Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-29@21:15:03 GMT

مهر میگرن بر پیشانی‌تان خورده!

تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۰۴۶۹۸۶

مهر میگرن بر پیشانی‌تان خورده!

سردرد‌های مکرر، اما می‌تواند حاکی از نوعی اختلال سردرد باشد. در ادامه با چهار نوع از بدترین نوع سردرد‌ها و راه‌های درمان آن‌ها آشنا می‌شوید.

سردرد خوشه‌ای

در این نوع سردرد که از هر هزار نفر یک نفر را مبتلا می‌کند یک سمت سر، اطراف یا پشت یک چشم دچار دردی شدید می‌شود. احتقان بینی، تورم، تعریق، قرمزی چشم و افتادگی پلک از شایع‌ترین نشانه‌های این نوع سردرد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بو‌های شدید مثل بوی بنزین و عطر می‌تواند محرک سردرد خوشه‌ای باشد. استنشاق اکسیژن خالص، مصرف مسکن و استفاده از اسپری بینی از راه‌های درمان این سردردهاست.

میگرن

سردرد میگرنی نیز یک سمت سر را درگیر می‌کند. این سردرد متوسط تا شدید درد ضربان‌داری است که معمولا دو تا ۷۲ ساعت طول می‌کشد. شایع‌ترین علائم شامل تاری دید، حساسیت به نور، استفراغ، تهوع و سرگیجه و پیش علائم شامل دیدن جرقه‌های نور و سوزن سوزن شدن یک طرف صورت، بازو‌ها و پاهاست. مسکن‌ها، کورتیکواستروئید‌ها و دارو‌های ضدتهوع برخی درمان‌های سردرد‌های میگرنی است.

سردرد‌های آلرژیک یا سینوسی

این نوع سردرد زمانی اتفاق می‌افتد که سینوس‌ها دچار التهاب شوند. یک واکنش آلرژیک ممکن است عامل سردرد سینوسی باشد که درد در ناحیه جلویی سر و سینوس‌ها را شامل می‌شود. شایع‌ترین علائم شامل تب، تورم صورت، ترشحات بینی سبز یا زردرنگ و آبریزش بینی است. مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها، آنتی‌هیستامین‌ها، ضد احتقان‌ها و اسپری‌های استروئیدی بینی از راه‌های درمان این نوع سردردهاست.

سردرد‌های ناشی از فشار خون

پرفشاری مزمن خون می‌تواند عامل بروز سردرد باشد. این نوع سردرد معمولا متوسط تا شدید است و دوطرف سر را درگیر می‌کند. با توجه به این‌که این نوع سردرد‌ها براثر بالا رفتن فشار خون بروز می‌کند، نوعی شرایط اورژانسی به شمار می‌آید. مصرف بتابلاکرها، دارو‌های فشار خون و دارو‌های مسکن بدون نسخه به درمان موقت این سردرد‌ها کمک می‌کند

منبع: پارسینه

کلیدواژه: میگرن سردرد فشار خون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۴۶۹۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داروهای سوزش معده خطر میگرن را افزایش می دهند

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از هلث دی نیوز، نتایج نشان می‌دهد که تمام دسته‌های داروهای کاهش‌دهنده اسید معده موسوم به مهارکننده‌های پمپ پروتون، مسدودکننده‌های H۲ و حتی آنتی‌اسیدها، به نظر می‌رسد خطر ابتلاء به میگرن و سردرد را افزایش می‌دهند.

«مارگارت اسلاوین»، محقق ارشد و دانشیار تغذیه دانشگاه مریلند، گفت: «با توجه به استفاده گسترده از داروهای کاهش دهنده اسید و این پیامدهای بالقوه میگرن، این نتایج مستلزم بررسی بیشتر است.»

اسلاوین افزود: «این داروها اغلب بیش از حد تجویز می‌شوند و تحقیقات جدید خطرات دیگری را در استفاده طولانی مدت از مهارکننده‌های پمپ پروتون نشان داده است، مانند افزایش خطر زوال عقل.»

به گفته محققان، رفلاکس اسید زمانی رخ می‌دهد که اسید معده به مری برگردد. معمولاً بعد از غذا یا هنگام دراز کشیدن رخ می‌دهد و می‌تواند باعث سوزش سر دل و زخم معده شود. در موارد شدید، می‌تواند منجر به سرطان مری شود.

برای این مطالعه، محققان داده‌های نزدیک به ۱۲۰۰۰ نفر را که از داروهای کاهش‌دهنده اسید استفاده می‌کردند، بررسی کردند تا ببینند که آیا در سه ماه گذشته دچار میگرن یا سردرد شدید شده بودند.

مهارکننده‌های پمپ پروتون تولید اسید را مسدود کرده و به بهبود مری کمک می‌کنند.

مسدود کننده‌های H-۲ باعث کاهش تولید اسید می‌شوند.

و آنتی اسیدهای ساده حاوی کربنات کلسیم هستند که اسید معده را خنثی می‌کنند.

پس از تعدیل سایر عوامل مؤثر بر خطر میگرن، محققان دریافتند که:

• افرادی که از مهارکننده‌های پمپ پروتون استفاده می‌کنند، ۷۰ درصد بیشتر از افرادی که این دارو را مصرف نمی‌کنند، به میگرن مبتلا می‌شوند.

• مسدودکننده‌های H۲ خطر میگرن را تا ۴۰ درصد افزایش می‌دهند.

• آنتی اسیدها افراد را ۳۰ درصد بیشتر در معرض ابتلاء به میگرن قرار می‌دهند.

اسلاوین تأکید کرد که افراد نباید بدون مشورت با پزشک مصرف داروهای کاهنده اسید خود را قطع کنند.

اسلاوین گفت: «توجه به این نکته مهم است که بسیاری از افراد برای مدیریت رفلاکس اسید یا سایر بیماری‌ها به داروهای کاهش‌دهنده اسید نیاز دارند، و افرادی که دچار میگرن یا سردرد شدیدی هستند که از این داروها یا مکمل‌ها استفاده می‌کنند باید با پزشک خود در مورد اینکه آیا باید ادامه دهند یا خیر صحبت کنند.»

کد خبر 6090454

دیگر خبرها

  • این داروها عامل میگرن هستند
  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • آشنایی با علائم آبریزش دائمی بینی در بهار
  • علائم آلرژی فصلی را بشناسید + موادغذایی آلژی‌زاراهکار درمان خانگی
  • دلیل آبریزش دائمی بینی احتمالا «التهاب سینوسی مزمن» است
  • داروهای سوزش معده خطر میگرن را افزایش می دهند
  • همه‌چیز درباره سردردهای بعد از ورزش؛ چگونه درمانش کنیم؟
  • این سردردها نشانه چیست؟
  • دلیل آبریزش دائمی بینی چیست؟
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می‌شوند