Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر علوم در نامه‌ای به حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی رئیس‌جمهور، آمادگی این وزارتخانه را برای «کمک به تأمین کادر آموزشی وزارت آموزش و پرورش» اعلام کرد.

به گزارش ایسنا، در متن نامه دکتر غلامی وزیر علوم خطاب به حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی رییس جمهور آماده است: وزارت آموزش و پرورش طی سال‌های پیش‌رو و به ویژه پنج سال آینده با موج گسترده‌ای از بازنشستگی روبه‌رو می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به طور حتم موضوعاتی چون حفظ کارآیی و پاسخ‌گویی به نیازها و مطالبات عمومی، فراهم کردن شرایط مناسب و همکاری و همگامی برای تأمین نیروی انسانی جوان و کارآمد متناسب با نیازهای آموزش و پرورش کشور و هماهنگ با خروج نیروهای بازنشسته مهم‌ترین دغدغه مسئولان وزارت آموزش و پرورش است.

وزیر علوم در نامه خود به رئیس جمهوری آورده است، هیئت امنای دانشگاه فرهنگیان، با نگاهی واقع‌بینانه و ژرف در جلسات متعدد کارشناسی با حضور نمایندگان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، سازمان برنامه و بودجه کل کشور و همچنین وزارت آموزش و پرورش مبتنی بر ظرفیت‌های مصوب و محورهای مطرح در برنامه راهبردی و نیز با رعایت مأموریت مندرج در اساسنامه دانشگاه مذکور، تصمیم‌هایی درخصوص تعیین شیوه و روش‌های پذیرش تا سال ۱۴۰۴ شیوه‌های دوره پیش خدمت و حین خدمت اتخاذ کرده است.

دکتر غلامی درخصوص دوره پیش خدمت، سه اقدام را برشمرده است اول اینکه پذیرش از دیپلم و تحصیل در دانشگاه فرهنگیان (دوره کارشناسی) با جذب سالیانه ۱۰ هزار دانشجو (۴۰ هزار دانشجو در یک دوره چهارساله)، دوم پذیرش سالانه ۱۰ هزار نفر از دانش‌آموختگان رشته‌های مرتبط دانشگاه‌های تحت پوشش وزارت علوم از طریق برگزاری دوره یک ساله کسب شایستگی معلمی بر اساس مفاد ماده «۲۸» اساسنامه دانشگاه فرهنگیان و سوم پذیرش سالانه ۱۰ هزار نفر از طریق برگزاری دوره کارشناسی با مشارکت سایر دانشگاه‌ها، حوزه‌های علمیه و مؤسسات علمی آموزشی معتبر (۲+۲) از میان دانشجویانی که حداقل سه نیم سال و حداکثر پنج نیم سال تحصیلی را با موفقیت گذرانده‌اند را گزینش کرده و امکان ادامه تحصیل آنان را در دانشگاه فرهنگیان برای اخذ دانشنامه کارشناسی آموزش فراهم کند، مطرح کرده است.

وی در این نامه بر توانمندسازی معلمان مشغول به فعالیت از طریق فراهم کردن زمینه ورود به دوره‌های تحصیلی مقطع کارشناسی ارشد سالیانه به میزان ۳۸۰۰ نفر و دوره دکتری سالیانه به میزان ۱۰۰ نفر را به صورت دوره حین خدمت تأکید کرده است.

دکتر غلامی آورده است که در اجرای تصمیمات اتخاذ شده فوق، سالیانه ۳۰ هزار نفر نیروی جدید آماده ورود به آموزش و پرورش شده و همچنین نسبت به ارتقا و توانمندسازی ۳۹۰۰ نفر از نیروی انسانی موجود اقدام می‌شود.

وی در این نامه تصریح کرده است: بر اساس برآوردهای جدید، میزان بازنشستگان فراتر از ظرفیت‌های ایجاد شده در دانشگاه فرهنگیان می‌باشد و در کوتاه‌مدت می‌بایست در یک برنامه ضربتی، با تأکید بر روش‌های مختلف از جمله ماده ۲۸ اساسنامه، زمینه تأمین زودهنگام نیروی انسانی آموزش و پرورش را با تکیه بر دانش‌آموختگان دانشگاه‌های خوب کشور فراهم کرد و بدین ترتیب نیاز به اشتغال جوانان تحصیل کرده را نیز بیش از پیش تأمین نمود.

وزیر علوم در نامه خود به دکتر روحانی، اجرای قانون برنامه ششم توسعه و به منظور افزایش سهم آموزش‌های مهارتی، توجه به تربیت دبیر فنی را نیز گره‌گشای موانع توسعه دانست و از آن جایی که «حدود ۳۸ درصد دانش‌آموزان در دوره‌های کار دانش و هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای به سر می‌برند»، نیاز به دبیران رشته‌های مختلف فنی و حرفه‌ای را یکی از نیازهای اساسی کشور عنوان کرده است.

به گزارش روابط عمومی وزارت علوم، وی در ادامه آورده است: دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور با دارا بودن ۱۷۳ دانشکده و آموزشکده مستقل دختران و پسران و جمعیت دانشجویی حدود ۲۰۰ هزار نفر در رشته‌های مختلف مهارتی در سراسر کشور می‌تواند فرصت‌های مناسبی را نیز برای تربیت کادر آموزشی مدارس متوسطه کار دانش و هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای فراهم کند که این مهم علاوه بر پاسخ به کمبود معلمان در نظام آموزش و پرورش، خود زمینه‌ساز مناسبی برای جذب دانش‌آموختگان این دانشگاه خواهد بود.

دکتر غلامی در پایان آمادگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را برای اجرایی کردن موارد فوق در کمک به تأمین کادر آموزشی مورد نیاز وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام دانشگاه فرهنگیان دکتر حسن روحانی رييس جمهور وزارت علوم وزير علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۴۰۹۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی دادگستری شاهرود برای تعاملات آموزشی و پژوهشی با دانشگاه آزاد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی تقی‌خاکی رئیس دادگستری شهرستان شاهرود در دیدار با حسینعلی سمیعی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی این شهرستان اظهار کرد: کار تئوری همزمان با کار عملی می‌تواند بسیار مؤثر باشد، طبیعتاً دانشجویانی که همزمان با تحصیل به کار عملی مشغولند و با فضای دادگاه‌ها آشنایی بیشتری دارند موفق‌تر خواهند بود. از طرفی آشنایی با کار‌های عملی می‌تواند در انتخاب شغل آینده آنها چه در بحث وکالت و چه در زمینه قضاوت و یا سردفتری و دیگر مشاغل مربوط به حقوق مؤثر باشد.

وی افزود:‌ از همکاری با دانشگاه و حتی حضور دانشجویان در دادگاه‌ها با رعایت قوانین استقبال می‌کنیم و حتی اگر نیاز بود حاضریم بعضی از کارگاه‌های آموزشی نیز در دادگستری برگزار شود و قضات به‌صورت عملی مباحثی که در دانشگاه‌ها تدریس می‌شود را برای دانشجویان تبیین کنند. حتی در سیستم دادگستری شهرستان شاهرود این امکان وجود دارد تا دانشجویان بتوانند به‌صورت مجازی در دادگاه‌های حقوقی و کیفری حضور داشته تا با آداب، رسوم و تشریفات دادگاه و نحوه رسیدگی، دفاع کردن وکیل، دفاع متهم از خود و نحوه اظهارات شاکی آشنا شوند و احیاناً اگر سؤالاتی داشتند، بتوانند در محیط عملی بیان کنند.

 رئیس دادگستری شهرستان شاهرود با بیان اینکه حضور دانشجویان به‌صورت عملی باعث می‌شود که آنان با روش‌ها و اصطلاحات و نوع کار افراد ازجمله بازپرس، دادرس، دادیار، دادستان، قاضی و ... به‌صورت کامل آشنا شوند، تأکید کرد: این موارد می‌تواند بسیار مثمر ثمر باشد، انگیزه دانشجویان را بالا ببرد، کاملاً از این امر استقبال می‌کنیم و آماده همکاری با دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود هستیم.

تقی‌خاکی گفت: آماده‌ایم تا از پژوهش‌ها استادان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود در رشته حقوق در راستای کاهش ورودی پرونده‌ها نیز استفاده کنیم، معتقدیم استادان می‌توانند راه‌حل‌هایی اثرگذار را به سیستم قضا ارائه دهند و یا حتی می‌توان با تعامل با دانشگاه بعضی از مراحل رسیدگی را حذف یا کاهش داد که در این مورد با تعاملاتی که با تعدادی از شرکت‌های بیمه، ادارات و مؤسسات داشتیم توانستیم یک سری از مراحل دادرسی را کاهش دهیم.

وی عنوان کرد: قطعاً جلسات مشترکی را با قضات و با استادان دانشگاه آزاد اسلامی خواهیم داشت تا بتوانیم با استفاده از نظرات و پیشنهاد‌ها به‌طور مشترک در بهینه‌سازی عملکرد دادگستری استفاده کنیم.

 رئیس دستگاه قضا در شاهرود بیان کرد: مفتخریم که برای بالا بردن سطح علمی دانشگاه هرگونه همکاری‌ در زمینه‌های آموزشی و پژوهشی که لازم باشد را داشته باشیم تا جایی که اقتضا کند و امکانات اجازه بدهد در چارچوب قانون آماده پذیرش دانشجویان برای حضور در دادگاه‌ها و سایر ارکان در دادگستری هستیم و در این راستا آماده‌ایم تا به‌صورت رایگان جلسات توجیهی برای آموزش دانشجویان برای آشنایی با روند دادرسی در دادگاه‌ها را اجرا کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پایان روز دوم مسابقات ورزشی کارکنان دولت در کرمان
  • اهداف تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد شبستر و آموزش و پرورش استان آذربایجان‌شرقی
  • آمادگی وزارت علوم برای همکاری با بریکس در حوزه آموزش‌های مهارتی
  • نتایج آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش
  • همایش آموزش پزشکی با شعار «از کلاس درس تا عرصه» برگزار می شود
  • برنامه وزارت علوم برای توسعه دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای
  • معرفی استاندار جدید مازندران
  • ۲۸ هزار نفر نیروی جدید در مدارس ابتدایی بکارگیری می شود
  • آمادگی مازندران برای برگزاری امتحانات نهایی
  • آمادگی دادگستری شاهرود برای تعاملات آموزشی و پژوهشی با دانشگاه آزاد