Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاد و محقق علوم ارتباطات گفت: نخستن پایه روزنامه نگاری، عینی گرایی است که با آمدن شبکه های اجتماعی این مولفه مخاطب پسند لطمه دیده است .

به گزارش ایرنا، مجید رضاییان روز چهارشنبه در مراسم گرامیداشت روز خبرنگار در کرمان افزود: صحت و دقت پایه های عینی گرایی است در حالی که فضای مجازی فقدان سندیت و فقدان مشروعیت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این استاد گزارش نویسی تحلیلی تاکید کرد: برای به دست آوردن اطلاعات، تولید باید جدی گرفته شود ولی امروز دنبال تولید و 6 عنصر نمی رویم و در عرصه رسانه و روزنامه نگاری فرق مقاله با نقد و نقد با یادداشت هنوز مشخص نیست.


رضاییان با اشاره به اینکه در کشور ما تا رسانه حرفه ای خیلی فاصله است، تصریح کرد: رسانه های ما به هر اندازه به کار حرفه ای پای بند شوند و تولید را جدی بگیرند، به همان میزان در جذب مخاطب و پیشی گرفتن از شبکه های مجازی موفق تر خواهند بود.

** قانونمندی و اخلاق محوری ویژگی رسانه های کرمان

مدیرکل فرهنگ و ارشاد استان کرمان نیز در این مراسم ضمن تبریک پیشاپیش روز خبرنگار گفت : قانونمندی و اخلاق محوری از ویژگی های رسانه های استان است که این نشان از حرفه ای عمل کردن دست اندرکاران عرصه رسانه دارد.

محمدرضا علیزاده از وجود 295 رسانه در استان کرمان خبر داد و افزود: این استان جایگاه ویژه ای در حوزه رسانه دارد.
به گفته علیزاده استان کرمان دارای سه قطب مطبوعاتی مرکز، جنوب، شمال و شمال غرب و مطبوعات در شهرستان سیرجان در سبد خرید خانواده ها قرار دارد.

وی با اشاره به اینکه در سال گذشته 180 میلیون تومان یارانه به مطبوعات پرداخت شده است گفت: در استان کرمان 220 نفر بیمه تامین اجتماعی خبرنگاران که از این تعداد 41 نفر بیمه تکمیلی هستند.

علیزاده خاطرنشان کرد: قانونمندی و پایبندی مطبوعات استان کرمان از دیگر ویژگی های رسانه های کرمان است که این نشان از حرفه ای عمل کردن رسانه های استان است.

** بحث رفاهیات حوزه رسانه ملی دیده شود

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی در این مراسم با گرامیداشت روز خبرنگار، اظهارداشت: باید به بحث رفاهیات، بیمه و مسکن حوزه رسانه به صورت ملی پرداخته شود.

محمد مهدی زاهدی افزود: در استان کرمان با وجود جناح ها و تفکرات مختلف، در بین رسانه ها همدلی و هم رایی وجود دارد.

در این آیین دغدغه ها و مشکلات مدیران مسئول و خبرنگاران مطرح شد.

مراسم بزرگداشت روز خبرنگار توسط خانه مطبوعات و رسانه های استان و با حضور معاون مطبوعاتی وزیر ارشاد، زاهدی نماینده مردم کرمان و راور در مجلس، سرپرست معاونت سیاسی امنیتی استانداری و مدیران کل فرهنگ و ارشاد شمال و جنوب استان در هتل ایرانگردی برگزار شد.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: ارتباطات رسانه فضای مجازی روزنامه نگار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۴۷۴۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استاد مجتهدی هم معلم و هم مولف بود

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، موسی نجفی، رئیس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی وزارت علوم امروز (دوشنبه) در آیین گرامیداشت مقام استاد کریم مجتهدی به نام یک عمر معلم اظهار داشت: استادان معمولا دو وجه تحقیق و تالیف و تدریس و تعلیم دارند و در یکی از وجوه قوی هستند، اما استاد مجتهدی در هر دو وجه بسیار قوی بود و به این دلیل توانست جریان فکری راه بیاندازند.

رئیس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی ادامه داد: استاد مجتهدی به دلیل تعلق خاطر زیادی که به فرهنگ ایرانی و اسلامی داشت، مشکل بحران هویت را مد نظر قرار داد.

نجفی گفت: استاد مجتهدی نگاهی عمیق داشت و این نگاه باعث می‌شد انقلاب و شرایط فعلی را بهتر درک کند. وی معتقد بود می‌توانیم از فرهنگ خود سوال بپرسیم ولی جواب باید از فرهنگ خودمان باشد.

وی افزود: استاد مجتهدی معتقد بود غرب شناسی واجب و غرب زدگی حرام است.

استاد پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی نیز در این مراسم گفت: در مطالعات تطبیقی چند اندیشه یا نظریه علمی با استفاده از روش‌های مختلف مقایسه می‌شود تا شباهت و تفاوت‌های نظریه‌ها را بشناسیم. معمولا فلاسفه به مطالعه تطبیقی فلسفه‌هایی که هر کدام به جهان‌های علمی مختلفی تعلق دارند، علاقه نشان نمی‌دهند. عده‌ای معتقدند مقایسه ممکن است ولی سودمند نیست.

حجت الاسلام رضا غلامی ادامه داد: استاد مجتهدی را به عنوان فیلسوف منتقد و نقاد فرهنگ غرب می‌شناسیم. البته با اینکه خود را متخصص فلسفه غرب می‌دانست، مطالعات مفصلی در اشراقی و صدرایی داشت و به طور طبیعی بنابراین ساختار فلسفه اسلامی را هم می‌شناخت.

وی با اشاره به کتاب «فلسفه و فرهنگ» نوشته دکتر مجتهدی گفت: وی در این کتاب فیلسوفان مختلف را از جهان‌های مختلف گردهم آورده و سخنان آنها را بیان و نقد کرده است.

غلامی گفت: استاد مجتهدی نگاه از بیرون به فلسفه اسلامی داشتند و برداشت‌های نو و بدیعی از فلسفه اسلامی ارایه داد. در این ارایه گاهی با شوق انگیزی دیدگاه‌های سهروردی را طرح می‌کند و همین بدیع نگری به فلسفه صدرایی هم مشاهده می‌شود.

وی گفت: ادامه اقدامات استاد مجتهدی به نفع هر دو فلسفه اسلامی و غرب است و این تلقی از مدرنیستم که در تعارض کامل با سنت است، تلقی درستی نیست و از رویکرد کاریکاتوری به غرب و غرب مدرن نشات می‌گیرد.

استاد پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی تصریح کرد: مطالعات تطبیقی بیش از همه فرصت رشد فلسفه اسلامی و بازشدن پنجره‌های تازه به روی فلسفه اسلامی را فراهم می‌کند و فرصت‌های نوآوری را در فلسفه اسلامی به وجود می‌آورد.

وی نتیجه گرفت: فلسفه اسلامی حتی در جهان خود که جهانی آسمانی است و نه جهانی زمینی، از رشد لازم باز مانده است.

غلامی در پایان گفت: حتی نوآوری‌های علامه طباطبایی در فلسفه به دلیل مواجهه ایشان با جهان فلسفه‌های غربی است که بعد از ایشان فلاسفه اسلامی چنین مواجهه‌هایی ندارند و شاهد نوآوری‌های بیشتر هم نبودیم.


انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • روزنامه نگاری با قدرت تیتر
  • اتاق‌های بازرگانی برای شبکه‌سازی به دنبال گسترش ارتباطات باشند
  • خداحافظی شوکه کننده سلنا گومز با ۴۲۹ میلیون کاربر
  • استاد مجتهدی هم معلم و هم مولف بود
  • آسیب‌شناسی استفاده از فضای مجازی در نظام تبلیغی‌رسانه‌ای مساجد
  • خلیج فارس صحنه ایستادگی دلیرمردان ایرانی در طول تاریخ است
  • روستای «بن بید» به شبکه ملی اطلاعات متصل شد
  • ویژه‌برنامه استاد مجتهدی با عنوان «یک‌عمر معلم» برگزار می‌شود
  • برگزاری مراسم «آگاه زمان» برای سالگرد شهادت شهیدمطهری
  • دانشگاه پادگان نیست