Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-29@18:07:19 GMT

توسعه صنایع تبدیلی در شهرک‌های صنعتی ساری تقویت شود

تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۰۳۳۳۴۱

توسعه صنایع تبدیلی در شهرک‌های صنعتی ساری تقویت شود

فرماندار ساری با تاکید بر تداوم حمایت دولت از طرح‌های اشتغال‌زا در استان گفت: توسعه صنایع تبدیلی در شهرک‌های صنعتی ساری تقویت شود. ۱۵ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۵:۳۱ استانها مازندران نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، عباس‌علی رضایی امروز در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در شهرک صنعتی شماره دو ساری اظهار داشت: بحث اقتصاد مقاومتی تولید و اشتغال پایدار در کشور موضوعی بوده که بسیار مدنظر رهبری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر تحقق شعار سال افزود: با ایجاد اشتغال برای جوانان و جذب و حمایت از سرمایه‌گذاران، باعث تولید ثروت در کشور و به‌مراتب در شهرستان می‌شویم.

فرماندار ساری با اشاره به‌ضرورت حمایت از بخش تولید، تصریح کرد: در بحث صنایع تبدیلی باید بیشتر ورود پیدا کنیم و در کنار آن سرمایه‌گذاران را دعوت و از آنان حمایت کنیم و برای حل موانعی که دارند از راه و روش قانونی استفاده شود.

رضایی اولویت‌بندی‌ها و نیازسنجی‌ها را در موضوع طرح‌های سرمایه‌گذاری در شهرستان مورد تأکید قرار داد و بیان کرد: با وجود ظرفیت‌ها و قابلیت‌ها بسیار بالا شهرستان ساری در حوزه‌های کشاورزی، شیلات، گردشگری و صنعت ارائه اولویت‌بندی و نیازسنجی هر منطقه باید مشخص و مطابق آن سرمایه‌گذاری لازم صورت گیرد.

انتهای پیام/ح

R41358/P1357/S6,74/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۳۳۳۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گلستان با ۸۸ درصد تحقق الگوی کشت جزو استان‌های پیش ‌رو است

به گزارش خبرنگار مهر، محمد برزعلی صبح یکشنبه در همایش توسعه کشت محصولات کم‌آب‌بر در راستای الگوی کشت با محوریت پنبه از کشت ۳۸۰ هزار هکتار گندم در گلستان خبر داد و اظهار کرد: با برنامه ریزی هایی که داشتیم برای ۵۰۷ هزار هکتار از مزارع گلستان قارچ کش تهیه شد که این اقدام باعث شد تا خسارت زنگ زرد در مزارع استان از ۳۰ درصد به کمتر از ۲ درصد برسد.

وی افزود: گلستان با ۸۸ درصد تحقق الگوی کشت توانست جز استان‌های پیش رو در کشور باشد.

رئیس جهاد کشاورزی استان گلستان با اشاره به اینکه کشت برنج در گلستان از ۶۲ هزار هکتار به ۴۹ هزار هکتار رسیده است، گفت: اجرای طرح اصلاح الگوی کشت با محصولات کم‌آب بر یکی از برنامه‌های این سازمان محسوب می‌شود.

به گفته وی کشاورزی گلستان در بسیاری از بخش‌ها توانسته رتبه نخست را کسب کند.

برزعلی با بیان اینکه اغلب دستگاه‌های کارخانجات شالیکوبی گلستان مستهلک است، گفت: اکنون در استان ۱۰۲ کارخانه شالیکوبی فعال هستند که سال گذشته ۱۹۱ میلیارد تومان خسارت در بحث برنج به وجود آوردند.

وی یادآور شد: برای تحقق الگو کشت باید صنایع تبدیلی را در دستور کار خود قرار دهیم.

برزعلی با بیان اینکه دنیا با تغییر اقلیم دست و پنجه نرم می‌کند و با افزایش درجه حرارت روبه‌رو هستیم، تاکید کرد: اگر به دنبال تحقق الگوی کشت هستیم باید از صنایع تبدیلی حمایت کنیم و یکی از راه‌های تحقق این مهم اعطای تسهیلات برای رونق صنایع تبدیلی در گلستان است.

کد خبر 6090764

دیگر خبرها

  • بررسی و ساماندهی توسعه شهرک صنعتی شهرستان انار
  • شهرک صنعتی «کشت و صنعت» لرستان به‌زودی بهره‌برداری می‌شود
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • گلستان با ۸۸ درصد تحقق الگوی کشت جزو استان‌های پیش ‌رو است
  • با افتتاح نیروگاه زباله‌سوز، معضل زباله ساری حل می‌شود
  • محصولات بیش از ۱۳۰ واحد صنعتی در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی
  • شهرهای مولد در سواحل نقش مهمی در تقویت معیشت خانوارها دارد
  • حمایت معاونت علمی از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • هدایت نقدینگی به‌سمت صنایع پایین‌دست نفت، اشتغال‌زایی و سودآوری به‌ همراه دارد
  • اعطای تسهیلات خرید به سرمایه گذاران جهت اصلاح خطوط تولیدی