Web Analytics Made Easy - Statcounter

بسیج دانشجویی دانشکده صنعت هواپیمایی کشوری طی بیانیه‌ای با اعتراض به رویکردهای اشتباه نسبت به صنعت هوانوردی کشور آورده است: فرآیند تربیت نیروی انسانی صنعت به مراکز علمی کاربردی‌ واگذار شده است که در سال‌های اخیر به صورت قارچ‌گونه در بستر مدیریت ناکارآمد توسعه یافته‌اند و به محلی برای تامین منافع شخصی بعضی افراد ناکاردان تبدیل شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، بسیج دانشجویی دانشکده صنعت هواپیمایی کشوری در اعتراض به رویکردهای اشتباه نسبت به صنعت هوانوردی کشور بیانیه‌ای صاد کرد.

در ابتدای این بیانیه آمده است: در دو سال اخیر و با توجه به منع جذب دانشجو از طریق کنکور سراسری در مرکز آموزش عالی هوانوردی و فرودگاهی کشور و مورد توجه قرار دادن نیاز روز افزون صنعت هواپیمایی کشور به تربیت نیروی متخصص و متعهد در شرایطی که تحت ظالمانه‌ترین تحریم‌ها به ویژه در این حوزه قرار گرفته‌ایم برخود دانستیم مطالبی را جهت یادآوری و تذکر در این باب به استحضار مسئولان آن وزارت و سیاست‌گذاران آموزش عالی برسانیم:

با توجه به سبقه هفتاد ساله دانشکده صنعت هواپیمایی کشوری که تنها مرکز حائز صلاحیت تربیت نیروی متخصص متناسب با نیاز صنعت هوانوردی کشور در چهار رشته: مهندسی تعمیر و نگهداری هواپیما، مهندسی مراقبت پرواز، مهندسی مخابرات هواپیمایی و مهندسی الکترونیک هواپیمایی در کشور است و حجم تجربیات و امکانات موجود در آن که زمینه‌ساز ایجاد دید مناسب دانش‌آموختگان نسبت به صنعت است و نیاز کشور را از به کارگیری نیروی خارجی در این زمینه برطرف نموده، به نکته قابل توجهی می‌رسیم و آن عدم مدیریت منطقی مسئولان و برنامه‌ریزی آشفته سیاستگذاران در حوزه آموزش صنعت و تلاش بی‌سابقه برخی مدیران دولتی برای تضعیف جایگاه این مرکز علمی است.

در ادامه عنوان شده است: جای بسی تاسف است که تمامی کشورهای توسعه یافته غربی و شرقی و حتی کشورهای حاشیه خلیج فارس درپی گسترش و توسعه دانشگاه‌های هوانوردی و ایجاد قطب علمی هوانوردی در منطقه هستند، حال آنکه در کشور ما نه تنها اقدامی برای توسعه و خروج از بحران سیاست‌زدگی و اصلاح شیوه مدیریتی این مرکز آموزش تخصصی دولتی صورت نگرفته بلکه در قدم‌های متوالی نسبت به تقلیل جایگاه آن از دانشکده به مرکز آموزش عالی و هم اکنون از اقدام برای تعطیلی آن از هیچ تلاشی فرو گذار نکرده‌اند.

بسیج دانشجویی دانشکده صنعت هواپیمایی کشوری در بخشی از نامه آورده است: با نهایت تاسف باید گفت که فرآیند تربیت نیروی انسانی صنعت به مراکز علمی کاربردی‌ای واگذار شده است که در سال‌های اخیر به صورت قارچ‌گونه در بستر مدیریت ناکارآمد توسعه یافته‌اند و به محلی برای تامین منافع شخصی بعضی افراد ناکاردان تبدیل شده‌اند. مراکزی که از ابتدایی‌ترین امکانات آموزشی و کارگاهی و استانداردهای بین‌المللی برخوردار نیستند و هیچ‌گونه سنجش و ارزیابی از سطح توانایی افراد متقاضی به عمل نمی‌آورند و بستر لازم برای شکل‌گیری شخصیت علمی و شغلی دانشجو را که تنها در یک محیط دانشگاهی که دارای عضو هیات علمی و کادر آموزشی متخصص است محقق می‌شود برآورده نمی‌سازند.

در پایان این بیانیه عنوان شده است: ادامه یافتن این رویه ضربه مهلکی به ساختار مهندسی و منابع انسانی صنعت هوانوردی وارد خواهد کرد که گویا با بی‌تدبیری مسئولان ذی ربط در آینده‌ای نه چندان دور شاهد به بار نشستن آن خواهیم بود. علی‌رغم پیگیری‌های صورت گرفته و تاکید مسئولان بالادستی سازمان هواپیمایی کشوری مبنی بر لزوم تربیت دانشجوی زبده و در تراز انقلاب اسلامی در این صنعت، سیاست‌های اعمالی آن وزارتخانه محترم برخلاف منافع ملی و در جهت تضعیف آموزش در حوزه صنعت هوانوردی است.

نظر به اهمیت موضوع در شرایط کنونی انتظار می‌رود در سال جاری و در اندک فرصت باقی‌مانده‌، شاهد بازگشت سیاست‌های اعمالی به ریل توسعه و گسترش تنها مرکز دولتی آموزش تخصصی صنعت هوانوردی کشور باشیم.

انتهای پیام/4007

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۴۸۹۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش تولید بدون تکیه بر نیروی کار میسر نیست

صدیف بدری در گفت و گو با خبرنگار مهر، با تبریک روز جهانی کارگر اظهار کرد: مقام معظم رهبری با انتخاب عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» برای سال جدید نقشه راه توسعه کشور را برای یک سال آینده ترسیم کردند که مهمترین ضلع تحقق این شعار نیروی کارگران است.

وی با اشاره به اینکه رشد اقتصادی حاصل از فروش بیشتر نفت برای توسعه کشور چاره کار نیست، خاطرنشان کرد: با سازماندهی تولید در کشور و برداشتن گام های اساسی در این زمینه می توان عرصه را بر فعالیت های مولد اقتصادی باز کرده و زمینه رشد و توسعه را فراهم آورد.

نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تسهیل در روند تولید باید همراه با بها دادن به نیروی کار و قشر کارگران باشد، تصریح کرد: در حال حاضر ۱۲۵ هزار نفر نیروی کار بیمه شده اجباری در واحدهای تولیدی اردبیل مشغول به کار هستند که باید تلاش کنیم با رونق دادن به بخش تولید این میزان را افزایش دهیم.

بدری توسعه مبتنی بر تولید پایدار را یادآور شد و بیان کرد: کارگران سختکوشی که در جبهه خودکفایی کشور تلاش می کنند باید مولفه جهش تولید را با کارآمدی بیشتر هدفگذاری کنند تا زمینه توسعه روزافزون فراهم آید.

وی جامعه کار و کارگری را شریف ترین جامعه در روند بهبود اقتصاد کشور نام برد و گفت: امروزه یکی از پیش زمینه‌های توسعه پایدار تمرکز بر تولید است که ضروری است تا با محوریت واحدهای تولیدی و ارتقای زیرساخت‌های اشتغال زمینه پیشرفت اقتصادی و افزایش ثروت مردم منطقه را فراهم آوریم.

کد خبر 6094572

دیگر خبرها

  • کار دانشگاه‌ها تربیت نیروی متخصص متناسب با ظرفیت‌های سیستان و بلوچستان است
  • مهارت آفرینی در بستر دستگاه تعلیم و تربیت باید فراهم شود
  • کار اصلی مدارس و دانشگاهها؛ تربیت نیروی متخصص متناسب با ظرفیت های استان است
  • جهش تولید بدون تکیه بر نیروی کار میسر نیست
  • عملیاتی شدن ۱۲۳ درصدی تعهد اشتغال استان کرمان
  • نیروها به تناسب ظرفیت اشتغال در حوزه معدنی کرمان آموزش ببینند
  • راه اندازی تاکسی هوایی بین گناباد-مشهد
  • تربیت نیروی انسانی خدوم نتیجه تلاش معلمان است
  • جذب ۲۴ هزار و ۸۸۰  نفر  دبیر و هنرآموز/ برگزاری آزمون استخدامی ۲۸ اردیبهشت
  • جزئیات راه‌اندازی تاکسی هوایی بین گناباد-مشهد