Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر علوم در نامه‌ای به رئیس جمهور از آمادگی وزارت علوم برای کمک به تأمین کادر آموزشی وزارت آموزش و پرورش با استفاده از ظرفیت دانشگاه فرهنگیان خبر داد. به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در نامه‌ای به حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی رئیس‌جمهور، آمادگی این وزارتخانه را برای «کمک به تأمین کادر آموزشی وزارت آموزش و پرورش» اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در این نامه آمده است: «وزارت آموزش و پرورش طی سال‌های پیش‌رو و به ویژه پنج سال آینده با موج گسترده‌ای از بازنشستگی روبه‌رو می‌شود. به طور حتم موضوعاتی، چون حفظ کارآیی و پاسخ‌گویی به نیاز‌ها و مطالبات عمومی، فراهم کردن شرایط مناسب و همکاری و همگامی برای تأمین نیروی انسانی جوان و کارآمد متناسب با نیاز‌های آموزش و پرورش کشور و هماهنگ با خروج نیرو‌های بازنشسته مهم‌ترین دغدغه مسئولان وزارت آموزش و پرورش است.»

«هیات امنای دانشگاه فرهنگیان، با نگاهی واقع‌بینانه و ژرف در جلسات متعدد کارشناسی با حضور نمایندگان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، سازمان برنامه و بودجه کل کشور و همچنین وزارت آموزش و پرورش مبتنی بر ظرفیت‌های مصوب و محور‌های مطرح در برنامه راهبردی و نیز با رعایت مأموریت مندرج در اساسنامه دانشگاه مذکور، تصمیم‌هایی درخصوص تعیین شیوه و روش‌های پذیرش تا سال ۱۴۰۴ شیوه‌های دوره پیش خدمت و حین خدمت اتخاذ کرده است.»

غلامی درباره دوره پیش خدمت، سه اقدام را برشمرده است:
۱- پذیرش از دیپلم و تحصیل در دانشگاه فرهنگیان (دوره کارشناسی) با جذب سالیانه ۱۰ هزار دانشجو (۴۰ هزار دانشجو در یک دوره چهارساله)،
۲- پذیرش سالانه ۱۰ هزار نفر از دانش‌آموختگان رشته‌های مرتبط دانشگاه‌های تحت پوشش وزارت علوم از طریق برگزاری دوره یک ساله کسب شایستگی معلمی بر اساس مفاد ماده «۲۸» اساسنامه دانشگاه فرهنگیان
۳- پذیرش سالانه ۱۰ هزار نفر از طریق برگزاری دوره کارشناسی با مشارکت سایر دانشگاه‌ها، حوزه‌های علمیه و مؤسسات علمی آموزشی معتبر (۲+۲) از میان دانشجویانی که حداقل سه نیم سال و حداکثر پنج نیم سال تحصیلی را با موفقیت گذرانده‌اند را گزینش کرده و امکان ادامه تحصیل آنان را در دانشگاه فرهنگیان برای اخذ دانشنامه کارشناسی آموزش فراهم کند.   وی در این نامه بر توانمندسازی معلمان مشغول به فعالیت از طریق فراهم کردن زمینه ورود به دوره‌های تحصیلی مقطع کارشناسی ارشد سالیانه به میزان سه هزار و ۸۰۰ نفر و دوره دکتری سالیانه به میزان ۱۰۰ نفر را به صورت دوره حین خدمت تاکید کرده است.

غلامی یادآور شده است در اجرای تصمیمات اتخاذ شده فوق، سالیانه ۳۰ هزار نفر نیروی جدید آماده ورود به آموزش و پرورش شده و همچنین نسبت به ارتقا و توانمندسازی ۳۹۰۰ نفر از نیروی انسانی موجود اقدام می‌شود.

وزیر علوم تاکید کرد: بر اساس برآورد‌های جدید، میزان بازنشستگان فراتر از ظرفیت‌های ایجاد شده در دانشگاه فرهنگیان است و در کوتاه‌مدت باید در یک برنامه ضربتی، با تاکید بر روش‌های مختلف از جمله ماده ۲۸ اساسنامه، زمینه تامین زودهنگام نیروی انسانی آموزش و پرورش را با تکیه بر دانش‌آموختگان دانشگاه‌های خوب کشور فراهم کرد و بدین ترتیب نیاز به اشتغال جوانان تحصیل کرده را نیز بیش از پیش تأمین کرد.

وی در این نامه اجرای قانون برنامه ششم توسعه و به منظور افزایش سهم آموزش‌های مهارتی، توجه به تربیت دبیر فنی را نیز گره‌گشای موانع توسعه دانست و از آن جایی که «حدود ۳۸ درصد دانش‌آموزان در دوره‌های کار دانش و هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای به سر می‌برند»، نیاز به دبیران رشته‌های مختلف فنی و حرفه‌ای را یکی از نیاز‌های اساسی کشور عنوان کرده است.

وزیر علوم تاکید کرد: دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور با دارا بودن ۱۷۳ دانشکده و آموزشکده مستقل دختران و پسران و جمعیت دانشجویی حدود ۲۰۰ هزار نفر در رشته‌های مختلف مهارتی در سراسر کشور می‌تواند فرصت‌های مناسبی را نیز برای تربیت کادر آموزشی مدارس متوسطه کار دانش و هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای فراهم کند که این مهم علاوه بر پاسخ به کمبود معلمان در نظام آموزش و پرورش، خود زمینه‌ساز مناسبی برای جذب دانش‌آموختگان این دانشگاه خواهد بود.

غلامی آمادگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را برای اجرایی کردن موارد فوق در کمک به تأمین کادر آموزشی مورد نیاز وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: وزارت علوم وزارت آموزش و پرورش دانشگاه فرهنگیان جذب نیرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۴۲۰۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشایی مجدد بیمارستان صحرایی در شهرک دانش و سلامت

مدیر بیمارستان صحرایی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: با توجه به دستور رئیس دانشگاه، بیمارستان صحرایی در شهرک دانش و سلامت دوباره بازگشایی و آماده خدمت‌رسانی شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، به نقل از روابط عمومی علوم پزشکی مشهد، حسین محزون گفت: با توجه به بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد از بیمارستان صحرایی و تاکید ایشان بر آمادگی کامل این بیمارستان برای خدمت رسانی به گروه های هدف در زمان مورد نیاز و در مناطق مختلف استان و کشور، بیمارستان صحرایی، بازگشایی شده و به زودی آموزش نیروهای تخصصی و داوطلبان نیز انجام خواهد شد.

وی تصریح کرد: در مواقع بروز حوادث و بلایای طبیعی یا غیرطبیعی با مصدوم انبوه که تعداد مجروحان حادثه زیاد است و امکان انتقال سریع و تخلیه مجروحان از صحنه حادثه به محل امن یا مراکز درمانی وجود ندارد، ضرورت انتقال و استقرار سریع بیمارستان سیار و ارائه خدمات درمانی سریع و گسترده در محل امری ضروری است.

مدیر بیمارستان صحرایی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بیمارستان صحرایی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سال 92 به بهره برداری رسید و در دوران کرونا نیز مورد استفاده قرار گرفت و حال با توجه به فصل تابستان و حضور زائران در صورت نیاز از این بیمارستان مجدد استفاده خواهد شد، این بیمارستان 45 تختخوابی در قالب بخش هایی همچون اتاق عمل، Icu ، جراحی زنان، رادیولوژی، آزمایشگاه، داروخانه، CSR و بخش های جانبی در حال حاضر آمادگی استقرار در مناطقی که نیاز است را دارد.

محزون افزود: ایجاد توان ارائه خدمات درمانی در هر زمان و هر مکان در کشور و خارج از کشور،کاهش عوارض ناشی از تاخیر در درمان مصدومین،کاهش تعداد مرگ و میر و قربانیان حوادث غیرمترقبه طبیعی و ساخته دست بشر،کاهش  هزینه ها و احتمال ضایعات انسانی  و کاهش آسیب های روانی ناشی از حوادث از اهداف راه اندازی بیمارستان های صحرایی به شمار می رود.

وی به فعالیت‌های انجام شده در این بیمارستان به منظور آمادگی برای ارائه خدمات در مواقع ضروری اشاره کرد و گفت: تهیه نقشه چیدمان بیمارستان، تشکیل تیم واکنش سریع بیمارستان صحرایی در رده های درمانی مختلف، بازگشایی و ساماندهی کانکس‌ها و تجهیزات پزشکی،کالیبراسیون تجهیزات پزشکی، تهیه فهرست داروهای مورد نیاز بیمارستان با هماهنگی معاونت غذا و دارو، راه اندازی دستگاه رادیولوژی، ارائه خدمات برای زائران و مسافران نوروزی و بازگشایی بیمارستان صحرایی، جهت تست و آمادگی تجهیزات و انجام مانور فرضی برای آمادگی در مواقع بروز بحران از جمله این اقدامات است.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • باور‌های اعتقادی مهم‌ترین عامل پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است
  • بازگشایی مجدد بیمارستان صحرایی در شهرک دانش و سلامت
  • آمادگی دستگاههای اجرایی پلدشت برای برگزاری آزمون سراسری
  • آمادگی دستگاههای اجرای پلدشت برای برگزاری آزمون سراسری
  • پایان روز دوم مسابقات ورزشی کارکنان دولت در کرمان
  • دوره توانمندسازی مربیان کودکستان‌ها در ۸ استان برگزار شد
  • بیش از ۹۵۰ نفر در دوره‌های مختلف تحصیلی سوادآموزی بوشهر جذب شده‌اند
  • آمادگی وزارت علوم برای همکاری با بریکس در حوزه آموزش‌های مهارتی
  • نتایج آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش
  • برنامه وزارت علوم برای توسعه دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای