Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@05:24:49 GMT

داروی جدید کاهش ریسک حمله قلبی از طریق میکروب های روده

تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۰۴۷۱۶۵

داروی جدید کاهش ریسک حمله قلبی از طریق میکروب های روده

به گزارش خبرنگار مهر، نتایج منتشرشده توسط محققان کلینیک کلیولند اوهایو آمریکا نشان می دهد برخی ترکیبات می توانند مانع از تشکیل مولکول های مضر مرتبط با بیماری قلبی توسط میکروب های روده شوند، بدون آنکه میکروب ها را نابود کنند، از اینرو، برخلاف آنتی بیوتیک ها دارای عوارض جانبی و مقاومت آنتی بیوتیکی نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محققان دریافتند داروی جدید در موش ها موجب از بین رفتن دو فاکتور اصلی بیماری قلبی-عروقی شد، یعنی افزایش واکنش پلاکت ها و تشکیل لخته های بیشتر از طریق کاهش میزان TMAO.

TMAO محصول جانبی باکتری های روده است که در طول هضم غذا تولید می شود. TMAO زمانی تولید می شود که باکتری های روده کولین، لسیتین و کارنیتین، مواد مغذی فراوان در محصولات حیوانی نظیر گوشت قرمز و جگر، را هضم می کنند.

 محققان قبلا دریافته بودند که TMAO بر واکنش پذیری پلاکت ها و احتمال لختگی خون تاثیر گذاشته و منجر به ریسک بالاتر حمله قلبی و سکته می شود.

ترکیبات جدیداً طراحی شده به لحاظ ساختاری شبیه کولین هستند، از اینرو سلول های باکتری فریب خورده و آنها را به عنوان مواد مغذی مصرف می کنند.

طبق این مطالعه، زمانیکه این دارو جدید وارد میکروب می شود، تولید TMAO را از طریق عدم فعال سازی یک آنزیم خاص در میکروب روده موسوم به "پروتئین C استفاده کننده از کولین» متوقف می کند.

نتایج نشان داد تنها یک بار مصرف دوز خوراکی یک بازدارنده قوی در مدل های حیوانی به شکل قابل توجهی موجب کاهش میزان TMAO در خون تا بیش از ۳ روز شد و در نتیجه هم افزایش واکنش پذیری پلاکت ها و هم افزایش تشکیل لختگی خون به دنبال آسیب عروقی از بین می رود.

کد خبر 4368917

منبع: مهر

کلیدواژه: باکتری خطر حمله قلبی دارو میکروب وزارت بهداشت سازمان غذا و دارو دارو سرطان اهدای خون کمیسیون بهداشت و درمان تجهیزات پزشکی زنان چاقی بیمارستان رژیم غذایی پرستار سید حسن هاشمی دیابت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۴۷۱۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید گاز باید افزایش پیدا کند/ لزوم بهینه سازی مصرف

امین نوربخش کارشناس انرژی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه بر اساس شاخص‌های موجود امنیت انرژی مربوط به کشورهای مصرف کننده است، گفت: کشورهایی نظیر ایران و کشورهایی که بیشتر صادر کننده هستند باید ابتدا تغییراتی در شاخص‌ها ایجاد کنند و سپس به عنوان امنیت انرژی از آن یاد نمی‌شود و بیشتر ابعاد صادراتی آن و تنوع مقاصد صادراتی مطرح می‌شود.

وی ادامه داد: ما هم در تولید و هم مصرف دچار مشکل هستیم، زیرا تولیدمان در مقایسه با ذخایری موجود بسیار کم است و اگر این روند ادامه دار باشد اتمام ذخایر گازی و نفتی ما تقریباً ۸ دهه طول می کشدو آخرین کشوری هستیم که ذخایر آن به اتمام می‌رسد.

نوربخش ادامه داد: ما اگر این نسبت را افزایش ندهیم باعث می‌شود که پس از چند دهه ایران و چند کشور دیگر نفت و گاز دارند و سایر کشورها نفت و گازشان به اتمام رسیده است در این شرایط سایر کشورها روندی را طی نمی‌کنند که برای تأمین انرژی خود به یک یا دو کشور وابسته شوند.

به گفته این کارشناس انرژی، روندی که برای کاهش مصرف سوخت‌های فسیلی آغاز شده به این دلیل است که قدرت‌های بزرگ دسترسی چندانی به انرژی ندارند و هر چقدر ادامه پیدا کند کشورهای بیشتری را همراه خود می‌کند و کشور ما که تقاضا برای سوخت‌های فسیلی وجود دارد اگر تولید را افزایش ندهد در دوره‌ای مجبور به فروش نفت و گاز می‌شوند که مشتری برای آن نیست و قیمت‌ها را به شدت کاهش پیدا می‌کند به همین دلیل در عرضه و تولید باید به فکر افزایش باشیم.

وی با اشاره به اینکه در مصرف نیز چالش‌هایی وجود دارد و شدت مصرف انرژی در کشور ما نسبت به میانگین جهانی بیشتر است، خاطر نشان کرد: برای انجام یک واحد کار مشخص دو برابر میانگین جهانی انرژی مصرف می‌شود و فرصت بالقوه ای وجود دارد که با بهینه سازی بتوانیم مصرف انرژی را کاهش دهیم تا ظرفیتی برای صادرات و درآمد ارزی و حتی ایجاد روابط سیاسی از طریق توسعه روابط انرژی در فضای منطقه ایجاد شود.

به گفته نوربخش می‌توان گفت تولید نسبت به ذخایر موجود کم است و باید حجم تولید را افزایش داد و حتی آن را به دو برابر برسانیم و هم به لحاظ مصرف آن را کاهش دهیم.

وی در خاتمه یادآور شد: بهینه سازی راه‌های مختلفی دارد به عنوان مثال تبدیل نیروگاه‌ها به سیکل ترکیبی، رفع نشتی خطوط لوله و حتی تعویض بخاری و راه کارهای قیمتی؛ قیمت گذاری پلکانی می‌تواند در بهینه سازی مصرف مثمر ثمر واقع شود. اما ابتدا باید برسی کرد که مدام یک از این راهکارها ظرفیت بیشتری دارد به عنوان مثال در بخش خانگی از راهکارهای غیر قیمتی نظیر تعویض بخاری‌ها می‌توان دنبال کرد

کد خبر 6097948 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • ۴ عادت مخرب که به‌تدریج جان شما را می‌گیرد
  • تولید گاز باید افزایش پیدا کند/ لزوم بهینه سازی مصرف
  • چرا «بحران وارفارین» دست از سر بیماران قلبی بر نمی‌دارد؟
  • احتمال تداوم کاهش تولید نفت خام اوپک‌پلاس
  • رابطه سلامت روده و سلامت مغز
  • کاهش ریسک ابتلا به سرطان با مصرف روزانه ۲ عدد گوجه فرنگی
  • کاهش فواصل بهداشتی تولید را افزایش می‌دهد
  • داروی مهم بیماران قلبی بالاخره توزیع شد
  • ریسک سرمایه‌گذاری در دریا باید کاهش یابد
  • طعم شیرین افزایش تولید با کاهش فواصل بهداشتی