Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-07@23:48:15 GMT

سکونت ۳۲۰ هزار تبعه خارجی در خراسان رضوی

تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۰۴۰۰۵۲

سکونت ۳۲۰ هزار تبعه خارجی در خراسان رضوی

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری خراسان رضوی گفت: بیش از ۳۲۰ هزار تبعه خارجی از ۵۴ کشور در این استان سکونت دارند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد و به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، محمد عجمی مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری خراسان رضوی در نشست خبری با اصحاب رسانه در مرز دوغارون تایباد با اشاره به اینکه بیش از ۳۲۰ هزار تبعه خارجی از ۵۴ کشور در این استان سکونت دارند که اغلب این افراد دانشجو، طلبه، مهندس و شاغل در حوزه های مختلف هستند، گفت:جمهوری اسلامی ایران و استان خراسان رضوی بیش از چهار دهه پذیرای مهاجرین کشور افغانستان می باشد و تاکنون خدمات بسیار برای توانمند سازی آنان ارائه کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه سازمان ملل باید حضور جدی تر و قوی تر در این حوزه داشته باشد و دولت جمهوری اسلامی ایران را در ارائه خدمات مطلوب تر به مهاجرین خارجی یاری کند، اظهارداشت:با توجه به کمک های بشر دوستانه جمهوری اسلامی ایران و روابط متقابل با کشور افغانستان ارایه خدمات به اتباع این کشور یکی از مهمترین برنامه های ما در مرز دوغارون است.

عجمی افزود: هم اکنون بیش از ۹۰ درصد مهاجرین افغانستانی که قصد بازگشت به کشور خود را دارند از طریق این مرز وارد کشور خود می شوند و روزانه دست کم ۱۵۰۰ نفر از اتباع افغانستان به صورت داوطلبانه به کشور خود بازمی گردند.

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری خراسان رضوی گفت: مرز دوغارون به عنوان یکی از معبر های رسمی کشور به عنوان پیشانی نظام ازسوی مرزهای شرقی است که مسئولین باید برای ایجاد زیرساخت های لازم در این منطقه توجه ویژه داشته باشند.

وی همچنین در مهمانشهر تربت جام افزود: برخلاف بسیاری از کشورها که مهاجران خارجی آنها در کمپ ها نگهداری می شوند، در جمهوری اسلامی ایران این دسته از افراد بین شهروندان زندگی می کنند بطوریکه ۹۸ درصد اتباع خارجی استان خراسان رضوی در مناطق شهری آن سکونت دارند.

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری خراسان رضوی اظهار داشت: مهمانشهر تربت جام نیز شباهتی به کمپ و اردوگاه نداشته و همانند یک شهرک از تمام امکانات از جمله آب، برق، گاز و سایر امکانات رفاهی برخوردار است و چهار هزار نفر از مهاجرین افغانستانی در این شهرک زندگی می کنند.

عجمی با اشاره به اینکه تاکنون برای ۱۵۰ هزار نفر از مهاجرین خارجی استان خراسان رضوی کارت اقامت صادر شده و این استان پس از تهران رتبه دوم کشور در زمینه اقامت مهاجرین خارجی را به خود اختصاص داده است، ادامه داد:علاوه بر آن بیش از ۱۰۰ هزار مهاجر خارجی در این استان نیز دارای پروانه اقامت و روادید موقت ۶ ماهه هستند و ۷۰ هزار نفر از اتباع خارجی استان نیز فاقد مدارک اقامتی معتبر می باشند که در طرح سرشماری سال گذشته شرکت کردند.

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری خراسان رضوی با بیان اینکه ۸۰ درصد از اتباع خارجی استان خراسان رضوی دارای مدارک اقامتی معتبر هستند اظهار داشت:۶۰ هزار نفر از فرزندان این مهاجران در مراکز آموزشی این استان از مقطع ابتدایی تا پیش دانشگاهی در حال تحصیل می باشند که ۱۷ هزار نفر آنان فاقد مدارک اقامتی معتبر هستند.

وی تعداد دانشجویان اتباع خارجی در این استان را نیز بیش از ۶ هزار نفر اعلام کرد و گفت: بیش از هزار نفر از اقشار آسیب پذیر اتباع خارجی در استان هم از خدمات بیمه ای بهره مند شده اند.

عجمی افزود: علاوه بر تحصیل در مراکز آموزشی، بسیاری از مهاجران خارجی این استان در رشته های فنی و حرفه ای آموزش های تخصصی را فراگرفته و تعداد قابل توجهی از آنان در حال ارائه این آموزش ها در افغانستان هستند.

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری خراسان رضوی ابراز امیدواری کرد، مهاجران افغانستانی با بازگشت داوطلبانه به کشور خود بتوانند نقش مهمی در توسعه و پیشرفت این کشور ایفا کنند.

پایان پیام/483

منبع: شبستان

کلیدواژه: مجلس روز خبرنگار خبرگزاری شبستان تحریم علی لاریجانی حج نمایشگاه مطبوعات وزارت خارجه ارز مذاکره اتباع خارجی خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۴۰۰۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهدگفت: با هدف گسترش دامنه خدمت رسانی به بیماران بین الملل در سال جدید، ۱۰ مجوز جدید برای مراکز درمانی شامل ۴ بیمارستان و ۶ درمانگاه تخصصی صادر شده است تا بتوانند خدمات رسانی به گردشگران سلامت را در دستور کار قرار دهند.

دکتر داوود خوش شکن افزود: از ۴ بیمارستان، یک بیمارستان خصوصی و سه بیمارستان دولتی به تازگی  دارای مجوز جذب گردشگران سلامت را دریافت کردند.

وی افزود: ۴۰ بیمارستان و مرکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  امکان ارائه خدمات به گردشگران سلامت را دارا است.

مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه در فروردین امسال جدید ۲ هزار و ۵۸۷ گردشگر سلامت از خدمات مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند، تصریح کرد: در مجموع ۴۶ مرکز درمانی تاکنون مجوز جذب گردشگران خارجی را دریافت کرده اند که از این تعداد ۱۹ بیمارستان خصوصی و ۳ مرکز جراحی محدود و مابقی درمانگاه‌های تخصصی هستند.


دکتر خوش شکن با بیان اینکه تعیین تکلیف بیماران خارجی در زمینه تهیه ارز در مراکز دولتی و خصوصی یکی از مهمترین اقدامات امسال است، بیان کرد: هر بیمارستان یک شرکت رسمی گردشگری می‌تواند داشته باشد تا گردشگران خارجی با پول معتبر و در دسترس خود بتوانند هزینه‌های درمانی را بپردازند.

وی  با اشاره به اینکه ساماندهی ارز برای گردشگران خارجی را می‌توان یکی از مهمترین اقدامات امسال دانست و افزود: افرادی که واسطه معرفی بیماران خارجی به مراکز درمانی می‌شوند باید کارت شناسایی معتبر را به امضای دانشگاه علوم پزشکی مشهد و میراث فرهنگی داشته باشند و در دوره آموزشی ۲۰ ساعته شرکت کنند در غیر این صورت امکان معرفی بیماران خارجی را به مراکز درمانی ندارند.

 مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: سامانه جامع گردشگری سلامت برای دسترسی آسان گردشگران سلامت در حوزه ارتباط گیری با مراکز درمانی برای نخستین بار به صورت پایلوت با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و بخش خصوصی در مشهد راه اندازی می‌شود

دکتر خوش شکن افزود: این سامانه ابتدا در یک نوبت و بعد به صورت شبانه روزی پاسخگوی گردشگران خارجی است و آنها می‌توانند به راحتی پاسخ سوالات خود را دریافت کنند.

وی گفت: پارسال بیش از  ۸۰ هزار بیمارخارجی از خدمات مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند.

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی
  • تسریع در جمع‌آوری و بازگشت اتباع خارجی غیرمجاز به کشور مبدأ
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • نخبگان و کارآفرینان خارجی جذب مرکز رشد و سرای نوآوری می‌شوند
  • تاثیر مهاجرت‌ اتباع خارجی غیرمجاز بر صنف‌های شغلی
  • خبر مهم وزیر کشور درباره پذیرش اتباع جدید
  • نشست هم اندیشی مدیرکل اتباع استانداری البرز با اساتید دانشگاه های استان
  • وزیر کشور: بازگشت ۱.۵ میلیون اتباع خارجی به کشور‌های خود/ اتباع جدید نمی‌پذیریم
  • تسریع در جمع آوری اتباع غیرمجاز در خراسان جنوبی