Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-28@04:44:44 GMT

ظرفیت تولید انبوه نخ ابریشم در استان گیلان وجود دارد

تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۰۱۵۲۸۸

ظرفیت تولید انبوه نخ ابریشم در استان گیلان وجود دارد

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان گفت: ظرفیت لازم برای تولید انبوه نخ ابریشم و محصولات وابسته به آن در گیلان وجود دارد. ۱۴ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۵:۲۸ استانها گیلان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از لنگرود، فرهاد دلق‌پوش ظهر امروز در حاشیه بازدید از شرکت صنایع ابریشم شرق گیلان با اشاره به اینکه شکاف در زنجیره تامین مواد اولیه تولید ابریشم موجب صدمات شدیدی به این صنعت در گیلان شده است اظهار داشت: احیای صنعت ابریشم در گیلان نیازمند تقویت کشت صنعتی و پیله ابریشم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان با بیان اینکه ابریشم یک کالای بسیار ارزشمند تجاری در ایام گذشته کشور و به ویژه گیلان بوده است خاطرنشان کرد: تولید کرم ابریشم، نخ ابریشم و دیگر محصولات صنعتی این حوزه به یکدیگر  پیوسته بوده و روندی زنجیره‌وار دارد. 

دلق‌پوش با تاکید بر اینکه عدم حمایت و برنامه‌ریزی از کشت صنعتی این محصول موجب ضربه زدن و آسیب در زنجیره تامین و تولید نخ ابریشم می‌شود تصریح کرد: 
ظرفیت لازم برای تولید انبوه نخ ابریشم و محصولات وابسته به آن با وجود کارخانجات مستعمل این حوزه به درستی در گیلان وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه به دلیل مشکلات ایجاد شده در بخش کشاورزی و از بین رفتن توتستان‌ها تولید پیله و کرم ابریشم در گیلان با آسیب‌های جدی مواجه شده است بیان کرد:  توانایی تامین نیاز مواد اولیه کارخانجات مرتبط با صنعت ابریشم در گیلان به شدت کاهش یافته است. 

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان با بیان اینکه وضعیت کنونی صنعت ابریشم استان گیلان نیازمند سیاست‌گذاری جدید به منظور احیای مجدد است گفت: غافل بودن از ظرفیت کشت صنعتی برای رشد صنایع تبدیلی و کشاورزی در استان گیلان نادرست است.

دلق‌پوش با تاکید بر اینکه ساماندهی و برنامه‌ریزی همه‌جانبه از مرحله کشاورزی و صنعتی تا مرحله تجاری‌سازی و تامین نقدینگی این صنعت موجب تحول و ارتقاء صنعت ابریشم در استان گیلان می‌شود افزود: نیاز داخلی کشور به ابریشم توسط کارخانجات داخلی تامین و تولید نمی‌شود.

وی با اشاره به اینکه نخ ابریشم کاربردهای مختلفی در کشور داردو میزان مصرف سالانه کشور در این حوزه 700 تن است خاطرنشان کرد: تولیدات کارخانجات فعلی در این صنعت تنها بخش اندکی از این نیاز کشور  تامین کرده  مابقی از طریق واردات تامین می‌شود.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان با بیان اینکه افزایش تعرفه واردات ابریشم، حمایت‌های مالی به منظور بازسازی ماشین آلات و راه‌اندازی صنایع تکمیلی صنعت ابریشم  می‌تواند در دستیابی این صنعت به جایگاه مطلوب در بازار اثرگذار باشد گفت:  نظام مالی و بانکی باید پشتوانه‌ای تولید و صنعت باشد.

دلق‌پوش با تاکید بر اینکه تا روندهای موجود در نظام مالی و بانکی کشور اصلاح نشود چرخ صنعت به درستی حرکت نمی‌کند خاطرنشان کرد: ابزارها و مکانیزم تعادل کشت، تولید و عرضه باید در صنعت ابریشم گیلان به کار گرفته شود.

وی با اشاره به اینکه نباید اجازه داد با برهم خوردن موازنه نرخ‌ها در حوزه ابریشم توسط استان‌های مجاور بستر رقابت‌های منفی در جامعه ایجاد شود گفت: صنعت ابریشم گیلان ظرفیت بالایی به منظور احیاء دارد و عدم احیای زیرساخت‌های این حوزه موجب عقب‌ماندگی گیلان می‌شود.

به گزارش تسنیم، شرکت صنایع ابریشم شرق گیلان با ظرفیت تولید 60 تن نخ تک‌لا به علت کمبود مواد اولیه در گیلان با نیمی از ظرفیت خود در حال فعالیت است.

انتهای پیام/م

R7877/P1486/S6,71/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۱۵۲۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه امسال وزارت صمت برای جهش بزرگ تولید خودرو/ تیراژ تولید روزانه ۵۰۰۰ دستگاه خودرو رسید

وزیر صمت با اشاره به برنامه‌های توسعه‌ای برای صنعت خودرو در سال جاری، از برنامه‌ریزی برای افزایش ۲۰ درصدی تولید خودرو برای امسال خبر داده و اعلام کرد که در حال حاضر تیراژ روزانه تولید خودرو به ۵۰۰۰ دستگاه رسیده است.

به گزارش ایسنا، عباس علی‌آبادی در گفت‌وگوی تلویزیونی با تاکید بر برنامه‌ریزی وزارت صمت بر توسعه صنعت خودرو در سال جاری، اظهار کرد: برنامه‌های گسترده ای برای صنعت خودرو در نظر گرفته‌ایم و در سال جاری تلاش خواهیم کرد تا ظرفیت تولید را افزایش دهیم. در حال حاضر به ظرفیت تولید ۵۰۰۰ خودرو در روز رسیده‌ایم و تلاش داریم که این میزان را حدود ۲۰ درصد افزایش دهیم که قطعا جهش بسیار بزرگی خواهد بود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت در رابطه با بحث واردات خودرو نیز گفت: موضوع واردات خودرو را در دستور کار داریم تا به این وسیله، تعادل بهتری در تامینِ تقاضای بازار و بحث ناترازی به وجود آوریم؛ خوشبختانه اتفاقات خوبی در این زمینه رخ داده و در شرف وقوع است؛ خبرهای بسیار خوبی در این زمینه داریم.

وی افزود: در حال حاضر تاکسی‌های برقی نیز وارد کشور شده و مردم می‌توانند ثبت‌نام کرده و خریداری کنند. مردم می‌توانند ثبت‌نام و تاکسی برقی دریافت کنند؛ البته باید از ظرفیت‌های قانونی استفاده کنیم. لازم است به همه آن‌هایی که منتظر آن ظرفیت‌های قانونی هستند، عرض کنم که منتظر نمانید و بیایید از همین فرصت‌هایی که ایجاد شده استفاده کنید.

او با بیان اینکه باید به مردم گفت که هر کوتاهی در خدمت‌رسانی به مردم است، به ناتوانایی ما ببخشند، تصریح کرد: ما حداکثر تلاش خود را بسیج کرده‌ایم، همه باید کمک کنند تا موفق شویم. برنامه‌ریزی‌ها صورت گرفته و همکاران بنده، شبانه‌روز در تلاش برای تحقق اهداف و برنامه‌ریزی‌ها هستند. البته بخش خصوصی نیز به خوبی مشارکت داشته و کمک می‌کنند.

هفته گذشته، وزیر صنعت، معدن و تجارت با حضور در جلسه‌ی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی، در رابطه با برخی موضوعات خودرویی نظیر اسقاط خودروهای فرسوده، ارتقای ایمنی خودروهای تولیدی، واردات خودروهای دست دوم، ارزبری خودروهای مونتاژی و تامین ناوگان حمل و نقل عمومی، به ارائه پاسخ پراخت و در نهایت مقرر شد، ظرف یک ماه آینده، وزارت صنعت، معدن و تجارت برنامه‌های خود را در رابطه با این موضوعات به کمیسیون ارائه کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • توسعه صنعت نوغانداری، نیازمند تغییر الگوی مصرف 
  • تعیین تکلیف چای سنواتی باید مدبرانه‌ باشد
  • ضرورت تعیین تکلیف چای سنواتی/ دغدغه کشاورزان برطرف شود
  • فراز و فرود نوغانداری در گیلان /تجارت پر سودی که از رونق افتاد
  • برنامه امسال وزارت صمت برای جهش بزرگ تولید خودرو/ تیراژ تولید روزانه ۵۰۰۰ دستگاه خودرو رسید
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو واحد صنعتی و کشاورزی چهار باغ
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی چهار باغ  
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی شهرستان چهار باغ  
  • جلسه شورای گفتگوی بخش خصوصی با دولت و بانک‌های گیلان
  • شورای گفتگوی بخش خصوص با دولت و بانک‌های گیلان