Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ نگاهی به اهم نتایج طرح درسال ١٣٩٦ در مناطق شهری و روستایی نشان می‌دهد: متوسط هزینه‌ کل خالص سالانه‌ یک خانوار شهری ٣٢٩، ٥٢٥ هزار ریال بوده که نسبت به رقم مشابه در سال قبل ١٥,٧ درصد افزایش نشان می دهد. از هزینه‌ کل سالانه‌ خانوار شهری ٧٦، ٧٥٠ هزار ریال با سهم ٢٣,٣ درصد مربوط به هزینه‌های خوراکی و دخانی و٢٥٢، ٧٧٥ هزار ریال با سهم ٧٦,٧ درصد مربوط به هزینه‌های غیرخوراکی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بین هزینه‌های خوراکی و دخانی، بیشترین سهم با ٢٢,١ درصد مربوط به هزینه‌ آرد، رشته، غلات، نان و فرآوردهای آن و در بین هزینه‌های غیرخوراکی بیشترین سهم با ٤٣,٠ درصد مربوط به مسکن بوده است.

متوسط درآمد اظهار شده‌ سالانه‌ یک خانوار شهری ٣٦٦,٩٤٧ هزار ریال بوده که نسبت به سال قبل،  ١٥,٧ درصد افزایش داشته است. بر این اساس در سال ١٣٩٦ رشد متوسط درآمد سالانه خانوارهای شهری برابر با رشد هزینه کل سالانه است. منابع تامین درآمد خانوارهای شهری نشان می ­دهد که ٣٤,٤ درصد درآمد از مشاغل مزد و حقوق بگیری، ١٦,١ درصد از مشاغل آزاد کشاورزی و غیرکشاورزی و٤٩,٦ درصد از محل درآمدهای متفرقه خانوار تامین شده است.

مقایسه درصد خانوارهای شهری استفاده کننده از لوازم عمده زندگی در سال ١٣٩٥ نسبت به سال ١٣٩٦  نشان می ­دهد که خانوارهای استفاده کننده؛ اتومیبل شخصی از ٤٧,٦ به ٥٠.٦، یخچال فریزر از ٦٠.٥  به ٦٣.٢، جاروبرقی از ٩٠.٣ به ٩١.٠، ماشین لباسشویی از ٨٤.٥ به ٨٦.٣، ماشین ظرفشویی از ٥.٨ به ٧.٣ و مایکروفر از ١٠.٣ به ١٢.٤ درصد افزایش یافته است.

در سال ١٣٩٦، عمده ترین نوع سوخت مصرفی ٩٣,٨ درصد از خانوارهای شهری برای گرما، گاز طبیعی(شبکه عمومی) بوده است.

-  متوسط هزینه‌ کل خالص سالانه‌ یک خانوار روستایی ١٧٨، ٧٦٠ هزار ریال بوده که  نسبت به سال قبل ١٣,٩ درصد افزایش نشان می‌دهد. از هزینه‌ کل سالانه‌ خانوار روستایی ٦٦، ٥٠٤ هزار ریال با سهم ٣٧,٢ درصد مربوط به هزینه‌های خوراکی و دخانی و ١١٢، ١٦٦ هزار ریال با سهم ٦٢,٨ درصد مربوط به هزینه‌های غیرخوراکی بوده است. در بین هزینه‌های خوراکی و دخانی، بیشترین سهم با  ٢٥,٢ درصد مربوط به هزینه‌ آرد، رشته، غلات،  نان و فرآوردهای آن و در بین هزینه‌های غیرخوراکی، بیشترین سهم با ٢٩,١ درصد مربوط به مسکن بوده است.

متوسط درآمد اظهار شده­ سالانه‌ یک خانوار روستایی ٢٠١,٨٤٢ هزار ریال بوده که نسبت به سال قبل ١٤,١ درصد افزایش داشته است. منابع تامین درآمد خانوارهای روستایی نشان می ­دهد که ٢٩,٤ درصد از مشاغل مزد و حقوق بگیری،  ٣١,٧ درصد از مشاغل آزاد کشاورزی و غیرکشاورزی و ٣٨,٨ درصد از محل درآمدهای متفرقه خانوار تامین شده است.

مقایسه درصد خانوارهای روستایی استفاده کننده از لوازم عمده زندگی در سال ١٣٩٥ نسبت به سال ١٣٩٦  نشان می­ دهد که خانوارهای استفاده کننده؛ اتومیبل شخصی از ٢٧,٠ به ٢٩.٦، یخچال فریزر از ٤١.٦ به ٤٥.٢، جاروبرقی از ٦٤.١ به ٦٤.٢، ماشین لباسشویی از ٥٢.١  به ٥٣.٩، ماشین ظرفشویی از  ٠.٢ به ٠.٣ و مایکرویو از ١.٦ به ١.٩ درصد افزایش رسیده است.

در سال ١٣٩٦ عمده ترین نوع سوخت مصرفی ٦٤,٤ درصد از خانوارهای روستایی برای گرما، گاز طبیعی(شبکه عمومی) و ٢٥.١ درصد نفت سفید بوده است.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مرکز آمار درآمد خانوار شهری خانوار روستایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۴۳۴۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت بیش از ۳۹ میلیارد ریال کمک‌هزینه درمانی به نیازمندان

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز زنجان؛ مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: سال گذشته ۳۹ میلیارد و ۲۱۰ میلیون ریال کمک هزینه درمانی برای بیماران نیازمند این استان که تحت پوشش بهزیستی و کمیته امداد نبودند، پرداخت شد.

هاشمی افزود: جمعیت هلال احمر از افراد نیازمند و اقشار آسیب پذیر استان که توان تامین هزینه‌های درمانی، دارو و توانبخشی را ندارند و تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی نیستند، حمایت مالی می کند.

وی تصریح کرد: بر همین اساس سال گذشته ۲ هزار و ۱۰۰ پرونده حمایتی در سطح استان زنجان در خصوص پرداخت بلاعوض هزینه های دارویی و درمانی تشکیل شد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: برای این تعداد در مدت زمان بیان شده ۳۹ میلیارد و ۲۱۰ میلیون ریال هزینه پرداخت شده که از این میزان ۲ میلیارد و ۸۷۰ میلیون ریال پرداختی به افراد بیمار نیازمند معرفی شده توسط ۳۵ خانه هلال است.

هاشمی اظهار داشت: پرداخت کمک هزینه در زمینه‌های دارو، بستری طبی و جراحی، خدمات پاراکلینیکی، تامین وسایل و تجهیزات توانبخشی به بیماران نیازمند، تحت پوشش تسهیلات حمایتی آیین‌نامه خدمات اجتماعی جمعیت هلال‌احمر قرار دارد.

وی تاکید کرد: این کمک هزینه درمانی، در ۹ مرحله برای بیماران نیازمند در شهرستان های زنجان، ابهر، خرم دره، خدابنده، ماهنشان، طارم، ایجرود و سلطانیه پرداخت شده است.

دیگر خبرها

  • پرداخت بیش از ۳۹ میلیارد ریال کمک‌هزینه درمانی به نیازمندان
  • سهم مالیات در عمران و آبادانی کشور برای مردم تبیین شود
  • سهم مالیات در عمران و آبادانی کشور باید برای مردم تبیین شود
  • سنگینی هزینه‌های درمان روی دوش مردم
  • ۳۵۰ میلیارد ریال زکات فطریه در خوزستان پرداخت شد
  • جزییات بودجه شهرداری همدان در دسترس مردم قرار گرفت
  • پرداخت ۳۵۰ میلیارد ریال زکات فطریه در خوزستان
  • سهم بالای خانوار از هزینه‌های سلامت، مانع تحقق سیاست‌گذاری‌ها
  • ۹۷ نوعروس مددجو در ساوه راهی خانه بخت شدند
  • یک هزار میلیارد ریال برای آزادسازی حریم قلعه فلک الافلاک خرم آباد هزینه شد