Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون عمران مجلس، گفت: بسیاری از هواپیماهای نظامی کشور که به علت نداشتن قطعات زمین گیر شده بودند به دست متخصصان ایرانی دوباره قابلیت پرواز پیدا کرده اند.

 

سیدکمال الدین شهریاری با اشاره به تحویل ۵ فروند هواپیما از سوی ATR به ایران، گفت: ATR های تحویل شده از سری هواپیماهای خریدار شده از سوی وزارت راه وشهرسازی با فاینانس بخش خصوصی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

نماینده مردم دشتی و تنگستان در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه ۵ فروند هواپیمای تحویل شده به ایران در قالب قرارداد خرید۲۰۰ هواپیما بعد از برجام تحویل شده است، افزود: از سال گذشته برخی از هواپیماهای خریداری شده به ایران تحویل شده؛ اما بعد از خروج آمریکا از برجام این گمان وجود داشت که شرکت های اروپایی از  تهدیدات آمریکا تبعیت کرده و نسبت به ادامه مراوده با ایران عقب نشینی کنند.

 

مذاکره با فرانسه و ایتالیا عامل تحویل ای تی آر به ایران بود

 

وی با تاکید بر اینکه مذاکره مسئولان وزارتخانه های امور خارجه، راه و شهرسازی و بانک مرکزی و همچنین بانک های عامل با دولت فرانسه و ایتالیا این کشورها را نسبت به تحویل ای تی آر های خریداری شده قبل از آغاز دور جدید تحریم ها به ایران متقاعد کردند، گفت: با پرداخت مقداری وجه نقد در چارچوب قرارداد ظرف ۸ روز ۵ فروند هواپیما از فرانسه به ایران تحویل شد.

 

این نماینده مردم در مجلس دهم، ادامه داد: چون برای ای تی آر ها پیش پرداخت از سوی ایران صورت گرفته بود در راستای تحویل سریع آن ها پرداخت مابقی وجه صورت گرفت.

 

تحویل هواپیماها  نشان مثبتی برای پشتیبانی و تامین قطعات هواپیماهای تحویل شده است

 

شهریاری با بیان اینکه تحویل هواپیماها از سوی شرکت ای تی آر علامت مثبتی از تعامل اتحادیه اروپا با ایران بعد از خروج آمریکا از برجام بوده است، ادامه داد: با این رویه می توان باز هم به روابط تجاری و اقتصادی اتحادیه اروپا و ایران ادامه داد.

 

وی با بیان اینکه این نوع روابط میان اتحادیه اروپا و ایران نشان داد که باز هم می توانیم در حوزه پشتیبانی و تامین قطعات هواپیماهای تحویل شده از سوی اروپا اطمینان حاصل کنیم، گفت: البته همیشه در کشور این انگیزه وجود داشته که بتوانیم تکنولوژی وارداتی را بومی سازی کرده و خود را از واردات بی نیاز کنیم.

 

بومی سازی صنعت هوایی در حوزه ساخت قطعات هواپیماهای جنگی

 

شهریاری ادامه داد: خوشبختانه بومی سازی صنعت هوایی در حوزه ساخت قطعات هواپیما در حوزه هواپیماهای جنگی صورت گرفته است.

 

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، یادآور شد: بسیاری از هواپیماهای نظامی کشور که به علت نداشتن قطعات زمین گیر شده بودند به دست متخصصان ایرانی دوباره قابلیت پرواز پیدا کرده اند از این رو نگرانی در خصوص آغاز دور جدید تحریم ها در حوزه صنعت هوایی وجود ندارد.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۲۶۱۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا سوخو-۳۵ روسیه از اف-۱۶ آمریکا پیشرفته تر است؟

به گزارش همشهری آنلاین، تحلیلگران نظامی بر این باورند که پدافند هوایی و جت‌های «سوخو-۳۵» روسیه در مقایسه با جنگنده‌های «اف-۱۶» پیشرفته‌تر و به روزتر است. وبگاه «بالگرین میلیتری» روز دوشنبه نوشت، هواپیماهای روسی به‌ویژه جنگنده سوخو-۳۵ به‌خاطر توانایی‌شان در شناسایی جنگنده‌های آمریکایی، از صدها کیلومتر مورد تحسین خلبان‌های آمریکایی قرار گرفته‌اند.

این جنگنده‌های مجهز به موشک‌های پیشرفته «آر-۳۷» می‌توانند جت‌های اف-۱۶ را مغلوب کنند. در این شرایط، هواپیماهای نیروی هوایی اوکراین در صورتی که مجبور به مقابله با این جت‌های روسی شوند، با چالش‌های مهمی مواجه می‌شوند. این درحالی است که بر اساس برخی گزارش‌ها سه فرودگاه در غرب اوکراین توسط کیف برای استقرار جنگنده‌های اف-۱۶ آماده می‌شوند.

روسیه موضع خود را به صراحت اعلام کرده که هر فرودگاهی، صرف نظر از موقعیت جغرافیایی آن، به عنوان مکان حملات علیه روسیه استفاده شود، یک هدف قانونی برای موشک‌های روسیه در نظر گرفته می‌شود. سوخو-۳۵ یکی از پیشرفته‌ترین جنگنده‌های روسیه است. تجهیزات اویونیک آن شامل رادار آرایه اسکن شده می‌تواند چند هدف را در بردهای طولانی ردیابی کند.

کد خبر 848174 منبع: فارس برچسب‌ها خبر ویژه جنگنده دفاع - جنگنده

دیگر خبرها

  • طارمی عامل خروج یک ستاره از اینتر
  • اولویت امروز پایش تهدیدات و برنامه ریزی برای مقابله است
  • مذاکره با برزیل برای برگزاری دیدار تدارکاتی با فوتسال ایران
  • تاکید پدافند غیر عامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • زهر چشمی که ایران از نتانیاهو گرفت، بی‌سابقه بود
  • چرا سوخو-۳۵ روسیه از اف-۱۶ آمریکا پیشرفته تر است؟
  • مذاکره با بانك توسعه اسلامی برای تامین مالی ۳ پروژه جدید ایران
  • مذاکره برای تامین مالی ۳ پروژه جدید ایران از سوی بانک توسعه اسلامی
  • مذاكره برای تامین مالی ۳ پروژه جدید ایران از سوی بانک توسعه اسلامی
  • مذاکره برای تأمین مالی ۳ پروژه جدید ایران از سوی بانک توسعه اسلامی