Web Analytics Made Easy - Statcounter

بر اساس نتایج یک مطالعه کلیه‌های بیماران مبتلا به هپاتیت C می‌تواند برای پیوند بی‌خطر باشد.

ایران آنلاین / بیماران دیالیزی که در صف انتظار دریافت کلیه هستند می‌توانند این عضو پیوندی را از بیماران مبتلا به هپاتیت C دریافت کنند.

متخصصان آمریکایی در این باره اظهار داشتند: دریافت کلیه پیوندی از بیماران مبتلا به هپاتیت C می‌تواند به حفظ جان تعداد زیادی از بیماران کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین کمبود فزاینده‌ای در تعداد کلیه‌های سالم برای پیوند وجود دارد.

در واقع بحران مصرف مواد مخدر موجب شده تعداد بسیاری به دلیل اوردوز فوت کنند و در عین حال به هپاتیت C مبتلا بوده باشند، اما تمایل به اهدای اعضای بدن خود داشته باشند.

از بین ۵۰۰ هزار بیماری که سال ۲۰۱۶ میلادی در آمریکا دیالیز شده‌اند، تنها ۱۹ هزار نفر کلیه پیوندی دریافت کرده‌اند. این موضوع تاحدی از کمبود عضو پیوندی ناشی می‌شود. همچنین میانگین مدت زمان انتظار برای دریافت کلیه سالم بیش از دو سال است درحالیکه مدت زمان انتظار برای دریافت کلیه آلوده به هپاتیت C هشت ماه است.

به گزارش خبرگزاری یونایتدپرس، محققان آمریکایی بر اساس مطالعه انجام گرفته روی ۲۰ بیمار اظهار داشتند: در بیمارانی که کلیه آلوده به ویروس هپاتیت C را دریافت کرده و سپس تحت درمان قرار گرفته‌اند، نتایج امیدبخشی مشاهده شده‌ است./ ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۵۱۳۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح سرشاخه کاری درختان گردو در زارچ

کریمی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان زارچ گفت: با توجه به اینکه سطح زیرکشت درختان گردو در روستای دربید قابل توجه می‌باشد و برخی از درختان منطقه از ارقام کم محصول و کم کیفیت می‌باشد بحث اصلاح درختان گردو در این منطقه در دستور کار جهاد کشاورزی شهرستان قرار گرفت و بحث پیوند این درختان با ارقام پرمحصول مطرح شد.

وی افزود: امیدواریم با اجرای این طرح افزایش سودآوری و بهره وری در منطقه را شاهد باشیم.

طرح سرشاخه کاری درختان گردو با همکاری معاونت بهبود تولیدات گیاهی و مدیریت امور باغبانی سازمان جهاد کشاروزی در روستای دربید که از روستا‌های ییلاقی شهرستان می‌باشد و سطح زیرکشت گردو قابل توجهی دارد اجرا شد.

پیوند سرشاخه کاری گردو یا عمل تغییر تاج درختان مسن به فعالیتی گفته می‌شود که با پیوند نوع رقم تاج درخت را تغییر داده و با این کار کیفیت و میزان عملکرد درخت را افزایش داد، در این کار پس از پیوند درخت به هر روشی باید تا یک سال از درخت مراقبت کرد؛ و از لحاظ چیدن و برداشت محصول بسیار راحتر می‌باشد؛ و باعث تولید یکدست و بالا رفتن بازار پسندی محصول خواهد داشت.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • اجرای طرح سرشاخه کاری درختان گردو در زارچ
  • لزوم پیوند کودکان با طبیعت از بدو تولد
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • امروز با سعدی: ای یار جفا کرده پیوند بریده
  • انعقاد پیوند خواهرخواندگی میان دو بندر مهم ایران و کوبا
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • مادربزرگ ۵۴ ساله قلب مصنوعی و کلیه خوکی دریافت کرد
  • برای اولین بار یک زن همزمان پمپ قلب و پیوند کلیه خوک دریافت کرد
  • اولین فردی که همزمان پمپ قلب و کلیه خوک دریافت کرد
  • اهدای عضو در کرمان، نجات بخش زندگی یک نفر در شیراز شد