Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-04-28@06:35:15 GMT

ترس خانم وکیل از اقدام خطرناک شهرام جزایری

تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۰۰۷۳۱۷

ترس خانم وکیل از اقدام خطرناک شهرام جزایری

به گزارش صدای ایران از شرق، لعیا باقری، وکیل‌مدافع شهرام جزایری، بعد از بازداشت موکلش با رسانه‌ها گفت‌وگو می‌کند، بیشتر اتهامات جزایری را تکذیب و روایتی متفاوت از سفر او به شمال‌غرب کشور مطرح می‌کند؛ روایتی که حفره‌های زیادی دارد که باید پاسخ داده شوند. به این منظور با او تماس گرفتیم تا هم‌زمان که نقاط نامشخص روایتش را مورد پرس‌وجو قرار می‌دهیم، درباره آخرین اظهارنظرش مبنی‌بر «ناراحتی قلبی» و همچنین «احتمال اعتصاب غذای» شهرام جزایری بیشتر بدانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



‌اولین‌باری است که می‌شنویم آقای جزایری ناراحتی قلبی دارد. می‌توانید توضیح دهید که دقیقا از کی دچار این بیماری شده‌اند؟
قرار نبود وضعیت جسمانی ایشان رسانه‌ای شود وگرنه در یک سال اخیر دچار ناراحتی قلبی شده‌اند.
‌‌ هرچند در مصاحبه «ایسنا» گفتید که از زمان انتقال جزایری به تهران با او صحبت نکرده‌اید، اما از «احتمال اعتصاب غذا»ی او گفته‌اید. کمی توضیح دهید که بر چه اساسی این احتمال را مطرح می‌کنید؟
شهرام وضعیت روحی و جسمی مناسبی نداشت. با شناختی که از او داریم این احتمالی است که می‌دهیم. این نظر شخصی ما بود. او بالاخره ۱۳ سال را در زندان گذرانده است و ما نگران هستیم که دست به کار خطرناکی بزند.
‌‌‌ به‌عنوان وکیل شهرام جزایری چه زمانی به او دسترسی خواهید داشت؟
به احتمال زیاد یکشنبه (امروز) به دادسرا می‌روم.
‌‌ سه مقام استان آذربایجان‌غربی، درباره بازداشت شهرام جزایری نکاتی را مطرح کردند. هرچند که جزئیات روایت‌ آنها متفاوت بود، اما اصل ماجرا که فرار شهرام جزایری از طریق ورود به بار یک کامیون بود، در تمام روایت‌ها ثابت بود، اما شما این مسئله را تکذیب کردید.
ما بحث فرار را تکذیب کردیم. ایشان قصد دیدار یکی از دوستانشان در بیرون از کشور را داشتند، اما اینجا یک سؤال پیش می‌آید؛ او که پاسپورت نداشت، چطور می‌خواست از کشور خارج شود.
هرچند برای او این نکته که چرا نمی‌توانست پاسپورت داشته باشد همیشه محل سؤال بود، اما او این‌بار می‌خواست با گذر موقت از کشور خارج شود، دوست خود را ببیند و به کشور بازگردد. به‌هرحال قصد فرار نداشت، اگر قصد فرار داشت راه‌های دیگری هم برای این‌ کار وجود داشت. ببینید برخی از مسئولان گفتند یکی از اتهامات جزایری خروج از کشور بود، اما او از کشور خارج نشده بود. قصد خروج از کشور با خروج از کشور فرق دارد. حتی اگر قصد داشته، خارج که نشده است. اینکه می‌گویند اتهام خروج از کشور است، به‌لحاظ حقوقی درست نیست. بحث دیگر جعل عنوان بود که خب باید پرسید کدام جعل عنوان. ایشان هیچ کارت ملی و کارت شناسایی‌ای همراهش نبوده، جعل سند، باید مستند به سندی باشد.
‌‌ جزایری چطور می‌خواست بدون مدارک شناسایی از کشور خارج شود؟
[...] اما الان بحث بر سر جعل است که ما می‌گوییم جعلی صورت نگرفته است.
‌ اتهاماتی را که از سوی مقامات محلی علیه موکل شما مطرح شد تکذیب کردید، اما عین این اتهامات فردای تکذیب شما از سوی معاون اول قوه قضائیه، محسنی‌اژه‌ای، هم تأیید شد.
بگذارید چیزی به شما بگویم که حضور شهرام جزایری در لب مرز کلا مسئله قابل‌توجهی بود. اصلا قرار نبود این موضوع رسانه‌ای شود... . درباره اتهام رشوه هم بگویم که باید پول نقد همراه شما باشد تا بتوانید رشوه بدهید. پیشنهاد رشوه مؤخر که نداریم! در رشوه قاعدتا باید همان لحظه پول را بدهید. کسی که می‌خواهد از کشور خارج شود که نمی‌تواند بگوید «بگذارید من بروم بعد از آن سو برای شما پول خواهم ریخت». باید پیشنهاد رشوه، به صورتی مستند و صورت‌جلسه شود؛ مثلا پولی را که در حال ردوبدل‌شدن بوده باشد ضبط کرده باشند.
‌‌گفته می‌شود جزایری پیشنهاد رشوه یک‌میلیاردی داده بود.   نمی‌توان با نقل‌قول محاکمه کرد. اگر شهرام این کار را کرده باشد، باید سندی از پیشنهاد رشوه در کار باشد. داستان فعلی غیرمنطقی است. ضابطان از بحث صورت‌جلسه و مستندات آگاه هستند. نمی‌شود با ادعا متهم کرد. حتی وقتی می‌خواهند فروشنده مواد مخدر را هم دستگیر کنند، او را در هنگام فروش می‌گیرند تا بتوانند اتهام را مستند کنند. 
‌‌ شما دلیل ممنوع‌الخروجی جزایری را ۴۵۰ میلیون بدهی مالیاتی عنوان کردید، اما مقامات قضائی از پرونده مفتوح او در مشهد هم صحبت می‌کنند. ماجرای آن پرونده چیست؟
پرونده مشهد یا همان پرونده پدیده بسته شده است، اما آقای اژه‌ای گفتند که جزایری چند پرونده داخلی دارند. ما هنوز نمی‌دانیم که این پرونده‌ها چه هستند. شهرام وقتی آزاد شد، پرونده‌های او بسته شده و رد مال هم صورت گرفته بود. منتظر هستیم ببینیم پرونده‌هایی که می‌گویند چه بوده است.
‌‌ با او بعد از دستگیری صحبت کردید؟
بله، وقتی در بازرگان بود و بعد‌تر هم که به ارومیه منتقل شد، با او صحبت کردم.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: شهرام جزایری وکیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۰۷۳۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعضای شبکه «چتر بیت» دستگیر شدند؛ شبکه «چتر بیت» چه کسانی هستند و چه کاری انجام می‌دادند؟!

سخنگوی پلیس با اشاره به پرونده «چَتِر بِیت» که اقدام به تهیه فیلم‌های مستهجن و مروج فساد به صورت برنامه زنده برای شبکه‌ها و سایت‌های منتشر کننده محتوای غیر اخلاقی می‌کرد، گفت: متاسفانه برخی از دخترانِ کم سن و سال و جوان (۱۵ تا ۲۶ سال) در دام سرکرده شبکه «چَتِر بِیت» که در قالب کارآفرینی برای جوانان در رشته‌های کامپیوتر، زبان انگلیسی، طراحی سایت و شبکه و ... تبلیغ می‌کرد گرفتار آمده و پس از شناسایی، ساماندهی و آموزش، اقدام به تولید فیلم‌های جنسی زنده برای مردان با ملیت‌های مختلف آلمانی، فرانسوی، آمریکایی، اوکراینی، روسی، انگلیسی و... می‌کردند.

دستگیری سرشبکه‌های «رافائل»، «لِول آپ دنس» و «چَتر بِیت»

سخنگوی فرماندهی انتظامی کشور دستاورد‌های پلیس در مبارزه با انواع جرایم سازمان‌یافته و شبکه‌ای را تشریح کرد. سردار سعید منتظرالمهدی، سخنگوی فرماندهی انتظامی کشور با تشریح گوشه‌ای از دستاورد‌های پلیس در مبارزه با انواع جرایم سازمان‌یافته و شبکه‌ای تاکید کرد: پلیس به عنوان آخرین و مهمترین حلقه در لبه برخورد با ناهنجاری‌های اجتماعی، از آخرین وضعیتِ زیر پوستِ شهر مطلع بوده و مطابق آن اقدام و عمل می‌کند.

او با تاکید بر اینکه اقدامات و ماموریت‌های پلیس به ویژه پلیس امنیت عمومی فراجا در راستای حفظ سلامت جامعه و ارتقا امنیت و آرامش در دو بخش جرائم آشکار و پنهان پیگیری می‌شود؛ افزود: در یکی از این جرایم بینِ بخشی (نیمه آشکار و نیمه پنهان) به پروژه سرویسِ اسکورت و انهدام شاخه خارجی باند فساد و فحشا که اقدام به شناسایی، جذب و انتقال دختران برای خدمات جنسی و قاچاق آنها به خارج از کشور می‌کردند، اشاره کنم که از نقاط درخشان کارنامه کاری همکارانم در پلیس امنیت عمومی فراجا است.

به گفته سخنگوی فرماندهی انتظامی کشور، در فاز اول این پرونده ۲۴ نفر، در فاز دوم ۵۷ نفر دستگیر و در فاز سوم نیز تعداد زیادی شناسایی شده که پرونده آنها در دست اقدام و پیگیری است.

دستگیری اعضای اصلی پروژه کینگ

معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا در ادامه به «پروژه کینگ» که شبکه‌ای سازمان‌یافته برای قاچاق زنان به کشور‌های ترکیه و گرجستان بود، اشاره کرد و گفت: ارتباطات آنها با باندهایِ تجارتِ مستهجن و غیر اخلاقیِ خارج از کشور مشخص و در نهایت اعضای اصلی را در تهران، البرز، پایانه فرودگاهی و گذرگاه مرزی بازرگان دستگیر و تحویل مراجع قضایی دادند.

دستگیری عوامل پرونده چتر بیت

سخنگوی پلیس با اشاره به پرونده «چَتِر بِیت» که اقدام به تهیه فیلم‌های مستهجن و مروج فساد به صورت برنامه زنده برای شبکه‌ها و سایت‌های منتشر کننده محتوای غیراخلاقی می‌کرد، گفت: متأسفانه برخی از دخترانِ کم سن و سال و جوان (۱۵ تا ۲۶ سال) در دام سرکرده شبکه «چَتِربِیت» که در قالب کارآفرینی برای جوانان در رشته‌های کامپیوتر، زبان انگلیسی، طراحی سایت و شبکه و… تبلیغ می‌کردند گرفتار شده و پس از شناسایی، ساماندهی و آموزش، اقدام به تولید فیلم‌های جنسی زنده برای مردان با ملیت‌های مختلف آلمانی، فرانسوی، آمریکایی، اوکراینی، روسی، انگلیسی و… می‌کردند.

معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا در ادامه با اشاره به پرونده بزرگ و چندوجهی «رافائل» که با هدف تغییر ذائقه فرهنگی مردم به سوی ابتذال و حیازدایی از جامعه عفیف دختران و زنان ایرانی دست به کار شده بودند، گفت: پلیس توانست با انواع اقدامات فنی ۲ سر شبکه اصلی، پنج پل ارتباط داخل و خارج، هشت عکاس و فیلمبردار فیلم‌های مستهجن و ۵۰ مدل را شناسایی و دستگیر و سکو‌های تبلیغاتیِ آنان را مسدود کند.

او تاکید کرد: البته کار بر روی این پرونده به اتمام نرسیده است؛ رافائل از سرشاخه‌های اصلی خارج از کشور است که تبعه یکی از کشور‌های آمریکای جنوبی و ساکنِ کشور‌های همسایه است و تعاملات وسیعی با انواع باند‌های فساد، فحشاء و سایت‌های شرط بندی با گردش مالی بالا در خارج کشور دارد و در این سو نیز ارتباط گسترده‌ای با تولیدکنندگان محتواهایِ مبتذلِ ایرانی و سطحِ یک این پرونده که به خارجِ کشور تردد داشتند، دارد؛ پلیس در این پرونده و به طور خاص از مسیر سازمان جهانی اینترپل و سایرِ راه‌های قانونی و بین‌المللی در حال پیگیری است.

سخنگوی پلیس در ادامه به سراغ پرونده «لِوِل آپ دنس» که به بهانه اجرای مسابقه رقص در کشور‌های همسایه اقدام به شناساییِ دختران برای اهداف غیر اخلاقی، فیلم‌های مستهجن، قاچاقِ انسان و تشکیل شبکه‌های فحشا و… می‌کردند، رفت و گفت: پشت پرده برخی از تبلیغات به ظاهر مفرح و کم‌خطر، اقدامات غیرقانونی و غیراخلاقی گسترده‌ای است که مستقیماً خانواده‌ها را تهدید می‌کند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

tags # اخبار اجتماعی سایر اخبار آیا قدرت‌های فوق‌بشری واقعیت دارند؟ چطور انسان به این قدرت‌ می‌رسد؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • لیست 6 نفره از وکلای خوب تهران به همراه سوابق
  • اظهارات تازه وکیل توماج صالحی درباره پرونده موکلش
  • اقدام خطرناک در تونل کندوان؛ انتظار برای آسفالت بیش از ۲ سال؟! | تصویر
  • خبر مهمی که وکیل توماج صالحی درباره او اعلام کرد
  • وکیل توماج صالحی: موکلم از فسادفی الارض تبرئه شده و شامل عفو رهبری می‌شد
  • وکیل توماج صالحی : موکلم از فساد فی الارض تبرئه شده و شامل عفو رهبری می‌شد
  • حاشیه های حکم اعدام برای توماج صالحی / مصاحبه با وکیل
  • آخرین وضعیت سلامتی صدیقه وسمقی/ همسر و وکیل صدیقه وسمقی: بینایی او قبل از زندان از دست رفته بود/ وسمقی در زندان دچار بیماری قلبی شده است
  • متلاشی شدن باند قاچاق دختران
  • اعضای شبکه «چتر بیت» دستگیر شدند؛ شبکه «چتر بیت» چه کسانی هستند و چه کاری انجام می‌دادند؟!