Web Analytics Made Easy - Statcounter

روحانیت اهل سنت کردستان در واکنش به وضعیت فعلی معیشت مردم از مسؤولین دولتی خواستند که این وضعیت را برای مردم روشنگری و از آنها عذرخواهی کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ماموستا فایق رستمی نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری در گفت‌و‌گو با خبرنگار کُردتودی، اظهار اشت: بنده نهایت احترام و تشکر را از مسؤولی دارم که صادقانه و خالصانه خدمت انجام می‌دهد و دستش را هم می‌بوسم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حقیقتاً مسؤول باید در میان مردم باشد و مشکلات آنها را از نزدیک لمس کند. بارها این موضوع را مطرح کرده‌ام که مسؤولین حدود یک ماه میز مدیریتی خود را ترک کنند و در میان مردم حضور پیدا کنند و جویای درد و رنج آنها شوند تا ببینند مردم در تنگنا هستند و مسلما این فشارهای اقتصادی در استان کمتر توسعه‌یافته‌ای مانند کردستان خیلی بیشتر است.

 

نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری خاطرنشان کرد: همه ما می‌دانیم که در منطقه کردستان کارخانجات تولیدی وجود ندارد تا جوانان در آنها مشغول بکار شوند و می‌طلبد مسوولین توجه بیشتری به این موضوع داشته باشند.

 

وی افزود: عقبه وفاداری مردم کردستان به نظام اسلامی به اوایل انقلاب برمی‌گردد و در شرایط کنونی که مردم با مشکلات اقتصادی دست و پنجه نرم می‌کنند، لازم است که مسؤولین به حق پیگیر وضعیت اقتصادی آنها باشند و زمینه کار و اشتغال را در این استان فراهم کنند.

 

ماموستا رستمی با انتقاد از اینکه مسؤولین وصعیت فعلی اقتصاد کشور را بهانه کم کاری‌های خود معرفی می‌کنند، خاطرنشان کرد: کشور ما از لحاظ منابع طبیعی و معدنی کشوری غنی و ثروتمند است و از نخبگان و استعدادهای زیادی بهره می‌برد و بدون شک نبود مدیریت باعث شده که ایران در چنین وضعی خود را ببیند.

 

نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری گفت: مسؤول باید مردمی باشد و خود را از مردم بداند تا درد آنها را بفهمد. نباید به گونه ای باشد که مسؤولی با کم کاری های خود باعث شود تا مردم از نظام زده شوند.

 

وی تأکید کرد: مردم ایران نظام و کشورشان را دوست دارند و نباید کم کاری مدیران و مسؤولان، آنها را در فشار اقتصادی و معیشتی قرار دهد.

 

ماموستا عبدالسلام محمدی امام جمعه اهل سنت بیجار نیز در واکنش به این موضوع به خبرنگار کُردتودی، گفت: مسؤولین در فضای مجازی و رسانه‌ها به وضعیت معیشت مردم واقف هستند اما کاری برای تغییر این وضع در فضای حقیقی نمی‌کنند و مردم هم واقف هستند که مشکلات اقتصادی اخیر ناشی از عدم نظارت و برنامه‌ریزی‌های صحیح است.

 

وی افزود: مسؤولین ما در ایام انتخابات قول ها و وعده های بیشماری در خصوص حل مشکلات بیکاری و اقتصاد دادند اما متأسفانه امروز دولت به کل، کارایی خود را از دست داده و وعده های خود را نیز فراموش کرده و مردم هم حق دارند از مسؤولین خود، قول‌های عمل‌نکرده را مطالبه‌گری کنند.

 

امام جمعه اهل سنت بیجار ادامه داد: امامان جمعه باید در خطبه های نماز جمعه و دیگر تریبون ها نسبت به وضعیت معیشت مردم اظهار نگرانی کنند و از مسؤولان خواستار پاسخگویی باشند.

 

وی ادامه داد: مسؤولین با مردم نحوه ارتباط گیری صحیحی ندارند و همین امر باعث انفکاک بین مردم و مسُوولین شده است.

 

ماموستا محمدی گفت: برخی از مسؤولان کشور جزو مرفهین بی‌درد هستند و این موضوع فاصله مردم و آنها را بیشتر می‌کند و این فواصل در شأن نظام و انقلاب اسلامی نیست.

 

وی تأکید کرد: اینکه برخی مسؤولان جزو مرفهین بی‌درد باشند و حال مردم را درک نکنند دردآور است. مسؤول باید در میان مردم باشد و بابت اوضاع فعلی جامعه یا روشنگری و یا معذرت‌خواهی کند تا مردم از زیر بار فشار روانی خارج شوند.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۰۶۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشنهاد دائمی شدن قراردادهای موقت مشاغل پنج ساله به کجا رسید؟ | آخرین وضعیت لایحه اصلاح قانون کار برای قراردادهای کاری

به گزارش هشمهری آنلاین به نقل از تسنیم، امنیت شغلی یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های جامعه کارگری است و باید زمینه‌های ایجاد امنیت شغلی در کشورمان بسترسازی شود؛ به اعتقاد بسیاری از فعالان بازار کار یکی از مهم‌ترین مشکلات کارگران حضور اتباع خارجی بدون مجوز است که باید ساماندهی آنها به شدت مورد توجه قرار گیرد.

امروز یکی از موضوعاتی که به عنوان دغدغه جامعه کارگری مطرح می‌شود و رهبر انقلاب نیز بارها بر لزوم توجه به آن تاکید کردند، نبود امنیت شغلی است که مصداق آن را می‌توان در سهم ۹۵درصدی قراردادهای موقت از کل قرادادهای کار مشاهده کرد.

قطعا یکی از مطالبات کارگران ساماندهی هر چه سریعتر قراردادهای موقت است که امنیت شغلی این قشر از جامعه را تهدید کرده است.

رهبر انقلاب در دیدار با کارگران طی هفته های اخیر بیان کردند: امنیت شغلی اطمینان کارگر به آینده شغلی خود است. امنیت شغلی از وظایف مسئولان است.

حسین علی رعیتی فرد،معاون روابط کار درباره لایحه اصلاح قانون کار گفت: پس از برگزاری جلسات مفصل و بررسی مزایا و معایب قراردادهای کار دائم و موقت و اثرات هر یک بر طرفین رابطه کار، اجتماع و اقتصاد کشور، پیش‌نویس «لایحه اصلاح موادی از قانون کار» تهیه و مطابق با ماده ۲۲ آیین نامه داخلی هیأت دولت برای سیر مراحل قانونی، در ۱۴۰۲/۰۱/۲۱به معاون اول رئیس جمهور ارائه شد. قانون کار امنیت شغلی کارگران اصلاح و به زودی به مجلس ارایه می‌شود.

خبر خوب رئیسی برای کارگران | لایحه امنیت شغلی تصویب شد

وی در پاسخ به اینکه آیا می‌توان امنیت شغلی کارگران را با قراردادهای دائمی تثبیت کرد، بیان کرد: در مجموع نظام حقوق کار ایران همچنین در بسیاری از کشورها، قراردادهای کار به دو شکل موقت و دائمی به رسمیت شناخته شده و به‌دلیل حاکمیت اراده در تنظیم قراردادهای کار طرفین قرارداد کار را به انعقاد صرفاً یک گونه از قراردادهای کار نمی‌توان سوق داد.

وی گفت: بنابراین علاوه بر اینکه این معاونت به شکل سه‌جانبه و در مشورت با شرکای اجتماعی، در تلاش است که از افزایش ضریب نفوذ قراردادهای دائمی پشتیبانی کند، سعی دارد تا با تقویت ضمانت‌های قانونی به تثبیت امنیت شغلی کارگران با قرارداد کار مدت موقت نیز بپردازد.

نقشه راه اشتغالزایی در سال جدید | در سال ۱۴۰۲ چند شغل جدید ایجاد شد؟

رعیتی فرد با اشاره به قرارداد موقت مشاغل پنج ساله افزود: در آخرین نسخه لایحه اصلاح موادی از قانون کار، اصلاح تبصره یک ماده ۷ قانون کار به این صورت پیشنهاد شده است: «حداکثر مدت قرارداد موقت برای مشاغل اعم از مستمر و غیرمستمر پنج سال تعیین شود» البته باید در نظر گرفت که این مهم در حال حاضر به‌صورت پیشنهاد مطرح شده و برای تصویب نهایی باید از سازکارهای قانونی عبور کرده و به تصویب نهایی مراجع قانونی برسد.

اصلاحیه مذکور گام بلندی در راستای تضمین امنیت شغلی کارگران مدت موقت تلقی می‌شود. طبعاً رویکرد وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و این معاونت در میان جمیع رویکردها و راهبردهای معطوف به تضمین امنیت شغلی، تلاش در راستای تغییر قوانین از مسیر سه جانبه‌گرایی و در مسیر سازکارهای قانونی است.

کد خبر 849561 برچسب‌ها وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی کارگران خبر مهم قانون کار

دیگر خبرها

  • فقدان مرحوم ماموستا فخری یک ضایعه بود
  • اوسمار: ما کاری را که گل محمدی شروع کرد را ادامه می دهیم/ تمرکزمان روی قهرمانی است نه تمدید قرارداد بازیکنان
  • اوسمار: ما کاری را که گل محمدی شروع کرد را ادامه می دهیم/امیدوارم باشگاه قدر بازیکنان خوب‌مان را بداند
  • اثر نامطلوب قطعی برق صنایع بر معیشت مردم
  • عدم تامین معیشت؛ مانع استقبال روحانیون از مسئولیت امامت جماعت
  • پیشنهاد دائمی شدن قراردادهای موقت مشاغل پنج ساله به کجا رسید؟ | آخرین وضعیت لایحه اصلاح قانون کار برای قراردادهای کاری
  • آخرین وضعیت لایحه اصلاح قانون کار برای قراردادهای کاری
  • مجلس دوازدهم باید به بهبود معیشت مردم بپردازد
  • صنایع‌دستی استان کردستان از دریچه دوربین + تصاویر
  • عضو مجلس خبرگان: دشمن از فضای مجازی به عنوان قتلگاه جوانان استفاده می‌کند