Web Analytics Made Easy - Statcounter

عین اله صادقی معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش استان قزوین در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج قزوین ضمن اشاره به عدم ساختار قامتی مناسب در بین دانش آموزان بیان کرد: بالغ بر ۶۰ درصد دانش آموزان استان از ساختار قامتی نامناسب رنج می برند که این امر در بین دانش آموزان دختر بیشتر است.
وی گفت: این آسیب ها شامل کجی گردن، ستون فقرات تابدار، قوز پشتی و لوردوز کمر می باشد که مشکلات مختلفی را برای دانش آموزان به وجود آورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش استان قزوین اظهار کرد: این آسیب ها و اختلالات ساختار قامتی به دلیل فقر حرکتی، ناهنجاری های خرکتی، افزایش چاقی، تغییر سبک زندگی، گسترش عوامل مخاطره آمیز در زمینه بیماریهایی موجود در محلات پرخطر در بحث آسیب های اجتماعی به وجود می آید.
صادقی عنوان کرد: همچنین افزایش گرایش جوانان و نوجوانان به بحث بدنسازی، عدم توجه دانش آموزان به ورزش، استفاده از کیف سنگین و نامناسب و نشستن غیراصولی در پشت نیمکت های مدارس از دیگر عوامل افزایش این مشکلات حرکتی می باشد.
وی تصریح کرد: متاسفانه آسیب های جسمی حرکتی در بین دانش آموزان درصد بالایی است و بر همین اساس دو کانون حرکات اصلاح قامتی در استان وجود دارد که دانش آموزان پس از شناسایی به این کانون ها معرفی می شوند.
وی افزود: متاسفانه سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری بیشتر به برنامه های فرهنگی گرایش دارد در حالی که باید از روزنه دید دانش آموزان، موضوع ورزش پیگیری شود تا دغدغه های این قشر که مدیران فردا هستند در این حوزه برطرف شود چرا که کشور برای مدیریت به افراد سالم نیازمند است.
معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش استان قزوین یادآور شد: همانگونه که والدین برای فرزندانشان به دنبال کلاس های مختلف فرهنگی هستند باید در کنار این امر جهت توانمندسازی دانش آموزان در بحث پیشگیری از آسیب های اجتماعی به امر ورزش نیز اهمیت دوچندان دهند.
این مسوول در خصوص استاندارد فضاهای غیردولتی ادامه داد: مدارس غیردولتی از نظر ساختاری، مورد تایید ما نیستند و فضای مدرسه برای دانش آموزان مطلقا قابل قبول نیست و بر همین اساس این مدارس مکلف هستند بنابر هزینه های دریافتی، امکانات ورزشی را در سطح بالا فراهم نمایند.
1010/ت30/ب

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۲۷۳۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون امور فرهنگی کمیته امداد: ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی هستند

حجت‌الاسلام علی جعفری؛ معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور اظهار کرد: بیش از ۷ سال از دوره چهارم فعالیت سازمان روانشناسی به همت وزرا و نمایندگان بهداشت و علوم  می گذرد که ما  سعی کرده ایم تا بتوانیم کم و کاستی ها را جبران کنیم. به همین دلیل کلینیکی را برای به وجود آوردن نور امید و نشان دادن  مسیر درست زندگی افتتاح کردیم تا بتوانیم در راه فرهنگی قدم بر داریم. در کوتاه‌ترین زمان به کمک مسئولان ذی‌ربط می‌توانیم این کلینیک مشاوره‌ای را برای مددجویان کمیته‌امداد در ۳۱ استان ایجادکنیم.

وی افزود:در کلینیک تمام موارد زیر نظر خواهند بود، زیرا از فضای کاربری می‌خواهیم بیرون بیاییم و بتوانیم رصد دقیق داشته باشیم و متناسب با نیازهای خانوده مدد جویان زیرساخت‌های مشاوره‌ای در مناطق دورافتاده و محروم ایجاد کنیم. ما یک نهاد حمایتی هستیم که بتوانیم به تقویت و بالا بردن اعتماد به نفس مددجویان در زندگی و ایجاد اشتغال کمک کنیم. البته ناگفته نماند این خلاء وجود داشته که مجموعه مشاوره‌ای ما نیازمند  زیرساخت روانشناختی با سطح بالاتر  و تخصصی داشت. اما حالا  مراکزی با سطح بالاتر و تخصصی در سراسر کشور یعنی تمام  استان‌ها  ایجاد کرده‌ایم و بیش از ۱۰۰۰ دانش‌آموخته کارشناسی ارشد و دکترای روانشناسی یا مشاوره در ادارات مشغول ارائه خدمات مشاوره و روانشناسی به مددجویان کمیته امداد هستند.

جعفری تصریح کرد: براساس تحقیقات انجام شده؛ حدود ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی و نیازمند دریافت خدمات روانشناسی هستند، اما به این معنا نیست که آن‌ها اختلالات روانی دارند، چون مسائل روانشناختی همه حوزه‌های روان را پوشش می‌دهند.

او گفت: جامعه هدفی که ما داریم در کمیته امداد افرادی هستند که بی چون و چرا در راستای کمک به مردم می کوشند در گذشته خدمات کمیته امداد بیشتر در حوزه معیشتی بود ولی یکی از خدمات ارزشمند که در سال های اخیر شاهد تحول جدی در این حوزه هستیم، همین خدمات فرهنگی است. ما به کمک روان درمانی حتی توانستیم بسیاری از زندانیانی که حقیقت را بازگو نمی کردند تا کمکشان کنیم مسیر را هموار کردیم. می توان گفت حضور مشاوران متخصص در سراسر کشور می‌تواند کلید طلایی برای حل مشکلات اجتماعی و فرهنگی مردم باشد.  

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دیگر خبرها

  • ایستگاه قانون، گامی در راستای افزایش دانش حقوقی دانش‌آموزان
  • اگر دست‌تان سوزن سوزن می‌شود احتمالا به این بیماری‌ها دچار شده‌اید
  • ۶۴۰ هکتار از باغ‌های چهارمحال‌ و بختیاری دچار سرمازدگی شد
  • ۶۴۰ هکتار از باغات چهارمحال‌ و بختیاری دچار سرمازدگی شدند
  • اگر دستتان سوزن سوزن می‌شود به این بیماری‌ها دچار شده‌اید
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد: ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی هستند
  • وضعیت سدهای کشور پس از بارش‌های اخیر | هنوز ۱۱ استان دچار کم بارشی هستند
  • با همه بارش‌ها، ۲۲ استان هنوز دچار خشکسالی است
  • هیچ دانش‌آموزی نباید از تحصیل باز بماند
  • انفجار مهیب در بابل؛ ماجرا چه بود؟