Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر فروش شرکت احیا درمان پیشرفته گفت: در سال ۹۴ توانستیم دستگاه بیهوشی و ونتیلاتور را تولید کنیم و دانش آن را بومی کنیم. فهیمه تولایی مدیر فروش شرکت احیا درمان پیشرفته در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو در خصوص محصولات این شرکت توضیح داد: از سال ۸۳ این شرکت تاسیس شد و در زمینه دستگاه‌های بیهوشی و تنفسی کار خود را شروع کرد که از همان ابتدا می‌خواستیم محصولات بیهوشی را راه اندازی کنیم و توانستیم دستگاه بیهوشی ونتیلاتو تحت لیسانس کمپانی بلژیک تولید کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در خصوص دستگاه ونتیلاتو توضیح داد: این دستگاه در ICU و برای تهویه مکانیکی ریه بیمار استفاده می‌شود و ماشین بیهوشی نیز ونتیلاتوری می‌باشد که در اتاق عمل مورد استفاده قرار می‌گیرد که از سال ۹۱ مونتاژ آن را در ایران شروع کردیم.
تولایی تاکید کرد: ما اولین شرکت دانش بنیان هستیم که در این زمینه فعالیت می‌کند و ماشین‌های بیهوشی این شرکت از قشر نوزاد و بزرگسال را مورد پوشش قرار می‌دهد هم چنین سال ۹۵-۹۶ توانستیم به همت بخش تحقیق و توسعه خودمان دستگاه را برای نوزاد تا بزرگسال تولید کنیم و تمام مجوز‌ها نیز گرفته می‌شود.
مدیر فروش شرکت احیا درمان پیشرفته در ادامه بیان داشت: تمام مجوز‌ها برای این دستگاه گرفته شده و برنامه صادرات محصول را نیز داریم صادرات به کشور‌های نظیر سوریه، افغانستان و عراق برنامه ریزی شده و هدف بعدی ما اروپا است.
وی افزود: دستگاه‌های قبلی تحت لیسانس این شرکت بودند، ولی آخرین ورژن این دستگاه با توانمندی خودمان ساخته شده و کارخانه این شرکت در شهرک صنعتی توس مشهد است و خوشبختانه توانسته ایم دانش فنی این دستگاه را بومی کنیم.
تولایی ادامه داد: هم چنین توانسته ایم به کمپانی بلژیک صادرات داشته باشیم و بیمارستان‌ها و وزارت بهداشت نیز با ما همکاری دارند و هیئت امنای صرفه جویی ارزی که متولی خرید‌های وزارت بهداشت می‌باشد مناقصات خاصی را برای ما برگزار می‌کند و تاکنون توانسته ایم نزدیک به دو هزار دستگاه را نصف کنیم و نزدیک ۳۸۵ بیمارستان در سطح کشور از دستگاه‌های ما استفاده می‌کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: تولایی دانشگاه اتاق عمل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۴۹۰۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور بیش از ۶۵۰ شرکت دانش‌بنیان داخلی و خارجی در نمایشگاه ایران‌هلث ۱۴۰۳

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، امین‌رضا خالقیان دبیر نمایشگاه ایران هلث ۱۴۰۳ درباره جزئیات برگزاری این نمایشگاه گفت: نمایشگاه ایران هلث ۱۴۰۳ با رویکرد توجه به شرکت‌های دانش بنیان حوزه سلامت، اردیبهشت امسال و با محوریت پارک فناوری پردیس برگزار می‌شود.

وی افزود: تاکنون بیش از ۶۵۰ شرکت داخلی و خارجی برای حضور در این نمایشگاه ثبت نام کرده اند که رشد حدود ۳۰ درصدی داشته است. برگزاری رویداد‌های جانبی در این نمایشگاه از جمله رونمایی از دستاورد‌های جدید حوزه سلامت و برگزاری جلسات گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی از جمله دلایل اقبال شرکت‌ها برای حضور در این نمایشگاه است.

دبیر نمایشگاه ایران‌هلث ۱۴۰۳ درباره حضور شرکت‌های خارجی در این نمایشگاه هم گفت: تاکنون ۵۰ شرکت خارجی برای حضور در این نمایشگاه اعلام آمادگی کرده اند. همچنین حضور هیات‌های مختلف خارجی علاوه بر آشنایی آنان با دستاورد‌های شرکت‌های ایرانی، تسهیل کننده صادرات تجیهزات پزشکی نیز خواهد بود که این موضوع به ارزآوری این شرکت‌ها کمک خواهد کرد.

خالقیان اشاره کرد: در دو دهه گذشته با فعالیت شرکت‌های دانش بنیان و فناور توانسته ایم از یک کشور واردکننده تجهیزات پزشکی، به صادرکننده این تجهیزات تبدیل شویم، به نحوی که در حال حاضر تجهیزات پزشکی ساخت ایران علاوه بر تأمین نیاز داخلی، به کشور‌های مختلف آسیایی، اروپایی و آمریکای جنوبی صادر می‌شود.

دبیر نمایشگاه ایران هلث ۱۴۰۳ با اشاره به تولید تجیهزات الکترونیک پزشکی، تجیهزات خاص اتاق عمل و وسایل بخش‌های نگهداری ویژه توسط شرکت‌های دانش بنیان گفت: در دوران همه گیری کرونا، تجهیزات پزشکی مورد نیاز از جمله ضدعفونی کننده‌ها و دستگاه‌های تنفسی مانند ونتیلاتور توسط فناوران ایرانی ساخته شد و نیاز داخل کشور را تأمین کرد.

وی افرود: تجهیزات پزشکی ارتباط مستقیمی با سلامت مردم دارند و تجهیزات پزشکی ایرانی با کیفیت بالایی تولید می‌شوند. این موضوع، ایجاد بازار‌های صادراتی را تسهیل کرده است؛ به گونه‌ای که بخش قابل توجهی از بیمارستان‌های ترکیه با تجیهزات ایرانی تجهیز شده است.

خالقیان در خصوص چالش‌های شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه سلامت گفت: جهت دهی حمایت‌های دولتی خصوصاً در موضوع ارز برای واردات مواد اولیه، تعدد تشکل‌های حوزه سلامت و مشکلات تعرفه گذاری از جمله چالش‌های حوزه سلامت است که باید با همکاری دولت و بخش خصوصی، این چالش‌ها مرتفع شود.

وی در پایان افزود: بخش قابل توجهی از شرکت‌های عضو پارک فناوری پردیس در حوزه سلامت اعم از دارو و تجهیزات پزشکی فعالیت دارند و بر همین اساس، محوریت برگزاری نمایشگاه ایران هلث از سال ۱۴۰۳ به مدت سه دوره به پارک فناوری پردیس به عنوان بزرگترین مرکز تجمع شرکت‌های حوزه سلامت اعطاء شده است.

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی، دارویی و آزمایشگاهی (ایران هلث ۱۴۰۳) ۲۹ اردیبهشت تا ۱ خرداد ماه ۱۴۰۳ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خطر تحریم در واردات اتوبوس‌های جدید/ تولیدکنندگان داخلی توان رفع نیاز شهر‌های کشور به اتوبوس را ندارند
  • ظرفیت داخلی تولید لوکوموتیو برای پاسخ به نیاز کشور کافی است
  • امضای قرارداد ساخت تجهیزات سکوهای فشار افزا به زودی
  • یک برگ دیگر از ناکارآمدی های دولت سیزدهم/ تولیدات خودروسازان داخلی کجاست؟
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر محصولی ازشرکتی دانش‌بنیان
  • پاسخ مدیرعامل شرکت اتوبوسرانی به منتقدان/ اتوبوس‌های برقی قادرند چه مسافتی را طی کنند+ فیلم
  • تسریع و تسهیل انواع تست کمک‌فنر‌ها با تولید مولتی‌تستر ایرانی ممکن شد
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • حضور بیش از ۶۵۰ شرکت دانش‌بنیان داخلی و خارجی در نمایشگاه ایران‌هلث ۱۴۰۳
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان