Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد؛ سال گذشته ازمحل صادرات گیاهان دارویی زعفران و زیره سبز،٤٥٠میلیون دلار، عاید  کشورمان شده است که با فراوری این محصولات ارز آوری آن، به چند برابر خواهد رسید.  
منطقه سبزوار به واسطه شرایط اقلیمی، یکی از مناطق یازده گانه تولید گیاهان دارویی در کشور است که بيش از ٦٠٠٠ هكتار زمين در سبزوار هم به كشت گياهان دارویی اختصاص دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ظرفیت مناسب تولید گیاهان دارویی در سبزوار سبب شد،  زرقانی به اتفاق خانواده اش واحد تولید و فراوری گیاهان دارویی را راه اندازی کند.
در این واحد به زنجیره تولید و بومی سازی تجهیزات فرآوری توجه شده است.  
هادی زرقانی، مدیر واحد فراوری گیاهان دارویی در سبزوار گفت:درحال حاضر حدود صد و سی عصاره داروی گیاهی داریم، برای کارخانجات دارو سازی به عنوان ماده اولیه و همچنین حدود چهل عصاره به صورت، کوچیک و بسته بندی شده وارد بازار شده است.
وی افزود:حدود صدو ده عصاره موضعی داریم، که درکارخانجات شامپو سازی و صابون سازی به عنوان ماده اولیه، استفاده می‌شود.
مدیر واحد فراوری گیاهان دارویی در سبزوار گفت: اینجا حدود پانزده نیرو مشغول به کار هستند، و حدود ٤٠ کشاورز در حال کشت و کار و همکاری با ما هستند.
زرقانی افزود: حدود هشتاد در صد دستگاه‌هایی که در این واحد وجود دارد، ساخت داخل است.  
حسین زینلی، مشاور وزیر و مجری طرح گیاهان دارویی وزارت جهاد کشاورزی گفت:درسال گذشته حدود ٧٠٠ میلیارد تومان، برای توسعه گیاهان دارویی و فراوری آن اعتبار اختصاص داده شده است که در قالب طرح اشتغال روستایی و فراگیر، بوده است.
وی افزود:امسال هم حدود ١٨٠ میلیارد تومان، به آن اختصاص داده شده است.
حسین زینلی در خصوص شهرستان سبزوار و پتانسل آن برای تولیدگیاهان دارویی در کشور، بیان کرد:حدود ٦٢٠٠ هکتار در سبزوار، زمین کشت گیاهان دارویی را دارا هستیم که عمده این محصولات شامل زعفران و زیره سبز است.

حلقه‌ی مفقوده‌ی کشت و توسعه‌ی گیاهان دارویی، فرآوری و صنایع تبدیلی این محصولات است، که با هدایت تولید کنندگان باعث می‌شود علاوه بر اشتغال زایی، سود مناسبی به بهره برداران این بخش برسد.   انتهای پیام//ه.ج   گزارشگر: هلیا جنگی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کشاورزان محصولات کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۱۶۳۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در گلستان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز گلستان رئیس موسسه تحقیقات پنبه کشور در این همایش با اشاره به رکورد شکنی برداشت بیش از ۷ تن پنبه در هر هکتار گفت: سال‌های گذشته ۲ رقم پنبه داشتیم، اما اکنون ۱۴ رقم تجاری داریم که ارقام زودرس هستند و صرفه جویی در مصرف آب از جمله مزیت آنهاست.

قربانی افزود : کشورمان به سالانه حدود ۵۰۰ هزار تن وش پنبه برای صنایع مختلف نیاز دارد.

برزعلی رئیس سازمان جهاد کشاورزی گلستان هم در این همایش از برنامه ریزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در استان خبر داد.

در این همایش از جدیدترین دستگاه کارنده پنبه که با توان تولیدکنندگان داخلی ساخته شده است رونمایی شد.

سالانه حدود ۲۰ هزار هکتار از مزارع گلستان زیر کشت پنبه می رود که یک پنجم تولید کشور از این سطح برداشت می شود.


کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • ظرفیت کشت گیاهان دارویی در بیش از ۵۰ نقطه لرستان
  • اهلی سازی دو گیاه دارویی در خراسان شمالی
  • خشکسالی، کشت گل محمدی در خراسان رضوی را ۱۰ درصد کاهش داد
  • پیش‌بینی برداشت ۲۸۰۰ تُن گل محمدی در خراسان رضوی
  • برنامه ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در گلستان + فیلم
  • برنامه ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در گلستان
  • زیمبابوه به صنعت کشاورزی و دارویی ایران نیازمند است
  • سرزده‌های استاندار جدید لرستان از ادارات
  • اوقاف با افتخار خود را پیشرو در مسیر انقلاب می‌داند/ تولیدات جوانان ایرانی می‌تواند سود فراوانی برای صنعت و کشاورزی داشته باشد
  • شهرک صنعتی «کشت و صنعت» لرستان به‌زودی بهره‌برداری می‌شود