Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بسیج نیوز»
2024-04-29@16:28:12 GMT

نشریه اخبار و تحلیل‌ها یک‌شنبه ۱۴ مرداد

تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۰۱۱۶۱۶

 

نشریه اخبار و تحلیل‌ها یک‌شنبه ۱۴ مرداد

امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی): آمریکایی‌ها اصرار دارند که ما با آنها درباره‌ مسائل منطقه غرب آسیا به ‌ویژه سوریه، عراق، لبنان و یمن مذاکره کنیم؛ هدف واقعی آنها از این درخواست‌های مذاکره چیست؟ آنها هدفی جز جلوگیری از حضور جمهوری اسلامی ایران در منطقه به ‌عنوان عامل اصلی ناکامی‌های آمریکا ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

(۱۳۹۵/۶/۲۸)

پایگاه بصیرت

نشریه اخبار و تحلیل‌ها word

نشریه اخبار و تحلیل‌ها pdf

 

▼ حرف روز

مار خوش خط و خال!
در روزهای اخیر، پس از شدت یافتن تهدیدها و تحریم‌های آمریکا علیه ملت ایران، رئیس‌جمهور آمریکا به ناگاه از مذاکره بدون پیش‌شرط با ایران سخن گفت! بیان این جملات برای کسانی که اهل سیاست هستند، تعجب برانگیز نبود؛ اما برخی از افراد خام و طیف‌های سیاسی غرب‌زده با استقبال از این پیشنهاد در حال ادبیات‌سازی برای مذاکره هستند. سؤالی که اکنون در اذهان عمومی نقش بسته، این است که در این شرایط که ترامپ چندین چماق را با هم برداشته است، چرا پیشنهاد هویج را مطرح می‌کند؟ در پاسخ به این پرسش باید به فواید مذاکره برای آمریکا اشاره کرد؛
۱‌ـ جنگ شناختی و ادراکی آمریکا علیه ایران هدف مهم تهدید، تحریم و حتی مذاکره است. آمریکا در این اندیشه است که با یک بسته تحمیلی به فرآیند شرطی‌سازی نقش خود در امور سیاسی ایران رسمیت ببخشد، این کشور پس از خروج از برجام میزان اندک محبوبیت و مقبولیت خود را نزد کسانی که مدافع ارزش‌های لیبرالیستی بودند، از دست داده است، بر اساس این می‌کوشد با راه‌اندازی چرخه مجدد مذاکره هم جریان وارفته طرفدار آمریکا را احیا کرده و هم مردم را نسبت به توطئه‌های آمریکا برای براندازی کشور به صورت تدریجی بی‌حس کند.
۲‌ـ جنگ معیشتی آمریکا علیه ملت ایران یک تهاجم انکارناپذیر است و روند این حرکت بدبینی ملت ایران را نسبت به آمریکا به دنبال دارد که البته آمریکا هم از این امور اطلاع دارد؛ اما با رفتار شیطانی خود همه مشکلات را به نظام اسلامی ارجاع می‌دهد تا از درون کشور مهره‌های وابسته را برای مذاکره و رفع مشکلات حرکت دهد. در روزهای گذشته، این حرکت از برخی گروه‌های شکست خورده شروع شده است تا به بهانه دفاع از مردم موضوع مذاکره را در تابستان داغ کنند.
۳ـ در حالی که پس از تهدیدهای ترامپ شاهد افزایش وحدت ملی در دفاع از امنیت کشورمان هستیم، موضوع مذاکره مانند گذشته می‌تواند به انسجام ملی ما ضربه‌ وارد کند و برای مقابله با مار خوش خط و خال مذاکره باید اهداف آمریکا در این موضوع تبیین شود که مذاکره شرایط را سخت‌تر می‌کند و می‌تواند در آینده فشارهای بیشتری بر نظام وارد کند؛ برای نمونه اگر در جریان مذاکرات قبلی توان هسته‌ای خود را از دست نداده بودیم، در حال حاضر فشارها کمتر بود و ما می‌توانستیم فشارهای بیشتری بر آمریکا وارد کنیم.

▼ گزارش روز

اثبات مجدد
روزنامه «وال‌استریت ژورنال» گزارش داده، فشارهای «ریچارد گرنل» سفیر آمریکا به آلمان مانع انتقال ۳۰۰ میلیون یورو از اموال جمهوری اسلامی ایران از طریق بانک تجاری اروپایی‌ـ ایرانی (Europäisch-Iranische Handelsbank) شده است. مسئولان بانک مرکزی آلمان قصد دارند با افزودن متممی به قوانین مالی آلمان، با پوشش «نگرانی از پول‌شویی»، از انتقال پول به ایران جلوگیری کنند. نکته مهم اینجاست که این اتفاق در حالی رخ می‌دهد که این نهاد در آلمان به ظاهر نهادی مستقل به شمار می‌آید؛ اما مقامات آمریکایی از جمله گرنل توانسته‌اند با لابی با مقامات دولت آلمان نقشی اساسی در تصمیم این نهاد برای ممانعت از انتقال پول به ایران داشته باشند. این اتفاق نمونه واضح دیگری است که نمی‌توان کشور را معطل تصمیمات کشورهای خارجی و مسائل خارج از مرزها نگه داشت! چرا که نشان می‌دهد اروپایی‌ها هم با وجود همه لفاظی‌ها و همه بازی‌شان با کلمات و ادعایی از این دست که همه توان خود را برای نگه داشتن توافق جامع هسته‌ای و بازنگشتن تحریم‌های ایران به کار بگیرند، در خوش‌بینانه‌ترین حالت توانایی عملیاتی‌سازی گفته‌های خود را ندارند و کاملاً متأثر از تصمیمات کاخ سفید عمل می‌کنند! این موضوع بار دیگر دقیق بودن تذکرات رهبر معظم انقلاب درباره اروپا و تعامل با این کشورها پس از خروج آمریکا از برجام را به اثبات رساند که در این باره فرمودند: «ما بنای دعوا با اروپا را نداریم، اما این سه کشور اروپایی نشان داده‌اند که در حساس‌ترین مواقع، با آمریکا همراهی می‌کنند. تاکنون ندیده‌ایم که به‌ معنی واقعی کلمه در مقابل آمریکا ایستاده باشند... مذاکرات با اروپایی‌ها قطع نشود؛ اما نباید معطل بسته‌ اروپایی ماند، بلکه باید کارهای فراوان لازم در داخل کشور را دنبال کرد. گره زدن حل مسائل کشور به ‌خصوص مسائل اقتصادی به برجام و خارج از کشور، یک خطای بزرگ است.»
 

▼ اخبار ویژه

روی‌آوردن ضد انقلاب به تصاویر آرشیوی!
رسانه‌های ضد انقلاب دور جدیدی از فعالیت‌های خود را همزمان با برخی تجمعات در شهرهای کشور کلید زدند. آنها برای کمک کردن به آشوب در ایران و برهم زدن آرامش جامعه به هر کاری دست می‌زنند. سیاه‌نمایی، بزرگ‌نمایی، دروغ، استفاده از تصاویر فتوشاپی یا قدیمی و فیلم‌های جعلی ابزارهایی هستند که آنها در دستور کار خود قرار می‌دهند. در آخرین این موارد، آمدنیوز و برخی شبه‌رسانه‌های ضد انقلاب با انتشار تصویری مدعی تجمعات گسترده در ساری شدند، که در آن تصویر افراد لباس گرم و کاپشن بر تن داشتند. غافل از اینکه در اوج گرمای تابستان کسی در ساری کاپشن نمی‌پوشد! پیش از این نیز آمدنیوز با انتشار فیلم کوتاهی از آتش‌سوزی بندر لنگه در استان هرمزگان مدعی شده بود معترضان به وضعیت اقتصادی پمپ بنزین شهید حججی را در اصفهان به آتش کشیده‌اند!
 

تیراندازی ناشناس برای کشته‌سازی
در جریان اغتشاش‌آفرینی نیروهای ضد انقلاب در برخی خیابان‌های شهر کرج، یک شهروند به ضرب گلوله افراد ناشناس کشته شده است. بررسی‌ها نشان می‌دهد ضارب از داخل خودرو ۲۰۶ و با سلاحی غیر سازمانی اقدام به شلیک کرده است. پیش از این و در اغتشاشات دی ماه نیز چندین فرد مسلح که وابستگی‌های گروهکی داشتند، به همت دستگاه‌های امنیتی بازداشت شده بودند. طبق مشاهدات میدانی خبرنگاران، بیشتر لیدرهای اغتشاش این بار از زنان انتخاب شده‌اند. گفتنی است، دو شب پیش تعدادی از آشوبگران با حمله به حوزه علمیه شهرستان اشتهارد با سنگ و آجر، نمای حوزه علمیه ماهدشت را هدف قرار دادند و شیشه‌های نمازخانه را شکستند و در حین انجام این کار، شعارهای هنجارشکنانه سر ‌دادند.
 
▼ اخبار
۱ـ ادعای یک روزنامه کویتی درباره مذاکره ایران و آمریکا!
روزنامه کویتی «الجریده» ادعا کرد، ایران به هفت شرط پذیرفته بوده که با آمریکا مذاکره کند. هفت شرطی که پیش‌بینی می‌شد آنقدر سخت باشند که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری ایالات متحده آمریکا آنها را نپذیرد. به نوشته الجریده این شروط عبارت بودند: از بازگشت واشنگتن به توافق هسته‌ای و اجرای تمامی تعهداتش، توقف تهدیدات نظامی آمریکا علیه ایران، ارائه تضمین در جهت عدم تلاش آمریکا برای براندازی نظام، پایان دادن به اختلاف‌افکنی میان ایران با کشور‌های عربی، پایان دادن به تحریم‌های جدید اقتصادی، توقف فشار‌های اقتصادی و توقف فشار به شرکت‌های اروپایی تا آ‌نها به تهران بازگردند. به گفته روزنامه الجریده ناظران و مسئولان در کشور‌های گوناگون از اعلام آمادگی دونالد ترامپ برای دیدار با رئیس‌جمهور ایران بدون هیچ گونه پیش‌شرطی شوکه شدند.
 

۲ـ برنامه ‌موشکی‌ و ‌هسته‌ای کره‌ شمالی متوقف ‌نشده است
بر  اساس گزارش ۱۴۹ صفحه‌ای محرمانه سازمان ملل که نتیجه تحقیق و بررسی شش ماهه کارشناسان مستقلی است که بر اجرای تحریم‌های سازمان ملل نظارت دارند، کره شمالی برنامه‌های هسته‌ای و موشکی خود را متوقف نکرده و همچنان به نقض قطعنامه‌های شورای امنیت و انتقال غیر قانونی فرآورده‌های نفتی از طریق کشتی به کشتی و همین طور انتقال محموله‌های زغال سنگ در سال ۲۰۱۸ میلادی ادامه داده است. کره شمالی همچنین تحریم‌های مربوط به ممنوعیت فروش منسوجات را نقض کرده و طی اکتبر ۲۰۱۷ تا مارس ۲۰۱۸ میلادی بیش از ۱۰۰ میلیون دلار کالا به چین، غنا، هند، مکزیک، سریلانکا، تایلند، ترکیه و اروگوئه صادر کرده است.
 

۳ـ اصلاح‌طلبان نمی‌توانند جا خالی بدهند!
صادق زیباکلام، فعال سیاسی اصلاح‌طلب طی یادداشتی در روزنامه «سازندگی» با اشاره به حمایت تمام و کمال اصلاح‌طلبان از دولت روحانی گفته است: «در حالی که روحانی نتوانسته خیلی از انتظارات را برآورده کند، اصلاح‌طلبان نمی‌توانند جا خالی کنند. اصلاح‌طلبان نسبت به رأی‌دهندگان و بدنه اجتماعی خود تعهد اخلاقی و اجتماعی دارند و تمام مسئولیت عملکرد روحانی بر عهده آنهاست.» وی با بیان اینکه رئیس‌جمهور دولت دوازدهم بخش عمده‌ای از ۲۴ میلیون رأی خود را مدیون اصلاح‌طلبان است، خاطرنشان کرده است: «ما بودیم که به مردم گفتیم بیایید به روحانی رأی دهید؛ الآن نمی‌توانیم به آنها بگوییم که به ما مربوط نیست.»
 

۴ـ روزی دو میلیون کلمه خبرپراکنی علیه ایران
بیژن نوباوه، روزنامه‌نگار پیشکسوت در شانزدهمین نشست شنبه‌های انقلاب گفت: در گذشته جریان استکباری غرب برای مقابله با کمونیسم رادیویی به نام «زندگی برتر» داشت و تنها همین یک رادیو برای پیشبرد اهداف آنها کافی بود، اما پس از انقلاب اسلامی بیش از  ۱۰۰ رادیو و تلویزیون تنها به زبان فارسی علیه جمهوری اسلامی تبلیغ می‌کنند. وی افزود: بر اساس تحقیقات من در طول ۲۰ سال گذشته، سه خبرگزاری رویترز، فرانس‌پرس و آسوشیتد‌پرس روزی دو میلیون کلمه علیه جمهوری اسلامی خبرپراکنی می‌کنند که بیشتر آن در جهت تغییر در سبک زندگی و تغییر نگرش‌های مردم ایران بوده است.
 

۵ـ طالبان مذاکره مجدد با آمریکا شرف و شعور ندارند
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: ایران به صددرصد تعهدات خود در برجام عمل کرده است؛ اما طرف مقابل به ۱۰ درصد تعهدات خود هم عمل نکرد. با وجود این، عده‌ای از داخل که شرف ندارند می‌گویند برویم دوباره مذاکره کنیم. اگر کسی شعور سیاسی داشته باشد، نباید از مذاکره حرف بزند. حسن رحیم‌پورازغدی افزود: غربی‌ها می‌گویند موشک نداشته باش تا زمانی که ما حمله کردیم نتوانی از خود دفاع کنی و کل جهان اسلام را هم بفروش و دیگر کار را به جایی رساندند که می‌گویند اگر آب خوردن می‌خواهید، باید آمریکا بیاید ایران. اینها اگر فاقد شرف نباشند، خائن یا فاقد شعور هستند.

▼ اخبار کوتاه
◄ شرکت یونیپک چین واردات نفت از آمریکا را به دلیل تشدید جنگ تجاری میان واشنگتن و پکن، به حال تعلیق درآورده است. اطلاعات تجاری نشان می‌دهد، میانگین واردات نفت چین از آمریکا در هشت ماه امسال، ۳۳۴ هزار بشکه در روز خواهد بود. پیش‌بینی می‌شود این رقم در ماه سپتامبر امسال به حدود ۱۹۷ هزار بشکه در روز کاهش یابد. تعرفه‌های وضع شده از سوی دولت چین برای واردات نفت از آمریکا، دیگر شرکت‌های نفتی چینی، از جمله شرکت پتروچاینا را از خرید نفت آمریکا باز داشته است.
◄ ری یونگ هو، وزیر خارجه کره شمالی با بیان اینکه ایالات متحده «صدای خود را بالا می‌برد تا تحریم‌ها علیه کره شمالی را حفظ کند»، گفت: در حالی که کره شمالی «اقدامات نیکخواهانه خود را آغاز کرده است»، از جمله «توقف موقت آزمایش هسته‌ای و آزمایش پرتاب موشک و تخلیه زمین‌های آزمایش هسته‌ای»، ایالات متحده به «قدیم و به آنچه دور از قصد رهبرش است»، بازگشته است.
◄ امیر سرتیپ کیومرث حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: هشداری که آقای روحانی دادند، هشدار جدیدی نیست؛ ملت و نیروهای مسلح ما سال‌هاست این حرف را می‌زنند. امروز هم مثل گذشته همین حرف را می‌زنیم که تنگه هرمز یا باید برای همه باز باشد یا برای هیچ‌کس و هر زمان که اراده کنیم، این تنگه را می‌بندیم.
◄ وزارت بازرگانی و صنعت هند در تازه‌ترین گزارش خود اعلام کرده است، واردات طلای این کشور در سال مالی ۲۰۱۸ میلادی با رشد ۲۲/۴۳ درصدی روبه‌رو شده و به بیش از ۹۵۵ تن رسیده است. بر اساس این گزارش، واردات طلای هند طی سال مالی ۲۰۱۷‌ـ ۲۰۱۶ به ۷۸۰ تن رسیده بود.
◄ حسین سلیمی، رئیس انجمن سرمایه‌گذاری خارجی اتاق بازرگانی ایران با تأکید بر اینکه مشکلات اقتصاد ایران ساختاری است، گفت: در دو سال گذشته با وجود اینکه بحث تحریم‌ها مطرح نبود؛ اما برای تولید و هدایت نقدینگی به سمت تولید هیچ اقدامی نشده است.
◄ نماینده مردم جیرفت در مجلس از مهلت ۱۰ روزه مجلس به شریعتمداری، وزیر صنعت، معدن و تجارت برای انتشار فهرست کسانی که غیر قانونی و خارج از عرف به سامانه ورود کرده و خودروهای خارجی و گران‌قیمت خریده‌اند،‌ خبر داد.
◄ چاوش‌اوغلو، وزیر خارجه ترکیه در سخنرانی خود در شهر آلانیا درباره تحریم اخیر واشنگتن علیه این کشور خطاب به آمریکا تأکید کرد: مردم ترکیه تسلیم نخواهند شد و اگر تحریم کنید، تحریم خواهید شد.

منبع: سایت بصیرت

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۱۱۶۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند


به گزارش خبرگزاری صداوسیما ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه امروز (شنبه) هشتم اردیبهشت ماه به اقدام سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا در اعمال تحریم‌ها علیه برخی اشخاص حقیقی و حقوقی نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران و همچنین قطعنامه پارلمان اروپا و طرح ادعا‌ها علیه ایران واکنش نشان داد و این اقدامات را به شدت محکوم کرد.

وی همچنین از همراهی معدود کشور‌هایی در اروپا از رویکرد ظالمانه دولت آمریکا انتقاد کرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه  در واکنش به تحریم‌های آمریکا، انگلیس و کانادا و قطعنامه پارلمان اروپا گفت: دولت و مردم ایران هستند که باید از آمریکا و اروپا به دلیل نقض برجام و ایفای نقش مخرب در ثبات و امنیت پایدار در منطقه سؤال کرده و طلبکار باشند، نه اینکه این دولت‌های ناقض عهد و پیمان، خود را جای طلبکار و مدعی نشانده و به گستاخی بر فهرست تحریم‌های ظالمانه علیه مردم ایران بیفزایند.

انگلیس، آمریکا و کانادا در واکنش به پاسخ تنبیهی ایران به رژیم صهیونیستی روز پنجشنبه ششم اردیبهشت ماه تحریم‌های جدیدی علیه اتباع و شرکت‌های ایرانی اعمال کردند.
کنعانی با بیان اینکه ظرفیت‌های نظامی جمهوری اسلامی ایران متناسب با نیاز آن در تامین امنیت و منافع ملی، حفاظت از حاکمیت و تمامیت سرزمینی و دفاع مشروع و بازدارنده در مقابل هرگونه تهدید و تجاوز خارجی است، تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران از شرکای مهم جامعه جهانی در تأمین صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی و مبارزه با تروریسم بین‌المللی است.
سخنگوی دستگاه دیپلماسی تأکید کرد: توسل به ابزار تحریم علیه ظرفیت‌های دفاعی جمهوری اسلامی ایران نه تنها خللی در عزم و اراده دولت و مردم ایران در افزایش اقتدار ملی با هدف دفاع مشروع و قاطع از حاکمیت و تمامیت سرزمینی و امنیت و منافع ملی ایران ایجاد نمی‌کند، بلکه برخلاف میل تحریم کنندگان، تحریم‌ها را به فرصتی برای خودکفایی و خوداتکایی در تقویت و توسعه ظرفیت دفاعی و نظامی ایران تبدیل کرده است.

 چرا پارلمان اروپا از پرداختن به عامل اصلی بروز تنش در منطقه طفره می‌رود؟
این دیپلمات ارشد ایرانی از رویکرد دوگانه پارلمان اروپا در موضوع حمله رژیم صهیونیستی به مقر دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران در دمشق و دفاع مشروع ایران شدیدا انتقاد کرد و گفت؛ جای تأسف است که پارلمان اروپا در قطعنامه خود نسبت به اقدام متجاوزانه و ناقض قوانین و حقوق بین‌الملل رژیم صهیونیستی به مقر دیپلماتیک ایران و شهادت مستشاران رسمی ضدتروریسم ایرانی، صرفا به ابراز تأسف بسنده کرده است، اما اقدام مشروع ایران علیه رژیم یاد شده در چارچوب حق ذاتی دفاع مشروع را شدیدا محکوم می‌کند!
سخنگوی وزارت امور خارجه پرسید: چرا پارلمان اروپا از پرداختن به منشأ و عامل اصلی بروز تنش و ناامنی در منطقه که ریشه در اشغالگری و رویکرد جنایتکارانه رژیم صهیونیستی اسرائیل در کشتار مردم فلسطین و نیز نقض مکرر قوانین و حقوق بین‌الملل توسط این رژیم جعلی دارد، طفره می‌رود و در مقابل همسو با سیاست آمریکا از رژیمی حمایت می‌کند که اصل و اساس ناامنی و تنش در منطقه در طول هشت دهه متمادی است!
نمایندگان پارلمان اروپا پنجشنبه ششم اردیبهشت ماه در قطعنامه‌ای ضمن محکوم کردن حمله اخیر ایران به پایگاه‌های نظامی رژیم اسرائیل، خواستار تحریم‌های بیشتر علیه ایران شدند. آنها در این قطعنامه نسبت به حمله این رژیم به بخش کنسولی سفارت ایران در دمشق فقط ابراز تأسف کردند.
کنعانی همچنین با روشن و شفاف توصیف کردن سیاست و مواضع اصولی جمهوری اسلامی ایران در قبال بحران اوکراین و با رد مجدد ادعا‌های مربوط به استفاده از تسلیحات ایران در جنگ اوکراین گفت: اگر آمریکا و اروپا عزم صادقانه‌ای داشته باشند، جنگ در اوکراین و جنگ علیه غزه در سریع‌ترین زمان ممکن خاتمه خواهد یافت، اما آمریکا و برخی کشور‌های اروپایی اصرار دارند که در مسیر غلط تاریخ حرکت کنند و به جای کمک به توقف جنگ، بر آتش آن بیفزایند و وقت خود را مصروف اتهام زنی به دیگران کنند.
وی افزود: بسیاری از ملت‌ها و دولت‌ها به خصوص در منطقه غرب آسیا دیگر هیچ امید و اعتقادی به نقش آمریکا و متحدان اروپایی آن در کمک به برقراری ثبات و امنیت در منطقه ندارند.
سخنگوی وزارت امور خارجه عنوان کرد: این دولت و مردم ایران هستند که باید از آمریکا و اروپا به دلیل نقض توافق هسته‌ای و ایفای نقش مخرب در ثبات و امنیت پایدار در منطقه سؤال و طلبکاری کنند، نه اینکه این دولت‌های ناقض عهد و پیمان، خود را جای طلبکار و مدعی نشانده و به گستاخی بر فهرست تحریم‌های ظالمانه علیه مردم ایران بیفزایند.
اگر رشادت سپاه نبود، تروریسم داعشی تا پشت در پارلمان اروپا و قلب آمریکا نفوذ کرده بود
کنعانی یادآور شد: اگر رشادت و جانفشان‌ی سپاه پاسداران و مستشاران شهید ضد تروریسم سپاه در منطقه نبود، تروریسم داعشی تا پشت درب پارلمان اروپا و قلب آمریکا نفوذ کرده بود و امنیت منطقه و جهان را بیش از پیش تهدید می‌کرد، حال چگونه پارلمان اروپا وقیحانه خواستار گنجاندن تنها نیروی واقعی ضد تروریسم جهان در فهرست تروریسم می‌شود؛ مگر اینکه تصور کنیم گروه‌های تروریستی در راستای اهداف و منافع نامشروع آمریکا و معدود دولت‌های اروپایی و رژیم صهیونیستی برای دامن زدن به بی‌ثباتی و ناامنی در منطقه غرب آسیا عمل می‌کنند!
سخنگوی دستگاه دیپلماسی در پایان بار دیگر تأکید کرد: تکرار رویکرد‌های غیرقانونی و اشتباه توسل به ابزار تحریم و فشار از سوی آمریکا و تبعیت برخی دول اروپایی از واشنگتن، هیچ حق و مشروعیتی برای ادعا‌های آنها از منظر حقوقی و بین‌المللی ایجاد نمی‌کند و آنها باید زمانی پاسخگوی این ادعا‌ها و اقدامات ظالمانه خود علیه دولت و مردم ایران باشند.

دیگر خبرها

  • تحلیل عباس عبدی از اعتراضات دانشجویی در آمریکا: از این تنور نانی برای اصولگرایان محترم پخته نمی‌شود، بهتر است فکر دیگری کنند
  • مذاکره با بانك توسعه اسلامی برای تامین مالی ۳ پروژه جدید ایران
  • مذاكره برای تامین مالی ۳ پروژه جدید ایران از سوی بانک توسعه اسلامی
  • مذاکره برای تأمین مالی ۳ پروژه جدید ایران از سوی بانک توسعه اسلامی
  • هشدار نشریه اقتصادی درباره رکود تورمی در آمریکا
  • تیتر خاص رسانه عربی در مورد ایران/ تحلیل وضعیت اقتصادی پس از «آغاز عصر تحول»
  • روزنامه شرق: بهترین فرصت مذاکره مستقیم با آمریکا را از دست ندهید! / اجرای برجام و FATF اولویت نظام پس از عملیات وعده صادق
  • دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند
  • واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم های سه کشور علیه ایران: دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند
  • کنعانی تحریم‌های سه‌کشور آمریکا، انگلیس و کانادا را به شدت محکوم کرد