Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، تیم پارس جنوبی جم در دو هفته ابتدایی لیگ برتر مقابل دو تیم خوزستانی لیگ برتر عملکرد خیلی خوبی ارائه کرد، اما با بدشانسی نتوانست مقابل فولاد امتیاز بگیرد و حالا ۳ امتیازی است. شاگردان مهدی تارتار، اما با نمایش فوق العاده خود نگاه‌ها را جلب کرده اند و امیدوارند این روند ادامه پیدا کند تا در آینده نیز شاهد موفقیت‌های خوبی باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهدی تارتار، سرمربی پارس جنوبی درباره عملکرد تیمش در دو هفته ابتدایی، حاشیه‌ها و برخی مسائل دیگر صحبت‌هایی را انجام داد که ماحصل آن را در ادامه می‌خوانید:

این همه موقعیت‌سازی در آب و هوای گرم آسان نیست

روند تیمی ما به طور کلی خوب است؛ حتما در جریان هستید که ما کارمان را زودتر از برخی تیم‌ها شروع کردیم و تمرینات بدنسازی مطلوبی را پشت سر گذاشتیم تا الان از نظر بدنی مشکلی وجود نداشته باشد. به همین خاطر در دو بازی گذشته نیز عملکرد خوبی داشتیم. آن‌هایی که دو بازی گذشته ما را دیدند می‌دانند که ما موقعیت‌های زیادی ساختیم و این با توجه به شرایط آب و هوایی که در اهواز و جم داشتیم، کار آسانی نیست.

کم دقت نبودیم، گل‌های بیشتری به نفت می‌زدیم

خوشحالیم که بعد از شکست در بازی اول، توانستیم خیلی زود به خودمان بیاییم و مقابل نفت مسجدسلیمان اولین ۳ امتیاز فصل را دشت کنیم. ما برای این بازی برنامه داشتیم و به طور دقیق تیم حریف را به همراه اعضای کادرفنی و همکارانم آنالیز کرده بودیم. گل‌هایی هم که زدیم دقیقا روی نقاط ضعف حریف بود که کار کرده بودیم. بازیکنان نیز دوندگی زیادی کردند، هرچند که می‌توانستیم گل‌های بیشتری بزنیم و اگر کم دقتی نفرات نبود، با اختلاف بیشتری پیروز زمین لقب می‌گرفتیم. با این حال این کم دقتی را ما مربیان باید بهبود ببخشیم و به ما برمی گردد. انشاالله روی فرصت طلبی بازیکنان کار می‌کنیم تا از فرصت‌ها بهتر استفاده کنند.

باید یک مدافع وسط جذب کنیم

مهم‌ترین نیاز ما به بازیکن در پست دفاع وسط است که از نظر کمی ضعف داریم. ما روی مسیح زاهدی حساب کرده بودیم که ظاهرا مشکلش حل شدنی نیست و نمی‌توانیم از او استفاده کنیم. با این شرایط به غیر از مجتبی لطفی و حامد نورمحمدی یک مدافع زیر ۲۱ سال هم داریم، اما حداقل باید یک مدافع وسط باتجربه به جمع مان اضافه شود تا بتوانیم با خیالی آسوده‌تر کارمان را جلو ببریم. امیدوارم در مدت زمان باقیمانده از نقل و انتقالات این انتقال صورت بگیرد و مشکل مان حل شود.

نمی‌توان آینده را پیش بینی کرد

شما می‌دانید که تیم ما بازیکنان زیادی را از دست داده و ناخودآگاه وقتی این اتفاق می‌افتد، تغییرات زیادی باید صورت بگیرد. با اینکه اسکلت اصلی تیم را حفظ کردیم، اما نفرات جدید زیادی هم اضافه شدند و به همین خاطر نمی‌شود از حالا گفت: ما می‌توانیم نتایج سال قبل را تکرار کنیم. امسال کارمان بسیار سخت‌تر است. تیم‌هایی مثل تراکتورسازی، سپاهان و فولاد هم علاوه بر استقلال و پرسپولیس تیم شان برای قهرمان بسته اند و تیم‌های سال گذشته نیستند. با این وجود بدون توجه به این مسائل کارمان را جلو می‌بریم و امیدواریم در پایان فصل جایگاه مناسبی داشته باشیم.

از حالا به استقلال فکر نمی‌کنیم

ما هفته چهارم با استقلال بازی داریم و الان به آن مسابقه فکر نمی‌کنیم. تمام تمرکزمان در حال حاضر روی دیدار با نساجی است و اینکه بتوانیم در آن مسابقه ۳ امتیاز را بگیریم. ما بازی به بازی جلو می‌رویم و بعد از این بازی به دیدار با استقلال و شرایط آن مسابقه فکر می‌کنیم.

رقیب اصلی مان در قائمشهر چمن مصنوعی است

کار سختی در قائمشهر داریم؛ حتما می‌دانید که زمین قائمشهر چمن مصنوعی است و در این شرایط بازی کردن برای ما که فوتبال مان روی زمین دشوار است. از سوی دیگر نساجی به عنوان تیمی که به تازگی از لیگ یک به لیگ برتر آمده تیم دونده و جوانی است.

معمولا تیم‌هایی که چنین شرایطی دارند، سعی می‌کنند با دوندگی زیادی نتیجه بگیرند. با این حال تلاشمان را انجام می‌دهیم و به دنبال این هستیم تا از این میدان سخت دست پر خارج شویم. امیدوارم همه چیز خوب پیش برود و بتوانیم هواداران خوبمان را خوشحال کنیم.

به برانکو خسته نباشید می‌گویم

من به آقای برانکو تبریک و خسته نباشید می‌گویم؛ او در همین دو هفته ابتدایی لیگ برتر بار دیگر ثابت کرد که چقدر مربی بزرگی است. پرسپولیس در این فصل نفرات کلیدی زیادی را از دست داده و از این رو محروم هم بود و نمی‌توانست یار بگیرد. قطعا یادمان هست که قبل از بازی‌ها همه می‌گفتند پرسپولیس امسال افت می‌کند و از صدر پایین می‌آید، اما می‌بینید که این تیم با درایت برانکو اکنون تنها تیمی است که ۶ امتیاز دارد و بر صدر جدول تکیه زده است.

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: لیگ برتر فوتبال جنجال ورزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۱۳۵۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چند ترفند تربیتی کاربردی برای جلوگیری از لجبازی کودک

بچه‌ها به دلایل مختلفی بدرفتاری می‌کنند، اما شایع‌ترین دلیل آن بی حوصلگی و کسل شدن است. آن‌ها متوجه می‌شوند که رفتارشان تأثیرگذار است، بخصوص اگر بتوانند با استفاده از آن به چیزی که می‌خواهند برسند. گاهی هم میل به قدرت داشتن، دلیل بدرفتاری‌های آن‌ها است، چرا که این روشی است برای کودک تا بتواند تلاش کند و قدرت کنترل خود را اثبات کند. به همین دلیل مهم است که نحوه‌ی صحیح مدیریت این رفتار‌ها را بلد باشید.

به گزارش روزیاتو، راهکار‌هایی که در ادامه از آن‌ها صحبت خواهیم زندگی شما به عنوان پدر و مادر را ساده‌تر خواهند کرد.

۱- با آرامش و خونسردی بیشتری با او برخورد کنید

بچه‌ها اغلب از رفتار والدین خود تقلید می‌کنند، بنابراین باید با آموزش حفظ آرامش و خونسردی به فرزندتان، به رفتار او شکل دهید. اگر زمانی که شروع به جیغ و داد می‌کند، شما هم سرش فریاد بکشید، این رفتار برای عادی و طبیعی خواهد شد. بنابراین، به جای این کار، به او روش دیگری برای مدیریت احساساتش نشان دهید.

۲- به او حق انتخاب دهید تا بتوانید تصمیم بگیرد که دوست دارد چه کاری انجام دهد

حق انتخاب دادن به کودک کمک می‌کند نیاز به قدرت داشتن و کنترل داشتن روی امور خود در او ارضا شود؛ بنابراین مثلاً اگر باید هم اسباب بازی هایش را جمع می‌کرد و هم دندان هایش را مسواک می‌زد، از او بپرسید که دوست دارد اول کدام را انجام دهد.

۳- همیشه تنقلات همراه خود داشته باشید

بدرفتاری کودک بسیاری از اوقات ناشی از گرسنگی او است، بنابراین اگر قرار بود با کودک تان بیرون بروید، با همراه داشتن تنقلات می‌توانید جلوی جیغ و داد کردنش را بگیرید و او را خوش خلق نگه دارید.

۴- او را از پیامد‌های منفی احتمالی کارهایش آگاه کنید

«چون من می‌گویم!» پاسخ خوبی به کودکی نیست که می‌خواهد بداند چرا نباید کاری را انجام دهد. همیشه سعی کنید با فرزندتان صحبت کنید و برایش توضیح دهید که اگر بدرفتاری کند چه اتفاقی ممکن است و چرا نباید برخی کار‌ها را انجام دهد. او را از عواقبی که کارهایش ممکن است داشته باشند آگاه کنید تا بتواند یاد بگیرد و در آینده تصمیمات بهتری برای خود بگیرد.

۵- یک برنامه‌ی روزانه برایش تنظیم کنید و بابت عمل به آن به او جایزه دهید

به فرزندتان کمک کنید که یک برنامه‌ی روزانه‌ی مناسب برای خود داشته باشد، مثلاً ممنوعیت تماشای تلویزیون از یک ساعت مشخص به بعد، کمک به شستن ظرف ها، مسواک زدن و رفتن به رختخواب در ساعتی مشخص؛ و اگر دوست دارید خلاق باشید، می‌توانید برای کل ماه برنامه تنظیم کنید و به فرزندتان بگویید که اگر تمام ماه (یا یک یا ۲ هفته) طبق برنامه عمل کند، می‌تواند به انتخاب خودش جایزه‌ای از شما بگیرد.

۶- تنبیه‌های معقولی برای قانون شکنی هایش تعیین کنید

برای برخی بدرفتاری‌های کودک تان تنبیه‌های معقولی در نظر بگیرید. مثلاً اگر فرزندتان در برابر خوردن سبزیجات مقاومت کرد، به او اجازه‌ی خوردن تنقلات ندهید. یا اگر نمی‌خواست اسباب بازی هایش را جمع کند، اجازه ندهید بقیه‌ی روز را با آن‌ها بازی کند. این شیوه برای کودکانی مناسب است که انجام برخی کار‌ها برایشان دشوار است. با این حال، از تعیین تنبیه‌های نامعقول خودداری کنید. مثلاً اگر نمی‌خواست غذایش را بخورد، او را مجبور به شستن لباس‌ها نکنید.

۷- حواسش را پرت کنید

بچه‌ها گاهی به این دلیل بدرفتاری می‌کنند که احساس بی حوصلگی یا کسل شدن می‌کنند یا کار بهتری برای انجام دادن سراغ ندارند. به همین دلیل، اگر کاری برایش پیدا کنید، بخصوص چیزی که او سرگرم و درگیر کند، حواسش پرت چیز خوبی خواهد شد و دیگر بدرفتاری نخواهد کرد.

۸- از او درباره‌ی نظرش و و راه حل هایش برای مشکلات بپرسید

وقتی فرزندتان شروع به بدرفتاری می‌کند، از او بپرسید که آیا مشکلی دارد یا آیا چیزی اذیتش می‌کند. اگر مشکلی وجود داشت و کودک تان آن را با شما در میان گذاشت، وقت بگذارید و با او درباره‌ی آن صحبت کنید. از فرزندتان بپرسید که نظر و فکری دارد یا به عقیده‌ی او چظور می‌توان آن مشکل را برطرف کرد. اگر پاسخی نداشت، کمی به او کمک کنید، اما یادتان باشد که باید به او این احساس را دهید که این خود اوست که دارد مشکل را حل می‌کند و شما باید حامی و مشوق او باشید.

۹- احساساتش را بپذیرید و سعی کنید به او کمک کنید

به جای اینکه به فرزندتان بگویید بچه‌ی بدی شده یا دارد بدرفتاری می‌کند، می‌توانید به او نشان دهید که او و احساسی که دارد را درک می‌کنید. از آنجایی که احساسات نقش مهمی در رفتار کودک دارند، همیشه پذیرای آن‌ها باشید. مثلاً جمله‌ی ساده‌ای مانند این می‌تواند کمک زیادی به فرزندتان کند: «می فهمم که از اینکه امروز نمی‌توانیم برویم پارک ناراحت هستی، اما هوا خوب نیست».

دیگر خبرها

  • حماس خواهان فشار بر رژیم صهیونیستی برای توقف جنایت‌هایش علیه خبرنگاران شد
  • صداوسیما یکی از بهترین‌هایش را از دست داد
  • لیگ ملت‌های والیبال یکی از ستاره‌هایش را از دست داد
  • کیه لینی: حضور رونالدو در یوونتوس؟ او می‌خواست ثابت کند که از رئال مادرید قوی‌تر است
  • شجاعیان در این فصل رکوردشکنی می‌کند!
  • خالدآبادی: کاری به پرسپولیس و بازی‌هایش نداریم
  • ترفندهای کاربردی تربیتی برای جلوگیری از لجبازی کودک
  • برای فروش سفره یکبار مصرف چه باید کرد
  • چند ترفند تربیتی کاربردی برای جلوگیری از لجبازی کودک
  • بادشتوبر: هری کین باید ثابت کند مرد بازی‌های بزرگ است