Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-08@20:31:31 GMT

اعلام لیست نهایی کالا‌های گروه اول سلامت به دولت

تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۰۳۴۲۸۲

به گزارش ایسنا، دکتر سید حسن هاشمی در حاشیه مراسم روز خبرنگار با حضور در جمع خبرنگاران و در پاسخ به این سوال درباره کالا‌های گروه اول حوزه سلامت و زمان اعلام آن به دولت، گفت‌: کالا‌های گروه اول وزارت بهداشت شامل دارو، مواد اولیه و تجهیزات پزشکی و بویژه دارو‌های بیماران صعب‌العلاج است و در این فهرست نیاز‌های اساسی در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی قرار دارند که لیست مفصلی است و چند هزار قلم را شامل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: در حوزه دارو حدود پنج هزار قلم و در حوزه تجهیزات پزشکی ۲۲ هزار قلم در فهرست کالا‌های گروه اول قرار دارند. بر این اساس کار ما بسیار سخت است؛ چرا که باید تلاش کنیم همیشه چندین هزار قلم موجود داشته باشیم. برخی از این اقلام بسیار اساسی هستند که لیست‌شان را اعلام خواهیم کرد.

وزیر بهداشت، ادامه داد: لیست نهایی شده کالا‌های گروه اول را فردا (سه‌شنبه) به وزارت صنعت، معدن و تجارت تحویل می‌دهیم و اعلام عمومی نیز خواهد شد.

وی در ادامه صحبت‌هایش درباره وضعیت دارو و تجهیزات پزشکی طی چند ماه آینده، گفت‌: موضوع حائز اهمیت این است که مردم برای تهیه دارو و تجهیزات پزشکی و ... به رنج و زحمت نیافتند و مطمئن باشند که با نظم و انضباط مشخصی این اقلام توزیع خواهند شد. در عین حال باید مراقب افرادی که اضطراب دارند و می‌خواهند دارو‌ها و تجهیزات‌شان را برای یک سال آینده به نوعی احتکار کنند، باشیم.

هاشمی تاکید کرد: به همه اطمینان می‌دهم که همه تلاش‌مان بر این است که جریان تامین و توزیع دارو، تجهیزات پزشکی و ... از یک نظم و انضباط صحیحی برخوردار باشد و از همه خواهش می‌کنم که به ما اعتماد کنند و عجله‌ای نداشته باشند؛ چرا که خود بی‌اعتمادی و عجله منجر به بی‌نظمی می‌شود و همین موضوع کار را سخت می‌کند.

وی ادامه داد: خوشبختانه تاکنون وضعیت به همین صورت و منظم پیش رفته است و بعد از این هم با آمادگی کار را پیش می‌بریم و حتما تولید کنندگان، وارد کنندگان، بانک مرکزی، سازمان برنامه و بودجه و بیمه‌ها هم کمک می‌کنند تا با دغدغه کمتری این مسیر را طی کنیم.

ادامه ارائه ارز دولتی به دارو و کالا‌های اساسی

وزیر بهداشت در پاسخ به سوالی درباره خبر خوش حوزه سلامت، خاطر نشان کرد: خبر خوش را حتما امشب (دوشنبه) آقای رییس جمهور خواهند داد. رییس جمهور مصمم هستند که در دولت دوازدهم به ویژه در حوزه دارو، تجهیزات پزشکی و کالا‌های اساسی، ارز با نرخ دولتی در اختیار کلیه تولیدکنندگان و واردکنندگان قرار گیرد و تمهیداتی نیز در این راستا پیش‌بینی شده است تا مردم به زحمت نیافتند. البته نمی‌توانم تضمین کنم که هیچ تخلفی چه در داروخانه و چه در شرکت‌های پخش و چه در برخی از مراکز دولتی و خصوصی رخ نمی‌دهد، اما مطمئنا نظارت‌ها با دقت انجام می‌شود و مردم نیز اگر با مشکلی مواجه شدند حتما به شماره "۱۹۰" گزارش دهند که منجر به پیگیری و پیشگیری از تخلفاتی می‌شود که حقوق مردم را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

هاشمی تاکید کرد: در این حوزه جای نگرانی وجود ندارد به جز این که عده‌ای دچار اضطراب شوند، این اضطراب دامن زده شود و منجر به مطالبه و درخواستی شود که انجام آن از توان مجموعه وزارت بهداشت خارج است.

وی همچنین گفت‌: به هر حال در دوره‌ای رییس جمهور، معاون اول و سایر مسئولان اعلام کرده‌اند که برای همه اقلام به هر میزانی که نیاز داریم، ارز ۴۲۰۰ تومانی تحویل داده می‌شود. به هر حال ثبت سفارش اقلام توسط وزارت صنعت تامین می‌شود، اما از این به بعد در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی ارزی که به آن‌ها اختصاص داده می‌شود، مسئولیتش با ما است و باید پاسخگو باشیم. باید توجه کرد که ارز به مواردی اختصاص می‌یابد که حتما قیمت‌ها را رعایت کرده باشند، در عین حال روی آن‌ها نظارت شده و با متخلفان هم برخورد می‌شود.

هاشمی در پاسخ به سوال دیگری درباره نقش گسترش توریست در افزایش درآمد‌های ارزی کشور، خاطر نشان کرد: فکر می‌کنم گسترش این موضوع یک فرصت خوب در وهله اول برای تولید کنندگان در جهت صادرات دارو و تجهیزات پزشکی است که قطعا برایشان صرفه اقتصادی دارد؛ به ویژه این که ما در صنعت دارو ظرفیت زیادی داریم. به هر حال توریست می‌تواند در حوزه خدماتی نیز ثروت آفرین باشد. البته این موضوع به فضای بین‌المللی و شرایط آژانس‌های واسطه‌ای نیز بستگی دارد.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۳۴۲۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نهاد‌های غیر تخصصی برای جامعه پزشکی تصمیم گیری نکنند

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ ­رئیس زاده در کنگره انجمن رادیولوژی ایران افزود: متاسفانه حکمرانی مشخص و شفافی در نظام سلامت نداریم. تکلیف مان با بیمارستان‌های دولتی، بخش خصوصی، هیات علمی، پزشکان عمومی، رزیدنت‌ها و... شفاف نیست. اگر هم قوانینی هست، مربوط به سه چهار دهه قبل است که با هدف حکمرانی حوزه سلامت نیازمند بازنگری و شفاف سازی است. وی تصریح کرد: سهم سلامت در تولید ناخالص ملی به دلیل در اولویت نبودن بخش سلامت از یک سو و از سوی دیگر شرایط اقتصادی کشور به شدت افت کرده است. همچنین تعرفه‌های دستوری و سیاست گذاری‌های نادرست در حوزه مالی سلامت از چالش‌های جدی در حوزه پزشکی کشور است. رئیس زاده ادامه داد: اسناد بالا دستی به خصوص سیاست‌های کلی سلامت ابلاغیه مقام رهبری در سال ۱۳۹۳ تاکنون اجرایی نشده است که این امر یکی از چالش‌های پیش روی ماست. وی از دیگر چالش‌های عرصه پزشکی کشور را نبود قانون در برخورد با مداخلات غیر مجاز در حوزه سلامت برشمرد که این مساله نه تنها سلام ت افراد را به خطر انداخته که امنیت شغلی پزشکان را نیز به طور جدی در معرض تهدید قرار داده است. رئیس سازمان نظام پزشکی کشورگفت: چالش دیگر در حوزه پزشکی تکثر مراجعی است که افراد می‌توانند از پزشک شکایت کنند. مراجعی مثل پزشکی قانونی، نظام پزشکی و دادسرای جامعه پزشکی. همچنین صدور احکام حبس برای پزشکان که این امر برخلاف رویه معمولی است که روسای قوه قضاییه برای جایگزین حبس درخواست کرده اند. وی از شفاف نبودن سیستم دریافت مالیات از جامعه پزشکی، مهاجرت‌های شغلی و جغرافیایی و خالی ماندن برخی از رشته‌های تخصصی و فوق تخصصی به عنوان دیگر چالش‌های جامعه پزشکی نام برد و ادامه داد: اولویت ما در درجه نخست ممانعت از هجمه‌ها به جامعه پزشکی و در درجه بعدی اقتصاد سلامت است که در حال پی گیری این موارد هستیم. رئیس زاده افزود: انجمن رادیولوژی ایران یکی از انجمن‌هایی است که کمترین چالش را با آن داریم و در واقع شکایتی از این انجمن در سازمان نظام پزشکی کشور نداریم. این انجمن همچنین از روابط درون رشته‌ای بسیار خوبی برخوردار است. از سوی دیگر به لحاظ پیشرفت‌های تکنولوژیک و تکنیکال جزو انجمن‌های پزشکی موفق به شمار می‌رود که رادیولوژیست‌ها در آن با آخرین روش‌های جدید تشخیصی و مداخله‌ای در کشور به مردم خدمت می‌کنند. وی ادامه داد: به لحاظ تکنیکی با علم روز دنیا برابر هستیم و به لحاظ تجهیزات هم کمبود عمده‌ای نداریم. جامعه رادیولوژی ما پیشرفت‌های خوبی همپای پیشرفت‌های رادیولوژی در دنیا داشته است. در این مراسم دکتر محمد علی کریمی به نمایندگی از طرف انجمن رادیولوژی ایران خواستار حذف هشتک و یکسان سازی تعرفه‌های رادیولوژی با سایر رشته‌ها تا زمان عملیاتی شدن آن شد. سی و نهمین کنگره ساالنه انجمن رادیولوژی ایران که با هدف ارایه جدیدترین دستاورد‌های در زمینه رادیولوژی نوین و هوش مصنوعی روز سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ماه در محل هتل المپیک تهران آغاز به کار کرد تا روز ۲۱ اردیبهشت ماه ادامه دارد.

دیگر خبرها

  • پورمحمدی: گفتند شما بخورید و بخوابید، لیست شانا رأی می‌آورد /شنیدم ۴، ۵ نفر در دولت تصمیم نهایی را می‌گیرند /رائفی‌پور بیکار است، قالیباف زرنگ!
  • خبر خوش قاضی‌زاده برای واردات تجهیزات پزشکی و داروهای جانبازان
  • عین اللهی: حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • افزایش حق الزحمه دستیاران پزشک به ۱۵ میلیون تومان
  • ابتکار عمل گمرک و ارتقا وضعیت دولت در شاخص شفافیت
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی افزایش یافت
  • خبر قاضی‌زاده برای واردات تجهیزات پزشکی و داروهای جانبازان
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • دومین همایش ملی تجویز و مصرف منطقی دارو برگزار می‌شود
  • نهاد‌های غیر تخصصی برای جامعه پزشکی تصمیم گیری نکنند