Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساوجبلاغ- مدیرساخت و توسعه راه های اداره کل راه و شهرسازی استان البرز با اشاره به پیشرفت فیزیکی ۷۵ درصدی جاده طالقان به هشتگرد گفت:برای این پروژه تاکنون ۲۲/۵ میلیارد تومان اعتبار گرفته ایم و امیدواریم ۷۰ میلیارد تومان مبلغ باقی مانده را نیز تامین کنیم.

به گزارش خبرنگار قدس آنلاین، علی اصغر کاظمی در حاشیه بازدید از پروژه طالقان - هشتگرد در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه راه طالقان به هشتگرد یکی از مطالبات جدی و اصلی مردم طالقان و استان البرز است، گفت: در این راستا احداث وتکمیل این پروژه به طور جدی در دستور کار قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: امسال علی رغم کاهش اعتبارات در کشور، مبلغ ۲۲/۵ میلیارد تومان را برای این پروژه دریافت کرده ایم.

کاظمی با توجه به ویژگی های گردشگری و توریستی طالقان، گفت: احداث راه اصلی طالقان به هشتگرد در سال ۹۵ به عنوان یک الحاقیه به طرح کرج - هشتگرد اضافه شد.

وی با اعلام اینکه در سال ۹۵ از محل اعتبارات ملی برای پروژه مذکور اعتبار کسب شده بود، افزود: سال ۹۵ از محل اعتبارات ملی، ۳۵ میلیارد تومان اعتبار برای این پروژه تخصیص یافت.

وی با بیان اینکه عملیات اجرایی این پروژه در سه قطعه در حال انجام است،   افزود: قطعه اول آن حدود ۱۹ کیلومتر، قطعه دوم تونل به طول یک کیلومتر و قطعه سوم ۱۹ کیلومتر بوده و در مجموع طول محور طالقان به هشتگرد ۴۲ کیلومتر است.

کاظمی در ادامه گفت: با اجرای این پروژه نسبت به راه موجود، ۳۵ کیلومتر مسیر طالقان به مرکز استان البرز و تهران کوتاه تر خواهد شد.

وی ادامه داد: با احداث این جاده کاهش زمان یک ساعته را برای رسیدن به شهرستان طالقان شاهد خواهیم بود.

 این مسئول تصریح کرد: در سال گذشته بدون تونل پیشرفت فیزیکی پروژه ۳۵ درصد بود.

کاظمی با اشاره به اینکه تونل پروژه ۵۰ میلیارد تومان اعتبار لازم دارد افزود: امسال در نظر داریم بدون تونل مسیر پروژه را به بهره برداری برسانیم و با یک برنامه ریزی ۲۴ ماهه تونل نیز به اتمام برسد.

مدیر توسعه و ساخت راه های استان البرز در پایان گفت: پیش بینی ترافیک برای سال اول بهره برداری روزانه ۱۵ هزار تردد است.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: استان البرز اعتبارات جاده طالقان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۱۲۹۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰۰ میلیارد تومان برای تکمیل خانه بلدیه نیاز است | تغییرات جدید در سبزه میدان بازار

مسعود حق لطفی در گفتگو با همشهری آنلاین به تشریح پروژه‌های عمرانی این سازمان در سال جاری پرداخت و گفت: سازمان ما در سال‌جاری نزدیک به ۱۶پروژه برای معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران را در دستور کار دارد. خانه شهر یکی از مهم‌ترین پروژه‌های در حال پیگیری است.بازآفرینی ساختمان بلدیه نزدیک به ۸۰درصد پیشرفت کرده است و امید داریم که این پروژه در مهرماه سال‌جاری افتتاح شود.

او افزود: ساختمان بلدیه در دوره قاجار به‌عنوان ساختمان شهرداری شناخته می‌شد اما در زمان پهلوی دوم دستور تخریب آن صادر شد. این ساختمان در سال ۱۳۹۶در راستای بحث بازآفرینی مورد توجه قرار گرفت. تلاش خواهیم کرد که ۲۰درصد باقیمانده از پروژه را در ماه‌های پیش‌رو به نقطه پایان برسانیم.

حق لطفی در رابطه با هزینه بازآفرینی ساختمان بلدیه، توضیح داد: تأمین تأسیسات مانند آسانسور، هواکش و... یکی از بخش‌های پرهزینه این پروژه است. برهمین اساس باید گفت که برای تکمیل ۲۰درصد باقیمانده نزدیک به ۳۰۰میلیارد تومان بودجه لازم است. در سنوات گذشته نیز به‌طور تقریبی نزدیک به ۱۵۰میلیارد تومان برای ساختمان بلدیه هزینه شده است.

او افزود: در کنار پیگیری بازآفرینی خانه بلدیه، ما در حال بهسازی و مقاوم‌سازی‌ پل‌های سواره‌رو در سطح شهر تهران هستیم. مقاوم‌سازی‌ ۶پل در سال گذشته کلید خورد و مقاوم‌سازی‌ تعدادی از این پل‌ها در سال‌جاری نهایی خواهد شد، ۲۵۰میلیارد تومان هزینه اجرای این پروژه‌ها بود. امسال نیز مقرر شد تا ۷پل دیگر همچون پل تقاطع بزرگراه شهید همت با رودخانه کن، پل شهید صنیع خانی روی تقاطع بزرگراه‌های آزادگان و شهید تندگویان و... بهسازی و مقاوم‌سازی‌ لرزه‌ای شوند.

مدیرعامل سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران در رابطه با ایجاد ایستگاه‌های شتاب‌نگار، توضیح داد: این پروژه در سال‌۱۴۰۱ کلید خورد و اکنون تکمیل شده است. این پروژه با هدف افزایش تاب‌آوری شهر در هنگام مخاطرات انجام شد. تهران باید ۵۰ایستگاه شتاب‌نگار داشته باشد، به همین دلیل ۲۲شتاب‌نگار از سوی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران تهران و ۲۸شتاب‌نگار نیز از سوی سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران ایجاد شد. این شتاب‌نگارها، اطلاعات را در زمان بحران به سازمان پیشگیری و مدیریت بحران تهران منتقل خواهند کرد تا در چند ثانیه ابتدایی وقوع زلزله، هشدارهای لازم برای قطع برق و گاز را مخابره کنند.

به گفته حق لطفی «پروژه سبزه‌میدان نیز از سال گذشته کلید خورد و در ماه‌های آتی افتتاح خواهد شد تا از این طریق بازسازی و بازپیرایی ۳هزارمترمربع میدانگاه شهری اجرایی شود. جمع‌آوری آب‌های سطحی یکی از ابعاد پروژه سبزه‌میدان است تا مشکل آب‌گرفتگی که سال‌ها این بخش از بازار را درگیر کرده بود، حل شود. همچنین قرار است که در سال‌جاری بازپیرایی میدان مروی و میدان ابن‌سینا را اجرایی کنیم تا این دو میدان مهم شهر نیز شکل و شمایل مناسبی پیدا کنند.»

کد خبر 846595 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها تهران قدیم شهرداری تهران پایتخت

دیگر خبرها

  • آمریکا باید جریمه ۱۸ میلیارد دلاری خط لوله صلح را پرداخت کند
  • افزایش ۷۸ درصدی ساخت بزرگراه در سیستان و بلوچستان
  • پروژه فیبر نوری در بوشهر ۴۰ درصد پیشرفت دارد
  • ۳۰۰ میلیارد تومان برای تکمیل خانه بلدیه نیاز است | تغییرات جدید در سبزه میدان بازار
  • پیشرفت فیزیکی ۸۶ درصدی تصفیه خانه شرقی بندرانزلی
  • پیشرفت فیزیکی مطلوب قطعه ۶ آزادراه تبریز- ارومیه/کاهش بار ترافیکی
  • پیشرفت ۳۰ درصدی طرح اضطراری آبرسانی به شهر طبس
  • نیاز ۱۵۰۰ میلیارد ریالی برای تکمیل جاده بیرجند - قاین
  • انتقاداز تکمیل نشدن ساخت تقاطع غیر همسطح سه راه هفشجان
  • پیشرفت ۶۵ درصدی طرح‌های هادی روستایی در چهارمحال و بختیاری