديل خواهد شد .
شريف فرد با اشاره به فعاليت 200 تا 900 نفر در هر يک از واحدهاي توليد کاشي و سراميک گفت: امروز با معضل نوسان ارز و قوانيني که بعضي مواقع نسنجيده گرفته شده است قرار داريم که بايد اين مشکلات از پيش روي اين صنعت برداشته شود .
مدير يکي از واحدهاي توليدي هم با اشاره به شرايط حاکم در بازار و تغييرات نرخ ارز و بي ثباتي هاي که در تامين برخي از مواد اوليه راهبردي اين صنعت وجوددارد، گفت: اعتقادمان براين است که قطعا شرايط نرخ دلار بالا مي تواند به عنوان يک فرصت براي صادرات تلقي شود.
مرتضي صفدري زاده ميبدي افزود: متناسب با شرايطي که در مصالح صنعت ساختمان حاکم است مي توان فزوني عرضه را برتقاضا با صادرات مديريت کرد.
وي اظهارداشت: اگر معاملات به سمت و سوي نقدي برود و صادرات هم براساس دلار معامله شود و ارزآوري ويژه اي در شرايط کنوني براي کشور به ارمغان بياورد؛ صنعت کاشي و سراميک کشور هم مي تواند در حمايت از دولت و سياست هاي ارزي دولت نقش ايفا کند.
ص.ا/ 2047/
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۰۳۵۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور نماینده ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران،  نمایندگانی از ۱۰۰ کشور ‌دنیا و بیش از ۲ هزار تجار خارجی حضور دارند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، عباس علی آبادی امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در نشستی با اصحاب رسانه درباره ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران (۸ تا ۱۲ اردیبهشت ماه) اظهار داشت: برگزاری این نمایشگاه در راستای تحقق شعار سال و توسعه صادرات و ارزآوری است.

وی افزود: قصد ما اول از برگزاری این نمایشگاه، معرفی دستاوردها به کشورهای دیگر و اعلام آمادگی تعامل با سایر کشورهاست بعضی از این کشورها تولیدات ما را نمی‌شناسند و باور نمی‌کنند که این محصولات تولید داخل باشد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: کشورهایی شریک تجاری ما هستند که از ما کالا بخرند ما به آنها کالا خواهیم فروخت، ضمن اینکه بسیاری از بازارها برای ما وجود دارد که ما به دنبال اصلاح مقاصد صادراتی هستیم.

علی آبادی بیان داشت: عده‌ای در بازار رقابت، اخباری را در فضای مجازی منتشر می‌کنند در حالی که با این اقدام در میدان کسی بازی می‌کنند که به نفع کشور نیست.

وی با اشاره به نامگذاری شعار اقتصادی سال از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی بیان داشت: رهبری پنج سال متوالی است که به موضوع تولید پرداخته‌اند که تولید کافی نیست و امسال بر جهش تولید تمرکز کردند و امسال بر جهش تولید با مشارکت مردم پرداختند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت اضافه کرد: کم و کاستی‌هایی از بعد از انقلاب تا کنون وجود دارد که باید رفع شود هر چند اقداماتی در این عرصه صورت گرفته است. برای تحقق جهش تولید هر کاری انجام دهیم کامل نیست و حدی بر اقدامات این موضوع وجود ندارد و نیازمند یک نقشه راه است.

علی آبادی اولین موضوع تحقق شعار را بحث تأمین ارز عنوان کرد و گفت: با اختصاص ارز بایستی نیازهای تولید را رفع کرده و صادرات را توسعه دهیم که این نمایشگاه همسو با تحقق شعار سال است.

وی عنوان کرد: اولویت تحقق ارز به شرکت‌هایی است که ارزآوری بیشتری برای کشور داشته باشد و در جهت تحقق شعار سال اقدام به صادرات کنند. اگر شرکتی بر ساخت داخل تمرکز داشته باشد می‌تواند از ابزارها و خدمات وزارت صمت بهره مند شود اگر هر شرکتی ارز کمتر و بهره‌وری بیشتری را با استفاده از شرکت‌های دانش بنیان داشته باشد در اولویت هستند این امر توسط دستگاه‌های زیر مجموعه وزارت صمت رصد می‌شود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت، تکمیل سرمایه گذاری‌های ناقص و راه اندازی بنگاه‌های ناقص از دیگر اولویت‌های این وزارتخانه بیان کرد.

علی آبادی با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین مسائل در تحقق شعار سال استفاده از مشارکت مردم در سرمایه گذاری گفت: باید بتوانیم از سرمایه‌های خرد مردم استفاده کنیم و پتانسیل‌های بزرگ را ایجاد کنیم.

وی افزود: صندوق‌های پروژه را برای طرح‌ها ایجاد و از مشارکت مردم استفاده کنیم در همین راستا به دنبال ایجاد سازوکارها هستیم.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به توسعه بازارهای صادراتی گفت: یکی از مهم‌ترین چالش‌های تولید نبود بازار برای کالاهای تولیدی است در همین راستا یکی از اقدامات ما بازار خارج از مرزهاست.

علی آبادی افزود: بسیاری از کالاهایی با کیفیت بدتر و قیمت ارزان‌تر از طریق قاچاق وارد کشور می‌شود که این موضوع را دنبال می‌کنیم.

وی از برگزاری نمایشگاه به صورت مجازی در آینده نزدیک خبر داد و گفت: در این راستا از روش‌های نوین و فناورانه استفاده خواهیم کرد. نمایشگاه‌های هدف صادراتی را در کشورهای همسایه برگزار خواهیم کرد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه کشورهای آفریقایی یک اقیانوسی از فرصت‌های بی نظیر است گفت: فرصت برای پیمانکاران در حوزه زیرساخت‌ها زیاد است و به خاطر کشت فراسرزمینی برای انتقال تکلونوژی است.

علی آبادی گفت: تداوم و پایداری در ارتباط‌ها و مشارکت‌های تجاری برقراری اصل برد برد است باید تکنولوژی، سرمایه گذاری و شغل را به کشورهای آفریقایی ببریم. ‌

کد خبر 748731

دیگر خبرها

  • اولین جلسه هیئت مدیره استقلال با هلدینگ خلیج فارس
  • حضور نمایندگان ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • حضور نماینده ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • تاریخ برگزاری انتخابات فدراسیون انجمن‌های ورزشی مشخص شد
  • زمان برگزاری انتخابات فدراسیون انجمن‌های ورزشی مشخص شد
  • نشست اعضای شورای پژوهشی اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی با اساتید دانشگاه ارومیه
  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه سرمایه انسانی صنعت نفت برگزار شد
  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه منابع انسانی صنعت نفت برگزار شد
  • سابقه چندساله رشد تولید با مشارکت مردم در صنعت نفت
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از قیمت‌گذاری دستوری