Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بُرنا در  هرمزگان ؛دکتر ایرج حیدری در هفتمین جلسه ستاد مدیریت و راهبری اقتصاد مقاومتی استان هرمزگان، عنوان کرد: مسائل مرتبط با اقتصاد مقاومتی به همت سازمان مدیریت و برنامه ریزی به عنوان دبیر ستاد در سطح استان با جدیت در حال پیگیری است و تاکنون نتایج خوبی را به همراه داشته است.

وی با اشاره به اهمیت ماندگاری روستاییان در مناطق روستایی استان، خاطرنشان کرد: موضوع مهمی که در خصوص اقتصاد مقاومتی بسیار مهم است و ستاد راهبری اقتصاد مقاومتی استان باید در صدر برنامه های خود قرار دهد برنامه ریزی برای ماندگاری روستاییان در مناطق روستایی استان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری هرمزگان تصریح کرد: برنامه ریزی برای ایجاد منابع درآمدی پایدار برای روستاییان استان موضوع مهمی است که باید دنبال گردد و در صورت تحقق این مهم شاهد ماندگاری جمعیت در مناطق روستایی و جلوگیری از مهاجرت ساکنان این مناطق به شهرها خواهیم بود.

حیدری خاطرنشان کرد: یکی از عوامل اصلی مهاجرت روستاییان به مراکز استان ها و از استان ها به شهرهای بزرگ و صنعتی کشور نبود اشتغال پایدار در مناطق روستایی است که باعث مهاجرت آنها برای یافتن شغل مناسب می شود.

وی گفت: در صورت پیاده سازی صحیح  برنامه های حوزه اقتصاد مقاومتی در روستاهای استان در جلوگیری از مهاجرت مردم این مناطق با ایجاد شغل و درآمد پایدار موفق خواهیم بود.

معاون هماهنگی اموراقتصادی و توسعه منابع استانداری هرمزگان خاطرنشان کرد: طرح های نوین کار آفرینی با رویکرد اشتغالزایی در مناطق روستایی استان که نقش مهمی در ایجاد درآمد پایدار در این مناطق دارد، مورد حمایت جدی قرار گیرد.

معاون هماهنگی اموراقتصادی و توسعه منابع استانداری هرمزگان افزود: نهادهای حمایتی استان با توجه به اینکه بخش مهی از منابع ایجاد اشتغال در مناطق روستایی در اختیار این نهاد ها قرار دارد از ایده های نو در ایجاد اشتغال به ویژه مشاغل خرد که درآمد پایداری به همراه دارند حمایت کنند و در صدر برنامه های خود قرار دهند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری هرمزگان خاطرنشان کرد: میزان تحقق اعتباراتی که برای ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی استان اختصاص می یابد توسط کمیته نظارت ارزیابی گردد.

وی گفت :مقوله مهمی که در اقتصاد مقاومتی باید دنبال گردد بازگرداندن کارکرد روستا به مناطق روستایی است که مورد غفلت واقع گریده است.

حیدری با اشاره به اهمیت حمایت از طرح های نوین کار آفرینی برای ایجاد اشتغال در استان، اظهار داشت: توسعه  طرح های نوین کار آفرینی و حمات از طرح های اشتغالزایی  با رویکرد مشاغل خرد باید در برنامه های کاری مدیران استان و فرمانداران در شهرستان ها قرار گیرد و جهاد کشاورزی از ایده های نوین کار آفرینی و اشتغالزایی در تولید محصولات کشاورزی با رویکرد ایجاد اشتغال خرد حمایت کند.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اشتغال اقتصاد مقاومتی درآمد سازمان مدیریت و برنامه ریزی مهاجرت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۴۹۰۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح نمایشگاه اقتصاد مقاومتی در دلیجان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ در حاشیه برگزاری این نمایشگاه فرمانده سپاه ناحیه دلیجان گفت: همزمان با سالروز بسیج سازندگی در ۱۷ اردیبهشت‌ماه در شهرستان دلیجان بیش از ۱۵ عنوان برنامه در حال اجرا است که از مهم‌ترین و شاخص‌ترین آنها برگزاری نمایشگاه اقتصاد مقاومتی، اعزام گروه‌های جهادی جهت خدمات‌رسانی به مناطق محروم و همچنین ویزیت رایگان، دیدار اعضای قرارگاه با مسئولان شهرستان و تجلیل از فعالین جهادی در سطح شهرستان است که ان‌شاءالله برگزار خواهد شد.

سرهنگ صادقی افزود: در راستای تقویت اقتصاد مقاومتی و محرومیت‌زدایی و سازندگی اقدامات مؤثری در سال گذشته توسط بسیج سازندگی در سطح شهرستان دلیجان صورت گرفته است.

او تأکید کرد: پرداخت حدود ۹ میلیارد تومان وام اقتصاد مقاومتی به فعالین اقتصاد مقاومتی و اقتصاد خانگی، بازسازی و مرمت ۲۰ واحد مسکونی متعلق به خانواده‌های محروم، احداث دو استخر آب کشاورزی، جدول‌گذاری ۲۰۰ متر نهر آب و همچنین فعال سازی ۶۰ صندوق قرض‌الحسنه در سطح شهرستان که از کارگاه‌های اقتصاد مقاومتی حمایت می‌کنند بخشی از فعالیت‌های بسیج سازندگی در شهرستان دلیجان است.

او در انتها عنوان: در سطح شهرستان دلیجان حدود ۸۰ گروه جهادی فعال داریم که در زمینه‌های فرهنگی اجتماعی اقتصادی و عمرانی در حال خدمات رسانی به مردم شهرستان هستند.

دیگر خبرها

  • اجرای ۱۷۰۰ پروژه محرومیت زدایی در مازندران
  • برگزاری همایش طلایه داران اقتصاد مقاومتی در خراسان رضوی
  • افتتاح نمایشگاه اقتصاد مقاومتی در دلیجان
  • برگزاری ۱۵ عنوان برنامه در هفته بسیج سازندگی
  • نهضت آبرسانی به ۱۰ هزار روستای کشور پیگیری می‌شود
  • آموزش و پرورش طرح نماد را با جدیت بیشتری دنبال کند
  • تبدیل وضعیت شغلی فرهنگیان با جدیت دنبال می‌شود
  • انتصاب رییس مرکز برنامه‌ریزی راهبردی و توسعه منابع دانشگاه شریف
  • ۱۱۵۰۰ فقره تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی در زنجان پرداخت می‌شود
  • سهمیه تسهیلات مسکن روستایی در زنجان به ۱۱هزار و ۵۰۰فقره رسید