Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - مقام معظم رهبري به دولت دستور دادند با تشکيل يک کارگروه قوي، پُرکار، دانا، خطرپذير و شجاع جهت بررسي مشکل بانک‌ها و نقدينگي اجازه ندهند اين نقدينگي به سمت بازار ارز و طلا و مسکن سرازير شود
به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از سايت Khamenei.ir، در اين پيام آمده است:
رهبر انقلاب در ديدار اخير هيات دولت:
به مشکل نظام بانکي به‌ طور جدي بايد رسيدگي بشود؛ اين حرفي است که همه مي زنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در نظام بانکي و مشکل نقدينگي‌اي که الان در کشور وجود دارد، اگر چنانچه ما که حالا بعد عرض خواهم کرد مي توانستيم با هنرِ هدايت اين نقدينگي به کارهاي سازنده و مفيد، کشور را پيش مي برديم، اين نقدينگي نعمت بزرگي بود؛ الان يک بلاي بزرگي است؛ واقعا يک چيز خيلي خطرناکي است.
اين رقم نقدينگي خيلي رقم فوق‌العاده‌اي است؛ هم رقمش خيلي بالا است، هم رشدش زياد است؛ 1500هزار ميليارد يک چيز افسانه‌اي است.
به نظر من مسئله‌ بانک‌ها و به خصوص تکيه‌ روي مسئله‌ نقدينگي احتياج دارد به يک کارگروه دانا، حساس، پُرکار، خطرپذير و شجاع؛ دولت يک کارگروهي تشکيل بدهد.
يک کارگروه قوي فعالِ شب‌ و روز کار، معين بشوند فقط براي اينکه فکر کنند ببينند با مسئله‌ بانک‌ها و با مسئله‌ نقدينگي چه‌جوري بايستي برخورد کنند؛ بخش هاي جذابي را براي جذب نقدينگي در نظر بگيرند که البته يک فهرستي به من داده شده.
نگذاريم که اين نقدينگي سرازير بشود به طرف ارز و به طرف طلا و به طرف مسکن و به طرف کالاها، که خب طبعا به هر جا که اين نقدينگي رو کند و هجوم بياورد، پدر آن منطقه در مي‌آيد.
البته کارگروهي که بخواهند بنشينند و هفته‌اي يک جلسه داشته باشند، فايده‌ ندارد؛ بايد يک کارگروه دايم شبانه‌روزي از آدم هاي فعال تشکيل بشود، بنشينند واقعا کار کنند، فکر کنند، سرِ يک ماه، دو ماه، سه ماه يک برنامه‌ کاري روشني مشخص کنند و بياورند بدهند به آقاي رييس‌جمهور، دستور اقدام داده بشود و بلافاصله مشغول عمل بشوند؛ يعني يک‌ چنين چيزي لازم است.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۲۵۴۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه مبنی بر تشکیل کارگروه اشتغالزایی

محمدطیب صحرایی در نشست مشترک اعضای دولت و استانداران با حضور رئیس جمهور، عنوان کرد: مشکلات استان هایی که دچار بیکاری مزمن هستند و تورم بالاتری نسبت به میانگین کشور دارند، با روال عادی و برنامه های فعلی حل نمی شود و این استانها نیازمند توجه و حمایت های ویژه هستند.

به گزارش ایرنا، وی پیشنهاد داد که برای اشتغالزایی و کاهش نرخ بیکاری پنج استانِ با نرخ بیکاری بالاتر، یک کارگروه چابک و اثرگذار در سطح ملی تشکیل شود.

به گفته صحرایی، یکی از مهمترین راهکارهای کاهش نرخ بیکاری در این استان ها، تکمیل طرح ها و اقدامات نیمه تمام است. به عنوان نمونه دولت گذشته در یک اقدام نادرست، جشن پایان بازسازی مناطق زلزله زده کرمانشاه را برگزار کرد، در حالی که بسیاری از ساختمان و زیرساخت های زلزله زده این استان همچنان نیازمند بازسازی هستند.

استاندار کرمانشاه در ادامه گفت که اکنون ترمیم تخریب های زلزله و تکمیل عملیات بازسازی در کرمانشاه، حدود ۲۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد. همچنین جبران افتتاح زودهنگام راه آهن کرمانشاه، حدود هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

صحرایی یکی دیگر از طرح های زیربنایی و اشتغالزای استان را «راه آهن کرمانشاه - خسروی» نام برد و اضافه کرد: حمایت های بانکی و اعتباری ویژه از پنج استان دچار نرخ بیکاری بالاتر، می تواند منجر به رونق طرح ها و کسب و کار و در نتیجه اشتغالزایی بیشتر در این استان ها شود.

در ادامه این جلسه، رئیس جمهور با اشاره به کاهش آمار بیکاری در بسیاری از استان‌ها و استقبال از پیشنهاد مطرح شده، دستور داد کارگروهی با مدیریت معاون اول رئیس جمهور و استانداران، به فوریت برای کاهش نرخ بیکاری در استان‌های مذکور تلاش کنند.

به گزارش ایرنا، بررسی آمارهای اعلام شده از سوی مرکز آمار ایران در استان کرمانشاه نشان می دهد این استان در فصل بهار سال گذشته با ۱۵/۴ رتبه اول بیکاری کشور، در فصل تابستان با نرخ بیکاری ۱۳.۶ رتبه دوم بیکاری و در فصل پاییز با نرخ ۱۲.۹ در رتبه سوم بیکاری کشور قرار گرفت.

استان کرمانشاه که با ۲ میلیون نفر جمعیت در ۱۴ شهرستان، ۱.۵ درصد از مساحت و ۲.۴ درصد جمعیت کشور را در بر می‌گیرد، از سال ۱۳۵۵ یکی از استان های با نرخ بیکاری بالا بوده و تاکنون نرخ بیکاری آن از میانگین کشوری پایین‌تر نیامده است بطوریکه چهار درصد از بیکاران کشور در این استان قرار دارند.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: طرح اشتغالزایی بهبود یافتگان مراکز یاورشهر اجرایی شد

دیگر خبرها

  • مساله حجاب، دستور الهی است
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • بانک مرکزی: تورم کاهشی می‌شود | کاهش رشد پایه پولی به ۲۸.۱ درصد
  • ضرب‌الاجل یک‌هفته‌ای استاندار برای پیگیری بیکاری لرستان
  • نقدینگی کنترل نمی‌شد، گرفتار ابَر تورم می‌شدیم
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه مبنی بر تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • تدوین 4 آیین‌نامه جدید برای ارتقای فرهنگ هواداری در دستور کار وزارت ورزش
  • روایت رهبر انقلاب از توجه امام صادق(ع) به هیئت؛ قربان آن دل!
  • دستور رئیسی به بانک ها درباره وام ازدواج، مسکن و اشتغال
  • واکنش فدراسیون فوتبال به دستور وزیر ورزش؛نشست کارگروه آسیب‌شناسی فرهنگی ورزشگاه‌ها برگزار می‌شود