Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-09@00:23:53 GMT

الکامپ 97 هشداری برای صنوف سنتی

تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۰۱۹۷۷۶

شاید بتوان ادعا کرد که این نمایشگاه بزرگترین رویداد تجاری درعرصه تولید و عرضه محصولات و خدمات صنایع الکترونیک و کامپیوتر کشور است که همه ساله با حضور گسترده و چشمگیر دست اندرکاران این حوزه برگذار می گردد.

بالاخره در روز آخر این نمایشگاه فرصت بازدید شد ، اگر چه از قبل درباره عدم حضور بزرگان این صنعت به خاطر شرایط بد اقتصادی شنیده بودم، انتظار خلوتی و عدم شور و هیجان را پیش بینی میکردم که با حضور در سالن های 8 و9 و بازدید از استارت آپ ها نظر من عوض شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حضور حدود 400 استارت آپ و رشد چندین برابری نسبت به سالهای قبل نوید دهنده علائم خوب و بدی بود. که شامل برخی کسب و کارهایی که فقط در حد ایده بودند و برخی از مرحله ایده گذشته و دنبال سرمایه گذار بودند و برخی هم به سودآوری رسیده بودند.

خوب از آن جهت که با اعتماد به این جوانان در حوزه کسب و کارهای کوچک و حمایت از این نوع مدل کسب و کارها میتوان درصد قابل توجهی از نرخ بیکاری را کاهش داد چرا که تحقیقات نشان داده که بهترین نوع کارآفرینی در اینجا رخ میدهد و اینکه در این حوزه شاهد نوآوری 42 برابری نسبت به کسب و کارهای غول پیکر هستیم.

معاونت علمی ریاست جمهوری اقدامات بسیار خوب در این حوزه انجام داده است اما هنوز جای کار بسیار هست و این جوانان چشم امید به این معاونت دوخته اند برای حمایتهای بیشتر.

و اما این حضور پرشور استارت آپها حاوی یک سیگنال بد و خطرناک برای صنوف و کسب و کارهای سنتی هستند که در برابر تحولات و کسب و کارهای نوپا مقاومت میکنند و حاضر نیستند خود را به این چرخه ملحق کنند.

واقعیت این است که با ظهور کسب و کارهای نوپا بسیاری از شغل ها از بین میرود، اما بنا به آمار مکنزی تا سال 2025 در مجموع 800 هزار شغل در انگلیس از بین میرود در حالیکه 3.5 میلیون شغل جدید جایگزین آنها میشود.

از سوی دیگر اخیرا بدنه سنتی سرمایه گذاران را مشاهده می کنیم که وقتی میبینند نسل جوان با کمترین سرمایه ها میتوانند کسب و کارهای خوبی را راه اندازی کنند ، در این حوزه سرمایه گذاری بیشتری خواهند داشت، امری که از سوی استارت آپها بیشترین نیاز به آن احساس میشود.

در اقتصاد دیجیتال نقش پررنگ کسب و کارهای نوپا و مبتنی براینترنت قابل انکار است و سرمایه گذاران با دیدن موفقیت های جوانان این حوزه به سمت سرمایه گذاری در این حوزه ترغیب خواهند شد .

در خاطرم هست که رئیس اتاق اصناف جایی گفته بود چندین صنف در آینده نه چندان دور محو خواهند شد اینکه این خطر را شناخته اند خیلی خوب است اما مهمتر این است که راه حل بدهند و اقدام کنند که افسوس و دریغ از یک اقدام خوب و جامع که به نفع اصناف در حال انقراض باشد، صنوفی مثل اتومبیل کرایه که اخیرا با ورود تاکسی های اینترنتی دستخوش تغییر شده، در آینده نزدیک سراغ صنف صوت و تصویر، خشکشویی، تعمیرگاه داران،‌ تعویض روغنی و کارواش ها و ... میرود .

به راستی وظیفه اتاق اصناف چیست ؟ غیر ازاینکه با آموزش و روشنگری می بایست آینده صنوف خود را ترسیم کند و اعضای صنف خود را آماده مواجه با علم روز ؟

آیا هنوز زمان آن نرسیده ؟

بر همگان روشن است که نمیتوان جلوی این سیل خروشان نوآوری و جوانان مستعد را گرفت پس باید نو شویم و طرحی نو دراندازیم .

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: الکترونیک صنعت رشد سرمایه بیکاری ریاست جمهوری انگلیس سرمایه گذاران نسل جوان سرمایه گذاری اقتصاد تاکسی سیل هشدار نمایشگاه الکامپ صنوف سنتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۱۹۷۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز برگزاری بیست و هفتمین نمایشگاه الکامپ از ۸ تیر ماه

به گزارش خبرنگار مهر، علی حکیم جوادی رییس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای امروز در نشست خبری که با محوریت بیست و هفتمین نمایشگاه بین‌المللی الکترونیک، کامپیوتر، تجارت الکترونیک (الکامپ) برگزار شد با اشاره به زمان برگزاری نمایشگاه الکامپ ۱۴۰۳ گفت: نمایشگاه الکامپ امسال از ۸ تیر تا ۱۱ تیرماه به مدت چهار روز با حضور عوامل مختلف مجموعه استارت آپی و شرکت‌هایی که سالیان سال در این حوزه فعالیت می‌کردند شروع می‌شود.

وی افزود: بیست و هفتمین نمایشگاه الکامپ، قدمت ۳۰ ساله دارد و انتظار می‌رود مشکلی نداشته باشیم و از تجربه‌های خوب در این نمایشگاه برخوردار شویم.

حکیم جوادی در ادامه با بیان اینکه استارتاپ‌های بزرگ جز موضوعات مهم کشور هستند ادامه داد: بخش عمده کار و جلسات خود را متمرکز بر توسعه بخش استارت آپی کردیم و آینده کسب و کارها عمدتاً در بخش استارتاپ‌ها است که این صرفاً مختص کشور ما نیست و در کشورهای بزرگ نیز همین مسیر در حال طی شدن است.

حکیم جوادی در ادامه با بیان اینکه جلسات همفکری مختلفی با پلتفرم‌ها و بازیگران اقتصاد دیجیتال برگزار شده است تصریح کرد: شعار امسال نمایشگاه همه با هم برای اقتصاد دیجیتال است و امسال با نگاهی نوآورانه و خلاقانه به حوزه استارت آپی و پلتفرمی نگاه می‌کنیم.

وی ادامه داد: نقدی که به سال گذشته وارد بود به این مساله ارتباط داشت که زمان برگزاری آن تغییر کرد و برخی از استارتاپ‌ها نمی‌دانستند قرار است این نمایشگاه برگزار شود یا نه و فقط یک ماه برای تصمیم‌گیری فرصت داشتند به همین دلیل شاید به آن شکل موفق نبود و به آن نقد وارد شد.

حکیم جوادی افزود: تصمیم داریم پنل هایی برای پرسش و پاسخ در خصوص مشکلات استارت آپی داشته باشیم و از طرفی بخش‌های ذیربط در آن حضور داشته باشند و تعامل برقرار باشد تا مشکلات حل شود.

رضا حیدری عضو هیأت مدیره نصر تهران و شورای مرکزی نصر کشور در ادامه به جزئیات نمایشگاه الکامپ ۱۴۰۳ اشاره کرده و افزود: این نمایشگاه ابزار مناسبی برای رونق و توسعه کسب و کار و امیدی برای فعالین حوزه کسب و کار اینترنتی است، گفت: ۳۰۰ شرکت برای نمایشگاه الکامپ ۱۴۰۳ شرکت کردند و حدود ۵۰ متقاضی ثبت نام در حوزه استارت آپی داشته‌ایم که تاریخ ثبت نام تا ۲۰ اردیبهشت ماه بود که این مهلت تا پایان اردیبهشت ماه تمدید می‌شود و سایت الکامپ برای متقاضیان شرکت در این نمایشگاه باز است.

وی به معیار حضور ۵۰ شرکت استارت آپی اشاره کرد و افزود: این ۵۰ شرکت فعلاً در پیش ثبت نام اولیه هستند و معیار ارزیابی توسط تیم ارزیاب استارت آپی انجام می‌شود و در نهایت به عنوان شرکت استارت آپی حضور خواهند داشت.

حیدری همچنین گفت: سال گذشته الکامپ پس از کرونا برگزار شد و برخی این احساس را داشتند که شاید نمایشگاه آن‌طور که باید مورد اقبال قرار نگرفت اما امسال سعی داریم الکامپ را به استاندارد خودش برگردانیم تا مؤثرتر از گذشته باشد و موضوعات مختلف را پیگیری کنیم.

در ادامه این نشست آرش برهمند مدیر الکامپ استارز و مدیر محتوایی الکامپ گفت: الکامپ استارز افزونه استارتاپی نمایشگاه الکامپ است که تا کنون ۶ دوره برگزار شده است. در آخرین دوره نمایشگاه الکامپ، ۵ سالن و ۶۰۰ تیم در بخش استارز شرکت داشتند. تمرکز این بخش روی استارتاپ‌ها و گرایش‌های جدید در این بخش است و امسال قرار است با شکل جدید نمایشگاه الکامپ استارز را داشته باشیم.

کد خبر 6100332 هنگامه فروغی

دیگر خبرها

  • احداث ۱۲۸ کلاس درس در شهرستان تنگستان آغاز شده است
  • ۹۰ درصد کارهای اجرایی کارخانه کاغذ زاگرس انجام شده است
  • آغاز برگزاری بیست و هفتمین نمایشگاه الکامپ از ۸ تیر ماه
  • ثبت نام ۳۰۰ شرکت در نمایشگاه الکامپ/ «الکامپ استارز» سکویی برای معرفی استارت‌آپ‌های نوپا
  • مدارس نوبت عصر قزوین تعطیل شد
  • مدارس نوبت عصر شهر قزوین «پنجاه‌به‌در» تعطیل است
  • ایران رتبه چهارم علم گیاهان دارویی و طب سنتی دنیا
  • ایران در رتبه چهارم تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی
  • رتبه چهارم ایران در تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی
  • اکوسیستم فناوری کشور زیر سقف «اینوتکس ۲۰۲۴»