Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، معاون وزیر راه و شهرسازی در مراسم ورود پنج فروند هواپیمای ای تی آر با بیان اینکه یکی از وظایف سازمان هواپیمایی کشور توسعه مسیرهای منطقه‌ای در کشور است، اظهار داشت: در طول سال‌های اخیر به دلایل وجود مشکلات متعدد سازمان هواپیمایی نتوانسته این وظیفه را محقق کند و اما با ورود هواپیماهای کوتاه‌برد توسعه مسیرهای منطقه‌ای را در دستور کار خود داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه تحقق این هدف نیاز به سرمایه‌گذاری‌ها در مسیرهای خاص، ناوگان خاص و تجهیزات خاص دارد گفت:‌ متاسفانه در سال‌های گذشته بی‌تدبیری‌هایی در حوزه ایجاد فرودگاه‌ها انجام شده است که امروز زیان و خسارت بی‌تدبیری آن سال‌ها را پرداخت می‌کنیم.

رئیس سازمان هواپیمایی کشور با بیان اینکه در 14 فرودگاه 90 درصد جابجایی‌ها انجام می‌شود و 10 درصد باقیمانده جابجایی‌ها در 50 الی 60 فرودگاه صورت می‌پذیرد ادامه داد: این نتیجه اقدامات غیرتخصصی در یک حوزه کاملا تخصصی و فنی است و ما میراث‌دار یک زیرساخت‌های نامیمون در کشور هستیم و سازمان هواپیمایی سعی دارد این میراث نامیمون را سامان بخشد.

وی ادامه داد: امروز شرایط کاملا متفاوت است و سرمایه‌گذاری‌های جدیدی در بخش خرید هواپیماها و ایجاد زیرساخت‌ها انجام شده است و هر گونه حمایتی ز سرمایه‌گذارانی که بخواهند در توسعه مسیرهای منطقه‌ای سرمایه‌گذاری کنند انجام می‌دهیم.

عابدزاده با تاکید بر اینکه صنعت هوانوردی می‌تواند در توسعه منطقه بسیار موثر باشد اظهار داشت:  یکی از دلایل عدم توسعه مناطق نبود زیرساخت‌هاست و افزایش تردد هواپیماهای کوتاه‌برد به فرودگاه‌های کوچک می‌تواند موجب توسعه مناطق شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه برای توسعه پروازهای منطقه‌ای در جهان چند نوع هواپیما وجود دارد، اظهار داشت: یکی از دلایلی که نتوانستیم توسعه مسیرهای منطقه‌ای موفق باشیم این بوده که همواره به دنبال خرید هواپیماهای دوربرد و پهن پیکر بودیم.

وی با اشاره به مزیت‌های هواپیماهای ای تی آر تاکید کرد: بازار این هواپیماها همیشه پایدار است و این هواپیماها بسیار سودده هستند هر چند که ما به دنبال سوددهی نیستیم.

رئیس سازمان هواپیمایی کشور با بیان اینکه قبل از انقلاب 30 فروند از این هواپیماها در اختیار داشتیم که از ایمن‌ترین ناوگان هوایی کشورمان بودند گفت: متاسفانه در سال‌های اخیر از مزایای این هواپیماها غافل بودیم و فرصت استفاده از آنها را از دست دادیم.

عابدزاده با اشاره به اظهارنظرهای غیرتخصصی درباره هواپیماهای ای تی آر گفت: محدودیت برای همه هواپیماها وجود دارد و هیچ هواپیمایی نیست که برای تمام مسیرها و شرایط مناسب باشد اما اطمینان داشته باشید که متخصصان صنعت هوانوردی در انتخاب هواپیماهای مناسب برای پرواز تمام موضوعات فنی و ایمنی را در نظر می‌گیرند.

وی ادامه داد: هواپیمای ای تی آر در بسیاری از مسیرها رقیب ندارد و می‌توان صد مسیر تعریف کرد که در تمام این مسیرها رقیبی برای این ناوگان در بازار ایران نیست.

معاون وزیر راه و شهرسازی بابیان اینکه صنعت هوانوردی در مقایسه با صنایعی مثل سیمان، فولاد و ... کمترین سوددهی را دارد اظهار داشت: در حالی که صنعت هوانوردی جزو کم‌سودترین صنایع است اما بیشترین تاثیرگذاری را در توسعه کشور و منطقه خواهد داشت.

رئیس سازمان هواپیمایی همچنین درباره برخی از انتقادات درباره نحوه رسیدگی به سانحه هواپیمای تهران – یاسوج اظهار داشت: کمیسیون بررسی سوانح در بررسی این سانحه نهایت تلاش را داشت و این کمیسیون مستقل‌ترین کمیسیون در طول تاریخ صنعت هوانوردی کشور بوده است و با دستور آقای آخوندی کمیته نظارت بر این سانحه تشکیل شده است و نظارت کامل بر عملکرد کمیسیون انجام می‌شود.

وی تاکید کرد: حال اگر کسی در مجلس مدعی است این کمیسیون مستقل عمل نمی‌کند می‌تواند شرایط را بررسی کند.

عابدزاده ادامه داد:‌ ای کسانی که قدرت در ا ختیار دارید چرا از قدرت خود در مسیرها دیگر استفاده نمی‌کنید و چرا سازمان را به حرف وامی‌دارید. سازمان هواپیمایی در آستانه قرارگیری در شرایط سخت تحریم قرار دارد اما برای عبور از این شرایط هم برنامه‌هایی داریم و برنامه‌هایمان را اعلام نمی‌کنیم.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: انقلاب سیمان فرودگاه وزیر راه و شهرسازی هواپیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۱۳۶۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بدون آرام سازی اقتصاد هیچ کاری انجام نمی شود

به گزارش خبرآنلاین از خراسان، نماینده منتخب مردم بجستان و گناباد در مجلس شورای اسلامی در نخستین همایش وحدت و همدلی گنابادی ها و بجستانی های مقیم مشهد که با حضور پرشور گنابادی ها و بجستانی های مقیم مشهد و برخی مدیران این دو شهرستان و نمایندگان تشکل های فعال مقیم مشهد در محل تالار همایش ابن هیثم دانشگاه فرهنگیان برگزار شد، گفت: دولت و مجلس باید اولین اولویت کاری را بهبود اقتصاد و وضعیت معیشت مردم و مهار گرانی قرار دهد.
دکتر هادی محمدپور ضمن اشاره به مشکلات حوزه انتخابیه و معرفی برنامه‌های خود، از برگزاری این همایش تشکر کرد و افزود: حضور شما مردم شریف گناباد و بجستان در این همایش نشانه دغدغه‌مندی نسبت به توسعه موطن و زادگاه است.

نماینده منتخب مردم با اشاره به اینکه یازدهم اسفند ماه طی انتخابات با شکوهی که برگزار شد با عنایت پروردگار و مشارکت و لطف مردم عزیز دو شهرستان به عنوان نماینده شما انتخاب شدم، افزود: اگر نیت همدلی و هم‌افزایی نبود اینجا جمع نمی‌شدیم، شاید بعضا وسوسه هایی مبنی بر وجود تبعیض و اختلاف افکنی صورت گیرد، اما درحقیقت و واقعیت چنین نیست و بنده نیز همه تلاش خود را خواهم کرد تا این برداشت منفی تغییر پیدا کند.

محمدپور درخصوص مهم ترین اهداف و برنامه های خود اظهار داشت: در جلسات استانی و ملی دغدغه‌های دو شهرستان را بیان کردم. اولین اولویتم، توجه به توسعه روستایی است که در دهه های گذشته مغفول مانده است.

وی با اشاره به رویکرد مقام معظم رهبری در موضوع اقتصاد ادامه داد: دولت و مجلس باید اولین اولویت کاری خود را بهبود وضعیت اقتصادی و معیشت مردم و مهار گرانی ها قرار دهد. کوچکترین اقدام مثبت دولت و مجلس در حوزه اقتصاد، در دورافتاده ترین روستاهای ما نیز تاثیرگذار خواهد بود. و تا اقتصاد را آرام نکنیم این اسب سرکش اجازه توسعه و رونق و حتی امکان آسفالت و خشت روی خشت گذاشتن نخواهد داد.

محمدپور با تأکید بر اینکه سمت نمایندگی و قائم به یک فرد، باید تبدیل به نهاد نمایندگی شود تصریح کرد: در جلسه‌ای که با مدیران دانشگاه گناباد داشتیم بحث سند توسعه منطقه مربوط مورد بررسی گرفت. بحث انتقال آب بجستان و آب اشامیدنی رو به اصلاح و بهبودی است و ۲۲ کیلومتر از مسیر خط لوله گیسور به گناباد تا یک ماه آینده در بهره‌برداری قرارخواهد گرفت.
وی افزود: آب‌شیرین‌کن‌های بجستان بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان هزینه دارد که تاکنون ۵۰ میلیارد هزینه شده است. همچنین با ارتباطی که با وزارت نفت و استانداری گرفته شد امیدواریم تا یک ماه آینده اولین آب‌شیرین‌کن‌های این شهر وارد مدار شود و مشکل مردم در این زمینه حل شود.
وی ادامه داد در زمینه توسعه زیرساخت‌های برق بخصوص در بجستان و پست جدید برق شهرک انار اقدام جدی نشده که در حال پیگیری هستیم.
منتخب مردم بجستان و گناباد در دوازدهمین انتخابات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مجلس قدرتمند، دولت را پاسخگو می‌کند تأکید کرد: وامدار هیچ جناحی نیستم و از آنجا که خودم را مستقل ولایی می‌دانم قطعا همه گروه‌های سیاسی در کنار ما خواهند بود. لذا به جد پیگیر هستم که با کمک نمایندگان محترم مشکلات مردم را حل و یا به حداقل برسانم.

محمدپور ضمن اشاره به اهمیت بالای فرودگاه گناباد خاطرنشان کرد: فرودگاهی که به کمک مردم و نمایندگان و مدیران دغدغه‌مند ایجاد شد، همچنان برای تثبیت و توسعه نیاز به کمک همه ما دارد تا به عنوان فرودگاهی منطقه ای، نقش خود در توسعه منطقه را ایفاء کند. با این حال در شهرستان بجستان بحث راه را بطور جد در حال پیگیری هستیم و انشالله که در این حوزه چند پروژه مهم را پی‌ریزی کنیم. از جمله پروژه دوغارون خواف گناباد بجستان و پروژه گناباد بجستان بردسکن که در راستای توسعه کریدور شرق کشور محسوب می‌شوند. همچنین جاده‌های روستایی در اولیت های ما قرار دارند و در حال طرح‌ریزی و برنامه‌ریزی هستیم.

نماینده منتخب مردم‌گناباد و بجستان در انتهای مباحث خود بیان داشت: درمجموع ۶۵ درصد منطقه ما در گناباد و بجستان، کشاورزی محسوب می شود و اگر نتوانیم قنات‌های خود که میراث اجدادی ما هستند را حفظ کنیم، بقیه کارهایمان نیز تأثیرگذار نخواهد بود، لذا اطلاعات امر در حال جمع‌بندی است تا در اختیار استاندار محترم قرار دهیم که برای سفر دور دوم ریاست محترم جمهوری مورد بررسی قرار گیرد. علاوه بر این‌ پروژهای زیربنایی دیگری نیز در برنامه قرار دارد از جمله مجتمع آموزش عالی که انشاءالله تبدیل به دانشگاه شود و بیمارستان ۶۴ تخت خوابی بجستان که نیاز به تطبیق و استفاده از ماده ۲۳ سازمان برنامه و بودجه دارد و وزارت بهداشت موافقت لازم را اعلام کرده است و امیدورام هرچه سریع‌تر کلنگ زنی شود.
لازم به ذکر است در این همایش نمایندگانی از تشکلهای فعال منطقه(سرای گناباد، مهک کاخک، یاقوت بجستان) در مشهد به ایراد صحبت پرداخته و نکاتی را بیان کردند و همچنین هنرمندانی از گنابادی و بجستان در این همایش به اجرای برنامه پرداختند و همچنین در پایان نیز بیانیه ای با موضوع وحدت و همدلی قرائت شده و به امضای تعدادی از حاضرین رسید.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901155

دیگر خبرها

  • بهره برداری از محل جدید اعزام و آماده سازی پروازهای هواپیمایی کیش
  • انجام ۲۷ هزار پرواز نوروزی توسط شرکت‌ های هوایی
  • انجام ۲۷ هزار پرواز نوروزی توسط شرکت‌های هوایی
  • انجام تنها ۲۷ هزار پرواز نوروزی توسط یک شرکت هوایی
  • انجام تنها ۱۷ هزار پرواز نوروزی توسط یک شرکت هوایی
  • بدون آرام سازی اقتصاد هیچ کاری انجام نمی شود
  • فرودگاه کرمانشاه تعطیل نیست
  • حضور ۲۵۰ جت نیمه سبک آموزشی در ایران/ هیچ جت شخصی مالکیت فردی ندارد
  • آماده‌باش امدادگران در ۱۴ استان کشور
  • آماده‌باش امدادگران در ۱۴ استان کشور درپی احتمال رگبار و وزش باد شدید