Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-05-09@01:57:58 GMT

بدخوابی موجب زایمان زودرس میشود؟

تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۰۳۲۶۴۹

بدخوابی موجب زایمان زودرس میشود؟

 محققان دانشگاه جنوب استرالیا با گردآوری و بررسی اطلاعات به دست آمده در مطالعات قبلی دریافتند خواب کافی زنان باردار موجب کاهش ریسک تولد پیش از موعد نوزاد می‌شود.

به گزارش صدای ایران از ایرنا، اشخاص بزرگ‌سال حدود یک‌سوم زندگی خود را در خواب به سر می‌برند و درنتیجه جنین قبل از تولد نیز حدود یک‌سوم از زندگی خود را در خواب است و این میزان تأثیر مهمی بر سلامت آن دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



پیش‌ازاین مشخص‌شده است که خوابیدن زنان باردار به پشت به دلیل کاهش میزان اکسیژن و مواد مغذی دریافت شده توسط جفت، برای جنین خطرناک است. اکنون محققان دریافتند در بین مادرانی که به آپنه خواب انسدادی (OSA)، کم‌خوابی و بدخوابی مبتلا هستند، خطر زایمان زودرس بیش از سایر مادران است.

آپنه خواب انسدادی یک اختلال جدی است که در آن تنفس شخص در زمان خواب به‌طور مکرر قطع و مجدداً انجام می‌شود. به گفته محققان این نوع اختلال خواب بیشترین ارتباط را با زایمان زودرس دارد و در چهار مورد از پنج مطالعه بزرگ انجام‌شده در رابطه با زایمان زودرس، به ارتباط بین آپنه خواب انسدادی و زایمان زودرس پرداخته‌شده است.

محققان در این تحقیقات تلاش کردند اطلاعات مهمی را در ارتباط با حفظ سلامت جنین و کاهش میزان زایمان زودرس به دست آورند، باوجوداین هیچ نوع رابطه علت و معلولی برای ارتباط بین اختلال خواب و زایمان زودرس ارائه نکرده‌اند.

گزارش کامل این تحقیقات در نشریه Sleep Medicine Reviews منتشرشده است.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: زایمان زودرس بی خوابی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۳۲۶۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۲ نوزاد غرب خراسان رضوی از سقط نجات یافتند

دکتر سیدمجید غضنفری گفت:‌ از ابتدای اجرای طرح نفس در سبزوار تا پایان فروردین امسال‌ ۱۳۴ مادر باردار مصمم به سقط در قالب این طرح شناسایی شدند که با مداخله صورت گرفته، برای ۹۵ نفر آنان پرونده تشکیل شده و با مشاوره، حمایت های مالی معیشتی و دریافت آموزش های لازم از سقط جنین منصرف شده و به بارداری خود ادامه دادند.

وی افزود:‌ از این رقم ۲۷ نفر زیر نظر مراکز بهداشتی و مرکز نفس، حمایت‌های بهداشتی، اقتصادی و مشاوره روانشناسی و خانواده رایگان دریافت کردند و با مشارکت خیران و شهروندان، یک سری جهیزیه کامل برای یک مادر باردار آماده و تحویل وی داده شد.

مدیر مرکز مردمی نفس با تاکید بر اینکه انجام سقط جنین عمدی، معادل ارتکاب قتل محسوب می شود و تبعات فردی و قانونی متعددی دارد،‌ گفت: بروز اختلالات روحی و روانی و نیز پیامدهای جسمی جبران ناپذیر از جمله تخریب رحم و عدم امکان بارداری مجدد از دیگر خطرات ناشی از سقط جنین است.

دانشگاه علوم پزشکی سبزوار با ۴۵ مرکز خدمات جامع سلامت فعال، ۳۱ پایگاه شهری و یک پایگاه روستایی، ۱۹۵ خانه بهداشت و ۶ بیمارستان زیر پوشش به بیش از نیم میلیون نفر جمعیت شهرستان‌های جوین، جغتای، خوشاب، داورزن و ششتمد در غرب خراسان رضوی خدمات بهداشتی و درمانی می‌دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • شیر نخوردن نوزاد؛ بررسی ۰ تا ۱۰۰ دلایل + راهکار
  • با دوری از این ۱۵ عامل به زوال عقل زودرس در جوانی دچار نمی‌شوید
  • خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی در این افراد کمتر است
  • شیر نخوردن نوزاد؛ بررسی 0 تا  100 دلایل + راهکار
  • عوامل خطر « زوال عقل زودرس » را بشناسید
  • تکثیر گاوهای پربازده با استفاده از فناوری تولید آزمایشگاهی جنین
  • ۱۰ دلیل برای بی خوابی در زنان | یک زن چقدر به خواب نیاز دارد؟
  • فروش بره تودلی در تهران قدیم و جنجال در مجلس شورای ملی
  • ۶۲ نوزاد غرب خراسان رضوی از سقط نجات یافتند
  • دستیابی محققان به یک هدف درمانی جدید برای کنترل آسیب‌های مغزی