Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-30@00:28:50 GMT

۲۲ درصد هزینه از جیب مردم مربوط به دندانپزشکی است

تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۰۳۷۱۸۵

۲۲ درصد هزینه از جیب مردم مربوط به دندانپزشکی است

معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: پرداختی از جیب مردم در حوزه سلامت ۴۰ درصد است که ۲۲ درصد آن مربوط به هزینه‌های دندانپزشکی است، که این امر، رقم بسیار بالایی محسوب می‌شود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، علیرضا رئیسی در همایش دانش‌آموزان دارای دندان‌های عاری از پوسیدگی در شهرستان نمین استان اردبیل گفت: والدین به ویژه مادران باید به شاخص‌های بهداشتی مثل پوسیدگی دندان فرزندان بیشتر توجه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: بعد از طرح تحول سلامت خیلی از هزینه‌ها از جیب مردم کاهش یافته است؛ به ویژه این هزینه‌ها در بیمارستان‌ها برای بیماران بستری به کمتر از ۱۰ درصد رسیده است.

رئیسی یادآور شد: اما در دندانپزشکی این رقم پایین نیامده است و برخی افراد به دلیل بالا بودن هزینه‌ها مراجعه نمی‌کنند. شاخص کشوری نشان می‌دهد افراد بالای ۵۵ سال حداقل ۳ تا ۴ دندان خراب دارند.

معاون بهداشت افزود: دو راهکار وجود داشت؛ یکی این که برویم سراغ سالمندان که توان و هزینه‌اش را نداریم. کار دوم این بود که سراغ بچه‌ها برویم و از زمان رشد دندان‌شان پیشگیری و بهداشت را به آنها آموزش دهیم تا در سن سالمندی دندان‌های سالم‌تری داشته باشند. هم‌اکنون کودکی که از حدود شش ماهگی دندان در می‌آورد تا به سه سال می‌رسد، حدود چهار دندانش می‌پوسد.

وی ادامه داد: تصور این که دندان کودک، شیری است و به نوعی جایگزین می‌شود و نباید حساس شد، غلط است. اول اینکه وقتی دندان کودک می‌پوسد، یعنی سبک زندگی او اشتباه است و اصول بهداشتی را رعایت نمی‌کند. نکته دوم این است که پوسیدگی دندان مثل یک بیماری عفونی است؛ چون محل تجمع میکروب داخل دهان است. دندان‌های پوسیده علاوه بر اینکه دندان‌های مجاور را از بین می‌برد و در سنین بالا ریشه برخی بیماری‌ها مثل عفونت ریه و بیماری قلبی است.

وی افزود: خیلی از عفونت‌های خونی یک فرد ناشی از عفونت‌های دهان و دندان است و در نهایت این که موجب می‌شود هزینه‌ها افزایش یابد. بنابراین بهترین کار این است که پیشگیری را از بچه‌ها شروع کنیم.

وی ادامه داد: مادران همانطور که به سایر جنبه‌های سلامتی کودک اهمیت می‌دهند حداقل سالی سه بار هم باید دندان‌های کودک را بررسی کنند.

انتهای پیام/4009/4044

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۳۷۱۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر سلامت دهان و دندان بر تقویت سلامتی قسمت‌های مختلف بدن

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت سلامت دهان و دندان را موجب تقویت سلامتی در قسمت‌های مختلف بدن دانست و از برگزاری پویش سلامت دهان و دندان با اهداف آموزش عمومی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از وبدا، زهرا سید معملی اظهار کرد: سلامت دهان و دندان به نوعی منشأ سلامتی جسم، روح و روان است و حتی در سلامت اجتماعی نیز نقش آفرین بوده و می‌تواند در روابط اجتماعی افراد را تقویت یا در آن اختلال ایجاد کند.

وی افزود: سال جاری تمرکزمان این است که از تمام حوزه‌ها و رده‌های بهداشتی و درمانی برای بهبود سلامت دهان و دندان مردم استفاده کنیم و از بهورز در روستاها تا مراقبان سلامت در شهرها، پزشکان و کارشناسان بهداشتی در تمام مراکز متعلق به حوزه سلامت می‌توانند در این عرصه کمک کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان اینکه عواملی که می‌تواند در ناحیه دهان و دندان بیماری ایجاد کند در سایر قسمت‌های بدن نیز ایجاد بیماری می‌کند، گفت: به عنوان مثال بین بیماری‌های شدید لثه و دیابت ارتباط وجود دارد و این دو بیماری بر یکدیگر اثرگذار است، همچنین بین بیماری‌های قلبی و عروقی و بیماری‌های دهان و دندان و لثه ارتباط وجود دارد.

سید معملی ادامه داد: مادر باردار نیز می‌تواند برای جنین و نوزادش از طریق بیماری‌های دهان و دندان مشکلاتی ایجاد کند، بنابراین سلامت دهان و دندان به سلامت سایر قسمت‌های بدن کمک شایانی می‌کند، همچنین نقش مشترک تمام افراد درگیر بهداشت و درمان در سلامت دهان و دندان مشهود است و این مسئله تنها وظیفه بهداشت‌کاران دهان و دندان و دندان‌پزشکان نیست.

وی اضافه کرد: یکی از اهداف مشخص در سال جاری این است که از دیدگاه عامل خطر مشترک، یعنی توجه به عواملی که بیماری‌های دهان و بیماری‌های دیگر را ایجاد می‌کند، به مسئله بهداشت دهان و دندان پرداخته شود، البته در این راستا نقش ویژه متوجه بهداشت‌کاران و مراقبان سلامت دهان و دندان و دندان‌پزشکانی است که در بخش‌های دولتی و خصوصی کار می‌کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان اینکه هفدهم تا نوزدهم اردیبهشت «پویش سلامت دهان و دندان» با هدف افزایش آگاهی عمومی در سلامت دهان و دندان در سطح کشور برگزار می‌شود، گفت: در این سه روز برنامه‌های مختلفی برای دانش‌آموزان، مدارس و جامعه برگزار خواهیم کرد که شناساندن عوامل سلامت و بیماری دهان و دندان از جمله مهم‌ترین برنامه‌های این پویش خواهد بود، دندان‌پزشکان بخش خصوصی و دولتی را به همکاری در این پویش برای آموزش و ارتقای سلامت دهان و دندان مردم دعوت می‌کنم.

کد خبر 748389

دیگر خبرها

  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • رئیس جامعه دندانپزشکی ایران : هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست ؛ درآمد مردم کم است
  • هزینه های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است
  • برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان
  • «هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است»
  • تاثیر سلامت دهان و دندان بر تقویت سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن می‌شود
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • «پویش سلامت دهان و دندان» ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت برگزار می‌شود
  • سلامت دهان و دندان موجب تقویت سلامتی در قسمت‌های مختلف بدن می‌شود