Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-24@21:17:18 GMT

آثار غیرقابل جبران کودک آزاری در بزرگسالی

تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۰۰۴۳۲۴

حبیب الله مسعودی فرید درباره آزار و اذیت کودکان، اظهار داشت: آسیب اجتماعی در کودکان از لحاظ تعداد در رتبه بالایی قرار ندارد اما از نظر ماندگاری و اثرگذاری بسیار ماندگار است.

وی گفت: آسیبی که به یک فرد ۴۰ ساله وارد می شود ماندگاری و تأثیرات کمتری دارد اما اگر کودکی دائم تحت آزار مزمن و در شرایط سخت باشد، تأثیر بیشتری در بزرگ سالی بر روی فرد خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی به تحقیقات انجام شده اشاره کرد و افزود: مطالعاتی که در دنیا انجام شده نشان می دهد که کودک آزاری شدیدی که منجر به فوت نمی شود، حداقل ۷۰ درصد از هزینه های ناشی از بهره وری فرد در بزرگسالی را شامل می‌شود. چرا که ممکن است از لحاظ روان شناختی فرد دچار آسیب شود و سلامت وی در خطر باشد.

فرید خاطرنشان کرد: کودک آزاری باعث می شود فرد در آینده با انواع اختلالات روان شناختی مواجه شود و نتواند به ظرفیت های کامل خود دست پیدا کند.

معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی افزود: در همه دنیا این گونه است که حداکثر ۳۰ درصد از عوارض کودک آزاری همان عوارض مربوط به دوران کودکی است.

وی گفت: ۷۰ درصد از اختلالات در بزرگسالی ناشی از کاهش بهره وری فرد است چون هم اثر کودک آزاری بیشتر است و هم تبعات آن شدیدتر است. به همین دلیل برخورد با کودک آزاری باید در اولویت اقدامات نهادهای حمایتی، مسئولان و مجلس قرار گیرد و به این موضوع توجه بیشتر داشته باشیم چرا که روح و روان کودکان ما در معرض خطر قرار دارد.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: آزار و اذیت کودکان بهزیستی کودک آزاری فوت بهره وری سلامت آزار و اذیت بهزیستی سلامت کودک آزاری کودکان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۰۴۳۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت و جلوگیری از ضعیف‌شدن چشم کودکان

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ ضعیف شدن بینایی کودکان می تواند دلایل مختلفی داشته باشد. اما مهم ترین نکته در این زمینه این است که کاهش بینایی آن‌ها ارتباط مستقیمی با کاهش فعالیت کودک خواهد داشت، البته اگر والدین متوجه این مشکل نشده باشند. در برخی کودکان شاهد تنبلی هستیم که علت آن کاهش بینایی است و تشخیص این مشکل می‌تواند به بهبود زندگی کودکان کمک کند.

توجه داشته باشید که راهکارهای مختلفی نیز برای درمان هر کدام از این مشکلات پیش روی افراد است که با تشخیص به موقع می توان روش درمانی مناسب را انتخاب کرد.

اگر متوجه ضعف بینایی در کودکتان نشده‌اید به این مورد توجه کنید که ممکن است کودک برای دیدن بهتر، چشمانش را تنگ‌تر کند. از میان هر چهار کودک، یک کودک مشکل بینایی دارد و دید واضحی ندارد و متاسفانه اغلب والدین نمی‌دانند که این مشکل وجود دارد.

از راهکارهای تقویت بینایی در کودکان می‌توان به رژیم غذایی مناسب اشاره کرد چون برنامه غذایی مناسب نقش موثری در تقویت بینایی کودکان دارد. مصرف آجیل، سبزیجات، اسفناج، استفاده از انواع کلم‌ ها منجر به تقویت بینایی در کودکان و حتی بزرگسالان خواهد شد. از آن جایی که آووکادو حاوی لوتئین است و این ماده در آوواکادو نسبت به دیگر میوه‌ ها بیشتر است، مصرف آن به جهت تقویت بینایی در کودکان توصیه می شود.

حذف عادت مالیدن چشم‌ها از دیگر راه‌حل‌های این موضوع است چراکه عادت کردن به مالش چشم‌ها منجر به عفونت، صدمه به چشم از جمله، تحریک و قرمزی چشم می‌شود. ترک مالیدن مداوم چشم ها می‌تواند نوعی معجزه درمان ضعیفی چشم تلقی شود.

همچنین سعی کنید حداقل امکان، کودکان را از تماشای بیش از حد تلویزیون منع کنید. حتی می توانید زمان مشخصی برای این کار انتخاب کنید. روزانه حداقل ۳ ساعت را می توانید برای این کار اختصاص دهید.

استفاده از بازی هایی مانند، پازل، طراحی و نقاشی منجر به تقویت بینایی کودکان می‌شود. لازم به ذکر است که بازی‌ های دست بافتنی و مهره‌ای نیز جزء بازی‌‌هایی هستند که موجب تقویت بینایی در کودکان می شوند.

 انجام آزمایشات چشم پزشکی برای کودکتان را جدی بگیریدچراکه در ماه‌های ابتدایی شما می‌ توانید با انجام تمرین‌‌هایی به کسب مهارت و توانایی نوزاد خود در زمینه ردیابی اشیاء با چشمانش کمک زیادی کنید. به طور مثال می‌توانید صورت خود را در مقابل صورت کودک قرار دهید و سرتان را به آرامی بالا و پایین ببرید.

همچنین نوزاد در یک ماهگی علاقه زیادی به تصاویر متضاد و با کنتراست بالا دارد. از این جهت نشان دادن تصاویر متضاد چون صحنه‌های سیاه و سفید و صحنه‌‌هایی با خطوط مستقیم و شکسته می‌‌تواند به توانایی بینایی نوزاد کمک شایانی کند.

از راه های تقویت علاقه دیداری در شیرخوار، بردن او به خارج از منزل، به خیابان، فروشگاه یا گردش خارج از شهر است. سعی کنید کودک را به نقاطی ببرید و چیزهایی را نشانش دهید که قبلاً آن را ندیده است و نام هر آن چه را که می‌ بیند بلند به زبان بیاورید. دید کودک با بسیاری نکات قابل تقویت است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نخستین دور گفتگوهای روسیه و اوکراین با میانجیگری قطر انجام شد
  • بارش‌های اخیر کمبود آب تهران را جبران کرد؟
  • انتقاد سناتور سندرز در سنای آمریکا علیه کمک مالی به تل آویو
  • اجرای برنامه پیشگیری از تنبلی‌چشم بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی
  • قطع عضو؛ سرنوشت تلخ کودکان معصوم فلسطینی
  • پرتناقض‌ترین سن کودک کدام است؟
  • اجرای برنامه پیشگیری از تنبلی چشم بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی
  • مشاوره؛ حریمی امن برای بازیابی، تقویت و پیشرفت
  • ۶۷۸ خیر حامی کودکان تحت حمایت بهزیستی هستند
  • تقویت و جلوگیری از ضعیف‌شدن چشم کودکان