Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-08@22:52:50 GMT

تیر خلاص به آموزش‌وپرورش نزنیم

تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۰۴۶۸۹۵

یکی از مخاطبان این خبرگزاری درباره دیدار وزیر آموزش‌وپرورش با آقای مقصود فراستخواه عضو هیئت علمی موسس پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی در استودیو الفبای مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش وپرورش نکاتی را مورد توجه قرار داده است.

وزیر آموزش‌وپرورش باجناب مقصود فراستخواه عضو هیئت علمی موسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی نشستی داشت که در این دیدار جناب وزیر قضاوتی را نسبت به عملکرد آموزش وپرورش در عرصه مهارت‌های اجتماعی وسبک زندگی داشت که با گزارش عملکرد مسئولان و کارشناسان در این عرصه متفاوت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جناب وزیر از ابتدا گویا در برابر دکتر فراستخواه منتقد به نظام آموزشی پرچم تسلیم وهمراهی را بالا بردن تا گفتگوی همدلانه‌ای شکل گیرد و شاید این خود از مهارت‌های اجتماعی است.

اینگونه قضاوت‌های غیرکارشناسانه بدون پشتوانه پژوهشی و کارشناسی از معضلات فرهنگی جامعه است و سبب می‌شود تصور ذهنی جامعه، دولت و دستگاه‌های نظارتی به ویژه سازمان برنامه وبودجه شکل بگیرد، با این تصور ذهنی اختصاص منابع به آموزش وپرورش را هدررفت منابع بدانند و با تخصیص منابع بر آموزش وپرورش منت بگذارند.

سوال از آقای وزیر این است شما که مدعی حافظه محوری و آموزش در سطح اولیه دانشی هستید این با رویکرد مسئله محوری در تالیف کتب درسی مغایرت دارد حرف مولفان کتاب درسی را قبول کنیم یا سخن جنابعالی را؟

سخن مسئول مرکز سنجش را بپذیریم که اعلام می‌کند سوالات امتحانات هماهنگ دانشی نیست بلکه مفهومی است یا حرف شما را؟ جامعه مخاطب شما به گفته شما اعتماد کند یا به گزارش عملکرد کارشناسان؟

از سال 89-90 وبه بعد کتاب‌های تفکر و پژوهش،‌سبک زندگی و کارگاه تولید کارآفرینی برای کسب شایستگی مهارت تفکر و مهارت‌های اجتماعی بر دروس گذشته اضافه شد وحوزه آداب ومهارت زندگی وخانواده به عنوان یک حوزه مستقل با رویکرد تلفیقی به برنامه درسی اضافه شد و حوزه‌های تربیت بدنی وسلامت نیز عهده‌دار مهارت‌های اجتماعی در موقعیت‌های پرخطر است.

گرچه همه این اقدامات در گام‌های اولیه است ولی ادامه و تعمیق این کار احتیاج به حمایت مولف، مدرسه، معلم و دانش آموز در سطح نخبگانی، میانی وعموم جامعه دارد و خودزنی‌های وزیر تیر خلاص بر این اقدامات در فضای اجتماعی است.

نکته دیگر اینکه  ظرفیت استودیو الفبا باید در تحقق سند تحول بنیادین باشد و از افرادی دعوت شود که سند تحول را غیردمکراتیک،آرمانی و ایدئولوژیک ندانند انتظار این است که همه منابع باهمه ظرفیت‌های وزارتخانه در راستای تبیین، اشاعه، طراحی موقعیت، توانمندسازی معلمان و تقویت عزم جامعه برای اجرای سند تحول بنیادین بسیج شود.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: عضو هیئت علمی آموزش عالی روابط عمومی کارشناسی جامعه دولت کتاب درسی معلم دانش آموز وزارتخانه بسیج جامعه دانش آموز روابط عمومی مدرسه وزارتخانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۴۶۸۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت‌های پرورشی در مدارس تقویت خواهد شد

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه می‌خواهیم مبادی آسیب‌های اجتماعی را از مدرسه ببندیم گفت:تقویت فعالیت‌های پرورشی اولین لبیک دولت به صحبت‌های اخیر رهبر انقلاب است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، رضا مراد صحرایی؛ وزیر آموزش و پرورش در جلسه شورای عالی اجتماعی کشور اظهار کرد: تقویت پرورشی اولین لبیک دولت به صحبت‌های اخیر رهبر انقلاب است.

وی افزود: طرح نماد یا همان نظام مقابله با آسیب‌های اجتماعی در وزارت آموزش و پرورش پیگیری می‌شود و می‌خواهیم مبادی آسیب‌های اجتماعی را از مدرسه ببندیم و راه درست همین است.

تغییر عناوین و حجم دروس مدارس برای اجرای برنامه‌های پرورشی

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به تصویب نظام جامع راهنمایی و مشاوره در وزارت آموزش و پرورش گفت: هم‌اکنون به ازای هر 12 دانش‌آموز یک ساعت خدمات مشاوره در مدارس تصویب شده است، بر این اساس تعداد مراکز مشاوره آموزش و پرورش به 700 مرکز رسیده است که در گذشته 30 مرکز بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فرهنگ‌سازی با برنامه‌ریزی آموزش و پرورش انجام شود
  • نگاه پلیس به دستگاه تعلیم و تربیت ستودنی است
  • امتداد مهارت آموزی با مشارکت فنی و حرفه‌ای در شبکه آموزش سیما
  • امسال ۱۵ نفر نیروی جدید جذب آموزش‌وپرورش می‌شوند
  • اعتماد اجتماعی مردم به فرهنگیان مهمترین سرمایه آموزش و پرورش است 
  • صحرایی: ۱۰۰ هزار معلم جدید جذب می‌شوند
  • صحرایی: ۱۰۰ هزار معلم جدید جذب خواهند شد
  • فعالیت‌های پرورشی در مدارس تقویت خواهد شد
  • جامعه‌شناختی تفکرات اجتماعی
  • معلمان، آموزش مهارت‌های زندگی به نوجوانان را جدی بگیرند