Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- مدیر کل زندان‌های استان تهران از اخذ ۸۳ درصدی کد شناسه کارکنان قراردادی و ترمیم حقوق پزشکان و پرستان شاغل در سطح زندانهای استان تهران خبر داد.

به گزارش گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، به نقل از روابط عمومی اداره کل زندان‌های استان تهران، نشست شورای اداری و برنامه ریزی زندان‌های استان در مرکز آموزشی و پژوهشی منطقه ۷ سازمان زندان‌های کشور با حضور مسئولین ذی ربط برگزار گردید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل زندان‌های استان تهران با اشاره به حساسیت بالای شغل زندانبانی و خدمت رسانی ۲۴ ساعته مسئولین و کارکنان ضمن قدردانی از تلاش‌های نیرو‌های قراردادی زندان‌های استان با اشاره به افزایش حقوق این عزیزان از تلاش در راستای همسان سازی حقوق‌ها خبر داد و اشاره کرد: در آینده سعی خواهیم داشت با همسان سازی حقوق نیرو‌های قراردادی در راستای امنیت شغلی این عزیزان گام‌هایی موثر برداریم زندان‌ها انتظار ما از روسای زندان‌ها و همکاران زندانیان است.

محبی در ادامه براهمیت رسیدگی به وضعیت معشیتی کارکنان و نقش بلامنازع استاندارد سازی اقدامات و رفاهیات ارائه شده تا حد امکان از سوی مسئولین به گروه‌های هدف شاغل در پست‌های مختلف برارائه خدمات؛ از اخذ ۸۳ درصدی کد شناسه کارکنان قرار دادی و ترمیم حقوق پزشکان و پرستان شاغل در سطح زندان‌های استان خبرداد.

وی همچنین بر حساسیت شغل زندانبانی تاکید کرد و از حاضرین خواست در مسائل مدیریتی زندان‌ها از جمله انتخاب مددجویان رابط خصوصا وکیل بند‌ها، قدردانی از کارکنان ساعی، تعامل بیشتر با مسئولین قضایی، انتقال تجارب میدانی زندانبانی، اجرایی نمودن مبانی عفت عمومی، صرفه جویی در منابع انرژی و…. تمام اهتمام خویش را بکار گیرند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: زندانهای استان تهران محبی مدیر کل زندانهای استان تهران کارکنان قراردادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۲۴۵۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از پابند الکترونیک در خوزستان ۲۱ درصد افزایش یافت

رئیس کل دادگستری خوزستان گفت: استفاده از پابند الکترونیک برای زندانیان به عنوان یک نهاد ارفاقی در سال گذشته نسبت به سال قبل از آن، ۲۱ درصد افزایش یافت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان علی دهقانی امروز _دوشنبه سوم اردیبهشت_ در جلسه کمیته کاهش جمعیت کیفری استان، اظهار کرد: در حالی که در سال ۱۴۰۱، تعداد ۷۱۰ نفر از زندانیان واجد شرایط از پابند الکترونیکی بهره مند شدند، این رقم در سال گذشته به ۸۶۵ فقره رسید.

وی افزود: کاهش جمعیت کیفری در ایجاد فضای مناسب اصلاح و بازپروری مجرمان در ندامتگاه‌ها اهمیت بسزایی دارد، با استفاده صحیح از مجازات‌های جایگزین حبس و نهادهای ارفاقی قانونی از جمله نظام نیمه آزادی، فرصت و فضای بیشتری برای اصلاح مجرمان حرفه‌ای که بیرون بودن آنان از زندان برای جامعه خطرناک است، فراهم می‌شود.

رئیس کل دادگستری خوزستان با بیان این که افرادی می‌توانند از این ارفاق‌ها بهره‌مند شوند که در برنامه‌های اصلاحی زندان شرکت داشته و به تعهدات خود در زندان عمل کرده باشند، خاطرنشان کرد: در همین راستا جمعیت زندان‌ها باید به صورت مرتب رصد و با پالایش افراد واجد شرایط شناسایی شوند.

دهقانی تصریح کرد: استفاده از پابند الکترونیک در نظام نیمه‌آزادی فرصتی برای مرتکبان فراهم می‌کند که مجازات حبس خود را در کنار خانواده و در محل اشتغال خود بگذرانند و چنانچه فردی شرایط استفاده از این فرصت را قبل از انتقال به زندان داشته باشد، باید این موضوع مورد توجه قرار گیرد.

وی با اشاره به ضرورت ایجاد ساز و کار مناسب در خصوص کاهش بازداشت‌های موقت و کوتاه مدت، اضافه کرد: اقامت کوتاه متهمین در زندان‌ها، نه تنها فرصت اصلاح آنان و استفاده از شرایط مفیدی همچون حرفه‌آموزی را برای آنان فراهم نمی‌کند بلکه موجب ناهمگونی جمعیت مددجویان می‌شود.

رئیس کل دادگستری خوزستان با اشاره به ماده ۵۱۳ قانون آئین دادرسی کیفری در خصوص انتقال زندانی به محل سکونت وی، تصریح کرد: طبق تبصره ۳ این ماده، در صورتی که محل اقامت محکوم به حبس، خارج از حوزه دادگاه صادرکننده حکم باشد، نامبرده برای تحمل ادامه حبس به زندان محل اقامت خود منتقل می‌شود؛ مگر اینکه این امر موجب مفسده باشد که در این صورت با تشخیص قاضی صادر کننده رأی قطعی، به نزدیک‌ترین زندان به محل اقامت خود منتقل می‌شود و هزینه انتقال نیز از محل اعتبارات قوه قضائیه پرداخت می‌شود.

دهقانی ادامه داد: بر همین اساس سال گذشته ۱۸۴ زندانی از استان خوزستان به زندان محل سکونت خود منتقل شدند و برای مابقی زندانیان مشمول این ماده قانونی نیز به زودی تصمیم‌گیری خواهد شد.

کد خبر 746926

دیگر خبرها

  • خبر خوب برای زنان شاغل | فعال شدن ایستگاه ورزشی رایگان عصرگاهی و ۵ مجموعه ورزشی جدید در تهران
  • خبر خوب برای زنان شاغل | فعال شدن ایستگاه های ورزشی رایگان عصرگاهی و ۵ مجموعه ورزشی جدید در تهران
  • تبدیل وضعیت کارکنان شرکتی به قرارداد کار معین در سال ۱۴۰۳
  • بیش از ۷۲۰ هزار نفر کارت نوبت اول کنکور سراسری سال ۱۴۰۳ گرفتند
  • گلستان در قعر جدول تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا
  • نارضایتی معلمان شاغل و بازنشسته از افزایش حقوق رتبه‌بندی
  • بلبشو در ارقام افزایش حقوق رتبه‌بندی معلمان شاغل و بازنشسته!
  • پاسخ معاون وزیر کار به درخواست افزایش حقوق کارگران: از کارکنان بیشتر شده
  • تبدیل بیش از ۴۰۱ هزار مجوز کاغذی به شناسه یکتا
  • استفاده از پابند الکترونیک در خوزستان ۲۱ درصد افزایش یافت