Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- بعد از ممنوعیت‌های پیاپی واردات خودرو در ۲ سال اخیر برخی از شرکت‌ها به فکر فعالیت به عنوان تولیدکننده خودرو افتادند، شرکت‌هایی که بعضا از خلا‌های قانونی استفاده کرده و به راحتی اقدام به تولید در کارخانه‌های دیگر شرکت‌ها و پیش فروش عمده محصولات خود کردند. به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری میزان اخیرا و به دنبال ممنوعیت واردات خودرو به صورت سی بی یو (فول وارداتی) برخی از شرکت‌ها به دنبال تغییر مجوز و نوع فعالیت خود به مونتاژ کار و تولیدکننده بودند و خودرو‌های ثبت نامی را در کارخانه‌های دیگر خودروسازان به شکل حق العمل کاری تولید و پیش فروش کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اما نکته حایز اهمیت ماجرا اینجاست که برای شماره گذاری خودرو‌های تولید شده نیاز هست شرکت خودروساز حتما پروانه تولید و بهره برداری داشته باشد و برای گرفتن این مجوز حتما نیاز هست که شرکت خودروساز، خط تولید داشته باشد و طبیعتا شرکت‌هایی که خط تولید اختصاصی خود را ندارند نمی‌توانند پروانه فعالیت تولید و بهره برداری و بعد از آن مجوز شماره گذاری خودرو‌های خود را اخذ کنند.
گفتنی است شرکت ریگان خودرو به عنوان یکی از همین شرکت‌ها بدون دارا بودن امکانات خط تولید ضمن عقد قراردادی با شرکت زوتی چین اقدام به ثبت سفارش قطعات منفصله خودرو، پیش فروش چند هزار خودرو و اخذ مبالغی از مردم و بعد از آن، مونتاژ خودرو به صورت اس کی دی (SKD) در قالب قرارداد کارمزدی در شرکت خودروسازان راین نموده و حال که حتی تعدادی از خودرو‌های آماده را به خریداران تحویل داده، این خودرو‌ها به دلیل مشکل قانونی و نداشتن پروانه بهره برداری از سوی وزارت صمت و پلیس راهور تایید و شماره گذاری نمی‌شوند.
حال در میانه این کمبود نظارت و ضعف در بررسی پرونده شرکت‌های خودرویی که به مونتاژ و پیش فروش خودرو روی آورده بودند، مشتریانی هستند که خودروهایشان در اختیارشان هست، اما شماره گذاری نمی‌شود.
نکته قابل تامل این ماجرا اینجاست که وزارت صنعت معدن و تجارت چطور برای یک شرکت که خودش خط تولید و پروانه بهره برداری ندارد مجوز ثبت سفارش قطعات منفصله خودرو و از آن مهمتر مجوز پیش فروش خودرو صادر کرده حال آنکه خود میداند که بدون مجوز مذکور شماره گذاری و تردد و بهره برداری از خودرو ممکن نیست و در چنین شرایطی که دولت تلاش میکند ثبات و آرامش و اعتماد را به صحنه اقتصاد و جامعه بازگرداند، یک نهاد مهم سیاستگزار در دولت با چنین رویکردی مجددا نارضایتی ایجاد نماید.
حال آنکه بلاتکلیفی خریداران این محصول ریگان خودرو که بر اساس شنیده‌ها حدود ۳ هزار نفر هستند، خود مسئله‌ای حائز اهمیت هست.   انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: وزارت صنعت صدور مجوز خودروساز خط تولید ریگان خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۴۰۴۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتصال دوباره واحد شماره یک بخاری نیروگاه شهید رجایی به شبکه سراسری

حسن آزادمرد سرپرست معاونت تعمیرات و نگهداری نیروگاه بخار گفت: برای کسب آمادگی تولید انرژی الکتریکی در واحد‌های بخاری و سیکل ترکیبی نیروگاه، هرساله با برنامه ریزی‌های انجام شده، ۱۷ فعالیت تعمیرات اساسی، نیمه اساسی و بازدید‌های دوره‌ای در ۱۳ واحد بخاری و سیکل ترکیبی انجام می‌شود که واحد شماره یک بخاری به ظرفیت تولید ۲۵۰ مگاوات، برای اجرای تعمیرات بازدید دوره‌ای از مدار تولید، خارج شده بود وپس از انجام فعالیت‌های تعمیراتی دوباره به مدار تولید برق برگشت.

وی بیان کرد: انجام تعمیرات و بازدید دوره‌ای بویلر وتجهیزات اصلی شامل بازدید از لوله‌ها و المنت‌های داخلی بویلر، انجام ضخامت سنجی لوله‌ها و تعویض لوله‌های ری هیت داخل هدرباکس به تعداد ۴۵ ردیف وبرشکاری وتعویض لوله‌های سوپرهیتر نهائی به تعداد ۲۰ ردیف که ضخامت در رنج بحرانی بود، نیز از این دوره برنامه‌های تعمیراتی به انجام رسیده است.

آزادمرد اظهار داشت: انجام تعمیرات اساسی برروی ایرهیتر‌های بویلر، شامل شستشو و تعویض وتنظیم سیل ها، رفع نشتی از دلتا‌های برج خنک کن اصلی، بازدید وسرویس پمپ‌های اصلی ۶.۶ کیلوولت و همچنین انجام بازدید دوره ای‌های مطابق لیست برنامه ریزی شده و همچنین گزارشات عیب موکول به خروج واحد در بخش‌های الکتریک و ابزاردقیق، از مهم‌ترین فعالیت‌هایی است که در این دوره از تعمیرات در واحدشماره یک بخاری به انجام رسید.

آزادمرد ادامه داد: فعالیت‌های تعمیرات این واحد، با استفاده از ظرفیت‌های داخلی و با تکیه بر دانش تخصصی کارکنان معاونت تعمیرات نیروگاه بخار انجام شده است.

وی بیان کرد: برنامه‌های تعمیراتی واحد‌های نیروگاه شهید رجایی هرساله به منظور کسب آمادگی لازم برای تولید برق در پیک مصرف ماه‌های گرم سال، از پایان شهریور آغاز و تا پایان اردیبهشت سال بعد ادامه می‌یابد.

در ادامه برنامه‌های تعمیرات واحد‌های سیزده گانه نیروگاه شهید رجایی، هم اکنون واحد شماره دو ۲۵۰ مگاواتی نیروگاه بخار تحت بازدید دوره‌ای است که هم زمان واحد شماره یک بخاری نیز تحت تعمیرات بازدید دوره‌ای قرار گرفته بود.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان برای افزایش کیفیت نان/ بهره‌برداری از ۱۵۰ مزرعه با محوریت کشاورزان خبره
  • اتصال دوباره واحد شماره یک بخاری نیروگاه شهید رجایی به شبکه سراسری
  • بهره‌برداری از فاز توسعه شرکت کلران در سمنان
  • ۱۱ طرح صنعت آب و برق استان سمنان بهره‌برداری شد
  • بهره برداری فاز توسعه یک شرکت شیمیایی/۳ بازدید انجام شد
  • ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده به بهره‌برداری می‌رسد
  • انتقاد استاندار گلستان از صدور مجوز برای تاسیس یا توسعه کارخانه ید
  • پژو پارس گران شد/ افزایش قیمت کارخانه‌ای خودرو کلید خورد؟
  • انتقاد استاندار گلستان از صدور مجوز برای تاسیس یا توسعه کارخانه ید در گلستان
  • آغاز رسمی بهره‌برداری از ۴۰ دستگاه اتوبوس برقی ایران‌ خودرو دیزل در شهر کرج