Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@10:52:41 GMT

تملک اراضی مشکل ساخت کمربندی غرب مازندران است

تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۰۰۵۹۰۱

تملک اراضی مشکل ساخت کمربندی غرب مازندران است

شمس الله شریعت نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر درباره احداث کمربندی چالوس تا رامسر اظهار داشت: با توجه به هجمه ای که برای آزاد راه تهران –شمال وجود دارد و با مذاکره ای که با وزیر راه و شهرسازی داشتیم، مقدمات انجام این پروژه را قبل از سفر هئیت دولت به مازندران فراهم کردیم و پس از سفر هیئت دولت به مازندران با تلاشهای استاندار وقت و وزارت راه و شهرسازی ۱۰۰ میلیارد تومان برای این پروژه منظور شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: متاسفانه با تاخیر  بودجه و نداشتن خط پروژه برای این کمربندی روبرو شدیم اما برای اینکه اعتبار برگشت نخورد به فکر ساخت کنارگذر ها افتادیم که مجری آن شهرداری ها هستند و در همین زمینه با شهرداری ها قرارداد بستیم و تنها شهرداری که در این باره به خوبی عمل کرد شهرداری نشتارود بود و توانست مسیر را آزاد کند و حدود ۱۵ میلیارد تومان اعتبار به خود اختصاص داده شد.

وی اظهار داشت: بعضی از شهرها حتی نتوانستند پیمانکار انتخاب کنند و به ما و دولت هم لطمه وارد کردند که نتوانستند اعتبار را جذب کنند و من به عنوان نماینده وظیفه داشتم اعتبار برای پروژه جذب کنم اما نمی توانم جای شهردار و شورا کار کنم.

این نماینده مجلس ادامه داد: ما دنبال کمربندی هستیم که خارج از شهر باشد و ترافیک را تسهیل کند. مشکل اساسی بر سر راه این پروژه تملک اراضی مردم است و آخرین تصمیم این شد که از حریم برق فشار قوی استفاده کنیم و  کمربندی را احداث کنیم.

نماینده مردم منطقه در خانه ملت درباره پیگیری ساخت جاده آرود شهرستان تنکابن اظهار داشت: آرود بزرگترین روستای دهستان سه هزار تنکابن بوده و دارای جمعیت قابل توجهی است اما راه دسترسی آن مالرو بود و با پیگیری های انجام شده برخی موانع بر سر راه این جاده برطرف شده و ۱۰۰ میلیون تومان اعتبار برای ساخت آن منظور و حدود ۸۰۰ متر از  این جاده احداث شده که اعتبار تکمیلی برای ساخت آن حدود ۶۰۰ میلیون تومان  پیش بینی شده است.

شریعت نژاد درباره گازرسانی به روستاهای بالادست شهرستانهای رامسر و عباس آباد و تنکابن اضافه کرد : یکی از توفیقات بدست آمده گازرسانی به روستاهای بالادست است و خوشبختانه در جلگه غرب مازندران، روستای بدون گاز نداریم با پیگیریهای انجام شده در دهستان دوهزار و سه هزار  در تنکابن، جنت رودبار و جواهرده در رامسر  گازرسانی در حال انجام است وبرای روستای دراسرا در عباس آباد که تنها روستای بدون گاز شهرستان است نیز برنامه ریزی گازرسانی شده است.

کد خبر 4365895

منبع: مهر

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی کمربندی بوشهر کرمانشاه گرگان خبرگزاری مهر مشهد شهرکرد شیراز یاسوج خطبه های نماز جمعه سانحه تصادف مجلس شورای اسلامی بیرجند کهگیلویه و بویراحمد لیگ برتر فوتبال ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۰۵۹۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل مشکل تردد دانشجویان بزرگترین دانشگاه اهواز با ساخت پل عابر پیاده

ایسنا/خوزستان معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری اهواز از انعقاد قرارداد ساخت دو پل عابر پیاده برای شهر دانشگاهی در محدوده درب غربی دانشگاه شهید چمران اهواز و در محدوده درب استادیوم تختی خبر داد.

حجت‌الله سلیمانی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به وضعیت تردد دانشجویان دانشگاه شهید چمران اهواز بعد از حذف پل عابر پیاده این دانشگاه برای اجرای پروژه تقاطع غیرهمسطح شهید قربانی اظهار کرد: بعد از اجرای این پروژه، شرایط تردد دانشجویان در عرض اتوبان جمهوری برای رسیدن به در دانشگاه، ناایمن شده است و احتمال وقوع خطر وجود دارد و از سوی دیگر می‌خواهیم تردد عابران پیاده در تقاطع خیابان «رفیش» را نیز پوشش دهیم، بنابراین در حد فاصل تقاطع و چراغ راهنمایی رفیش که در محدوده پایین‌تر از درب غربی دانشگاه است، پل عابر پیاده احداث می‌شود.

وی با اشاره به طراحی سه پل عابر پیاده افزود: قرارداد احداث پل عابر پیاده درب غربی دانشگاه شهید چمران اهواز و قرارداد احداث پل عابر پیاده درب استادیوم تختی منعقد و ابلاغ شده است. هر کدام از این پروژه‌ها به حدود ۵.۵ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری اهواز گفت: پیمانکار در حال تجهیز کارگاه است و عملیات اجرایی این پروژه‌ها به زودی آغاز می‌شود و اجرای هر کدام حدود شش ماه زمان می‌برد. البته معمولا پل‌های عابر پیاده در محل کارگاه ساخته می‌شوند و بعد به محل پروژه منتقل می‌شوند؛ در این پروژه‌ها بعد از تعطیلی دانشگاه، این کار انجام می‌شود تا مزاحمتی برای دانشجویان ایجاد نشود.

وی عنوان کرد: طرح پل عابر پیاده درب غربی دانشگاه شهید چمران اهواز مقداری متفاوت خواهد بود و روی سازه آن کار معماری برای زیبایی بیشتر انجام می‌شود. این پل، ستون میانی ندارد و دارای معماری باستانی خوزستان شامل طرح گنبدی و ستون‌های ایوان‌مانند خواهد بود.

سلیمانی گفت: در پروژه پل عابر پیاده درب استادیوم تختی نیز المان‌های ورزش‌های مختلف با نورپردازی پیش‌بینی شده است.

وی افزود: با توجه به اینکه در نظر داریم ابتدا ایمن‌سازی را انجام دهیم، طراحی اولیه پل‌ها معمولی هستند و در اقدام بعدی می‌توان در مورد مکانیزه بودن پل تصمیم‌گیری کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت پروژه‌ های ‌راهسازی‌ اهواز تا چذابه
  • اجرای ۸ هزار و ۳۳۶ پروژه مدرسه‌سازی در استان‌ها
  • خیابان پشتیبان بلوار پیامبر اعظم (ص) قم احداث می‌شود
  • مشکل کم‌آبی ۶۹ روستای استان ایلام در سال جاری برطرف می‌شود
  • پیش‌بینی ۱۵ میلیارد تومان برای تملک پارکینگ در منطقه دو شهرداری قم
  • ۲ مدرسه خیر ساز در جوادآباد ورامین افتتاح می‌شود
  • آغاز ساخت پایگاه امداد جاده‌ای در روستای حسن قشلاق بهار
  • ۱۲۳ پروژه عمرانی در شهر هچیرود طراحی شده است
  • ساخت پایگاه اورژانس روستایی با اختصاص ۳۰ میلیارد ریال اعتبار در شهرستان بهار
  • حل مشکل تردد دانشجویان بزرگترین دانشگاه اهواز با ساخت پل عابر پیاده