Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-04-18@10:08:31 GMT

ارتباط نازایی با دندان های پوسیده

تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۰۱۲۶۶۴

ارتباط نازایی با دندان های پوسیده

رکنا: افرادی که دندان های پوسیده بی شماری دارند این عوارض وحشتناک به آنها تحمیل می شود.

 بهداشت دهان و دندان،یکی از مهمترین اقدامات برای داشتن دهان، دندان ها و لثه سالم است ؛ از آنجا که دهان یک ورودی اولیه در بدن است، بهداشت ضعیف دهان و دندان می تواند تاثیر منفی بر روی کل بدن بگذارد.

دندان های که درد دارند، لثه هایی که خونریزی می کنند و نفس هایی که بوی بدی می دهند، همگی نشانه ی بهداشت دهان و دندان ضعیف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باکتری ها می توانند به راحتی از دهان وارد جریان خون شوند و باعث ایجاد عفونت و التهاب می شود.

بسیار مهم است که به طور متناوب به دندانپزشکک مراجعه کنید تا از سلامت کلی بدنتان مطمئن شوید. در این بخش از سلامت نمناک برخی از مشکلات رایج و جدی ناشی از سلامت دهان و دندان وجود دارد که خواهیم گفت.

عوارض و تاثیرات خطرناک دندان پوسیده که باید شما را نگران کند

عوارض دندان پوسیده روی بیماری های قلبی-عروقی:

داشتن بهداشت دهان دندان ضعیف، خطر بیماری قلبی را در فرد افزایش می دهد. اگر لثه ها به علت باکتری هایی که باعث بیماری پریودنتال می شوند ،ملتهب شود این باکتری ها می توانند در جریان خون وارد شوند و موجب ایجاد پلاک و سخت شدن می شوند.

این سخت شدن شریان ها، آترواسکلروز نامیده می شود که بسیار جدی است باعث مشکلات جریان خون و انسداد قلبی می شود و احتمال حمله قلبی را نیز افزایش می دهد. همچنین، تاثیر مخربی بر عروق و رگ های خونی دارد و می تواند منجر به فشار خون بالا هم شود و سکته مغزی را زیاد می کند. همچنین می تواند باعث افزایش آندوکاردیت شود، که یک بیماری خطرناک و جدی است و زمانی رخ می دهد که پوشش قلب Heart آلوده باشد.

زوال عقلی از عوارض دندان پوسیده:

بهداشت دهان و دندان ضعیف ،بر مغز نیز تاثیر گذار است. مواد هایی که از لثه های ملتهب شده، توسط عفونت آزاد می شوند، می توانند سلول های مغزی را از بین ببرند و منجر به از دست دادن حافظه شوند . بیماری زوال عقل و احتمالاً بیماری آلزایمر، می تواند به علت ژنژیویت ایجاد شود، که باکتری در دهان به کانال به کانال عصبی گسترش می یابد و وارد جریان خون نیز می شود.

عوارض دندان پوسیده در عفونت های تنفسی :

سیستم تنفسی می تواند از بهداشت ضعیف دهان و دندان آسیب ببیند ، باکتری در دهان از دندان های آلوده و لثه های متورم می تواند به ریه نفوذ کند، و یا از طریق جریان خون به آنجا وارد شود. این باکتری ها می توانند منجر به عفونت تنفسی ،برونشیت حاد و حتی COPD شوند.

دیابت ناشی از عوارض دندان پوسیده:

نه تنها افراد مبتلا به دیابت Diabetes بیشتر در معرض ابتلا به عفونت هستند، بلکه بیماری های پریودنتال و عفونت های لثه ای ،به نوبه خود باعث افزایش دیابت می شوند و کنترل آن را سخت می کنند. از آنجایی که بیماری لثه ها و پوسیدگی دندان ها ،سطح قند خون را بالا می برند، پس افرادی با بهداشت دهان و دندان ضعیف در معرض خطر ابتلا به دیابت قرار می گیرند.

عوارض دندان پوسیده در دوران بارداری:

برای مادران باردار، رعایت بهداشت دهان و دندان ضروری است. تغییرات هورمونی باعث می شود که عفونت به راحتی در دهان گسترش یابد . هر گونه عفونت در بدن زن باردار ، عوارض حاملگی را افزایش می دهد. این مشکلات، سبب زایمان زودرس نیز می شوند. پوسیدگی دندان ها و بیماری های لثه، مادر و کودک را در معرض خطرات جدی قرار می دهد.

ناباروری و رابطه اش با دندان پوسیده:

ارتباط نزدیکی، بین بهداشت ضعیف دهان و دندان و مشکلات ناباروری در زنان وجود دارد. پوسیدگی دندانها و آسیب های لثه، می تواند سلامت کل بدن را تحت تاثیر قرار دهد. افرادی که بهداشت ضعیف دهان و دندان دارند، دیرتر از افراد دیگر باردار و بارور می شوند.

اختلال در نعوظ از عوارض دندان پوسیده:

داشتن دندان های پوسیده و بهداشت ضعیف دندان و دهان، مردان را در معرض خطر بالایی از اختلال نعوظ قرار می دهد. باکتری از لثه ها و دندان های بیمار می تواند به راحتی وارد جریان خون شود و بتعث ایجاد التهاب در رگ های خونی می شود ؛ این التهاب ، می تواند جریان خون را کاهش دهد و یا حتی متوقف کند. که در این شرایط، نعوظ سخت تر و یا حتی گاهی غیر ممکن می شود.

عوارض دندان پوسیده روی سرطان:

بدیهی است که اقدامات بهداشتی ضعیف دهان و دندان، مانند مصرف تنباکو یا سیگار کشیدن، می تواند منجر به سرطان گلو یا دهان شود. اما انواع دیگر سرطان ها هستند که با بیماری های لثه ارتباط دارند. خطر ابتلا به سرطان کلیه، سرطان پانکراس و سرطان خون در افرادی که بهداشت دهان و دندان ضعیف دارند بسیار بالاتر است.

رابطه بیماری های کلیوی و عوارض دندان پوسیده:

بیماری مزمن کلیه، یک مشکل جدی برای سلامتی Health است که بر کلیه ها، قلب، استخوان ها و فشار خون تاثیر میگذارد.که عفونت های بدن، مانند پریودنتال میتواند منجر به بیماری کلیه شود.در کل افراد مبتلا به بیماری لثه، دارای سیستم ایمنی ضعیف هستند و احتمال اینکه عفونت را تجربه کنند بسیار زیاد است.گاهی اوقات بیماری های کلیوی میتوانند بسیار جدی و حتی مرگ بار باشند.

عوارض دندان پوسیده و آرتریت رو ماتویید:

بر طبق گفته انجمن ملی آرتریت رو ماتویید ، افراد مبتلا به بیماری لثه ۴ برابر احتمال ابتلا به آرتریت را افزایش میدهند.هر دو بیماری ، التهاب مشترک دارند.باکتری های دهانی ناشی از ورم لثه،میتواند باعث افزایش التهاب در سراسر بدن شود.

راه های پیشگیری از پوسیده شدن دندان ها:

بهترین راه برای پیشگیری رعایت بهداشت دهان و دندان میباشد و به طور منظم،دندان پزشکی بروید.دندان ها و لثه هایتان را حداقل دو بار در روز شستشو دهید.از کشیدن سیگار و محصولات تنباکویی اجتناب کنیدفاز خمیر دندان ها و دهان شویهای استفاده کنید که حاوی فلوراید هستند.غذاها و نوشیدنی های شیرین را محدود کنید.

دندان های سالم پاک، بدون درد و ناشی از حفره ها هستند.

لثه های سالم نیز صورتی رنگ هستند و با مسواک زدن خونریزی نمیکنند.

سلامت دهان و دندان نشان دهنده سلامت کلی بدن است، پس با رعایت کردن آن خطر ابتلا به بیماری های جدی تر را در بدن خود کاهش دهید.

اخبار اختصاصی سایت رکنا را از دست ندهید:

دعوای خونین ورزشکار قهرمان با بازیگر معروف + عکس

آبادانی ها مردان بی حیای عراقی را چاقو چاقو کردند!

فریادهای خانم بازیگر بعد از طلاق در دادگاه! + جزییات

تجاوز وحشیانه به یک زن در ویلای شخصی‌اش!

لحظه حمله مرد متجاوز به دخترجوان در کوچه خلوت+فیلم

تجاوز گروهی به دختر 19 ساله بد لباس در فروشگاه + عکس

مرگ 33 زن و دختر جوان به خاطر جراحی زیبایی پایین تنه + عکس

تجاوز به دختر شیرازی در خانه جوان شیطان صفت /  شهلا معلم خصوصی بود + عکس

مرگ پسر خرمشهری هنگام شارژ تلفن همراه + عکس

اعتراف به قتل یکی از قوی ترین مردان ایران + عکس قاتل و مقتول

قتل نوعروس در روز هفتم ماه عسل / داماد اعتراف کثیفی کرد + عکس

گفتگوی تلخ با مادر پسر 12 ساله آبادانی که خودکشی کرد / من گدایی کردم نه تن فروشی + فیلم و عکس

 شوهرم را خواب کرد و بالای سرم آمد! / نقشه مرد شیطان صفت برای تصاحب زن جوان یک مرد ناشنوا در مشهد

 

منبع: رکنا

کلیدواژه: خودرو سلامت مسکن بازنشسته ها مهم ترین های 24 ساعت ارز و سکه سلامت قلب Heart دیابت Diabetes سرطان سلامتی Health پزشکی مادر صورتی بیماری وحشتناک دندان نازایی ناباروری دندان پوسیده عکس فیلم دختر قتل ایران جوان مرد جنایت زن زندگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۱۲۶۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازنگری در طرح گسترش شبکه بهداشت کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس علی پور گفت: بازنگری طرح گسترش شبکه بهداشت کشور در بستر الکترونیک و نظام رگولاتوری، اپراتوری وزارت بهداشت انجام می‌گیرد. در نظام جدیدِ بازنگری که به صورت دینامیک و مستمر است، به گونه‌ای عمل می‌شود که نیاز به بازنگری در فواصل طولانی مدت پنج ساله نخواهد بود.

وی اظهار کرد: این بازنگری مبنا و زیربنای سایر اقدامات مانند ساماندهی نیروی انسانی، تجهیزات پزشکی، تحول اداری، فضای فیزیکی و سایر موارد در مرکز مدیریت شبکه خواهد بود.

علی پور تاکید کرد: با اجرای این برنامه و تولید شناسه واحد سیام، ضمن انجام تکالیف قانونی، ارتباط بین سامانه‌ها با سامانه‌های سطح یک و همچنین ارتباط بین سامانه‌های مختلف سطح یک، برقرار خواهد شد.

کد خبر 6078932 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • برای جلوگیری از سرطان روده مسواک بزنید
  • ارائه ۱۱۷ هزار خدمات دندانپزشکی و آموزش دهان و دندان
  • برگزاری جشنواره بهداشت دهان و دندان در برخوار
  • این بیماری در کمین کسانی که زبانشان تلخ می‌شود
  • اگر احساس تلخی در دهان می کنید این بیماری در کمین شماست
  • ۲۱ توصیه‌ مهم درباره بهداشت دندان
  • دندان‌پزشکی تلفیقی از علم پزشکی، هنر و ابتکار است
  • گسترش شبکه بهداشت کشور در بستر الکترونیک
  • اجرای طرح سلامت دهان و دندان دانش آموزان مدارس از مهرماه در مشهد
  • بازنگری در طرح گسترش شبکه بهداشت کشور