Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم تهران در مجلس گفت: در خصوص طرح سوال از رئیس جمهور نیز از 290 نماینده حاضر در مجلس تنها 82 نفر از نمایندگان طرح سوال از رئیس جمهور را امضا کرده اند و بخش کثیری از مجلس در این طرح سوال به دلیل عدم اطلاع از این طرح امضا نکرده اند؛ به قدری فراوانی و کثرت جمع آوری امضا برای طرح ها و استیضاح ها زیاد است که عمدتا نمایندگان از این موضوع بی خبر هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدرضا نجفی، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در خصوص دلیل امضا نکردن طرح سوال از رئیس جمهور از سوی تمام نمایندگان تهران اظهارداشت: فرآیند جمع آوری امضاها در مجلس اغلب اوقات به این گونه است که نماینده ای که درخواست طرح سوال دارد امضاهای لازم برای استیضاح و یا طرح سوال را تنها با افرادی که قرابت بیشتری دارند مطرح می کنند و سایر نمایندگان از موضوع سوال یا استیضاح بی خبر می مانند.

 

وی بر همین اساس اضافه کرد: در خصوص طرح سوال از رئیس جمهور نیز از 290 نماینده حاضر در مجلس تنها 82 نفر از نمایندگان طرح سوال از رئیس جمهور را امضا کرده اند و بخش کثیری از مجلس در این طرح سوال به دلیل عدم اطلاع این طرح امضا نکرده اند؛ به قدری فراوانی و کثرت جمع آوری امضا برای طرح ها و استیضاح ها زیاد است که عمدتا نمایندگان از این موضوع بی خبر هستند.

 

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با ابراز بی اطلاعی از طرح سوال از رئیس جمهور در مجلس گفت: بنده نیز همانند سایر نمایندگانی که از این موضوع بی اطلاع بودم بعد از اعلام وصول طرح در مجلس از این موضوع مطلع شدم و همان موقع به آقای ذوالنور که صاحب طرح بودند مراجعه نمودم و ایشان گفتند به دلیل اینکه طرح اعلام وصول شده نمی توانیم به امضاها اضافه کنیم وگرنه بنده همان موقع که مطلع شدم خواستم طرح سوال از رئیس جمهور را امضا کنم.

 

نجفی در ادامه خاطر نشان کرد: بنده دفعات قبل که طرح سوال از رئیس جمهور در مجلس مطرح شد جزء امضا کنندگان طرح سوال از رئیس جمهور بودم ولی درباره این طرح اخیر به دلیل بی اطلاعی از طرح سوال از رئیس جمهور نتوانستم طرح را امضا کنم.

 

وی ادامه داد: بنده اساسا صرف نظر از اینکه پشت تمام این اقدامات انگیزه های سیاسی وجود دارد، سوال از مسئولین در حوزه مسئولیتشان به هیچ وجه نباید تبدیل به تابو شود، اگر طرفین سوال به الزامات سوال و قوانین آن احترام بگذراند سوال و استیضاح در جهت رشد و تعالی جامعه خواهد بود و مثمر ثمر نیز خواهد بود.

 

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۰۵۳۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصل ۷۵ اصل ۶۴ قانون اساسی را به زمین زد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، جوکار در ارتباط با خبر ۲۰ شبکه یزد گفت: از سال ۷۸ تاکنون به تعداد نمایندگان مجلس شوراي اسلامي اضافه نشده است و با توجه به  شاخص هاي جمعیت و پراکندگی در حوزه جغرافیایی یک نابرابری در حوزه‌های انتخابیه ایجاد شده است. 
وی ادامه داد: ۵ طرح در مجلس یازدهم در اين زمينه به کمیسیون رسید و در هم ادغام  که  در نهايت مقرر شد با توجه به اینکه ۲۴ سال است نماینده‌ای به تعداد نمایندگان مجلس شورای  اضافه نشده، ۴۰ نفر نماینده به تعداد کلی نمایندگان مجلس اضافه شوند ونهایتا باید  ۲۰ نفر متعلق به حوزه هاي جدید و مستقل و ۲۰ نفر هم به حوزه فعلی  افزوده شوند. 
نماینده مردم یزد، اشکذر و زارچ در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: طبق اين قانون مي بايست در استان یزد در حوزه یزد، اشکذر و زارچ یک نماینده و در حوزه مهریز، ابرکوه، بافق، بهاباد، خاتم و مروست یک نماینده دیگر  اضافه می‌شدند که شاخص ما محرومیت، جمعیت و بحث‌های امنیتی و ... بود که براساس اصل ۶۴ قانون اساسی و سیاست‌های کلی انتخابات در سال ۱۳۹۵  بود. در سیاست‌های کلی انتخابات در سال ۱۳۹۵ رهبر معظم انقلاب مطرح کردند "تعیین حوزه‌های انتخابیه بر اساس جمعیت و مقتضیات اجتناب ناپذیر به گونه‌ای که حداکثر عدالت انتخاباتی و شناخت مردم از نامزد‌ها فراهم گردد یک اصل است" 
جوکار خاطرنشان کرد: تعیین حوزه انتخابیه بر مبنای جمعیت و مقتضیات مطرح  بود و نکته اساسی اینکه خیلی از حوزه‌ها سهمی در اين مقوله  نداشتند و براساس این شاخص‌ها نماینده‌ای به آنها تعلق نمی‌گرفت و قرار شد کلیات مطرح شود که کلیات رای نیاورد و دولت هم مخالفت کرد و اصل ۷۵ که هزینه برای دولت دارد را د ر اين زمينه مطرح کردند و این طرح مصوب نشد.

و ي ابراز اميدواري کرد: در مجلس دوازدهم این طرح مطرح و این بی عدالتی‌ها رفع شود. 

نمایندگان مجلس با ۹۴ رأی موافق، ۱۲۰ رأی مخالف و ۵ رأی ممتنع، با کلیات طرح دوشوری اصلاح جداول حوزه‌های انتخابیه مجلس شورای اسلامی و افزایش تعداد نمایندگان مخالفت کردند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • ترامپ: اگر رئیس جمهور بودم هرگز جنگ غزه راه نمی افتاد
  • اصل ۷۵، اصل ۶۴ قانون اساسی را به زمین زد
  • حملات تند به نماینده مجلس و مرکز پژوهش های مجلس در رسانه دولت / چرا قیمت دلار را بین ۶۵ تا ۷۵ هزار تومان نگه داریم؟
  • اصل ۷۵ اصل ۶۴ قانون اساسی را به زمین زد
  • عدم‌همراهی بیش از ۱۰۰ نماینده در حمایت از طرح «نور»
  • ۱۰۰ نماینده مجلس بیانیه حمایت از «طرح نور» را امضا نکردند؟
  • بیش از ۱۰۰ نماینده مجلس بیانیه حمایت از طرح «نور» را امضا نکردند
  • این ۳۵ نماینده مجلس باعث تعطیلی مجلس شدند
  • حمله شدیدالحن سایت اصولگرا به ذوالنوری | به چه حقی "شورایعالی سران قوا" که دستور رهبری است را خلاف می‌دانی!
  • حضور نماینده خانم از تهران در مجلس اهمیت زیادی دارد