Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-28@00:29:47 GMT

نرخ رسمی ارز ثابت ماند/ هر دلار ۴۴۱۲ تومان

تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۰۱۰۰۸۳

بانک مرکزی نرخ ۳۹ ارز را برای امروز اعلام کرد که طی آن نرخ تمامی ارزها بدون تغییر نسبت به روز شنبه ثابت ماند. آفتاب‌‌نیوز : نرخ هر دلار آمریکا برای امروز (یکشنبه چهاردهم مردادماه) بدون تغییر نسبت به روز گذشته ۴۴ هزار و ۱۲۰ ریال قیمت خورد. همچنین نرخ هر پوند انگلیس بدون تغییر نسبت به روز گذشته ۵۷ هزار و ۳۶۴ ریال و هر یورو نیز بدون تغییر در مدت زمان مشابه ۵۱ هزار و ۴۷ ریال ارزش‌گذاری شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


براین اساس، هر فرانک سوئیس ۴۴ هزار و ۳۸۰ ریال، کرون سوئد ۵ هزار و ۹۴۸ ریال، کرون نروژ ۵ هزار و ۳۴۶ ریال، کرون دانمارک ۶ هزار و ۸۴۸ ریال، روپیه هند ۶۴۴ ریال، درهم امارات متحده عربی ۱۲ هزار و ۱۴ ریال، دینار کویت ۱۴۵ هزار و ۵۷۹ ریال، یکصد روپیه پاکستان ۳۵ هزار و ۵۳۸ ریال، یکصد ین ژاپن ۳۹ هزار و ۶۹۸ ریال، دلار هنگ کنگ ۵ هزار و ۶۲۲ ریال، ریال عمان ۱۱۴ هزار و ۷۴۶ ریال و دلار کانادا ۳۳ هزار و ۹۶۲ ریال قیمت خورد.
همچنین نرخ راند آفریقای جنوبی ۳ هزار و ۳۱۲ ریال، لیر ترکیه ۸ هزار و ۶۸۴ ریال، روبل روسیه ۶۹۳ ریال، ریال قطر ۱۲ هزار و ۱۲۱ ریال، یکصد دینار عراق ۳ هزار و ۷۰۵ ریال، لیر سوریه ۸۶ ریال، دلار استرالیا ۳۲ هزار و ۶۴۶ ریال، ریال سعودی ۱۱ هزار و ۷۶۶ ریال، دینار بحرین ۱۱۷ هزار و ۳۳۹ ریال، دلار سنگاپور ۳۲ هزار و ۲۹۴ ریال، ده روپیه سریلانکا ۲ هزار و ۷۶۱ ریال و یکصد روپیه نپال ۴۰ هزار و ۵۱ ریال تعیین شد.
به گزارش بانک مرکزی، نرخ یکصد درام ارمنستان ۹ هزار و ۱۶۸ ریال، دینار لیبی ۳۱ هزار و ۸۱۵ ریال، یوان چین ۶ هزار و ۴۶۰ ریال، یکصد بات تایلند ۱۳۲هزار و ۸۲۵ ریال، رینگیت مالزی ۱۰ هزار و ۸۲۶ ریال، یک هزار وون کره جنوبی ۳۹ هزار و ۳۱۸ ریال، یکصد تنگه قزاقستان ۱۲ هزار و ۶۳۰ ریال، افغانی افغانستان ۶۱۲ ریال، روبل جدید بلاروس ۲۱ هزار و ۸۹۶ ریال، منات آذربایجان ۲۵ هزار و ۹۵۳ ریال، سومونی تاجیکستان ۴ هزار و ۶۸۴ ریال و بولیوار جدید ونزوئلا ۴ هزار و ۴۱۸ ریال ارزش‌گذاری شد. کد خبر: ۵۳۸۱۱۷ تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۸

منبع: آفتاب

کلیدواژه: نرخ رسمی ارز دلار بانک مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۱۰۰۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلار و سکه تا کجا کاهش پیدا می کنند؟

امتداد - یک کارشناس اقتصادی گفت: بازار آزاد می‌خواهد نرخ ارز مرکز مبادله را به سمت خودش بکشاند اما وقتی موفق نمی‌شود، کاهش پیدا می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، آلبرت بغزیان به ایسنا افزود: کاری که بانک مرکزی به‌درستی انجام می دهد، این است که با افزایش نرخ ارز در بازار غیر رسمی، نرخ مرکز مبادله تغییر خاصی نمی کند؛ این نشان می‌دهد که بانک مرکزی بازیچه قرار نگرفته و وارد بازی بازارسازها نشده است.

او درباره تاثیر حراج سکه در کنترل قیمت‌ها بیان کرد: اگر هدف بانک مرکزی کاهش قیمت سکه بوده، باید توجه داشت که این کار یک مسکن موقت است برای تاثیر در قیمت؛ لذا این امر باید به‌طور مرتب انجام شود یا اینکه به تعدادی سکه عرضه شود که دیگر بازار اشباع شده باشد.

البته همه این‌ها منوط به این است که نرخ ارز هم ثابت باشد.

این کارشناس اقتصادی اظهار کرد: قبلا برگزاری حراج‌ سکه برای این بود که طلا به سازندگان عرضه شود و آنها بتوانند زیورآلات تولید کنند، در مقایسه با زمانی که نفت فروخته می‌شد و بانک مرکزی طلا و دلار تحویل می‌گرفت و به بانک کارگشایی می‌داد که به سازندگان و تولیدکنندگان زیورآلات عرضه کند؛ این کار در میان‌مدت نمی‌تواند اثری داشته باشد که قیمت‌ها را بشکند و کسانی که سکه خریدند هم به امید سوداگری هستند یا اینکه دنبال حفظ ارزش پولشان هستند.

اختلاف بین ارز دولتی و غیر رسمی

بغزیان خاطرنشان کرد: تا زمانی که سوداگری است و بین ارز دولتی و غیر رسمی اختلاف وجود دارد، نباید انتظار داشته باشیم که ثبات اقتصادی ایجاد شود و طلا و دلار برای خرید واقعی باشند نه برای استفاده از فرصت‌ها و سوداگری؛ زیرا اختلاف ارز دولتی با بازار غیر رسمی جذاب است و با عرضه محدود هم نمی‌توان نرخ را شکست بلکه می توان در کوتاه مدت بر بازار اثر گذاشت و این امر را بارها آزمون کردیم؛ لذا باید این موضوع ریشه‌ای حل شود.

وی ادامه داد: برای مثال منطقی بود که در آستانه سفرهای نوروزی، میزان دریافت ارز مسافرتی را افزایش دادند که فرد تشویق نشود ارز را از بازار آزاد بخرد، اما تا زمانی‌که محدودیت باشد، هرچه هم سهمیه افزایش پیدا کند، از طرف دیگر صف ایجاد برای خرید ایجاد می شود و چون به اندازه تقاضا عرضه نمی‌شود، در حد همان چند روز التهاب بازار را کنترل می‌کند و این را نباید به‌عنوان یک برد در نظر گرفت.

این کارشناس اقتصادی خاطرنشان کرد: کاری که بانک مرکزی به‌درستی انجام می دهد، این است که با افزایش نرخ ارز در بازار غیر رسمی، نرخ مرکز مبادله تغییر خاصی نکرد.

این نشان می‌دهد که بانک مرکزی بازیچه قرار نگرفته و وارد بازی بازارسازها نشده است.

بازار آزاد می‌خواهد نرخ ارز مرکز مبادله را به سمت خودش بکشاند اما وقتی موفق نمی‌شود، کاهش پیدا می‌کند. سال گذشته نرخ دلار به ۶۰ هزار تومان رسید اما به ۵۰ هزار تومان برگشت.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • دلار و سکه تا کجا کاهش پیدا می کنند؟
  • دیشب ثابت شد رئال فقط یک تیم ندارد!
  • نرخ ارز امروز ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جزئیات
  • پوچتینو: در چلسی فقط من نباید خودم را ثابت کنم
  • واکنش توییتر رسمی باشگاه بارسلونا به ماندن ژاوی؛ فراتر از یک مربی
  • این خانه بدون کوچکترین تغییر و آسیبی به طبیعت ساخته شده! (عکس)
  • رسمی؛ ژاوی در بارسلونا ماندنی شد
  • دلار مبادله‌ای ثابت ماند؛ یورو کاهشی شد
  • تغییر نام رسمی فراری در فرمول یک
  • یک میلیارد و یکصد میلیون ریال جریمه نقدی برای واحد تولیدی متخلف