Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-25@16:58:18 GMT

نخلداران نگران قیمت خرما

تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۰۴۰۵۳۶

نخلداران نگران قیمت خرما

استان‌ها > خوزستان - ایسنا نوشت: معاون برنامه‌ریزی نظام صنفی کشاورزی خوزستان با اشاره به شروع برداشت رطب در برخی مناطق خوزستان بر ضرورت اعلام سریع قیمت خرید خرما تاکید کرد.

جاسم حزباوی اظهار کرد: هر ساله در این ایام در رابطه با تعیین قیمت خرما چندین جلسه از سوی استانداری، اتاق بازرگانی و جهاد کشاورزی برگزار می‌شود اما امسال در حالی که به برداشت خرما نزدیک می‌شویم برگزاری این جلسات به تاخیر افتاده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



 وی با اشاره به این‌که کشاورزان نخلکار نگران تاخیر تعیین قیمت خرمای خود هستند، افزود: امسال با توجه به شدت گرما و سایر عوامل جوی شاهد زودرسی محصول خرما هستیم و انتظار داریم در اسرع وقت قیمت خرید خرما از سوی متولیان اعلام شود.

حزباوی تصریح کرد: در همین خصوص قرار بود جلسه‌ای در سازمان جهاد کشاورزی استان برای تعیین قیمت خرما برگزار شود که به دلیل عدم حضور اعضای اتحادیه صادرکنندگان خرما و کارگاه‌های بسته‌بندی خرما این جلسه لغو شد.



وی افزود: اگر واقعا اتحادیه صادرکنندگان خرما و کارگاه‌های بسته‌بندی خرما قادر به خرید محصول کشاورزان نخلکار نیست باید فکری برای این موضوع کرد و جایگزین مناسب برای خرید خرمای کشاورزان تعیین شود تا بیش از این نخلداران دچار نگرانی نشوند.

مدیرعامل شرکت تعاونی کشاورزی نخلداران اهواز و کارون، نخل را یک محصول استراتژیک و ارزآور برای استان و کشور برشمرد و گفت: نخل از سرمایه‌های ملی به شمار می‌آید و ضرورت دارد بیشتر از نخلداران حمایت شود تا انگیزه‌ای برای تداوم تولید داشته باشند.

حزباوی در پایان با اشاره به اینکه پارسال قیمت خرید خرما در خوزستان کیلویی 2000 تومان تعیین شده بود، گفت: انتظار داریم امسال با توجه به تورم موجود و افزایش نهاده‌ها و خدمات کشاورزی حداقل قیمت خرما کیلویی 3000 تومان تعیین شود تا برای نخلدار صرفه اقتصادی داشته باشد. 

 

46

کلید واژه‌ها : استان خوزستان - محصولات کشاورزی - کشاورزی - خرما -

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان خوزستان محصولات کشاورزی کشاورزی خرما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۴۰۵۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف نهضت ملی مسکن در شهرستان کیار تا ماه آینده

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: نهضت ملی مسکن و تامین زمین برای جوانی جمعیت حداکثر تا یک ماه دیگر در شهرها و روستاهای شهرستان کیار تعیین تکلیف خواهد شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد غلامعلی حیدری امروز در شورای اداری بخش ناغان شهرستان کیار گفت: ما به منظور بررسی مشکلات، تغییر رویکرد دادیم و از شهرستان به بخش آمدیم و آنها را بررسی می‌کنیم تا مشکلات را شناسایی و راه حلی برای آنها پیدا کنیم تا بتوان به اجرای پروژه‌ها سرعت بخشید. 

وی مطرح کرد: نهضت ملی مسکن و تامین زمین برای جوانی جمعیت باید با سرعت، حداکثر یک ماه چه در شهر و چه در روستاهای کیار تعیین تکلیف شود. طرح هادی شهرستان کیار و ورودی شهر ناغان نیز باید ظرف یک ماه تعیین تکلیف شود.

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: جاده شلمزار_ناغان و کارون 4، در اولویت برنامه‌های استان قرار گرفته و منابع آن تامین شده است و باید به سرعت انجام شود،  زیرا یکی از مطالبات دیرینه مردم است. 

وی بیان داشت: قیر مجانی برای طرح هادی اختصاص یافت، عوارض هم مستقیم به حساب دهیاری‌ها و شهرداران واریز می‌شود که این تغییرات بسیار ارزشمند است. بنیاد مسکن با هم‌افزایی دهیاری‌ها طرح هادی روستاها، بهسازی و آسفالت را سرعت دهند.

حیدری مطرح کرد: در سفر اول رئیس جمهور به استان چهارمحال بختیاری 50 میلیارد تومان اعتبار برای پمپاژ کشاورزی ناغان دیده شد که می‌تواند در قطب کشاورزی این منطقه تحول ایجاد کند، آب منطقه‌ای هم باید مابقی اعتبارات پمپاژ کشاورزی ناغان را پیگیری کند.

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: همچنین با اعتبارات محرومیت زدایی خوبی که استان دارد و همکاری ارتش، روستاهایی که آب ندارند را باید آبرسانی کرد تا تامین آب پایدار برای روستاها صورت گیرد.

وی بیان داشت: جهاد کشاورزی باید دامداری، توسعه گلخانه‌ای و بخش کشاورزی را در ناغان تسریع کند و آبیاری نوین را در دستور کار قرار دهد. منابع طبیعی باید روی کاشت درختان در این منطقه مانور دهد و برای توسعه کشاورزی و دامداری به مجوزها سرعت ببخشد.

حیدری خاطرنشان کرد: باید روی نوسازی مدارس نیز توجه ویژه داشت و با اعتباراتی که به استان تخصیص پیدا می کند، نوسازی مدارس را انجام داد.

وی یادآور شد: راهداری باید در روکش جاده‌ها و ترمیم آنها و حل مسئله پل روبه‌روی بیمارستان بر سرعت خود بیفزاید.

استاندار چهارمحال و بختیاری با تاکید بر توسعه شهرک صنعتی، گفت: باید مشکلات توسعه شهرک صنعتی و معدن برطرف و تامین آب شهرک صنعتی انجام شود. تسهیلات لازم نیز باید در اختیار بخش خصوصی قرار گیرد تا جهش خوبی در زمینه صنعت صورت گیرد و موجب اشتغال زایی شود.

وی مطرح کرد: ورزش برای ایجاد نشاط و مقابله با آسیب‌های اجتماعی بسیار موثر است و باید توسعه لازم ورزشی را در شهرستان کیار و در بخش ناغان جدی گرفت. با توجه به اینکه جمعیت عشایری در شهرستان کیار وجود دارد باید به ایل‌راه‌ها رسیدگی کرد. مجوزهای گردشگری و بوم گردی که در مسیر ترانزیتی این منطقه وجود دارد، صادر شود. 

حیدری در پایان با تاکید بر جهاد تبیین توسط مسئولان خاطرنشان کرد: تلاش دشمن ایجاد یأس و ناامیدی در دل مردم است که باید تمام مسئولان، در حوزه کاری خود و اقداماتی که انجام شده است، اطلاع رسانی لازم را داشته باشند که البته در این راه نشست با رسانه‌ها و فضای مجازی هم ارزشمند است.

انتهای پیام/7540

دیگر خبرها

  • تعیین تکلیف نهضت ملی مسکن در شهرستان کیار تا ماه آینده
  • پیش‌بینی نگران کننده: امسال رشد اقتصادی نداریم؛ منتظر کاهش قیمت ارز و نرخ تورم هم نباشید
  • آغاز گرده افشانی در نخلستان‌های بم
  • خرید بیش از ۳۷۰ هزار تن گندم در خوزستان
  • خرید تضمینی بیش از ۳۰۸ هزار تن گندم از کشاورزان خوزستانی
  • خرید ۳۸ هزار تن کلزا در خوزستان
  • خرید بیش از ۳۰۸ هزار تن گندم در خوزستان
  • خرید ۱۰ هزار تن گندم از کشاورزان سیستان و بلوچستان
  • پایش اراضی کشاورزی با فناوری های هوش مصنوعی
  • بازار برنج را بدون حمایت دولت نمی‌توانیم مدیریت کنیم