Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- طبق گزارش‎ رسانه‎های داخلی انگلیس موارد برده داری مدرن در این کشور از تجارت جنسی گرفته تا ماشین شویی در حال افزایش است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان، موارد گزارش شده از برده داری مدرن در انگلیس از تجارت جنسی گرفته تا ماشین شویی در حال افزایش است.

علیرغم تصویب قانون ۲۰۱۵ علیه برده داری که انگلیس خود را به دلیل تصویب آن، پیشرو مبارزه علیه برده داری معرفی می‌کرد، این مشکل در کشور در حال گسترش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برده داری مدرن در سراسر جهان جرم محسوب می‌شود با این وجود آمار‌ها حاکی از بردگی تقریبا ۴۰ میلیون نفر در دنیاست و درآمد نامشروعی بالغ بر ۱۵۰ میلیارد دلار در پی داشته است.

کشور‌ها و سازمان‌های خیریه بسیاری تلاش‌های خود برای دستگیری قاچاقچیان و حمایت از آسیب دیدگان را هر روز افزایش می‌دهند. این موضوع نیاز به تلاشی مداوم دارد.

شاخص جهانی برده داری ۲۰۱۸ گروه حقوق بشری واک فری نشان می‌دهد که انگلیس حدود ۱۳۶۰۰۰ برده مدرن را در کار اجباری، سواستفاده جنسی و ازدواج اجباری به کار گرفته است.

با این حال این رقم از سوی فعالان و دانشگاهیان مورد بحث است؛ زیرا اگرچه آمار‌های دولتی ۱۳۰۰۰ نفر را درگیر این موضوع می‌دانند، پلیس معتقد است شمار این افراد احتمالا ده‌ها هزار نفر است. این اختلاف آمار‌ها بیشتر مبین دشواری برخورد با جنایتی پنهان است.

به گفته کوین هیلند، نخستین کمیسر ضدبردگی انگلیس، پلیس انگلیس و ولز در ۲۲۵۵ مورد برده داری مدرن در سال ۱۷-۲۰۱۶، به ثبت رسیده که ۸۷۰ مورد بیش از سال ۱۶-۲۰۱۵ بوده است.

به نظر می‌رسد مکانیسم گزارش شده فعال است، اما میزان محکومیت در صورت ارتکاب این جرم از ۷۰ درصد به ۶۱ درصد کاهش یافته است.

یکی از مقامات انگلیس ماه گذشته اعلام کرد این امکان وجود دارد که برده داری مدرن در صورتی که نجات یافتگان از آن حمایت نشوند، به مشاغل دائمی آنان تبدیل شود؛ کسب و کاری که این روز‌ها در حال افزایش است.

گروه‌های حقوق بشری متوجه شدند که بسیاری از کارگران سنگ معدن معادن جنوب هند که ورق‌های گرانیتی لوکسی به انگلیس صادر می‌کنند، قربانیان برده داری مدرن هستند.

تحت قوانین برده داری مدرن انگلیس شرکت‌های دارای چرخش مالی ۳۶ میلیون پوندی می‌بایست بیانیه‌ای مدنی درباره برده داری مدرن منتشر و اقدامات خود برای شناسایی خطر کار اجباری در عملیات کاری خود را تبیین کنند.

تقریبا بیش از نیمی از حدود ۱۹۰۰۰ شرکت انگلیسی چنین بیانیه‌ای را براساس شفافیت زنجیره تامین نیرو مطابق قانون صادر کرده اند.


انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: حقوق بشر در انگلیس برده داری مدرن شهرهای انگلیس قوانین انگلیس خبرهای انگلیس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۲۳۲۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجارت ۱.۳۶۴میلیارد دلاری ایران و ترکیه/ رشد ۱۶درصدی صادرات ترکیه به ایران

به گزارش صدای ایران از ایرنا، آمار‌های منتشر شده توسط اداره آمار ترکیه نشان می‌دهد که مبادلات تجاری ایران و ترکیه در سه ماه نخست ۲۰۲۴ به یک میلیارد و ۳۶۴ میلیون دلار رسیده است.

مبادلات تجاری دو کشور در این دوره نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش ۱۶ درصدی داشته است. در سه‌ماهه نخست سال میلادی گذشته یک میلیارد و ۶۳۵ میلیون دلار کالا بین دو کشور مبادله شده بود.

افت مبادلات تجاری دو کشور در این دوره مربوط به افت واردات ترکیه از ایران بوده است. ترکیه در ماه‌های ژانویه تا مارس سال میلادی گذشته ۹۳۴ میلیون دلار کالا از ایران وارد کرده بود؛ این رقم با افت ۴۱ درصدی در سه‌ماهه نخست امسال به ۵۴۷ میلیون دلار رسیده است.

در عین حال صادرات ترکیه به ایران در سه‌ماهه نخست امسال با رشد ۱۶ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل مواجه شده و به ۸۱۷ میلیون دلار رسیده است. ترکیه در سه‌ماهه نخست سال قبل ۷۰۱ میلیون دلار کالا به ایران صادر کرده بود.

بر اساس این گزارش مبادلات تجاری ایران با این کشور در سال ۲۰۲۳ به ۵ میلیارد و ۴۹۰ میلیون دلار رسیده بود. ترکیه در این سال ۳ میلیارد و ۳۱۰ میلیون دلار کالا به ایران صادر و ۲ میلیارد و ۱۸۰ میلیون دلار کالا از ایران وارد کرده بود.

دیگر خبرها

  • افزایش شمار پناهجویان بی‌خانمان در انگلیس
  • افزایش نرخ فقر در غزه به ۹۰ درصد/ خسارت ۳۳ میلیارد دلاری جنگ غزه
  • طلای جهانی سقوط کرد
  • کمک ۱.۱ میلیارد دلاری صندوق بین المللی پول به پاکستان
  • تجارت ۱.۳ میلیارد دلاری ایران و ترکیه در ۳ ماهه ۲۰۲۴
  • تجارت ۱.۳۶۴میلیارد دلاری ایران و ترکیه/ رشد ۱۶درصدی صادرات ترکیه به ایران
  • ظرفیت ۵۰ میلیارد دلاری تجارت ایران و چین
  • قیمت طلا باز هم تکان خورد/ قیمت جدید طلا ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • (ویدئو) یک ایرانی این خودروری یک و نیم میلیون دلاری را نابود کرد!
  • حمله به یک کشتی در بندر «المخا» یمن