Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا ستار محمودی عصر یکشنبه در کارگروه استانی مقابله با پدیده گرد و غبار که با حضور معاون اقتصادی رییس جمهوری و رییس سازمان حفاظت محیط زیست کشور در استانداری خوزستان برگزار شد اظهار داشت: سرمایه گذاران از سرمایه گذاری در حوزه انرژی های نو خورشیدی استقبال نمی‌کنند.
وی افزود: سرمایه گذاری هایی که در حوزه انرژی های نو و تجدید پذیر در برخی نقاط کشور انجام شده شتاب اولیه را ندارد چرا که در پرداخت ها و خرید تجهیزات از آن‌ها نتوانستیم به تعهداتمان عمل کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مشاور عالی وزیر نیرو با اشاره به وضعیت آب گفت: در سراسر کشور در حوزه آب با مشکل کمیتی رو به رو هستیم چراکه در سالی که گذشت پایین ترین میزان بارشها را داشتیم.
وی با اشاره به قطعی گسترده برق در بهمن ماه سال 95 در خوزستان گفت: پس از آن اتفاق شاهد بودیم که همکاران برقی ما همه مقره های برق را شست و شو دادند.
محمودی با تاکید بر این که دولت در خوزستان موفق عمل کرده است اظهار داشت: شاید دولت رضایت کامل مردم را کسب نکرده است که این مساله نیز علت مشخصی دارد ولی کوتاه یا درنگی نداشته است.
وی با بیان این که خوزستان را باید ایمن کنیم گفت: پروژه های بزرگ آب و برق در استان خوزستان در دست اجراست و بیش از 130 هزار میلیارد ریال پروژه در استان وجود دارد.
مشاور عالی وزیر نیرو ادامه داد: از آنجایی که برخی پروژه های بزرگ هنوز به بهره برداری نهایی نرسیده اند مردم ثمره شیرین آن را ندیده اند.
صبح امروز رییس سازمان محیط زیست کشور با هیات همراه از فرودگاه خوزستان وارد اهواز شود و از تالاب هور العظیم و کانون ریزگردها دیدن کرد.
یعد از ظهر همین روز نیز محمد نهاوندیان، معاون اقتصادی رییس جمهور به منظور شرکت در ستاد مقابله با ریزگردها، و دیدار با فعالان اقتصادی استان به خوزستان سفرکرد.
7164/6064
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: رفع حصر نقل و انتقالات لیگ برتر لایحه شفافیت انرژی برق رییس جمهوری سرمایه گذاری محیط زیست رفع حصر نقل و انتقالات لیگ برتر لایحه شفافیت امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۲۲۰۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد

نرسی قربان کارشناس انرژی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه ایران یکی از بزرگترین ذخایر گازی را دارا است، گفت: ایران از لحاظ تئوری می‌تواند به هاب انرژی تبدیل شود و سال‌های سال در رابطه با آن صحبت شده است زیرا ایران یکی از بزرگترین ذخایر گازی جهان را دارا است.

وی ادامه داد: ایران از لحاظ جغرافیایی در منطقه‌ای قرار دارد که به چندین کشور مختلف راه دارد؛ اعم از کشورهایی که گاز دارند به همین جهت همواره بر سر این موضوع بحث بوده که ایران بتواند ایران گاز را از کشورهایی نظیر ترکمنستان که گاز دارند دریافت و به ترکیه، هند و.... بدهد که به دلیل تحریم‌ها مکان پذیر نبود.

به گفته این کارشناس انرژی تولید انرژی در کشور ما کم نیست، بلکه مصرف انرژی در کشور ما بسیار بالاست.

وی ادامه داد: برای به تعادل رسیدن تولید و مصرف باید تولید گاز افزایش پیدا کند زیرا گاز در سبد کشور ما سهم ۷۰ درصدی دارد و اگر بخواهیم تولید گاز را افزایش دهیم که برای تولید برق و سایر مصارف را پاسخگو باشد مستلزم سرمایه گذاری بیشتر است که مقدار آن بسیار بالاست و به گفته وزیر نفت ۲۰۰ میلیارد دلار برای سرمایه گذاری نیاز داریم.

به گفته قربان در صورتی که سرمایه گذاری صورت بگیرد باید سرمایه گذاری خارجی باشد تا پاسخگوی نیاز ما باشد.

قربان در رابطه با راهکارهای بهینه سازی مصرف، خاطر نشان کرد: راه کارهای مختلفی در این زمینه در نظر گرفته شده است که یکی از آنها قیمت گذاری است به گونه‌ای که قیمت انرژی را به جایی برسانند که صرفه‌جویی در آن بسیار جذاب شود که به علت مسائل سیاسی چنین امکانی وجود ندارد

وی ادامه داد: راه کارهای دیگری نظیر سرمایه گذاری وجود دارد و بهینه سازی به طوری که در خانه و ادارات حتی کارخانه‌ها سرمایه گذاری صورت بگیرد تا مصرف بهینه باشد و با توجه به اینکه سرمایه گذاری وجود نداشته این نوع از بهینه سازی هم میسر نشده است.

این کارشناس انرژی توضیح داد: سیاست‌های انرژی دولت مرتباً در حال تغییر است و هیچ زمان سیاست واحدی را در دولت‌ها مختلف نداشته‌ایم و همه این موارد دست به دست هم داده تا بهینه سازی به تعویق می‌افتد.

کد خبر 6090017 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • سرمایه گذاری انرژی های تجدید پذیر در استان اصفهان
  • شرکت‌های تامین سرمایه بهبود شبکه برق تعریف شود
  • دعوت معاون استاندار فارس از سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی
  • رونمایی از ۲۰ محصول جدید استان فارس در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • حضور استان فارس در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • طلوع فارس بر قله توانمندی‌های ایران
  • رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد
  • مجلس به دنبال اجرای سند تحول رییس جمهور در حوزه ارز است
  • «خضری» در یک قدمی فرآوری ۵ ماده معدنی/جهش اقتصادی در حوزه معدن
  • استقبال و حمایت از سرمایه‌گذاران در لرستان