Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-06@01:47:09 GMT

نظارت دامپزشکی بر مرغداری‌های گرمسار تشدید می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۰۲۵۸۶۱

نظارت دامپزشکی بر مرغداری‌های گرمسار تشدید می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، سعید دهقانی در نشست صبح دوشنبه ستاد کنترل و پیشگیری از آنفلوانزای فوق حاد پرندگان به میزبانی فرمانداری گرمسار، ضمن اشاره به آغاز طرح تشدید نظارت بر مرغداری‌های شهرستان باهدف رصد و مقابله با آنفولانزا در این شهرستان، تأکید کرد: بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان یکی از بیماری‌های مهم و مشترک بین انسان و دام است که در صورت عدم رعایت الزامات بهداشتی توسط مرغداران و سایر صنوف می‌تواند مشکل‌ساز باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: کارشناسان اداره دامپزشکی گرمسار در سیستم مراقبت فعال و غیرفعال آنفلوانزا به‌صورت شبانه‌روزی مرغداری‌ها و مراکز مختلف وابسته را رصد و هرگونه تلفات غیرعادی احتمالی را موردبررسی قرار خواهند داد اما به دلیل وجود سه کشتارگاه صنعتی طیور در این شهرستان و کشتارگاه‌های شهرستان‌های هم‌جوار، همه‌روزه شاهد حمل تعداد زیادی طیور کشتاری در سطح گرمسار هستیم که این امر یک نقطه بحران را در این ناحیه تشکیل می‌دهد.

رئیس دامپزشکی گرمسار گفت: مهم‌ترین علت انتقال عامل بیماری از محل آلودگی، جابجایی طیور بیمار است که می‌تواند به‌راحتی طیور منطقه را بیمار کند لیکن مرغداران می‌بایست قبل از هر گونه جابجایی طیور، اقدامات لازم را با همکاری دام پزشکی انجام دهند تا در صورت صحت و تایید سلامت از نظر دامپزشک، مجوز بهداشتی قرنطینه و حمل صادر شود.

دهقانی گفت: ستاد اجرایی کنترل و پیشگیری از بیماری به صورت مستمر در طول سال فعالیت دارد و خوشبختانه تاکنون هیچ موردی از بیماری در سطح شهرستان شناسایی و گزارش نشده است.

کد خبر 4366969

منبع: مهر

کلیدواژه: آنفولانزای فوق حاد پرندگان دامپزشکی استان سمنان گرمسار بوشهر کرمانشاه خبرگزاری مهر گرگان مشهد شهرکرد شیراز خطبه های نماز جمعه یاسوج سانحه تصادف بیرجند مجلس شورای اسلامی کهگیلویه و بویراحمد لیگ برتر فوتبال ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۲۵۸۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز تولید ۲ میلیارد قطعه بچه میگو در بوشهر + فیلم

مدیرکل دامپزشکی استان بوشهر از آغاز تکثیر میگو برای تولید لارو این آبزی و ذخیره‌سازی در استخرهای پرورشی استان بوشهر خبر داد و گفت: ۵۱ هزار قطعه مولد میگو برای تولید بیش از ۲ میلیارد قطعه بچه میگو به‌کارگیری شده است. - اخبار استانها -

مهدی تنگستانی مکان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر با اشاره به آغاز فصل پرورش میگو در اراضی ساحلی استان بوشهر اظهار داشت: در این راستا مراکز تکثیر تولید لارو و بچه میگو در نقاط مختلف استان بوشهر فعالیت خود را آغاز کردند.

وی از واردات 26 هزار مولد میگو خارجی SPF به بوشهر خبر داد و بیان کرد: در بازدیدهای انجام شده این مولدها پست لاروهای قوی میگو تولید کرده‌اند که می‌تواند در تولید میگو پرورشی کمک قابل توجهی کند.

مدیرکل دامپزشکی استان بوشهر مقابله با بیماری میگو با مشارکت پرورش‌دهنده امکان‌پذیر دانست و بیان کرد: بیماری میگو پرورشی یک بیماری مدیریتی است و امسال هم وجود دارد و باید با همکاری تولیدکنندگان میگو پرورشی این بیماری مهار و کنترل شود.

تنگستانی کاهش مخاطرات بیماری در سطح اراضی پرورش این آبزی را مورد تأکید قرار داد و تصریح کرد: در این راستا بخش دولتی تمهیدات لازم و آموزش‌های لازم، شرایط قرنطینه‌ای، زیستی و بهداشتی که نقش مهمی در مهار و کاهش مخاطرات بیماری میگو پرورشی دارد به تولیدکنندگان میگو پرورشی ارائه کرده است.

وی با بیان اینکه در کنار مولد خارجی، 25 هزار مولد داخلی هم در تولید لارو و بچه میگو فعال شده است، گفت: در مجموع 51 هزار مولد در مراکز تکثیر میگو استان بوشهر در تولید بیش از 2 میلیارد قطعه بچه میگو مورد نیاز استخرهای پرورش این آبزیان فعال شده‌اند.

مدیرکل دامپزشکی استان بوشهر ردیابی بیماری میگو پرورشی را از دیگر برنامه‌ها اعلام و خاطرنشان کرد: تاکنون مولدها و پست لاروهای میگو سالم هستند ولی برای مهار و جلوگیری از شیوع بیماری، مدیریت آب استخر، تولید و توزیع غذای بچه میگو و استفاده از تجهیزات توسط پرورش‌دهنده این آبزی یک ضرورت است.

تنگستانی با بیان اینکه کارشناسان دامپزشکی در کنار تولیدکنندگان پرورش میگو در سایت‌های مختلف استان بوشهر قرار دارند، گفت: همکاری کارشناسان دامپزشکی با پرورش‌دهنده میگو در همه سطوح وجود دارد تا ان‌شاءالله تولید مورد نظر در سال جاری محقق شود.

وی جابه‌جایی و ذخیره‌سازی بچه میگو در استخر پرورشی را بر اساس مجوز دانست و بیان کرد: لاروریزی و ذخیره‌سازی در استخر پرورشی نباید بیش از مجوز تعیین شده، توسط دامپزشکی و کد اتحادیه پرورش‌دهنده میگو و شیلات برای هر مزرعه باشد.

.

انتهای پیام/190/.

دیگر خبرها

  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما
  • دستگاه آمارگیری کشتار طیور در گناباد تولید شد
  • ۱۳۵ پرونده تخلف حوزه دامپزشکی در استان سمنان تشکیل شد
  • برگزاری اولین اردوی جهاد دامپزشکی در خرم‌دره
  • آغاز پرورش میگو در سواحل استان بوشهر/ نظارت‌ها جدی‌تر می‌شود
  • بیش از ۲ میلیارد قطعه بچه میگو در استان بوشهر تولید می‌شود
  • هشدار دامپزشکی زرند درباره بیماری تب کنگو
  • آغاز تولید ۲ میلیارد قطعه بچه میگو در بوشهر + فیلم
  • ارائه خدمات رایگان دامپزشکی طیور روستائیان وعشایر در جرقویه