Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-06@21:29:38 GMT

شایع‌ترین علت‌های تنبلی چشم؟

تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۰۰۴۷۷۰

یک اپتومتریست با اشاره به شایع‌ترین علت‌های تنبلی چشم گفت: تشخیص و تدابیر به موقع درمانی مانع از کاهش ماندگاری ضعف بینایی در چشم کودکان می‌شود. ناطقان: مسعود خرمی نژاد در مورد تبلی چشم اظهارداشت: آمبلیوپی یا تنبلی چشم نوعی کاهش بینایی در یک یا هر دو چشم است که یکی از شایع ترین علت‌های آن عدم تصحیح به موقع ضعف بینایی و عیوب انکساری چشم است که در دوران نوزادی و کودکی اتفاق می افتد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این عاضه متاسفانه غالبا بدون هیچ گونه علامتی است و در اکثر موارد والدین هیچ آگاهی از کاهش دید کودکشان ندارند.
این اپتومتریست بیان داشت: تشخیص به موقع تنبلی چشم باعث می‌شود تدابیر درمانی مناسب نظیر تجویز عینک و در صورت لزوم بستن چشمی که دید بهتری دارد، مانع از کاهش ماندگار ضعف بینایی در چشم کودکان شود.
 وی تاکید کرد: به خانواده ها توصیه می شود که در سن 6 ماهگی، دو ونیم سالگی و از 4 سالگی تا قبل از سنین مدرسه هر سال برای بررسی وضعیت عیوب انکساری، تنبلی چشم و دید دوچشمی کودک به اپتومتریست یا چشم پزشک مراجعه کنند. نکته مهمی که باید خانواده ها در نظر داشته باشند، میزان شیوع بالای ضعف بینایی، تنبلی چشم و انحرافات چشمی در کودکانی که سابقه این مشکلات در یکی از اعضای خانواده های آنها مشاهده شده، است.
خرمی نژاد یادآور شد: همان مقدار که تشخیص به موقع ضعف بینایی و تجویز عینک مناسب در افرا حائز اهمیت است، انتخاب عدسی مناسب، ساخت و فیت دقیق عینک طبی نیز بسیار مهم به شمار می‌رود  بنابراین در بیست و یکمین کنگره اپتومتری علاوه بر موضوع تبلی چشم، مباحث مرتبط با تکنولوژی‌های جدید عدسی‌های طبی، کارگاه های تراش و ساخت مدرن عینک و در نهایت ارائه راهکارهای مناسب برای یک فیت مناسب عینک طبی نیز مطرح می‌شود.
منبع: فارس برچسب ها: تنبلی چشم ، عیوب انکساری ، ضعف بینایی

منبع: ناطقان

کلیدواژه: تنبلی چشم عیوب انکساری ضعف بینایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۰۴۷۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اطلاع‌رسانی به‌موقع به کشاورزان و عشایر در خصوص بارندگی‌ها انجام شود

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اردبیل گفت: تلاش‌های هواشناسی در پیش‌بینی دقیق و اطلاع‌رسانی به موقع در زمینه رگبارها و بارندگی‌های پیش رو قابل تقدیر است و خواستار اطلاع‌رسانی دستگاه‌های اجرایی مرتبط به کشاورزان و عشایر هستیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، سیدکمال‌الدین میرجعفریان در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان اظهار کرد: با توجه به بارش‌های فصلی، فصل بهار و مخاطرات طبیعی ناشی از آن، اطلاع‌رسانی به‌موقع می‌تواند از بروز خطرات بیشتر جلوگیری کند.

وی با قدردانی از تلاش‌های هواشناسی در پیش‌بینی دقیق و اطلاع‌رسانی به‌موقع در زمینه رگبارها و بارندگی‌های پیش رو، افزود: اطلاع‌رسانی دستگاه‌های اجرایی مرتبط به کشاورزان و عشایر برای مراقبت از باغات و مزارع ضروری است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اردبیل با تأکید بر افزایش ضریب تمهیدات و اقدامات از سوی دستگاه‌ها و متولیان مربوطه، ادامه داد: این بارش‌ها با توجه به خطرات احتمالی که می‌تواند برای دام و احشام ایجاد کند، لازم است هشدارها به‌موقع اعلام و رعایت شود.

میرجعفریان با اشاره به آغاز کوچ عشایر، بیان کرد: امور عشایر و جهاد کشاورزی باید عشایر و دامداران روستایی را نسبت به رعایت نکات ایمنی و پرهیز از عبورهای طولی در مسیل‌ها آگاه‌سازی کنند.

وی با بیان لزوم تخلیه ابنیه‌ها و جلوگیری از تجمع آب در کانال‌ها و ورود جدی حوزه راهداری به این موضوع، تصریح کرد: مدیریت روان‌آب‌ها و جلوگیری از هدررفت آب بارندگی‌ها ضروری است که باید از سوی امور آب پیگیری شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اردبیل با اشاره به اجرای ۲۶ بند خاکی و طرح آب‌خوان توسط منابع طبیعی در سال جاری، ذخیره‌سازی سه میلیون مترمکعب آب در این طرح‌های خاکی را یادآور شد و گفت: این طرح‌ها علاوه بر کمک به ذخیره‌سازی میان‌مدت آب، از بروز خطراتی چون سیل نیز جلوگیری می‌کند.

میرجعفریان با تأکید بر ورود شهرداری‌ها و آب و فاضلاب برای جلوگیری از انسداد کانال‌ها، اظهار کرد: پاک‌سازی جوی‌ها برای پیشگیری از آب‌گرفتگی ضروری است.

کد خبر 751122

دیگر خبرها

  • اطلاع‌رسانی به‌موقع به کشاورزان و عشایر در خصوص بارندگی‌ها انجام شود
  • دامداران مراقب احشام خود در بارندگی ها باشند
  • ضرورت مقابله با بیماری زنگ زرد در مزارع گندم دیم کشور
  • آقای رئیسی! به‌قول حسین شریعتمداری الان زنگ انشا نیست
  • کود‌های یارانه‌ای مورد نیاز کشاورزان قمی به‌موقع تامین می‌شود
  • بچه‌ها الگوی خوابشان را از والدین می‌آموزند
  • راه‌اندازی دستگاه لیزیک برای اولین بار در خراسان جنوبی 
  • بخور نخور های تغذیه در تقویت چشم و بینایی + نکات مهم
  • پوکر هالند: ماشین گلزنی به موقع راه افتاد! (عکس)
  • روشی برای درمان تنبلی چشم