Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-04-25@02:16:04 GMT

مدرسه فشن اینورس (INVERSE Fashion School) افتتاح شد

تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۰۰۹۱۳۹

مدرسه فشن اینورس (INVERSE Fashion School) افتتاح شد

مدرسه فشن اینورس (INVERSE Fashion School) در راستای اهداف ستاد توسعه فناوری‌های نرم و هویت‌ساز معاونت علمی رسماً در تهران افتتاح شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مدرسه فشن همزمان با دهمین سالگرد فعالیت مدرسه اینورس با هدف تغییر در اکوسیستم آموزش حرفه‌ای و با تمرکز بر روی تولید و ایجاد فرصت‌های شغلی تخصصی و ایجاد یک جریان جدید افتتاح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فعالیت INVERSE Fashion School صرفاً آموزشی نیست و آموزش تنها بخش کوچکی از آن را شامل می‌شود به‌طوری که در این مجموعه جدید، بخشی از فضا به آموزش، بخشی به تولید و بخشی دیگر به گالری جهت فروش آثار اختصاص خواهد یافت. همان‌طور که گفته شد از مهم‌ترین اهداف این مجموعه، ایجاد مجموعه برندهایی در زمینه طراحی و تولید پوشاک، زیورآلات، اکسسوری و کفش و ارائه آن با بالاترین کیفیت ممکن به بازار است.

در این مجموعه، آموزش‌ها به دو شکل صورت می‌گیرد که حالت اول آن شامل دوره‌های مستقل است که مدت‌زمان آن معمولاً بین 2 تا 4 ماه است و در حالت دوم، برگزاری رشته‌های آموزشی است که معمولاً یک سال به طول می‌انجامد و 12 عنوان درسی در آن گنجانده‌شده است و افراد صرفاً با مصاحبه قبلی در این رشته‌ها پذیرفته می‌شوند و در نهایت افرادی که در رشته‌های آموزشی شرکت می‌کنند، با همراهی مجموعه و دیدن آموزش‌هایی در زمینه برندینگ، شروع به تولید خواهند کرد.

این مجموعه مجهز به واحد آموزش، واحد تولید و واحد فروش محصول است و کارگاه‌های چاپ دستی، چاپ دیجیتال، الگو، خیاطی، نرم‌افزارهای مرتبط و همچنین گالری این مجموعه از 6 مرداد 97 شروع به کار کرده‌اند. مدرسه فشن کار خود را با برگزاری سه کارگاه آموزشی در هفته دوم مردادماه شروع می‌کند و تا پایان پاییز 97، حداقل 30 عنوان تخصصی را پوشش خواهد داد. به گفته علیرضا اردوبادی، این مجموعه در نظر دارد تا پلی بین طراحان پارچه، طراحان لباس و خیاطی به‌وجود بیاورد.


موضوعاتی که به‌اشتباه در دانشگاه‌ها جدا از هم تدریس می‌شوند و این موضوع باعث شده تا این 3 صنف (طراحی پارچه، طراحی لباس و خیاطی) از کار یکدیگر اطلاعات فنی لازم را نداشته باشند و در نتیجه نتوانند تولیداتی در رده محصولات با کیفیت و استاندارد روز دنیا انجام دهند. از طرفی دیگر بسیاری از طراحان مد و لباس، اطلاعات کامل و آموزش‌هایی حرفه‌ای در زمینه برندینگ، پرسنال برندینگ و بازاریابی ندیده‌اند، به همین دلیل بسیاری از محصولاتی که تولید می‌کنند، صرفاً به صورت مقطعی به فروش می‌رسد و عملاً نمی‌توانند برندهایی پایدار و ماندگار با مشتریان وفادار بسازند.

نکته قابل‌توجه و متمایز در مدرسه فشن که باید به آن اشاره شود معیارهای مهم و استانداردهای بالایی است که برای انتخاب مدرسین و روش تدریس آنان در نظر گرفته می‌شود که علاوه بر تسلط کامل به مباحث، نیازمند تجربه کاری حرفه‌ای با استانداردهای اینورس می‌باشد. گفتنی است علاقه‌مندان از هفته‌های آینده می‌توانند برای مشاوره حضوری رایگان و آشنایی با روش تدریس مدرسین در جلسات معارفه که برای هر کلاس مستقلاً برگزار می‌شود، شرکت کنند.

مدرسه اینورس در راستای اهداف ستاد توسعه فناوری‌های نرم و هویت‌ساز معاونت علمی فعالیت می‌کند. این مدرسه در راستای اهداف و ارزش‌های خود، تاکنون قدم‌های بزرگی در راستای تولیدات ملی و کارآفرینی در زمینه‌های مختلف هنر برداشته است و تأسیس این مدرسه به عنوان نخستین مدرسه حرفه‌ای فشن در ایران می‌تواند نقطه‌ای مهم و تغییردهنده در این راستا باشد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فرصت شغلی پوشاک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۰۹۱۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه فناوری همگام با تحولات آموزشی/ تولید نرم‌افزار داخلی با قابلیت آزمایشگاه فیزیکی شخصی

سید محسن طباطبایی‌فر فارغ‌التحصیل رشته رباتیک و سازنده اکوسیستم یکپارچه آموزشی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، با ذکر هدف ورود به این حوزه گفت: با احساس خلا در آموزش و با هدف مسئولیت اجتماعی وارد حوزه آموزشی-فرهنگی شدیم. تغییر و تحولاتی در ساختار آموزشی ایران و جهان رخ داد که مجموعه این اتفاقات نیاز‌های متفاوتی را ایجاد کرده است.

وی با ذکر تحولات حوزه آموزش افزود: در حال حاضر، کاهش تایم مفید مشاغل، کاهش تعداد دانشجو و دانش‌آموز که باعث افزایش اهمیت کیفت آموزش می‌شود، ابزار‌های جذاب مجازی و فیزیکی که تایم و تمرکز دانش‌آموز را کاهش می‌دهد، تغییر فضای کار و بازار نیز یکی دیگر از تغییرات بود که بسیاری از مشاغلی که قبلا به آن نیاز داشتیم توسط ماشین آلات، ربات‌ها و هوش مصنوعی جایگزین شده اند.

طباطبایی‌فر با اشاره به نقش رباتیک در حوزه تغییرات آموزشی ادامه داد: تحولات آموزشی باعث تغییر سبک آموزشی می‌شود که رباتیک بخشی از تغییر آن است در این زمینه به نرم افزار‌ها و سخت افزار‌هایی که متناسب با فضلی آموزشی جدید است نیاز داشتیم و چون در کشور تجربه و توان فنی را نداشتیم باعث وابستگی به کشور‌های خارجی می‌شد. کشور‌های خارجی نیز از این قضیه سوء استفاده می‌کردند و محتوای دلخواه خود را در آن می‌گنجاندند؛ این امر باعث می‌شد ما از کیفیت آموزش و آسیب فرهنگی یکی را انتخاب کنیم. 

وی از جایگزینی محصول داخلی در جهت خدمت به فضای آموزشی کشور خبر داد و گفت: مجموعه ما پس از نیاز سنجی، یک نرم افزار جایگزین بومی تولید کرد. نرم افزار محیطی مانند سیستم عامل آموزشی است که درس‌های مختلف با استفاده از این محیط در قسمت‌های آزمایشگاه فیزیکی -نه مجازی- شخصی و آزمایشگاه تحلیلی را انجام دهید.

این تولید کننده ایرانی با ذکر مزیت‌های این سیستم عامل گفت: قابلیت‌هایی همچون آموزش تفکر منطقی، بازی سازی، متحرک سازی، آموزش‌های فیزیک، نور، حرکت و موضوعاتی از این قبیل را پوشش می‌دهد؛ همچنین تفاوت آن با نرم افزار‌های آموزشی این است که این سیستم یک ابزار اجرایی است. مثلا در حوزه برنامه نویسی دانش آموزان به گونه‌ای آموزش می‌بینند که در زندگی واقعی نیز به کار بیاد و امکان وصل شدن به کیس‌های فیزیکی بیرونی همچون دما و فشار را می‌دهد. 

طباطبایی‌فر افزود: برنامه‌ایی که آموزش می‌بینند را به شکل گرافیکی در کامپیوتر مشاهده می‌کنند و در محیط بیرونی به شکل روشن شدن لامپ و موتور می‌بینند به گونه‌ای که باعث اصلاح ذهنیت کودکان راجع به کارایی محصولات اطرافشان می‌شود و بر توانایی حل مسئله و تفکر الگوریتیمی تاثیر دارد که به همراه یک کتاب آموزشی ارائه می‌شود وسرعت برنامه نویسی را افزایش می‌دهد. 

وی در توضیح مخاطبان این محصول گفت: این اکوسیستم برای کسانی که حوزه آموزش فعالیت می‌کنند به عنوان یک آزمایشگاه فیزیکی نسخه دانش آموز با تاکید بر هویت فرهنگی بومی کشورمان است؛ برای مثال استفاده از کاراکتر‌های ایرانی در بازی سازی، علاوه بر آن از خروج ارزش نیز جلوگیری می‌شود، زیرا محصولات مشابه با فرض اینکه زبان فارسی را پشتیبانی کنند نیاز به واردات ابزار گران قیمت در قسمت اتصال سخت افزار دارند. 

وی گفت: شروع سن استفاده از این محصول مقطع ابتدایی بوده و با توجه به کارایی و ظرفت آن تا پایان دوران دانشجویی و ارائه پایان‌نامه نیز مورد استفاده است. 

تولید کننده این محصول ایرانی با ذکر رایگان بودن اکوسیستم یکپارچه آموزشی آیکود افزود: این محصول وارد بازار شده و بخش نرم افزاری آن به طور رایگان قابل استفاده بوده و بخش سخت افزاری با مبلغ کمی قابل دسترس است. 

وی گفت: ما این سیستم عامل را با هزینه شخصی و با هدف ورود به سیستم آموزش و پرورش تولید کردیم. پاسکاری‌های متعدد ببین نهاد‌های مربوط و مسیر ناهموار گرفتن مجوز‌ها یکی از چالش‌های اساسی است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • استقرار مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای در جوار مجموعه های صنعتی
  • افتتاح خانه محیط زیست دماوند همزمان با هفته زمین پاک 
  • توسعه فناوری همگام با تحولات آموزشی/ تولید نرم‌افزار داخلی با قابلیت آزمایشگاه فیزیکی شخصی
  • ۹۰ درصد نیرو‌های پتروشیمی ایلام بومی هستند
  • ساخت و افتتاح ۲۷ مدرسه طی ۶ ماه در منطقه تبادکان مشهد
  • احداث مدارس خیر ساز نسبت به مدارس دولتی از سرعت عمل بیشتری برخوردار است
  • افزوده شدن۶ کلاس درس به فضا‌های آموزشی شهرستان خواف
  • افتتاح ۲۷ مدرسه در ۶ ماه در وسیع ترین منطقه آموزش و پرورش کشور
  • افتتاح هفدهمین مدرسه سه شنبه‌های امید در شهرستان مشهد
  • افتتاح مدرسه خیرساز به همت خیر شیرازی