Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرحله دوم دهمین المپیاد علمی دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور با رقابت ۵۴۰ دانشجو در ۶ حیطه تا پنج‌شنبه ۱۸ مردادماه ادامه دارد. به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مرحله دوم دهمین المپیاد علمی دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور از شنبه ۱۳ مرداد آغاز شد و تا پنج‌شنبه ۱۸ مرداد ادامه دارد. این رقابت علمی با برگزاری آزمون‌های انفرادی آغاز شده است و رقابت‌های انفرادی امروز پایان می‌یابد، البته المپیاد با رقابت‌های گروهی ادامه خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در این دوره از المپیاد، ۵۴۰ دانشجو در شش حیطه (استدلال علمی، آموزش پزشکی، مدیریت نظام سلامت، فلسفه پزشکی، تفکر علمی در علوم‌پایه، کارآفرینی در بستر دانشگاه‌های هزاره سوم) در حال رقابت هستند.

در مرحله گروهی ۱۰ پروژه پذیرفته شده در مرحله نهایی گروهی به صورت شفاهی ارائه می‌شود. مدت زمان ارائه برای هر پروژه ۳۰ دقیقه در نظر گرفته شده، که ۱۵ دقیقه برای ارائه و ۱۰ دقیقه برای پاسخگویی به سوالات و پنج دقیقه ارائه نظرات داوران است. هر ارائه توسط شش نفر داوری می‌شود.

پروژه‌های پذیرفته شده در مرحله نهایی گروهی با ضریب جدول زیر مورد ارزیابی قرار می‌گیرند. حداکثر امتیاز در هر آیتم ۱۰ و حداقل چهار است. داوران از کمیته علمی وطراح سوال هستند و به صورت انفرادی به هر پروژه نمره داده و سپس در پایان معدل نمره پروژه توسط منشی گروه محاسبه می‌شود.

​لازم به یادآوری است در هر کدام از حیطه‌ها از کل کشور ۹۰ نفر انتخاب شده‌اند که این تعداد در قالب ۳۰ تیم تقسیم شدند. هر کدام از این تیم‌ها یک کار تحقیقی انجام و آن را ۱۰ مرداد تحویل دادند. دیروز شنبه ۱۳ مرداد یک آزمون کلی برگزار شده و بر اساس نمره کار تحقیقی و نتیجه آزمون، ۱۰ تیم انتخاب و وارد مرحله گروهی شدند. تیم‌های نهایی طی دو روز آزمون می‌دهند و پس از آن افراد و تیم‌های برتر در مراسم اختتامیه با حضور مدیران وزارت بهداشت معرفی می‌شوند.

گفتنی است، نتایج مرحله اول آزمون انفرادی دهمین دوره المپیاد علمی دانشجویان پزشکی خرداد اعلام شد و از هر پنج حیطه المپیاد ۹۰ نفر به مرحله دوم راه یافتند. طبق اعلام مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی ۷ هزار و ۶۵ نفر در مرحله اول المپیاد ثبت‌نام کردند که حدود نیمی از آن‌ها در آزمون مرحله اول حضور یافتند و از بین آن‌ها ۴۵۰ نفر از کل پنج حیطه به مرحله بعدی راه یافتند. در مرحله دوم از هر کلان منطقه آمایشی حداقل یک تیم جهت رقابت حضور دارند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: المپیاد علمی دانشجویان پزشکی مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۱۵۶۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع چالش‌های حوزه سلامت اولویت مسئولان باشد

آیت‌الله لطف‌الله دژکام در دیدار با اعضای هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی شیراز با توجه به پهناور بودن استان و حجم بالای مراجعان تاکید کرد: لازم است تلاش برای توسعه توانمندی‌ها و رفع چالش‌های حوزه سلامت، اولویت مسئولان باشد.

او، مرجعیت و قدرت تصمیم‌گیری را از ویژگی‌های اصلی اساتید عنوان کرد که باید بسیار مورد توجه قرار گیرد و در خصوص اخلاق پزشکی و توسعه مسائل فرهنگی در دانشگاه علوم پزشکی شیراز، راهکار‌هایی نیز ارائه داد.

تلاش برای تقویت برنامه آموزش دانشجویان و ارتقای جایگاه اساتید و دانشجویان دانشگاه، دیگر تاکید نماینده ولی فقیه در فارس بود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز نیز در این دیدار، محور اصلی تلاش اعضای هیئت رئیسه دانشگاه را توسعه خدمات مجموعه در تمامی ابعاد و در تمامی مناطق استان عنوان کرد و ادامه داد: در کنار توسعه خدمات، از دغدغه‌های اصلی مسئولان دانشگاه، تقویت اهداف فرهنگی در سطح دانشجویان، کارکنان و اساتید است.

سیدوحید حسینی با اشاره به تلاش‌هایی که در حوزه آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز انجام شده، به کسب موفقیت‌های حوزه سلامت استان فارس در این زمینه پرداخت و افزود: دانشگاه علوم پزشکی شیراز در حوزه تخصصی پزشکی در جایگاه برتر کشور قرار دارد و با ظرافت ویژه‌ای مسایل اساتید، دانشجویان و دانشگاه در حال پیگیری است.

او از افزایش قابل توجه تعداد فلوشیپ و پزشک فوق تخصص طی ۳۰ ماه گذشته در دانشگاه خبر داد و افزود: همچنین در حال حاضر بیش از ۶۵۰ پزشک متخصص در مراکز درمانی زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز در استان، به مردم خدمات سلامت‌محور ارائه می‌دهند.

حسینی در ادامه با ارائه توضیحاتی پیرامون تامین اعتبارات و پرداخت مطالبات کادر سلامت گفت: تقویت تامین منابع و معیشت اساتید، کارکنان و دانشجویان نیز با پیگیری مکرر مسئولان دانشگاه از مجموعه وزارت بهداشت و نهاد‌های مرتبط، در حال انجام است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در بخش دیگری از سخنان خود به توسعه اهداف پژوهشی در حوزه سلامت فارس اشاره کرد و افزود: با تلاش‌های انجام شده و برنامه ریزی در زمینه تقویت امر پژوهش، دانشگاه علوم پزشکی شیراز از رتبه ششم کشور در حوزه پژوهش، به رتبه چهارم کشور ارتقا یافته است.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • داستان شکستن مارپیچ سکوت را برای نوه‌هایتان تعریف خواهید کرد
  • رقابت ۱۲۰۰۰ داوطلب در آزمون دستیاری/ اعلام حقوق دستیاران
  • رقابت بیش از ۱۲ هزار نفر در آزمون دستیاری پزشکی/افزایش ۱۲درصدی ظرفیت برای امسال
  • رقابت بیش از ۱۲ هزار داوطلب در آزمون دستیاری پزشکی
  • رقابت ۱۲ هزار داوطلب در آزمون دستیاری پزشکی
  • ضرورت استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی در علوم‌ پزشکی
  • آغاز رقابت ۱۲ هزار داوطلب در پنجاه و یکمین آزمون دستیاری پزشکی
  • انجام مرحله نخست واکسیناسیون فلج اطفال اتباع خارجی در کردستان
  • جزو چند کشور اول جهان در زمینه علوم هسته‌ای و پزشکی هستیم
  • رفع چالش‌های حوزه سلامت اولویت مسئولان باشد