Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - ايلام - ايرنا - معاون بهبودات دامي سازمان جهاد کشاورزي ايلام گفت: بيشترين مشکل بازار گوشت و دام استان حمل بين استاني دام به صورت رسمي يا قاچاق آن به ديگر نقاط کشور است.

مجتبي شيرخاني روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: حمل دام هاي زنده ايلام به ديگر استان هاي کشور با مجوز دامپزشکي به قصد فروش اين دام ها باعث نابساماني و عدم تعادل عرضه و تقاضا در بازار گوشت استان شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي افزود: البته بخش عمده اي از دام استان بدون مجوز و به صورت قاچاق به ديگر استان هاي کشور و حتي گاهي به خارج از مرزهاي کشور حمل مي شود.
معاون بهبودات دامي سازمان جهاد کشاورزي ايلام يادآور شد: البته هنوز گزارش متقن و مستندي دال بر قاچاق دام از مرزهاي استان ايلام به کشور عراق دريافت نشده اما احتمال اينکه دام هاي ايلام از مرزهاي ديگر استان هاي کشور به خارج قاچاق شوند وجود دارد.
شيرخاني گفت: حمل و صادارت دام به خارج از مرزهاي کشور به صورت قانوني از خردادماه امسال به علت تغذيه بازار داخلي ممنوع است اما با اين وجود حمل قانوني به ديگر استان ها آزاد و بلامانع است.
وي افزود: براي جبران کمبودهاي گوشت در بازار و نيز تعديل سازي قيمت تنظيم عرضه و تقاضاي بازار گوشت به تناوب گوشت از استراليا وارد و در سطح استان ايلام توزيع مي شود.
به گزارش ايرنا، سرانه توليد دام از سوي مناطق روستايي، عشايري و دامپروري ها 1.5 تا 2 برابر نياز استان ايلام است.
ايلام داراي 625 واحد پرواربندي صنعتي و نيمه صنعتي با 39 هزار راس دام است.
7172/6119
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۱۵۱۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زنجیره تامین گوشت مرغ مازندران رو به رشد است

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مهدی عباس زاده شامگاه دوشنبه در گفت وگو با خبرنگاران با اعلام اینکه ۱۲ درصد گوشت مرغ موردنیاز کشور در این استان تولید می شود، گفت: با توسعه زنجیره مرغ در مازندران، توان صادراتی این زنجیره در استان افزایش خواهد یافت.

وی با اشاره به اینکه استان مازندران قطب تولید طیور کشور به شمار می رود و در همه عرصه های کشاورزی به عنوان نگین کشاورزی کشور مطرح است، تصریح کرد: زنجیره تولید مرغ یکی از زنجیره های مهم در استان مازندران به شمار می رود که قابلیت توسعه دارد.

وی با اشاره به اینکه زنجیره تامین گوشت مرغ روند رو به رشدی را سپری می کند، بیان کرد: مازندران از ظرفیت های بالقوه ای در حوزه تولید گوشت سفید برخوردار است به صورتی که بیش از ۵۰ درصد ظرفیت جوجه کشی کشور در مازندران واقع شده و بیش از ۲۷ درصد جوجه یک روزه کشور در استان مازندران تولید می شود.

عباس زاده با تاکید بر اینکه حدود ۱۲ درصد گوشت مرغ کشور در مازندران تولید می شود و این استان در تامین بخشی از نیاز مرغ پایتخت و استان های همجوار مشارکت دارد، عنوان کرد: در سالجاری با برنامه ریزی های صورت گرفته در جهت افزایش جوجه ریزی در کشور، ظرفیت تولید مرغ در این استان افزایش یافته است و به سمت صادرات گام برداشته شده است.

وی ابراز امیدواری کرد قابلیت صادرات و گسترش ارسال تولیدات به خارج از کشور در سال های آینده با حمایت های بیشتر روند پرشتاب تری را بگیرد.

کد خبر 6092500

دیگر خبرها

  • زنجیره تامین گوشت مرغ مازندران رو به رشد است
  • نابسامانی در ثبت نام اینترنتی تایر و کمبود تایر سواری رینگ ۱۳ و ۱۴
  • قیمت جدید گوشت و مرغ دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • نابسامانی جمع آوری زباله در منطقه مسکونی مهر رازی کرمانشاه
  • گوشت دوباره گران می‌‌شود؟
  • توزیع ۲۰ تن گوشت منجمد گوسفندی وارداتی تنظیم بازاری در قزوین
  • قیمت گوشت دوباره نجومی می‌شود؟
  • مرغ؛ از «تولید و تامین بازار داخل» تا «ارزآوری و صادرات»
  • گوشت اینگونه ۶۳.۵ درصد گران شد
  • ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان پرداخت شد