Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-25@10:16:18 GMT

گیا‌ه‌خواران چه خوراکی‌هایی میخورند؟

تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۰۲۳۲۳۸

حسینی در مورد برنامه غذایی افراد خام گیاه خوار اظهار کرد: افراد خام گیاه خوار از گوشت، لبنیات، برنج و هر غذایی که پختنی باشد استفاده نمی کنند اما تمام غذاها از جمله پیتزا، آش و کوفته را در برنامه غذایی خود دارند که با جوانه ها پخته می شوند و در وعده صبحانه هم از مغز بادام، بادام هندی، بادام زمینی، پودر نارگیل و شیر بادام استفاده می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناطقان: مریم حسینی مدیر انجمن تغذیه طبیعی مهر زمین؛ در تعریف گیاه خواری و خام گیاه خواری گفت: شباهت این 2 رژیم غذایی در استفاده نکردن از محصولات حیوانی است، گیاه خواری به مراتب بهتر از گوشت خواری بوده که  در آن موادغذایی حرارت داده می شوند، اما در خام گیاه خواری، موادغذایی به صورت خام استفاده می شوند، علاوه بر این بدون تجویز هیچ گونه دارو و تنها با تغییر برنامه غذایی بسیاری از بیماری ها درمان می شوند و دلیل استفاده از مواد غذایی خام در رژیم خام گیاه خواری این است که در گوشت خواری موادغذایی در دمای بالای 50 درجه سانتی گراد حرارت می بینند و همه ویتامین ها از جمله ویتامین C از بین می رود.

خام گیاه خواران چه می خورند؟

حسینی در مورد برنامه غذایی افراد خام گیاه خوار اظهار کرد: افراد خام گیاه خوار از گوشت، لبنیات، برنج و هر غذایی که پختنی باشد استفاده نمی کنند اما تمام غذاها از جمله پیتزا، آش و کوفته را در برنامه غذایی خود دارند که با جوانه ها پخته می شوند و در وعده صبحانه هم از مغز بادام، بادام هندی، بادام زمینی، پودر نارگیل و شیر بادام استفاده می کنند.

وی با تاکید بر جامعیت رژیم غذایی خام گیاه خواری عنوان کرد: خام گیاه خواری برای مواد غذایی حذف شده از رژیم، جایگزین های مناسبی ارائه می دهد، به طور مثال شیر بادام، شیر فندق و شیر پسته جایگزین مناسبی برای شیر هستند، برای تهیه شیر بادام، ابتدا بادام را خیس و با یک لیوان آب و یک قاشق غذاخوری عسل در مخلوط کن بریزید و همین روش برای تهیه شیر فندق و شیر پسته هم استفاده کنید، میوه ها و سبزیجات هم حاوی پروتیین، آهن و ویتامین های گروه B هستند که جایگزین مناسبی برای انواع گوشت به شمار می روند.
این بیماری ها را با خام گیاه خواری درمان کنید

وی با تاکید بر نقش خام گیاه خواری در درمان بیماری ها تصریح کرد: برنج، گوشت، لبنیات، ترشیجات و قهوه درصد اسیدی خون را افزایش می دهد و امکان رشد میکروب در آن را زیاد می کند، خام گیاه خواری به تنظیم میزان اسید خون کمک می کند و علاوه بر آن در روند درمانی بیماران دیالیزی، دیابتی ها، سرطانی ها و مبتلایان به پسوریازیس (بیماری شایع پوستی) موثر است.

حسینی افزود: در انجمن خام گیاه خواری حدود 5 هزار نفر از بیماران مبتلا به پسوریازیس بهبود پیدا کرده اند،همچنین افراد دیابتی که 300 واحد انسولین دریافت می کردند با تغییر سبک غذایی و خام گیاه خوار شدن امروز حتی یک واحد انسولین هم مصرف نمی کنند، البته این افراد تا پایان عمر باید این رژیم را ادامه دهند و از هیچ نوع غذای پخته شده استفاده نکنند، همچنین شمار  زیادی از بیماران دیالیزی با خام گیاه خواری دیگر نیازی به دیالیز ندارند و به روال عادی زندگی خود باز می گردند.

حسینی در ادامه رژیم غذایی خام گیاه خواری را در کاهش وزن بسیار تاثیرگذار دانست و گفت: چربی های اضافی در بدن مانند وزنه های سنگینی هستند که در دست های شما قرار دارد و تا زمانی که این وزنه ها را زمین نگذارید به آرامش نمی رسید، در رژیم خام گیاه خواری بدن این چربی های اضافه را می سوزاند و فرد به وزن ایده آل دست پیدا می کند، افرادی در انجمن وجود دارند که در مدت زمان 2 ماه موفق به کاهش وزن 20 کیلوگرمی شده اند.
ملکه انگلیس خام گیاه خوار است

حسینی در خصوص رواج خام گیاه خواری در کشورهای دیگر بیان کرد: فرانسه، استرالیا، اسپانیا، آمریکا و مخصوصا  انگلیس ازجمله کشورهای پیشتاز در این زمینه هستند و حتی ملکه انگلیس هم از رژیم غذایی خام گیاه خواری استفاده می کند.

وی نحوه شروع برنامه خام گیاه خواری را این گونه عنوان کرد: برای خام گیاه خوار شدن، برنامه غذایی و کتاب هایی در مورد خام گیاه خواری ارائه شده است  البته تغییر رژیم غذایی به تدریج و مرور زمان اتفاق می افتد و برای فردی که در هفته 5 وعده گوشت مصرف می کند باید وعده های غذایی پخته روزانه را به تدریج کم کرد و در نهایت فرد غذای پخته استفاده نکند، همچنین افراد خام گیاه خوار باید نوشابه، شیرینی ها، چیپس و پفک را کنار بگذارند و از خشکبار به عنوان تنقلات استفاده کنند.
منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: خام گیاه خواران ، رژیم غذایی خام گیاه خواری ، کاهش وزن

منبع: ناطقان

کلیدواژه: کاهش وزن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۲۳۲۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغذیه بد خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیکال نیوز، یک مطالعه جدید کشف کرده است که متیل گلیوکسال، که هنگام تجزیه گلوکز در سلول‌ها تولید می‌شود، ممکن است به توضیح ارتباط بین رژیم غذایی نامناسب و سرطان کمک کند.

تغذیه نامناسب با بسیاری از بیماری‌ها، از جمله چاقی، بیماری قلبی، دیابت نوع ۲ و سرطان‌ها از جمله سرطان سینه، رحم و روده بزرگ مرتبط است. مصرف زیاد سدیم، چربی‌های اشباع شده و قندها می‌تواند خطر ابتلاء به بیماری‌های مزمن مانند بیماری قلبی و دیابت نوع ۲ را افزایش دهد، اما آنچه که رژیم غذایی و سرطان را به هم مرتبط می‌کند چندان مشخص نیست.

اکنون، محققان دانشگاه ملی سنگاپور مکانیسمی را کشف کرده اند که ممکن است به توضیح اینکه چرا رژیم غذایی نامناسب خطر ابتلاء به سرطان را افزایش می‌دهد کمک کند.

در مطالعات سلولی، محققان دریافتند که متیل گلیوکسال، که زمانی تولید می‌شود که سلول‌ها گلوکز را برای آزاد کردن انرژی تجزیه می‌کنند، می‌تواند ژن‌هایی را که از سرطان محافظت می‌کنند، مهار کند. آنها عنوان می‌کنند که رژیم غذایی نامناسب منجر به سطوح بالاتر متیل گلیوکسال و افزایش احتمال ابتلا به سرطان می‌شود.

به گفته محققان، این مطالعه ارتباط بالقوه ای را بین سطوح بالای متیل گلیوکسال، یک محصول جانبی متابولیک، و الگوی جهش ژنتیکی که در برخی سرطان‌ها مشاهده می‌شود، نشان می‌دهد. این یک منطقه جالب برای بررسی بیشتر است، اما به تحقیقات آزمایشگاهی و آزمایش‌های بالینی بیشتری نیاز است تا به طور قطعی مشخص شود که آیا سطوح متیل گلیوکسال مستقیماً با خطر سرطان مرتبط است یا خیر.

کد خبر 6086941

دیگر خبرها

  • کشف یک و نیم تن بادام قاچاق در امیدیه
  • مواد غذایی ضد التهاب
  • اگر قصد باروری دارید این خوراکی‌ها را حتما بخورید
  • ۹ کانون آفت جوانه‌خوار بلوط در جنگل‌های سردشت شناسایی شد
  • راهکار هایی برای کنترل اشتها
  • کلید کاهش وزن ؛ فقط کافی است این یک کار را انجام دهید
  • تغذیه بد خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد
  • رویش گیاه ریواس در دشت‌های زیرکوه
  • کدام موادغذایی حاوی سطح خطرناک‌تری از مواد شیمیایی ماندگار هستند؟ چه خوراکی‌هایی را باید کمتر خورد؟
  • جایگزین‌های متنوع به جای تخم‌مرغ در غذا‌ها