Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-05@19:56:49 GMT

کاربردی شدن پژوهش ها به بهبود باغ های چای کمک می کند

تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۰۱۸۱۴۲

کاربردی شدن پژوهش ها به بهبود باغ های چای کمک می کند

به گزارش خبرنگار ایرنا حبیب جهانساز روز یکشنبه در مراسم تودیع و معارفه رئیسان قبلی و جدید پژوهشکده چای کشور در لاهیجان اظهار داشت: پژوهش حرف اول را در اصلاح باغ های چای می زند و امیدواریم پژوهش ها و تحقیقات با کاربردی شدن، به بهبود وضعیت باغ های چای بیانجامد و به رونق باغ ها کمک کند.
وی افزود: با اقداماتی که دولت در سال های اخیر در زمینه خرید تضمینی برگ سبز چای و پرداخت سهم کشاورزان انجام داده؛ شرایط به گونه ای پیش می رود که امیدواری در صنعت چای و احیای کارخانه ها ایجاد شده و بسیاری از باغ ها به چرخه تولید برگشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته جهانساز ، هسته اولیه برای بهبود شرایط مدیریت باغ ، تغذیه و توسعه آبیاری تحت فشار، مبارزه با آفات، مکانیزاسیون و معرفی رقم های جدید شکل گرفته و باید از طریق موسسه های تحقیقاتی از جمله پژوهشکده چای در این زمینه یاری و انتظار آن است که دستاوردهای مراکز تحقیقاتی به غنی سازی خاک و ارقام جدید منجر شود.
رئیس سازمان چای کشور گفت: این آمادگی بین سازمان چای و پژوهشکده چای و سازمان جهاد کشاورزی وجود دارد که طرح های جدید در استانی که 90 درصد چای در آن تولید می شود، به حفظ ارزش چای منجر شود.
وی یادآور شد: طی سه سال اخیر 77 میلیارد تومان تسهیلات توسط صندوق توسعه صنعت چای به باغداران و کارخانه های چایسازی پرداخت شده و امسال هم این پرداخت در برنامه های صندوق وجود دارد.
وی اضافه کرد: چای سنتوانی، جایی برای برگشت دوباره به بازار ندارد و این موضوع مصوبه هیات دولت را دارد و از ورود هر گونه چای سنواتی به بازار جلوگیری می شود.
داراب حسنی رئیس موسسه تحقیقات علوم و باغبانی وزارت جهاد کشاروزی نیز اظهار داشت: هفت پژوهشکده طی 2 سال اخیر به این موسسه در کشور افزوده شده و فعالیت های پژوهشی را آغاز کرده اند که یکی از آنها ، پژوهشکده چای است.
وی ادامه داد: سهمیه بیشتری به این پژوهشکده ها در نظر گرفته ایم و امکانات و همکاران جدیدی به این پژوهشکده ها افزوده شده اند.
در پایان این مراسم با قدردانی از رضا آزادی ، نقی پاداشت به عنوان رئیس پژوهشکده چای معرفی شد.
پژوهشکده چای کشور که در شهرستان لاهیجان استقرار دارد، در سال 1363 به نام اداره فنی چای زیر نظر سازمان چای راه اندازی شد و از سال 1394 به پژوهشکده چای کشور تغییر نام یافت و زیر نظر موسسه تحقیقات علوم باغبانی وزارت جهاد کشاورزی فعالیت می کند.
شهرستان لاهیجان در 40 کیلومتری شرق مرکز استان گیلان واقع است.
6029 / 2007
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: رفع حصر نقل و انتقالات لیگ برتر لایحه شفافیت جهاد کشاورزی چای صنعت مراسم تودیع و معارفه وزارت جهاد کشاورزی رفع حصر نقل و انتقالات لیگ برتر لایحه شفافیت امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۱۸۱۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود وزیر ورزش به حرکت جنجالی هوادار سپاهان

 وزیر ورزش و جوانان طی دستوری به رییس فدراسیون فوتبال، از او خواست ضمن بررسی اتفاقات رخ داده در برخی از ورزشگاه‌های کشور، گزارش آسیب‌شناسی از رخ‌دادهای اخیر را ارائه کند. 

در نامه کیومرث هاشمی خطاب به رییس فدراسیون فوتبال آمده است: «همان‌طور که مطلع هستید موضوع امکان حضور بانوان محترم علاقه‌مند فوتبال در ورزشگاه‌های کشور در شرایطی مورد موافقت مراجع تصمیم‌گیرنده قرار گرفت که فدراسیون فوتبال به عنوان متولی فوتبال کشور و هم‌چنین باشگاه‌های حرفه‌ای فوتبال در جهت بهبود زیرساخت‌ها، ساماندهی هر چه بهتر هواداران زن و مرد و هم‌چنین ارتقای جو اخلاقی و فرهنگی حاکم بر استادیوم‌های فوتبال تلاش کنند که متأسفانه نه تنها شاهد بهبود شرایط فرهنگی حاکم بر ورزشگاه‌های فوتبال نیستیم، بلکه شاهد بروز و ظهور صحنه‌ها و اتفاقاتی هستیم که هرگز در شأن هواداران ایرانی نبوده و متأسفانه رفتار برخی هوادارنما‌ها زمینه ایجاد خدشه بر منزلت و کرامت زن ایرانی را نیز فراهم کرده است که رصد و کنترل این افراد معدود وظیفه باشگاه‌هاست.

معتقدم بروز این نوع حوادث، ناشی از فقدان برنامه جامع فرهنگی برای بهبود جو حاکم بر ورزشگاه‌های فوتبال و هم‌چنین ناشی از کم‌توجهی برخی باشگاه‌های فرهنگی ورزشی فوتبال کشور است که متأسفانه لفظ «فرهنگی» را به عاریه یدک کشیده و فاقد اهتمام لازم برای ساماندهی هواداران خود هستند. بر همین اساس باید تأکید کنم مشاهده این نوع اتفاقات که دل مردم علاقمند به ورزش کشور را نیز به درد آورده، به هیچ عنوان برای مجموعه ورزش کشور قابل قبول نبوده و همان‌طور که بار‌ها تأکید کرده‌ام؛ «ورزش بدون ارزش برای نظام جمهوری اسلامی ایران فاقد اعتبار است».

در همین راستا شایسته است با استفاده از ظرفیت قانونی در فدراسیون فوتبال، محرومیت خاطیان و هم‌چنین ارسال گزارش آسیب‌شناسی با محوریت بررسی علل وقوع حوادث این‌چنینی ظرف یک هفته، تدابیر لازم جهت ساماندهی دائمی هواداران با رویکرد قبول مسئولیت از سوی باشگاه‌ها پیش‌بینی شده و مراتب برنامه‌ریزی‌های عملیاتی در اسرع وقت به این وزارتخانه منعکس شود.

بدیهی است معاونت قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان، تحقق این مأموریت مهم را تا اخذ نتایج ملموس با جدیت هر چه تمام‌تر پیگیری خواهد کرد.»

منبع: ایلنا

tags # سپاهان سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • دستگیری ۶۸ معترض در موسسه هنر شیکاگو
  • بانک مرکزی وضعیت ارزی کشور را بهبود بخشید
  • اخطار جدی و دستور وزیر به تاج درباره زنان تماشاگر
  • ورود وزیر ورزش به حرکت جنجالی هوادار سپاهان
  • اتفاقات رخ داده در ورزشگاه‌ها به کرامت بانوان خدشه وارد کرد
  • نامه هشدار دهنده وزیر ورزش خطاب به تاج
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است/ ملاک‌های پذیرش طرح‌ها در دستگاه‌ها مشخص شود
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است
  • چرا «مرکز پژوهش‌های مجلس» هم تحمل نمی‌شود؟
  • قربانی بهبود روابط کابل اسلام آباد شده ایم