Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اهمیت استفاده از ظرفیت طلاب و مبلغان گفت: ما امروز به‌شدت به طلاب، مبلغان و مبلغات نیاز داریم و رویکرد ما نیز استفاده از تمام ظرفیت‌های حوزه علمیه است چراکه معتقدیم حضور یک طلبه در آموزش و پرورش می‌تواند بسیار مؤثر باشد.

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان، علیرضا کاظمی معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش در آئین اختتامیه هشتمین دوره آموزشی هادیان معرفت، در مجتمع فرهنگی یاوران مهدی (عج) برگزار شد اظهار کرد: دفاع از ارزش‌های اسلام و انقلاب و همچنین جریان سازی‌های فرهنگی و تربیتی از مهم‌ترین و اصلی‌ترین وظایف اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر اهمیت جریان سازی فرهنگی و تربیتی افزود: برای رسیدن به اهداف و موفق بودن در انجام وظایف نیازمند توانمندسازی دانش‌آموزان هستیم و بدون توانمندسازی نمی‌توانیم موفق باشیم.

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش گفت: در حال حاضر شرایط کشور بسیار سخت شده است البته این که بیان می‌شود شرایط سخت شده به معنای ترس نیست بلکه به این معنا است که باید برای این جنگ اقتصادی و فرهنگی آماده شویم.

وی ادامه داد: در سراسر کشور آسیب‌ها و معضلات رنج‌آور گوناگونی وجود دارد و همین مسئله وظیفه روحانیت را سخت‌تر از گذشته کرده است، البته باید به این نکته نیز توجه داشته باشیم که در شرایط فعلی کار تبلیغی و فرهنگی به مراتب سخت‌تر از اوایل انقلاب شده است.

کاظمی عنوان کرد: پاشیدن بذر ناامیدی و یأس در دل مردم از راهبرد‌ها و سیاست‌های اصلی دشمنان است و به همین دلیل در شرایط فعلی ایجاد روحیه امید و همچنین ایجاد روحیه نشاط و شادابی در مردم از مسائلی است که باید به آن توجه جدی داشته باشیم.

وی افزود: خانواده و جامعه در تعلیم و تربیت افراد نقش دارند البته آموزش و پرورش بیشترین سهم را در تعلیم و تربیت دارد، اما متأسفانه در طول این ۴۰ سال آموزش و پرورش اولویت نبوده است و به همین دلیل نیز امروزه شاهد مشکلات بسیار زیادی در بخش‌های مختلف آموزش و پرورش هستیم.

کاظمی با اشاره به سند تحول بنیادین آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: علی‌رغم اینکه آموزش و پرورش در حال حاضر در اوج شکوه خود قرار دارد، اما سند تحول بنیادین تنها یک سند است و برای تحقق این سند الزاماتی نیاز است که متأسفانه این الزامات تاکنون محقق نشده است.

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش گفت: حاکم بودن فضای دانش‌اندوزی و دانش‌محوری در مدارس از مهم‌ترین مشکلات آموزش و پرورش است و ما از این مسئله رنج می‌بریم البته نظام آموزشی در سراسر کشور نیز همین‌گونه است و این مسئله موجب شده است که ما دانش‌آموزانی داشته باشیم که دانش دینی خوبی دارند، اما در مهارت‌های دینی بسیار ضعیف هستند؛ بدون تردید ما با این روش و متد‌ها نمی‌توانیم در تربیت دانش آموزان موفق باشیم.

وی بیان کرد: ما باید تلاش کنیم تا تمرکز بر آموزش را از جامعه دور کنیم و به سمت مهارت‌آموزی حرکت کنیم البته این کار بسیار سخت است، اما امیدواریم که در این زمینه نیز موفق باشیم.

وی با انتقاد از سطحی‌نگری در فضای تربیتی و فرهنگی عنوان کرد: یکی از مشکلات مهم که با آن مواجه هستیم، سطحی‌نگری در فضای تربیتی و فرهنگی است که همین مسئله موجب شده است تا خروجی فعالیت‌های فرهنگی متناسب با هزینه و سرمایه‌گذاری انجام شده، نباشد.

وی به بیان برخی اقدامات معاونت پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش پرداخت و گفت: توسعه و ترویج امربه‌معروف و نهی از منکر، حمایت از کالای ایرانی و همچنین برنامه‌ریزی برای چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی از جمله برنامه‌ها و اقدامات معاونت پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش در سال جاری است.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: علیرضا کاظمی معاون پرورشی آموزش و پرورش طلاب و مبلغان آموزش و پرورش خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۰۹۹۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰۰ هزار دانش‌آموز در کشور آموزش‌های مهارتی می‌بینند

 معاون وزیر کار و رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور صبح امروز در هشتمین همایش سراسری مدیران سازمان فنی و حرفه‌ای کشور در استان کردستان اظهار داشت: رویکرد مهارت‌آموزی از نکات مهم تحقق شعار  سال است و در این راستا تعهد داریم طی قراردادی با آموزش و پرورش ۲۰۰ هزار نفر از دانش‌آموزان کشور را در بحث مهارت آموزش دهیم.

 مهرداد عظیمی، با اشاره به مفهوم شعار سال از نگاه مقام معظم رهبری، افزود: جهش تولید با مشارکت مردم یک انتخاب راهبردی در این راستا بوده و خادمان کشور باید به برخی موضوعات نگاه ویژه‌تری داشته باشند.

وی با تاکید بر اینکه اقتصاد مسئله اصلی کشور است، افزود: دشمن همواره در این حوزه برنامه‌ریزی و هدف‌گذاری می‌کند، لذا دولت باید با کار جهادی در حوزه تولید و با نگاه جهشی به تحقق شعار سال گام بردارد.

 عظیمی خاطر نشان کرد: توسعه مراکز جوار کارگاهی، با هدف تربیت نیروی متخصص برای تولید نیاز‌های اساسی کشور ضروری است و ارتقاء این مراکز و آموزش و سنجش صلاحیت از جمله اولویت‌های سازمان فنی و حرفه‌ای کشور طی سال‌جاری خواهد بود.

به گفته عظیمی، سازمان فنی حرفه‌ای کشور دارای ۴ هزار و ۱۶۲ گارگاه و واحد آموزشی، ۲۲ هزار آموزشگاه آزاد در کشور است و این ظرفیت ارزشمند می‌تواند در آموزش نیروی کار کارآمد و متخصص در کشور بسیار تاثیرگذار و نقش‌آفرین باشد.

رییس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور در ادامه از کردستان به عنوان سرزمین استعداد‌های درخشان در حوزه‌های مختلف نام برد و گفت: این استان ظرفیت‌های خدادادی به ویژه نیروی انسانی توانمند و متخصصی دارد که باید به این ظرفیت‌ها در معرفی استان کردستان توجه شود.

وی گفت: مطالبات مردم کردستان از دولت زیاد است که خوشبختانه بخشی از این مطالبات در این دولت با تلاش‌های صورت گرفته جامه عمل پوشانده شده است که این اقدامات باید به خوبی منعکس شود.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • ۲۰۰ هزار دانش‌آموز در کشور آموزش‌های مهارتی می‌بینند
  • کمبود ۶۰ هزار مربی پرورشی در مدارس کشور/ ۱۱ هزار مربی پرورشی جذب می‌کنیم
  • عملیات ساخت ۱۰۳ مدرسه جدید در استان کرمان آغاز شد
  • رئیس جمهور: آموزش و پرورش نه مسئله با اولویت، بلکه مسئله اول کشور است
  • پیش‌بینی می‌کنیم سال آینده کمبود نیروی انسانی نداشته باشیم
  • ۱۰ هزار و ۲۰۸ معلم جدید در خراسان رضوی جذب می‌شوند
  • افتتاح و کلنگ‌زنی ۱۰۱ مدرسه در استان بوشهر
  • دشمن از اقتصادوحجاب در حوزه امنیتی علیه کشورمان سواستفاده می کند
  • ۳۰۲ نفر جذب آموزش و پرورش قزوین خواهند شد
  • ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود