Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-06@14:04:08 GMT

اصلاح‌طلبان دولت و مدیریت شهری علیه یکدیگر

تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۰۵۱۶۲۸

اصلاح‌طلبان دولت و مدیریت شهری علیه یکدیگر

عضو سابق شورای شهر تهران گفت: در حال حاضر بیم آن می‌رود که ما یک بار دیگر مسائلی چون موضوعات و انحلالی را که در شورای اول به‌وقوع پیوست در شورای پنجم به‌نظاره بنشینیم.

به گزارش مشرق، اقبال شاکری عضو سابق شورای شهر تهران با بیان اینکه در بازنشستگی نباید برای هیچ مدیری استثنا قائل شد گفت: بازنشستگی موضوعی است که باید شامل همه مدیران شود و اتفاقاً نباید دراین‌باره برای مدیری استثنا قائل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موضوع بازنشستگی آقای افشانی که توسط جراید اصلاح‌طلبان عنوان شد از جمله مواردی است که نشان‌دهنده اختلاف نظر حزبی اصلاح‌طلبان است که این بار در این شکل و شمایل خود را نشان می‌دهد. بی‌شک آنچه از سوی اصلاح‌طلبان منتشر می‌شود نشان‌دهنده فعل و انفعالات داخلی و برخوردهایی است که با یکدیگر دارند بنابراین برخی همانند کارگزاران با تصویب این مصوبه آن را برگ برنده‌ای برای کنار گذاشتن افشانی اطلاق کرده بر آن مانور دادند.

وی با ابراز اینکه عملکرد اصلاح‌طلبان ناامیدکننده است خاطرنشان کرد: به هر حال ما به‌صورت صریح و شفاف نمی‌توانیم از آنچه میان اصلاح‌طلبان می‌گذرد چیزی را بیان کنیم, اما آنچه از نامه‌نگاری‌ها و مصاحبه‌های اصلاح‌طلبان منتشر می‌شود بیانگر آن است که که اخیراً گروه‌های مختلف اصلاح‌طلبان در دولت و مدیریت شهری علیه یکدیگر اقداماتی انجام می‌دهند. با آنکه در شرایط فعلی کشور انتظار می‌رود همه کنار هم باشند و اتحاد را اولویت کارها و برنامه‌هایشان قرار دهند اما عملکرد و رفتارهایی که از احزاب اصلاح‌طلب منتشر می‌شود ناامیدکننده است. این ناامیدی مردم را دچار استرس کرده, آنها دائم از خود می‌پرسند؛ پس اصلاح‌طلبان چه‌زمانی برای شهر و کشور کاری صورت می‌دهند؟

بیشتر بخوانید:

تیر اصلاح طلبان علیه قالیباف به سنگ خورد

شاکری دراین‌باره افزود: مدیران دولتی و شهری چه‌زمان به‌یاد مردم می‌افتند و به‌دنبال دغدغه‌ها و مشکلات مردم خواهند بود؟ این موضوعی است که از ابتدای روی کار آمدن اصلاح‌طلبان در دولت و در مدیریت شهری بسیاری از دلسوزان و خیرخواهان مطرح می‌کردند. آیا فشار جناح‌های سیاسی بر ارکان مردم‌سالاری دینی مثل مجلس و شورای شهر به‌صلاح مردم است که این رفتارها همچنان میان احزاب اصلاح‌طلب دنبال می‌شود؟ متأسفانه با گذشت زمان موارد یادشده به منصه ظهور رسید و ما در عمل شاهد ناکارآمدی و بی‌عملی مدیران دولتی و شهری بودیم.

عضو سابق شورای شهر تهران ادامه داد: در حال حاضر بیم آن می‌رود که ما یک بار دیگر مسائلی چون موضوعات و انحلالی را که در شورای اول به‌وقوع پیوست در شورای پنجم به‌نظاره بنشینیم. مسلماً تمام تنش‌های ایجادشده خطر سلب اعتماد مردم را به‌دنبال دارد و از این مورد نه‌تنها اصلاح‌طلبان بلکه کل نظام زیان می‌بیند. توصیه می‌شود همه جناح‌های سیاسی به‌خاطر صلاح کشور، نظام و خدمت به مردم تنش‌ها و خودخواهی‌ها را کنار بگذارند. بنده امیدوار هستم افراد عاقل، مردمدار و مصلحت‌اندیشی درون احزاب این جریانات را هدایت کنند نه افرادی که تنها به منافع خود می‌اندیشند و اصولاً اعتقادی به خدمتگزاری به مردم ندارند.

وی با اشاره به سخنان شهردار تهران در نشست خبری گفت: بنده به‌عنوان عضو هیئت علمی و استاد دانشگاه برتر کشور که تاکنون دانشجویان زیادی تربیت و روانه جامعه کرده‌ام معتقدم انجام هر کاری الزامات و پیش‌نیازهایی دارد و نیازمند توانمندی‌های مدیریتی و مالی است؛ تا زمانی که از الزامات و پیش‌شرط‌های لازم برخوردار نباشیم تمام آنچه گفته‌ایم تنها در حد حرفی بی‌پشتوانه باقی می‌ماند و جنبه عملی به خود نمی‌گیرد. متأسفانه برخی مدیران برای آنکه چیزی گفته باشند گاهی سخنانی احساسی بر زبان جاری می‌کنند و احساسی سخن گفتن در سطوح مدیریتی کلان بسیار بد است.

شاکری با تذکر اینکه نباید وعده‌های توخالی به مردم داد، تصریح کرد: اینکه مدیری برای نشان دادن خود به‌صورت فیزیکی مسدله‌ای را به‌صورت ظاهری حل کند اما ریشه مشکل به‌قوت خود باقی باشد کاری انجام نشده بلکه در مدت زمان کوتاهی باید منتظر عواقب بدتر آن موضوع باشیم. نمونه علمی این موضوع را می‌توان در موضوعاتی چون کاهش تکدی‌گری, آسیب‌های اجتماعی و اعتیاد دید که نه‌تنها برخوردهای ظاهری با آن دستاوردی نداشته بلکه بعینه مشاهده کردیم موج‌های بعدی آن تبعات بیشتری به‌دنبال داشته است.

عضو سابق شورای شهر تهران در پایان گفت: مسلماً موضوعاتی که از سوی شهردار تهران عنوان شد موضوعاتی چندوجهی است که حل آن زمان‌بر و با حضور کارشناسان شایسته‌ای انجام می‌شود که بتوانند موضوعات را در محیطی آرام و عاری از هر تنشی کنترل و کاهش دهند. ایجاد بسترهای مناسب برای رفع مشکلات اجتماعی و فرهنگی و خدماتی از شهر تهران بسیار حائز اهمیت است ازاین‌رو توصیه می‌شود مدیر شهر تهران خارج از هر گونه فشار رسانه‌ای، احساسات یا عوامل محیطی وعده‌هایی به مردم شهر بدهد که از انجام آن معذور نباشد.

منبع: تسنیم

منبع: مشرق

کلیدواژه: حمایت از کالای ایرانی برجام ترامپ شهید حسین پور اصلاح طلبان اقبال شاکری شورای شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۵۱۶۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمله تند عباس عبدی به اصولگرایانی که مهدی نصیری را اصلاح‌طلب می دانند/ عقل هم چیز خوبی است

به گزارش خبرآنلاین عباس عبدی در اعتماد نوشت:

ماجرا این است که آقای مهدی نصیری اعلام کرده که برای یک سفر خانوادگی مدتی را عازم کانادا شده‌ است. وی در چند سال اخیر مواضع به نسبت رادیکالی علیه ساختار موجود داشت و آشکارا هم بیان و تبلیغ می‌کرد. اتفاقا مواضعی که داشت بخش اصلی اصلاح‌طلبان با آن همراهی نمی‌کردند، هر چند از این نظر که وی منسوب به جناح اصولگرا بود و این حرف‌ها را می‌زد، غیرمنتظره نیست که برخی اصلاح‌طلبان هم مثل اغلب مردم استقبال می‌کردند، چون این مواضع از سوی خود اصولگرایان یا منشعبین آنان زده می‌شد، ولی آقای نصیری هیچ نسبتی با اصلاح‌طلبی به عنوان یک مجموعه‌ای با پیشینه‌ای فکری و سیاسی نداشت و هنوز هم به لحاظ مبانی فکری به مجموعه اصولگرایان نزدیک‌تر است. البته این فقدان نسبت را نه به عنوان نقطه قوت ایشان می‌گویم و نه به عنوان نقطه ضعف، بلکه یک واقعیت است. ایشان تا زمانی که ایران بودند مواضع رادیکال خود را اظهار می‌کردند، مواضعی که اگر یک نفر از اصلاح‌طلبان اندکی از آن مواضع را می‌گرفت، در چشم به‌هم زدنی بازداشت و بازجویی می‌شد و جایش در زندان بود.

اتفاقا بهترین دلیلی که وی منسوب به اصلاح‌طلبان نیست، همین مصونیت سیاسی و قضایی ناگفته و نانوشته‌ای است که در عمل، مجموعه اصولگرایان از آن بهره‌مندند.

البته آقای نصیری ارتباطات گوناگونی داشت، با اصلاح‌طلبان هم نشست و برخاست داشت، همچنان که با دیگران داشت ولی هیچ‌گاه به عنوان یک فعال اصلاح‌طلب نه خودش را معرفی می‌کرد و نه کسی به چنین صفتی او را می‌شناخت. شاید هم سعی می‌شد که با چند تن دیگر از دوستان خودشان، جریانی به جز اصلاح‌طلبان و اصولگرایان راه بیندازند که نمی‌دانم چرا نشد یا شاید هم از ابتدا در پی آن نبودند.

حالا و پس از طرح رویکردی سیاسی از جانب او، یک روزنامه وابسته به جناح نواصولگرایان نوشته است که «مهدی نصیری «باطن» اصلاح‌طلبان است که «ظاهر» شده است و حالا اصلاح‌طلبان که سال‌هاست با باطنی غیر از شخصیت متظاهرشده خود با مردم و نظام روبه‌رو شده‌اند، از اینکه یک تازه‌وارد قواعد بازی را رعایت نکرده (یا هنوز نیاموخته) و باطن آنان را آشکار کرده است، به‌شدت دلخور و هراسان شده‌اند و در اقدامی سیستماتیک هر روز یکی از آنان، تکذیب و رد و تکفیر نصیری را برعهده می‌گیرد. غافل از آنکه وقتی چندین سال است تریبونی برای اظهارات او شده‌اند، حالا که یک‌باره نصیری به صحرای سلطنت و براندازی و ضدانقلابی‌گری محض زده است، دیگر کسی از اصلاح‌طلبان نمی‌پذیرد که نصیری را از خود ندانند.»

ابتدا بهتر بود که پیش‌تر با دوستان خود هماهنگ می‌کردند، زیرا اغلب کسانی که موضع مطلوب رسمی گرفته‌اند به درخواست دوستان همان روزنامه بود. مگر آنان که نقدی بی‌طرفانه داشتند. علت نیز روشن است.

من در گفت‌وگویی با خبرآنلاین در همین مورد گفتم که چرا جناح حاکم در این موضوع سکوت کرده است؟ در درجه اول چون حرف‌های خودشان در نقد آقای نصیری را موثر نمی‌دانند. به علاوه نمی‌خواهند شرمندگی حضور وی در جناح متبوع را یادآور شوند و مسوولیت افکار و رفتار متضاد خود را بپذیرند، افکار و رفتاری که موجب این‌گونه ریزش‌ها شده است. اگر آقای نصیری جایی در میان اصلاح‌طلبان برای خودش می‌یافت احتمالا به آن سوی آب نگاه نمی‌کرد.

گرچه این نحوه نوشتن ناشی از بی‌صداقتی و دورویی است، ولی بی‌عقلی نیز در آن موج می‌زند. چرا؟ فرض کنیم که ادعای نویسنده درست باشد. آیا یک لحظه پیش خود فکر نکرده که اگر اصلاح‌طلبان هم سلطنت‌طلب شده باشند، حتما افراد با گرایش‌های فراتر از اصلاح‌طلبی هم شده‌اند، پس چه کسی برای سیاست رسمی می‌ماند؟ شما که حداکثر ۱۵درصد (با ارفاق) بیشتر نیستید، آن‌هم ۱۵درصد که به لحاظ متغیرهای اصلی جامعه جزو بخش‌های ضعیف‌تر و کم‌اثرتر است.

اگر اندکی، فقط اندکی درایت بود، حتی باید آقای نصیری را هم به نحوی توجیه و اصرار می‌کردید که وی هم طرفدار سلطنت نیست، حالا یک حرفی زده، وقتی دید که نظراتش درست نیست برمی‌گردد و... ولی به جای اینها یک مجموعه اصلی انقلاب که بسیار فراتر از کل اصولگرایان هستند را نیز باطن‌شناسی می‌کنید و نصیری را باطن آنها می‌دانید. آی‌کیو، در اندازه گنجشک هم نیست.

21302

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903293

دیگر خبرها

  • ادعای بدون سند حجاریان درباره روحانی/ سخنی که خاندوزی باید تکذیب کند
  • حمله تند عباس عبدی به اصولگرایانی که مهدی نصیری را اصلاح‌طلب می‌دانند
  • حمله تند عباس عبدی به اصولگرایانی که مهدی نصیری را اصلاح‌طلب می دانند/ عقل هم چیز خوبی است
  • اصلاح‌طلبان؟ خیر، متشکرم!
  • استفاده از نظرات نخبگان سرلوحه کار شورای شهر قزوین است
  • در صد و سی و یکمین جلسه علنی شورای شهر اصفهان چه گذشت؟
  • عضو شورای شهر خواستار شد: برخورد قانونی با خاطیان مرگ کارگر شهرداری تهران
  • افغانستانی‌ها بمانند یا بروند؟!/ ردّ پای ۲۰ ساله لیدر اصلاح‌طلبان در مشکلات مردم و ایران
  • افغانستانی‌ها بمانند یا بروند؟!/ ردّ پای 20 ساله لیدر اصلاح‌طلبان در مشکلات مردم و ایران
  • شهردار تهران: اتصال بزرگراه یادگار امام به بروجردی و آزاد راه ساوه